Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Aysegul'cum bugun saracoglunun sitesinde yazilanlara baktim biraz. Hamilelik bulantisi icin "1 tatli kasigi kekiki 1-2 yudum su ile cignemeden yutun" demis. Belki sana da faydasi olur. Diger bulanti problemi yasayan arkadaslarda deneyebilir.
Sevgilerimle

Utkumm neyin var kacirdim ben galiba
impression istedigin zaman baslayabilirsiniz demis saracoglu SSS bolumunun cevabinda.
21 gun uygulayip 7 gun ara ve sonra 21 gun daha uygulama
mariner dk hapi alirken de yapmis. Senin dondurulmus embriyon yok muydu?

belizzz
hadi gözün aydın polipinden kurtulmuşsun :) ne güzel bi süre deneyin bakalım umarım kendiliğinden olur ama olmazsa üzülme hiç:))

saol canım bu arada bakalım yarın da değerim 2 katına çıkarsa daha da rahatlıycam :)
darısı başına bekliyoruz haberlerini:) biliyomusun bilmiyorum ovulasyon testleri var istersen onlardan kullan yumurtlama günü tayini için ben kullanmıştım tespit etmek için ii oluyo tabi mağlum problem başka olduğu için işe yaramadı ama sende yardımcı olabilir.
evet sitede problem vardı en son 4 günlük yazılanlar silindi, girilemedi...

ladybird
arı sütünü de bi araştırabilirsin ben arada kullandım ama hipoglisemi var diyosun :)en azından günde bi tatlı kaşığı. evet incir kürünü ben de bi gün yaptım çok şekerli olmuştu..
arı sütü sende işe yaradı mı diye sorarsan onu bilmiyorum

Meliscim iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Biz daha once 2 cocukla tatil/gezi yaptik. Hic hos olmuyor, cocuk yapmaktan vazgeciyosun bakalim 3 cocukla neler olacak gorecegiz. Haftaya donunce anlatirim. :))

hadi ya ben hiç çocuklarla tatil yapmadım doğrudur ben de öyle çok çocuk sever biri değildim ama kendi çocuğun söz konusu olunca insan değişiyo heralde ve ben de değişmeye başladım sana ve sevdiğin insana benzer bi insan oluşturma fikri bile süperrr geliyo yani kendi çocuğun olunca eminim çok sabırlı olucaz :))) vazgeçme sakın haaa:)))

ayşegül ün durumu için çok sevindim en kısa zamanda aramıza katılsın:)

ladybird , utkumm aydın beye kontrole gitmemiş henüz hiç, adeti az az opluyormuş normalde yoğun olurmuş o nedenle endişe etmiş bişey çıkmaz inşallah diye.. ama kürtajdan sonra böyle değişklikler oluyor sanırım , benim de tam günüde olurdu, şimdi geç kaldı...

tamam bu adette deneyeceğim şu kürü.. dondurulmuşlarım var, aydın bey onlarla yapmamız uygun olur demişti ama ben sanki yeni yapalım istiyorum :) daha o aşamaya çok var tabi, sanırım kasım ayını bulacak benim..

Impression herkesin ozelinde durumu farkli tabi ben kendimde dondurulmuslarimla yapmayi aslinda istememistim. Kaliteleri ilk seferde transfer edilene gore dusuktu cunku. Ama yasa geregi tek transfer yapilmasi gerektiginden dusen orani bu sekilde degerlendirelim dedik.
Sendeki durum da gidem bebeginin bir geninde sorun vardi gibi hatirliyorum. Tabiki de diger embriyolarda ayni problem olacak anlamina gelmiyor.
Bence icindeki sesi dinle. Beni ic sesim pek yaniltmadi simdiye kadar.
Eger yeni denemeyle olacagina inaniyorsan bastan baslayabilirsin.
Sen bilirsin yani

evet ladybird, bir tane x kromozomu eksikmiş, en çok rastlanılan düşük sebebi demişti doktor... ama o aşamaya geldiğmizde hangisi daha iyi olacak, nasıl doğru olur , daha detaylıca konuşup karar vereceğiz artık, şu an kendimce yeni deneme olsa ve dondurulmuş embriyolarım daha sonraki zamana saklansa gibi düşünüyorum, çünkü yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor... bakalım zamanı gelsin de önce hayırlısıyla bir karara varırırz artık...

canım o zaman senin bebegin kızdı anladıgım kadarıyla degil mi?keşke benimkilerinde tahlili yapılabilseydi

Son düzenleme:
selam geshenk nasılsın
nasıl karar verdin mi miyom konusunda aydın beyle görüştün mü
aslında bende de var miyom rahmin dışında ve küçükmüş belli aralıklarla kontrol edilmesi gerekicek

