Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

margar harika bir sonuç bu çok çok çok sevindim darısı inşallah buradaki tüm arkadaşlarımızın başına sağlıklı sorunsuz rahat bir hamilelik diliyorum sana:))))

teşekkürederim canım işallah hepimiz problemsiz bebişlerimize kavuşuruz

Selam Utkum
Uzun zamandır bakamamıştım bu özetleme çok güel olmuş...
Bu arada bebişler çoğalmış çok sevindim.
Herkeze bebeiş işallahopuyorumnanaktan
Benimkiler 5 aaylık oldular.
Heyecanla bekliyoruz.
Şimdilik süpriz olmazsa bir kız bir erkek..
Haftaya Ayrıntılı ultrasondayız Hayri Beyde
Umarım güzel haberler alırız.Sevgilerle Ayşegül senden haberim yoktu.ÇOK TEBRİKLER. Takipte kalacağım.Sevgiler

Nilsu nerelerdesin merak ettim seni hic girmiyorsun artik umarim hersey yolundadir.
En son yanlis hatirlamiyorsam detayli ultrason icin gun sayiyordun.
Bebekler nasil kac haftalk oldular cinsiyetleri ne? Ay cok soru sordum ama:)

Cok sevindim cnm 1 kiz 1 erkek ne guzel masallah.
Ben 19 haftalikken gitmistim hayri beye cok kisa bakmisti.
Sen takibini kime yaptiriyorsun ?

ay nsl ya... iide daha gecen hafta birlikte olduk ole hemen bi haftada cikiomu??? ay ne cahilim:):)

belizzcim, aşılamadan sonra 10.günde test yaptırıp olup olmadığını öğrenebilirsin. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor. yada 14 gün bekleyip regl olmazsan eğer(inşallah olmayacak:) testi yaptırabilirsin.
gerçi ben senin durumunu tam anlayamadım. sAT üzerinden sanırım 17 gün geçti. beklediğin pardon beklemediğin adet tarihinden değil. demi??

canım senin kanamalar ilk 3 aylık dönemde başladı 3. ayda bitecek lütfen üzülme...
benim kanamam 12. haftanın sonunda başladı bir bebegin ense kalınlıgı fazla cıkmıstı ve çok üzülmüştüm kanamam giderek arttı, hep uykudan kalktıgımda ıslaklıgı fark edip wc'ye kostum, musluktan boşalır gibi çok yogun kanamalarım oldu parçada geldi her defasında hastaneye giderken bitti galiba diye gittik ama hep iyiydi durumları taki bir gece suyum gelene kadar, o zamanda sadece 1 tanesinin kalbi durdu.

ben asilama olmadim, normal yolu deniyoruz bu 2 ay... ilk gunum 17siydi daha olasi adet gunumden gecmis degil... ya bende sasirdim, yani gecen hafta 10-13 olasi gunleri yasadik, hemen nsl belli oluo die:):) gerci ben korkuyorum, gunum gecmeden test yapmam herhalde... ztn hersey normal gorunuo, bilmiyorum degisik biseyler oluo mu hamile kalinca ama ayni diger aylardaki gibiyim bi gun kasigimda agri oldu o kdr.. bu ayda olmadi galiba

günaydın kızlar:))
nilsu valla bende merak etmiştim seni ara ara uğra en azından iyiyim de 1 kız 1 erkek daha ne ister ki insan Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.hayri beyden sonrada yaz bize mutlaka.
bu arada kızlaar ayşegülünde bugün 4te hayri beyle muayenesi var biliyorsunuz ben merakla bekliyorum neler diyeceğini akşam arıycam ayşegülü sizede mutlaka bilgi veririm.
belizcim layd durumu açıklamış zaten inşallah ayın 17sinde alırız seninde haberini hemde en doğal yolla:)
marinercim benimde biliyorsun hep kanamalarım oldu çok zor bir durum insan hiç rahatlıyamıyor tm bitti derken başladı hep ama 13. haftanın sonundan beri olmadı şu an 17+4 günlüğüm umarım bir daha da olmaz ama hala bendede aynı psikoloji devam daha önceki hamileliğimde utkumm gibi benimde 12. hafta civarında başlamıştı kanamalarım musluktan boşalırcasına kan takviyeleriyle geçmişti hep demem o ki seninkide yerleşme ve kılcal damarlarla ilgili kah kahverengi kah kırmızı kah pembe olabilir ama Allahın izniyle 12 haftada biticek.ağrılar farklı canım onlar bebiş büyüyüp kendine yer açtığı için kesinlikle yani kanamayla alakassı bile yok.bu arada iğnelere devam ediyorsun diymi dozu aynı mı 2ye çıkardılarmı birdee sen şu an tam kaç haftalıksın?

