günaydın kızlaarr:))
iyiyim meliscim canım testimi hatırlamışsın:)) çok şükür sonucum iyi darısı başına inşallah.bu arada bulantılara üzüldüm umarım kısa süreli ol sürecini bilemediğimiz için sen şimdilik olabildiğince iyi beslenmeye çalış.uyku değişiklikleri bende yaşadım geceleri rahat uyuyamadım gündüzleri başımı koyacak yer aradım bilmiyorum düzeni değişiyor insanın birde aslında bi miktar stres ve heyecandanda olabilir bu hafta zaten tanışınca endişeler bir nebze olsun geçicek sende mışıl mışıl uyursun inşallah.
Mystry 4lü testin sonucu iyi çıkmış gözünaydın. Endişelenecek hiçbirşey yokmuş. Hep böyle devam etsin inşallah..........
Kızlar bende cumartesi sabah gittim kontrole.
Herşey yolundaymış. Bebeklerin ikisininde kafası aşağıda, kafa kafaya vermişler:)
Neden tuvaletten çıkamadığım belli oldu yani:) Aşağılarda bir ağırlık hissediyordum baskı yapıyorlarmış.
Bebeklerden biri 1270 gr diğeri de 1170 gr olmuş.
sağol canım benim inşallah sağlıkla hepimizin devam etsin:)
mystryy canım gözün aydın test sonucun ii cıkmıs inşaallah hep böyle devam eder
ayy maşallah ne güzelKızlar bende cumartesi sabah gittim kontrole.
Herşey yolundaymış. Bebeklerin ikisininde kafası aşağıda, kafa kafaya vermişler:)
Neden tuvaletten çıkamadığım belli oldu yani:) Aşağılarda bir ağırlık hissediyordum baskı yapıyorlarmış.
evet cnm bu nem asıl mahvediyo benim nabız zaten normalde de yüksek nemden dolayı daha da coştu:)meliscim uyku sorunları oluyor çok normal. bende de olmuştu ama ben çok uyuyordum ilk 3 ay kafam kalkmıyordu yastıktan. sonra uykusuzluk sorunları yaşadım. şimdi yine başladı gece sürekli uyanıyorum uyku tutmuyor bugün sabah 8 den sonra uyuyabildim mesela.
Bir de sıcakların da çok etkisi var.
kızlar bir uykum var anlatamam ama daha eve gitmeme çook var kafamı koysam küüt gidicem evde olmak istiyoruuuummmmm şu anda
kizlar slm, nasilsiniz????
margaar hadi bakalim bebis hbrini bekliyoruz, umarim bize cvp yazmakta cok gecikmezsn, merak etiim simdi:):)
dun aksamdan beri, sag kasigimda bi sizi var... aksam cok yok gibiydi, uyumama engel olmadi, sabah da bi ara agri artio, snr azalio. tamam, ii tarafindan bakiyorum hamilelik belirtisi olabilir mi? sanirim sizlerinde kasigi agrimisti. ama bi olasilik daha var ki olmasini hic istemiyorum, sag tarafimda agri ve benim polipim ve kistlerim sag tarafimdaydi, bir sorun mu var acaba diye huylaniyorum. offff... 17si idi benim adetim, kacinci gununde test yapiyorsunuz? insallah gecer agri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?