sağol canım.allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğuTebriklerrrrr....
Allah tamamina erdirsin.saglikla kucagina almayi nasip etsin
allahım bu guzel tabloyu hic bozmasın :Saruboceq:
devamını da getirsin inşallahhh.....aminnnnnnnn
arkadaslar katılım durumlarınızı bildirin lütfen
Margaar cok sevindim cok duygulandim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Esinle sana en guzel hediye. Masallah sonucta cok iyi. Tek transfer icin cok iyi. Masallah tekrar.
Herseyin zamani var bak ne iyi oldu. Once ev sonra bebis. Okullar acilana kadar da dinlenirsin.
Cok iyi masallah masallah :)))
teşekkürederim canım allah hepimeze yavrularımızı görmeyi nasip etsinmargaar canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
merhaba utkumm nasılsın? klubun organizatoru oldun valla bu hakkını nasıl odeceyecez senin?? opuyorumnanaktan
ben malesef katılamıyorum ama bidahakine söz katılacagım
:teytey:en sonunda hamişiiiiimmmm kızlar.sonucum;363 güzel dimi.11.gün için.allahım hepimize yavrularımızı nasip etsin.:teytey:[/QUO
tebrikler, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.Darısı bizlerin başına...
:teytey:en sonunda hamişiiiiimmmm kızlar.sonucum;363 güzel dimi.11.gün için.allahım hepimize yavrularımızı nasip etsin.:teytey:[/QUO
tebrikler, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.Darısı bizlerin başına...[/QUOT
işalah canım allahım isteyen herkese nasip etsin
margar sen dondurulmuşla mı transfer oldmuştun ben onu atlamşım, benim de ikinciye karar verdiğimizde donrurulmuşla yaparız dedi doktor ama benim içim yenilerle istiyor sanki
evet teyzesi dondurulmuş embr.ne yalan söyleyeyim bende aynı öneriyi aydın beye defalarca teklif ettim.değerli doktorumuz bana güven dedi.bende öyle yaptım.5aa tek embr.transfer edildi.hiç bir fark yok dedi transferimi ebru hanım yaptı aydın bey tatildeydi.içini rahat tut.hatta ben geçen ay polip ameliyatı olmuştum.henüz adet olmadan başlandı tedaviye.yani rahim kalınlığı istenilen kalınlıkta değildi.çok şükür bebişim tutundu
evet teyzesi dondurulmuş embr.ne yalan söyleyeyim bende aynı öneriyi aydın beye defalarca teklif ettim.değerli doktorumuz bana güven dedi.bende öyle yaptım.5aa tek embr.transfer edildi.hiç bir fark yok dedi transferimi ebru hanım yaptı aydın bey tatildeydi.içini rahat tut.hatta ben geçen ay polip ameliyatı olmuştum.henüz adet olmadan başlandı tedaviye.yani rahim kalınlığı istenilen kalınlıkta değildi.çok şükür bebişim tutundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?