belizz ben de olası adet günüden geçti diye anladım da sevindim yaa, tamma o zaman ladybird haklı.. adet günün geçmesi lazım anlayabilmek için test için ya da, bu arada hemn oluyo mu derken bir saniyede bile olabilir yeter ki allah nasip etsin :)
ben mi yanlış biliyorum yoksa kanda 1 günlük bile olsa çıkar deniliyor, doğru mu acaba bu ?

Son düzenleme:
hayat bu belli mi olurr sponten olur inşallaah olmassada donmuşla olur amaan olsunda hatta sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun opuyorumnanaktan

kesinlikle sağlıkla olsun bir an evvel nasıl olursa olsunn katılıyorum amma ve lakin doğal olması tercih sebebi, stresi az :)))

[
mystryy evet bizi habersiz bırakma, ayşegülün telefonu yok bende,senden alıyoruz haberlerini artı..

nilsu gerçekten de süper bişi bir kız bir erkek , sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip etsin allah..

mariner, bu kanama işi insanı çok üzüyor ben de yaşadığım için biliyorum, ilk kanamam 10.hafta bitiminde oldu 1 gün sürdü iğneyi olunca hemen kesildi. Ağlaya ağlaya hemşireyi arıyordum her seferinde, insanın alışması zor oluyor , Aydın bey de telefonlas bei arayarak üzülmemei kanama olması her zaman bir sorun olduğu anlamına gelmediğini söylemişti, sonra sanıyorum 12 haftalıkkken tekrar oldu , kanama sonrası ve sırasındaki muayenelerde bebeğim hep iyiydi, hiç bi sorunu yoktu ama benim de bir gece 13 hafta bitmişti bu arada, suyu geldi, ardından bebeğimi kaybettim. kanamadan sebep değildi yani. fazla hareket etmeden, iğneleri olarak bebeğine ,sakın heyecanlanma gelmek için daha çooook vaktin var diye konuşarak, sakin sakin beklemek gerekiyor. Allah yardımcın olsun ,söylemesi kolay ama yaşaması farklı tabi.

bende aksam bak hemen de anlasilio demek ki bende son ana kdr bekliyodum falan die icimden gecirmistim ama esime bile solemedim cunku son ana kdr test yaptirmamaya karar vermistim... simdi ona soleyip de umutlandirmayayim die dusunmustum, iiki de solememisim:) ama dedigim gibi bu ay da olumsuz hissediyorum, hatta yapilmamasi gereken bir suru seyi yapiyorum nsl olsa bisi yok die. ama tabe millet neler neler yapioda bebisleri yine de tutunuo, bu sans ve kismet isi sanirim biraz... allah bize de nasip eder insallah...
bu arada gecen gun aklima takildi aydin beye sormayi unutmusum... bu rahim filmini 6 ila 10. gunlerde cekiolarmis sanirim, hamilelik riski olmasin die, peki filmin cekildigi ay normal yolu deneyebilio musun(sonuc ii cikarsa tabe) yoksa hani rontgen zararli biseydir ya, yumurtan radyasyona maruz kaldigi icin o ayi bos mu geciriosun? simdi biz aydin bey ile 2 ay deneyelim, olmazsa rahim filmi cektirip, ona gore asilama veya tup bebege baslicaz demistik ama sanirim o zmn o ayi yani 3. ayi kacirmis olucaz... bende acaba bu ay olmazsa gidip cektirsem mi filmi die dusunmeye basladim ama filmi cektirdik, tupler acik cikti malum gunlerde yine normal yolu deneyebilecek miyiz die kafama takildi. yani ne olursa olsun filmin cekildigi ayi bos mu geciosun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…