Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkummm dogumgunun kutlu olsun :))
her gunün güzel her gunün iyi geçsin. Sevdiklerinle ve seveceklerinle birlikte )
sıkıca kucaklıyor ve yanaklarından kocaman öpüyorum.
İyiki dogmussun.

saol canım bakalım bu iki haftayı nasıl bekliycam:))
bi buluşma olmasını ben de çok istiyorum ağustosun hemen başında süper olur
ayşegül de toparlasın kendini :)
pazartesi güzel haberlerini bekliyorum
ii tatiller:))

Utkumm doğum günün kutlu olsun ,yeni yaşın sağlık mutluluk getirsin tüm dileklerin gerçek olsun canım
a.s.

Kızlar bende bugün hastanedeydim regl oldum ama rahim duvarı incelmemiş bu ay başlayamayız dedi Ebru Hn. doğum kontrol hapı verdi bir daha ki aya kadık
Bu arada Serap Hemşire ve Bayise hemşire ayrılıyormuş çok üzüldüm

Grapes mrb cnm nasılsın? Ne zaman olacak senin transferin belli mı? Regl oldun mu?
7 Ağustos uyar mı buluşmak için?

Mystryy benim saat 12de randevum.bakalim insallah guzel hanerler aliriz ikimizde.

ikinizde iyi haberler alacaksınız canım hiç merak etme :)
Bebiş 1 taneye düşmüş canım hayırlısı demek ki diğer embriyocuk sağlıklı değilmiş ikiz hamilelik çok zor biliyorsun böylesi daha hayırlı olur inşallah

Serap Hemsire öğretmenlik yapacakti. Dilek hemsire universiteye gecmek istiyordu. Bayise'den haberim yoktu. O neden gidiyor aceba?

Bu arada bi ay daha dinlenirsin, sonra olur transfer. Artık bu zaman mevhumunu hiç takmıyorum ben. Vücudumuz için en uygun zamanda olsun. Doğru zamanı beklemek gerek. Sende azcik daha beklersin n'olcak )

öpüyorum.

Bayise evleniyormuş daha fazla ayrıntı öğrenemedim bende Dileği bilmiyordum yeni transferimde onlar olmayacak büyük ihtimal off ben onlara çok alışmıştım
Ben çok sabırlıyımdır Allah sabrımı deniyor herhalde sabredicem 21 gün ilaç nedir ki hemencik biter, havalarda çok sıcak bir ay sonra belki biraz serinlemiş olur

Ayy amin insallah.bakalim.senin icinde hayirlisini diliyorum.insallah sabrimiz sonu selamet olacak.

Utkumm dogumgunun kutlu olsun .insallah en kisa zamanda gonlunden gecen dileklerine kavusursun...

Aaaa bayise hemsire adina sevindim ama bizim adimiza uzuldum coook tatli bir insan kendisi.simdi biz zirtpirt kimi arayacagiz((((((

Mystry buluşma fikri şahane. :)
7 Ağustos cts uygunsa utkumm organize ediverir dimi? )
güzel bi tarih süper olur:))

grapesciğim canını sıkma belki böylesi daha hayırlıdır:) bize de ilk tüp bebekle olabilir dendiğinde hemen başlayabiliriz demişlerdi ama iiçimden bi his başlama diyodu , başlamadık ve de küçük bi kistim vardı bi sonraki ayda o kayboldu ve sonuç ii oldu onun için bence böylesi daha ii olucak:)))
ben de üzüldüm şimdi ayrılmalarına ama Bayise hemşiye kpss ye girmeyi düşünüyodu bi de evlenicekse belki eylüle kadar ders çalışma düşüncesiyle şimdiden ayrılmıştır.

rabbimin en yakın zamanda isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat vermesi dileğiyle merhabalarrrrrrr
ben 3. deneme için merkez arıyorum .tedavi masraflarınızı öğrenebilir miyim.teşekkür ederim....

Evet yaa bitsin bu sıcaklar Eylul güzel aydır. Hasat zamanı :) Sende emeklerinin ve sabrinin ödülünü alacaksın. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…