Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

yaaaaa ii seylerden konusun...

belizz, bence olmaz diye hareket etme, madem doğal yolu deniyorsun olur diye düşün ve ona göre hareket et, ilaç filan alma mesela... belli mi olur ne zaman ne olacağı ?

o ay deneniyor diye hatırlyıroum ama baya da zaman geçti üstünden bilgiyi sağlamlaştırmak lazım... rahim filminden itibaren 2 ayın çok öenmli olduğunu söylemişti doktorum bana sıvı ile bişeyler varsa da temizleniyor ya tüpler, gebeliği yakalama şansımız artıyor demişti ama ben de olmadı.

mariner, bu kanama işi insanı çok üzüyor ben de yaşadığım için biliyorum, ilk kanamam 10.hafta bitiminde oldu 1 gün sürdü iğneyi olunca hemen kesildi. Ağlaya ağlaya hemşireyi arıyordum her seferinde, insanın alışması zor oluyor , Aydın bey de telefonlas bei arayarak üzülmemei kanama olması her zaman bir sorun olduğu anlamına gelmediğini söylemişti, sonra sanıyorum 12 haftalıkkken tekrar oldu , kanama sonrası ve sırasındaki muayenelerde bebeğim hep iyiydi, hiç bi sorunu yoktu ama benim de bir gece 13 hafta bitmişti bu arada, suyu geldi, ardından bebeğimi kaybettim. kanamadan sebep değildi yani. fazla hareket etmeden, iğneleri olarak bebeğine ,sakın heyecanlanma gelmek için daha çooook vaktin var diye konuşarak, sakin sakin beklemek gerekiyor. Allah yardımcın olsun ,söylemesi kolay ama yaşaması farklı tabi.[/QUOTE]

impression canım keşke bunlar yaşanmamış olsa insanı sonrası içinde çok etkiliyor malesef ama şunu bil ki bir dahakinde olmıycak operasyonda bitti hayırlısıyla bi hamile kal bak nasıl güzel geçireceksin bu sefer:))

belizz hatırlayamadım tam ama biz fil çektirdiğimizde polibim olduğunu ve aldırmam gerektiğine karar verdik o dönem henüz korunuyorduk zaten amaaa bildiğim bişi var o da filmde canım çok acıdı kesin açıldı bir yerler sonrada operasyon oldu çok basit bir operasyondu zaten hemen sonraki ay da sponten hamile kaldım hiç uğraşmadan hatta eşim şok olmuştu biz eh hadi madem yavaş yavaş korunmayalım dedik ve pat hamileyiim yanii bu işler hiç belli olmuyo eee sonrada uğraş uğraş olmadı o da başka bi boyut tabii.

icimde bi umut var tabe yok diil ama bendeki bu sansla kesin tuplerimde tikali cikar diorum... ben biraz buyuk konustum sanirim... su ay hamile kalirim, su zmn dogururum falan filan die cok planli gittim, arkadaslar belli olmaz hemen kalamayabilirsin diyince, onlara sinir yaptim, kendileri ilk ayda kaldilar bana dediklerine bak dedim, bende hemen kalirim dedim vs vs... yaz bebegi olmayacak dedim, ayarlayacagim, koc veya ikizler burcu olmayacak dedim... cok konustum cok dusundum, sonuc bole oldu daha once 2-3 ay oncesinden folik asit icmeye baslamistim, kiloda yapmisti, simdi icmiyorum mesela. esimin motoru var ona biniyorum, spora gidiyorum agirlik kaldiriyorum, gecen gun evlilik yildonumumuzdu bi birada ictim yani biliyorum marifet diil bunlar ama diger denemelerde bunlara cok dikkat etmistim ama olmayinca olmuo iste... bu seferde hayatimi degistirmicem, tutunacaksa tutunur modundayim... ztn aydin beyin deyimi ile bende bi sorun yoksa bile esimden dolayi %2-3 sansimiz var bizim, olasilik dusuk biraz... bakalim gorucez...

beliiizzzz güzel tabiki hayatına bak ta cılkını çıkarma tamam 1 bira makul bende denerken gayet içiyordum spor olabilir halter aslaaaa motor???

mallaesef plan proje işi değil işte bu bebek işi, elimizden geleni yapsak ta, hepsi bir yere kadar ,hatta tıp ta bir yere kadar.. bu konu tamamen Allah'ın takdiri , ne zaman olacak nasıl olacak , sadece sabırlı olmak, beklemek ve görmek gerekiyor.. ama olursa olur olmazsa olup deyip bir yandan da olsun diye çalışırken yaptıkların bence hata, bir kere bebeğine haksızlık,lütfen dikkatli ol...

