Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar doktora yakında gidecek arkadaşlarım ben sormayı unutmuşum size zahmet (meliscims sen değil tabiki ilk tanışma gününde aklına bile gelmesin bu saçma soru) sorarmısınız acaba hamilelikte ve bebek doğunca evde papağan beslemenin sakıncası olurmu?

çok sevindim sonucuna :)) ben rahat uyurken akıntıdan sonra heralde stres yaptım ve düzenim bozuldu. bir de genelde uyku bozukluklarını önceden regl öncesi yaşardım sonrasında iyice endişelendim :)ama neyse geçti heralde bi de perşembeden sonra iyice geçicek.
son 4 gündür hafif mide bulantıları hissedince hamilelik normal seyrinde diye rahatladım gerçi bulantılar artarsa zor olur:)))ama neyse iyi olsunda bebek katlancaz artık herşeye:))

Mystry 4lü testin sonucu iyi çıkmış gözünaydın. Endişelenecek hiçbirşey yokmuş. Hep böyle devam etsin inşallah..........

Kızlar bende cumartesi sabah gittim kontrole.
Herşey yolundaymış. Bebeklerin ikisininde kafası aşağıda, kafa kafaya vermişler:)
Neden tuvaletten çıkamadığım belli oldu yani:) Aşağılarda bir ağırlık hissediyordum baskı yapıyorlarmış.

Bebeklerden biri 1270 gr diğeri de 1170 gr olmuş.

meliscim uyku sorunları oluyor çok normal. bende de olmuştu ama ben çok uyuyordum ilk 3 ay kafam kalkmıyordu yastıktan. sonra uykusuzluk sorunları yaşadım. şimdi yine başladı gece sürekli uyanıyorum uyku tutmuyor bugün sabah 8 den sonra uyuyabildim mesela.
Bir de sıcakların da çok etkisi var.

neeee maşallah kocaman olmuşlar tam kaç haftalık oldun???

kızlar bir uykum var anlatamam ama daha eve gitmeme çook var kafamı koysam küüt gidicem evde olmak istiyoruuuummmmm şu anda

ayy maşallah ne güzel
evet cnm bu nem asıl mahvediyo benim nabız zaten normalde de yüksek nemden dolayı daha da coştu:)

Son düzenleme:

ooo ne guzel, buyumus bebislerin o 100gr kilolu olan, cok hareketli vs de bisey mi? genelde ikizlerde biri cok hareketli, kilolu vs olup, digerini biraz sindirioda, sende de ole mi merak ettim, snr gercek hayatta da dvm ediyormus. ikizler, ucuzler ve dorduzler die bi belgesel izlemistim, baya ilginc seyler anlatiodu ikizlerle ilgili...

kızlar bir uykum var anlatamam ama daha eve gitmeme çook var kafamı koysam küüt gidicem evde olmak istiyoruuuummmmm şu anda

benim de hep uykum var ama hamilelikle alakasi yok, hamile kalirsam hic uyanamamaktan korkuyorum uyumak icin rapor alirim artik:) bu arada sonuclarinda cok ii cikmis, cok sevindim

maşallah oğlanlara Allah nazardan saklasın, inş hep böyle büyümeye devam ederler... Hayırlısıyla sağlıkla alırsın inş kucagına canım arkadasım.İsimlere karar verdiniz mi?

kizlar slm, nasilsiniz????

margaar hadi bakalim bebis hbrini bekliyoruz, umarim bize cvp yazmakta cok gecikmezsn, merak etiim simdi:):)

dun aksamdan beri, sag kasigimda bi sizi var... aksam cok yok gibiydi, uyumama engel olmadi, sabah da bi ara agri artio, snr azalio. tamam, ii tarafindan bakiyorum hamilelik belirtisi olabilir mi? sanirim sizlerinde kasigi agrimisti. ama bi olasilik daha var ki olmasini hic istemiyorum, sag tarafimda agri ve benim polipim ve kistlerim sag tarafimdaydi, bir sorun mu var acaba diye huylaniyorum. offff... 17si idi benim adetim, kacinci gununde test yapiyorsunuz? insallah gecer agri

11 gün mü geçti yani belizz, belki de hamilesindir , ayy inşallahhh.. ben olsam testi çoktan yaptırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…