Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Margaar cok sevindim cok duygulandim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Esinle sana en guzel hediye. Masallah sonucta cok iyi. Tek transfer icin cok iyi. Masallah tekrar.
Herseyin zamani var bak ne iyi oldu. Once ev sonra bebis. Okullar acilana kadar da dinlenirsin.
Cok iyi masallah masallah :)))

canım çok teşekkür ederim allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin.lady canım transfer sonrasında defalarca seni okudum.seninde dondurulmuştu ya ondan.kesinlikle hiç fark yokmuş.hatta dondurulmuş daha kaliteliymiş meğer.allahımhepimize yavrularımızı nasip etsin.senden de güzel haberler bekliyorum en kısa zamanda

kızlarbişi sorcam 2.testi ayın 5 ndemi yoksa 6 sındamı yaptırcam.hastanediki hemşire söylemişti ama ben heyecadan unuttum.

Margaar canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Herşey yolunda gitsin hep.
Ne güzel temmuz ayı uğurlu geldi bizim kulübe. İnşallah hep böyle devam eder.

2. testi 5 ağustosta yaptırman gerekiyor. 1 gün arayla yani.

Kizlar benim gecen hafta carsamba gunu kanamam oldugu icin pazartesiyekadar evde dinlenmem gerekiyor.bu randevuda sizlerle olamayacagim((((bir dahakine insallah....

merhaba utkumm nasılsın? klubun organizatoru oldun valla bu hakkını nasıl odeceyecez senin?? opuyorumnanaktan
ben malesef katılamıyorum ama bidahakine söz katılacagım

rica ederim ne hakkı canım olur mu öyle şey...
ama buluşma çok güzel oluyor şiddetle tavsiye ederim gelmenizi ancak mariner ve margaar, umut 2011 dinlenmeleri gerekçesiyle bu seferlik affediyoruz. Dilerim Ayşegülde iyileşir ve bizimle birlikte olur.

Evet arkadaslar facebook'ta yaptıgımız öngörüşmeler sonucu bu haftasonu bir buluşmaya imza atmaya karar verdik mekan hem gebzeden gelenlere hemde caddebostan tarafından gelenlere kolaylık olssun diye seçildi ama eger daha iyi bir öneriniz varsa degerlendirmeye açıgız...
2. Aydın ARICI Fan Klüp Kızları BULUŞMASINA DAVETLİSİNİZ hihoyyyt

YER : Kartal Mado
KAHVALTI : Normal Kahvaltı (10TL), Sınırsız Çay (17 TL)
ZAMAN :07.08.2010 Cumartesi10:30
KATILANLAR :Cuma günü 17 ' ye kadar katılacaklar ismini yazarsa sevinirim,rezervasyon yaptıracagım.

1.Utkummm
2.ladybird
3.sancux
4.Mystryy
5.Grapes
6.impression
7.melissss
8.
9.
10.

margar sen dondurulmuşla mı transfer oldmuştun ben onu atlamşım, benim de ikinciye karar verdiğimizde donrurulmuşla yaparız dedi doktor ama benim içim yenilerle istiyor sanki

margar sen dondurulmuşla mı transfer oldmuştun ben onu atlamşım, benim de ikinciye karar verdiğimizde donrurulmuşla yaparız dedi doktor ama benim içim yenilerle istiyor sanki

evet teyzesi dondurulmuş embr.ne yalan söyleyeyim bende aynı öneriyi aydın beye defalarca teklif ettim.değerli doktorumuz bana güven dedi.bende öyle yaptım.5aa tek embr.transfer edildi.hiç bir fark yok dedi transferimi ebru hanım yaptı aydın bey tatildeydi.içini rahat tut.hatta ben geçen ay polip ameliyatı olmuştum.henüz adet olmadan başlandı tedaviye.yani rahim kalınlığı istenilen kalınlıkta değildi.çok şükür bebişim tutundu

masallah bebişe

margar harika bir sonuç bu çok çok çok sevindim darısı inşallah buradaki tüm arkadaşlarımızın başına sağlıklı sorunsuz rahat bir hamilelik diliyorum sana:))))

maşallah maşallah bebeişe

benim de öyle olacak sanırım, tabi ondan önce spontane olmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…