merhabalaarr
melis heyacan var mı, inşallah ayrın katlanarak çoğalmış kocaamn bir sonuç alırsın :)
ladtybird çocuğu olanlar çocuk olmadan derdimiz daha azmış diyorlar :)) olmayınca bir olunca bin dertmişşşşş ... şu incir kürünü ben de denemeyi düşündüm hep ama bir türlü yapamadım şu ana kadar, tarifi yazayım bu adette başlayayım aslında... tedavi ile birlikte mi yapmak gerekiyor acaba, zaman fark ediyor mu ki ?
utkumm canım çok sağol iyi dileklerin için...kokrkma , inşallah bir şey çıkmaz, ama bir kontrole gitmende de fayda var.. ben de iyi olduğumu duyma ümidiyle gitmiştim ama olmadı, neyse ki büyük bir sorun olamsın o da önemli... ben de adetimi bekliyorum 2 gün önce olması gerekiyordu henüz gelmedi , ondan sonra randevumu alıp histeroskopimi olacağım artık...
Meliscim iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Biz daha once 2 cocukla tatil/gezi yaptik. Hic hos olmuyor, cocuk yapmaktan vazgeciyosun bakalim 3 cocukla neler olacak gorecegiz. Haftaya donunce anlatirim. :))
esimle ayni gunmustemmuza sıkışmışız... benimkide 16 temmuzdu
merhabalaarr
melis heyacan var mı, inşallah ayrın katlanarak çoğalmış kocaamn bir sonuç alırsın :)
QUOTE]
biraz var:))
inşallah öyle olur yarın mutlaka haber veririm :ecrin_bebek:
evet ladybird, bir tane x kromozomu eksikmiş, en çok rastlanılan düşük sebebi demişti doktor... ama o aşamaya geldiğmizde hangisi daha iyi olacak, nasıl doğru olur , daha detaylıca konuşup karar vereceğiz artık, şu an kendimce yeni deneme olsa ve dondurulmuş embriyolarım daha sonraki zamana saklansa gibi düşünüyorum, çünkü yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor... bakalım zamanı gelsin de önce hayırlısıyla bir karara varırırz artık...
mariner canım yarın dimi kontrolün
aa pardon 26 sıymış pazartesi:)))
evet heyecan olması normal ben de nasıl olurum tahmin edemiyorum:)Tebrikler melisscim.cook guzel degerin.benim352-805 idi.hadi hayirlisi:))))evet sekercim pazartesi.dusununce heyecan yapiyorum insallah iyidir ve tarihler uyumlu cikar...
canım o zaman senin bebegin kızdı anladıgım kadarıyla degil mi?keşke benimkilerinde tahlili yapılabilseydi[/QUOTE
hayır canım erkekti benim bebeğim de , yani bu bir tane x kormozomu eksik demek ne demek oluyor onu anlamış değilim, aydın bey telefonda arayıp söylemişti, yüzyüze geldiğimizde detaylıca konuşuruz demişti, yüzyüze geldiğimöizde ise yeni bir problemle karşılaşınca onu konuşmak aklımıza gelmedi doğrusu, bir dahaki sefere kaldı artık
günaydınlar kızlar:)
ikinci testimizi yaptım 168 den 479 a çıkmış nerdeyse üç katı
kaydirigubbakcemile2
melisçim maşallah değerine.. çok güzel yükselmiş..ikiz gibi görünüyor :)) hayırlıyıla inşallah sona kadar..
Meliss'cim tebrik ederim.
Saglikla gecer tum asamalar insallah :)
simdi 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gideceksiniz :))
ne guzel ne tatli bekleyislermasallah bebise, buyusun hizlica saglikla
opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?