kesinlikle sağlıkla olsun bir an evvel nasıl olursa olsunn katılıyorum amma ve lakin doğal olması tercih sebebi, stresi az :)))
[
mystryy evet bizi habersiz bırakma, ayşegülün telefonu yok bende,senden alıyoruz haberlerini artı..
nilsu gerçekten de süper bişi bir kız bir erkek , sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip etsin allah..
mariner, bu kanama işi insanı çok üzüyor ben de yaşadığım için biliyorum, ilk kanamam 10.hafta bitiminde oldu 1 gün sürdü iğneyi olunca hemen kesildi. Ağlaya ağlaya hemşireyi arıyordum her seferinde, insanın alışması zor oluyor , Aydın bey de telefonlas bei arayarak üzülmemei kanama olması her zaman bir sorun olduğu anlamına gelmediğini söylemişti, sonra sanıyorum 12 haftalıkkken tekrar oldu , kanama sonrası ve sırasındaki muayenelerde bebeğim hep iyiydi, hiç bi sorunu yoktu ama benim de bir gece 13 hafta bitmişti bu arada, suyu geldi, ardından bebeğimi kaybettim. kanamadan sebep değildi yani. fazla hareket etmeden, iğneleri olarak bebeğine ,sakın heyecanlanma gelmek için daha çooook vaktin var diye konuşarak, sakin sakin beklemek gerekiyor. Allah yardımcın olsun ,söylemesi kolay ama yaşaması farklı tabi.
belizz, bence olmaz diye hareket etme, madem doğal yolu deniyorsun olur diye düşün ve ona göre hareket et, ilaç filan alma mesela... belli mi olur ne zaman ne olacağı ?
o ay deneniyor diye hatırlyıroum ama baya da zaman geçti üstünden bilgiyi sağlamlaştırmak lazım... rahim filminden itibaren 2 ayın çok öenmli olduğunu söylemişti doktorum bana sıvı ile bişeyler varsa da temizleniyor ya tüpler, gebeliği yakalama şansımız artıyor demişti ama ben de olmadı.
inşallah mystrycim inşallahh tekrarlamaz... herşeyin en güzel en hayırlısı olsun hepimiz için...
İyiyim Sagol canim benim.ama yine bugun pembe cook hafif kanamam oldu.simdi de karnim adet olacakmisim gibi agriyor.bu yuzden bazen uzuluyorum.aslinda mystryy senin kanamalar ne zamanlari ve ne kadar yogunlukta oluyordu
icimde bi umut var tabe yok diil ama bendeki bu sansla kesin tuplerimde tikali cikar diorum... ben biraz buyuk konustum sanirim... su ay hamile kalirim, su zmn dogururum falan filan die cok planli gittim, arkadaslar belli olmaz hemen kalamayabilirsin diyince, onlara sinir yaptim, kendileri ilk ayda kaldilar bana dediklerine bak dedim, bende hemen kalirim dedim vs vs... yaz bebegi olmayacak dedim, ayarlayacagim, koc veya ikizler burcu olmayacak dedim... cok konustum cok dusundum, sonuc bole oldudaha once 2-3 ay oncesinden folik asit icmeye baslamistim, kiloda yapmisti, simdi icmiyorum mesela. esimin motoru var ona biniyorum, spora gidiyorum agirlik kaldiriyorum, gecen gun evlilik yildonumumuzdu bi birada ictim yani biliyorum marifet diil bunlar ama diger denemelerde bunlara cok dikkat etmistim ama olmayinca olmuo iste... bu seferde hayatimi degistirmicem, tutunacaksa tutunur modundayim... ztn aydin beyin deyimi ile bende bi sorun yoksa bile esimden dolayi %2-3 sansimiz var bizim, olasilik dusuk biraz... bakalim gorucez...
canım yalnız degilsin bu ve buna benzer düşünceler hepimizin aklından defalarca geçti ben kaç defa umutla kan testi vermeye gittim, hiç kendini suçlama oluruna bırak hatta biz olumlu düşünce siperleri olalım Aydın Hocanın:)
bu arada babam süpriz yaptı bugun sabah ankaradan geldi
canım yalnız degilsin bu ve buna benzer düşünceler hepimizin aklından defalarca geçti ben kaç defa umutla kan testi vermeye gittim, hiç kendini suçlama oluruna bırak hatta biz olumlu düşünce siperleri olalım Aydın Hocanın:)
bu arada babam süpriz yaptı bugun sabah ankaradan geldi
stres yapma canım olacağı varsa olur zaten:) her çocuğun bi zamanı var.ben asilama olmadim, normal yolu deniyoruz bu 2 ay... ilk gunum 17siydi daha olasi adet gunumden gecmis degil... ya bende sasirdim, yani gecen hafta 10-13 olasi gunleri yasadik, hemen nsl belli oluo die:):) gerci ben korkuyorum, gunum gecmeden test yapmam herhalde... ztn hersey normal gorunuo, bilmiyorum degisik biseyler oluo mu hamile kalinca ama ayni diger aylardaki gibiyim bi gun kasigimda agri oldu o kdr.. bu ayda olmadi galiba
stres yapma canım olacağı varsa olur zaten:) her çocuğun bi zamanı var.
tüp bebek te 12 ve 14. günler test yapılıyo ama bu günler transferden sonra sayılıyo ve döllenmeden 3-5 arasında transfer yapılıyo yani döllenmeden 15-17. günlerde ilk test yapılıyo ve artış varmı diye de bi daha yapılıyo.
film çekildiği ay deneme yapılıyo hatta tıkanıklık var ise açıldığından şansı yüksek oluyo. ben sormuştum bebeğe bi zararı olmuyo merak etme:)
ben de senin gibi ikizler burcu olmasın diye ayarlama yapıyodum
bi anda okuyunca kendimi hatırladım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?