Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayy ne 11 i yaa benim takvim 28 inde kalmış:)) 17 gün geçmiş yani hemen yaptırr sonucu da bizimle paylaş ki, margarın sonucu ile beraber sevinelim bol bol...

herkese günaydın ben de bekleyişe katılayım kaydirigubbakcemile3
inşallah güzel haber gelicek :Saruboceq:
ladybird hoşgeldin , nasıl geçti tatilin çocuklarla merak ettim şimdi:))

Evet arkadaslar facebook'ta yaptıgımız öngörüşmeler sonucu bu haftasonu bir buluşmaya imza atmaya karar verdik mekan hem gebzeden gelenlere hemde caddebostan tarafından gelenlere kolaylık olssun diye seçildi ama eger daha iyi bir öneriniz varsa degerlendirmeye açıgız...
2. Aydın ARICI Fan Klüp Kızları BULUŞMASINA DAVETLİSİNİZ hihoyyyt

YER : Kartal Mado
KAHVALTI : Normal Kahvaltı (10TL), Sınırsız Çay (17 TL)
ZAMAN :07.08.2010 Cumartesi10:30
KATILANLAR :Cuma günü 17 ' ye kadar katılacaklar ismini yazarsa sevinirim,rezervasyon yaptıracagım.

1.Utkummm
2.ladybird
3.sancux
4.Mystryy
5.Grapes
6.impression
7.melissss
8.
9.
10.

Son düzenleme:

ben de katılıyorum:)

:teytey:en sonunda hamişiiiiimmmm kızlar.sonucum;363 güzel dimi.11.gün için.allahım hepimize yavrularımızı nasip etsin.:teytey:

:teytey:en sonunda hamişiiiiimmmm kızlar.sonucum;363 güzel dimi.11.gün için.allahım hepimize yavrularımızı nasip etsin.:teytey:

süppeeeeerrrrrrr bi sonuç :)))))
aman tanrım çok sevindimmmm
allah tamamına erdirsin canım
yıl dönümünüz için süper bi hediyezemuszemus

eşini de tebrik ediyorumm..

süppeeeeerrrrrrr bi sonuç :)))))
aman tanrım çok sevindimmmm
allah tamamına erdirsin canım
yıl dönümünüz için süper bi hediyezemuszemus

eşini de tebrik ediyorumm..

canım çok teşekkür ederim.eşimi bu kadar mutlu edebileceğimi düşünmemiştim.çok mutluyum allahım işallah diğer arkadaşlarımadan nsip etsin.çok fazla hareket etmemek gerekiyormuş onu anladım
allah hepimizi tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…