İyiyim Sagol canim benim.ama yine bugun pembe cook hafif kanamam oldu.simdi de karnim adet olacakmisim gibi agriyor.bu yuzden bazen uzuluyorum.aslinda mystryy senin kanamalar ne zamanlari ve ne kadar yogunlukta oluyordu

canım yalnız degilsin bu ve buna benzer düşünceler hepimizin aklından defalarca geçti ben kaç defa umutla kan testi vermeye gittim, hiç kendini suçlama oluruna bırak hatta biz olumlu düşünce siperleri olalım Aydın Hocanın:)
bu arada babam süpriz yaptı bugun sabah ankaradan geldi

Evet arkadaslar facebook'ta yaptıgımız öngörüşmeler sonucu bu haftasonu bir buluşmaya imza atmaya karar verdik mekan hem gebzeden gelenlere hemde caddebostan tarafından gelenlere kolaylık olssun diye seçildi ama eger daha iyi bir öneriniz varsa degerlendirmeye açıgız...
2. Aydın ARICI Fan Klüp Kızları BULUŞMASINA DAVETLİSİNİZ hihoyyyt

YER : Kartal Mado
KAHVALTI : Normal Kahvaltı (10TL), Sınırsız Çay (17 TL)
ZAMAN :07.08.2010 Cumartesi10:30
KATILANLAR :Cuma günü 17 ' ye kadar katılacaklar ismini yazarsa sevinirim,rezervasyon yaptıracagım.

1.Utkummm
2.ladybird
3.sancux
4.Mystryy
5.Grapes
6.impression
7.melissss
8.belizzzz
9.
10.

arkadaslar bende grapes'in teli yok mystryy hatırlıyorsan seni yanlıslıkla o diye kaydetmişim süperimdir degişmemişim arasak mı? gelir mi aceba?

offf haklisinizda iste, dusunmeyecegim eskiden ne yapiyorsam yapacagim modundayim... benim bi arkadasim sigorta gununu bekliodu, 72saat hapi falan kullandi bu yuzden ama onda da %1 mi 2 mi bi olasilik varmis, pat die hamile oldugunu ogrendi, gorumcem 2-3 aylik hamileydi karadeniz turu yapti, icanadoluyu talan etti araba ile... ama nazarim degmesin bundan snrki de ole olur ins, hic de bisi olmadi... dediginiz gibi allah nasip edio herhalde... umarim bizde sorunsuzca bebisimizi kucagimiza aliriz... ama tabe zmn gectikce insanin sinirleri yipranio biraz...

ne kadarr güzeelll, gözün aydınn, senin ailen ankarada mı, hasret giderin bi güzel o zaman :)

evt haklisin, olumlu dusunmeye dvm:):) gozun aydin, benimde ailem sehir disinda, kiskandim simdi seni

Slm kızlar,
belizz bence en önemlisi stres yapmamak ve acaba diye düşünmemek. Bana önceki Dr.um sexin keyfini çıkar çünkü o zaman rahim vakum gibi hareket ederek spermi icine çeker demişti. :) O Dr um bayandi, kız kıza çok rahat konuşabiliyorduk. Aydin beyde en son beslenmene dikkat et stresden uzak dur dedi. İstedigin gibi spor yap çok zorlamadan kendini. İyi bile gelir. Birde rahim filmini çektirdikten sonra 2ay dene demişti başka bir dr. Filmden sonra ufak yapisikliklar açılıyormuş.
Kan testi en erken 10.gün yapılabiliyor. Yani yumurtlamadan sonraki 10.gün. Tabi çıkan deger çok küçük 5-10 gibi ama pozitif anlamına geliyor.
Grapes gelirim demişti tel ederseniz buralardaysa gelir ama Kac gündür yok acaba nerelerde ne yapıyor.
Öptüm ve kaçtım.

stres yapma canım olacağı varsa olur zaten:) her çocuğun bi zamanı var.
tüp bebek te 12 ve 14. günler test yapılıyo ama bu günler transferden sonra sayılıyo ve döllenmeden 3-5 arasında transfer yapılıyo yani döllenmeden 15-17. günlerde ilk test yapılıyo ve artış varmı diye de bi daha yapılıyo.
film çekildiği ay deneme yapılıyo hatta tıkanıklık var ise açıldığından şansı yüksek oluyo. ben sormuştum bebeğe bi zararı olmuyo merak etme:)
ben de senin gibi ikizler burcu olmasın diye ayarlama yapıyodum
bi anda okuyunca kendimi hatırladım kaydirigubbakcemile3

vallahi bu gidisle benimkisi ikizler burcu olacak ii mi:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…