Tebrikler melisscim.cook guzel degerin.benim352-805 idi.hadi hayirlisi:))))evet sekercim pazartesi.dusununce heyecan yapiyorum insallah iyidir ve tarihler uyumlu cikar...
evet heyecan olması normal ben de nasıl olurum tahmin edemiyorum:)
ama stres yapma ve olumsuz düşünme bence bi problem çıkmıycak zaten şu ana kadar uyumlu çıktı:)

Meliss'cim tebrik ederim.
Saglikla gecer tum asamalar insallah :)
simdi 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gideceksiniz :))
ne guzel ne tatli bekleyisler masallah bebise, buyusun hizlica saglikla

opuyorum

Meliss'cim tebrik ederim.
Saglikla gecer tum asamalar insallah :)
simdi 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gideceksiniz :))
ne guzel ne tatli bekleyisler masallah bebise, buyusun hizlica saglikla

opuyorum

saol canım inşallah öyle olur:)
evet iki hafta bana çok uzun geliyo şimdi akannehir
umarım senin de bi dahaki denemen sorunsuz geçer ve bebeğinin sağlıkla büyüdüğünü görürsün :)
ben de öpüyorum kendine ii bak..

melisscim hayırlı olsun çok sevindim katlanmışta değerin inşallah iki hafta sonrada tanışıcaksınız:)))
kızlar haberler fena değil gördüğüm kadarı ile şu tatilden döneyim daha da yakınen takip edicem olanı biteni.
marinercim 8. haftada kalp atışlarını duyarsın gümbür gümbür kesenin şekli ve boyutuna bakılır kesenin şekli önemli ee bebişin yuvası önemli tabii.sonrada 12. haftaya randevu verirler aydın bey seni muhtemelen nuri beye emanet eder. 12. haftada ikili testi yapılır:)) ama sen tabii 8 ile 12. hafta arasında bebişi özlersen koşar iki dakkacık görürsün nuri amcasında.
sancux şu an bodrumdasındır ooohhh pazara kadarcıkta olsa keyfini çıkar anneciğin sana güzeel güzel bakar denize girmekte acayip rahatlatıyor oğlanlarda sever kesin eh artık pazar günü beraberce döneriz sıcak istanbula kavrulmaya.uçakla gitmekle en iyisini yaptın.
laydcimde sonunda tatilde hemde kalabalık tatilde çocuklarla falan bakalım 1. tecrübe iyi geçmemiş ama ikinci belki daha farklı olur çocuklu tatilin.dönüncede inşallah 1 ay sonra dinginlikle başlıycak tedavin ve zamanı bu zamanmış meyer diyicez hep beraber dualarım hep seninle olucak tabii tedavi öncesi mutlaka buluşalım artık.
hatta kızlar ben diyorum ki ramazandan önce tekrar buluşsak hemde bu sefer daha kalabalık olarak meselaa ramazanda önceki haftasonu cumartesi nasıl??utkumm olaya el atsan canım yoksa gene çorba olur bu iş.geshen bu sefer sende gel ama seni yüzyüze tanımayı çok istiyorum eh o zamana misafirlerin gider herhalde.
utkumm aslında senin için aslında aydın beye gitmeniz zamanı geldi hepimiz onun gözüne sözüne güveniyoruz kolay şeyler atlatmadın oraya tekrar gitmek eminim çok zordur seni malesef çok iyi anlıyorum ben hala kadıköy şifanın yakınından dahi geçemem ama doktorumuz çok kıymetli ve tamamen toparlandığından emin olman lazım yoksa ilerisi için şimdiden önlem almak lazım bende ilk başlarda senin gibi uzuun vadede düşünmüyordum ama arkadaşım Allah insana öyle bir güç veriyorki yaşananlar tabiki unutulmuyor aslada unutmıycam ama korkularla kaygılarlada olsa gene isteniyor bu tutkudan vazgeçilmiyor asla tabii sakın acele etme psikoloji çok çok önemli ama herşey bundan sonra çok iyi olucak.
impression senin de yazılarından artık daha bomba gibi olduğunu hissediyorum herşey aynen senin içinde geçerli o yeni problemde bu işin nazarı olsun inşallah.
bu arada pazartesi randevusu olan arkadaşlar kaçta randevunuz benimki saat 10:00da nuri beyde eğer saatlerimiz yakınsa gerçi benim ordan hemen işe yetişmem lazım ama genede iki dakkacık görüşelim mariner senin kaçtaydı randevun?
vee son olarak dün akşam ayşegülle konuştum dün hastaneden çıkmışlar daha iyilermiş ama kıyamam sesi çok hırpalanmış geliyordu valla inanamıyorum ayşegülcüğümüze olanlara ama geçicek inşallah birde şu mide bulantıları geçse bari rahat rahat yese içse çok sevinicez bebekler çok iiyi Allaha şükür gelişimleride gayet güzelmiş 11. haftanın içindeler iki haftaya kadar herşey daha olumlu olmaya başlıycak inşallah.

kızlar öpüyorum hepinizi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…