Artık beni tüm hareketler zorluyor. Yatağa yatmak kalkmak, koltuğa oturmak kalkmak.
Buzdolabından eğilip birşey almak bile.
Evde yalnız olmak zor oluyor o nedenle anneme de kıyamıyorum evde zaten bir sürü işi var. Hergün gel desem gelir tabi ama....
Bu arada ben rahim filmi çektirdiğimde nuri bey 1 ay korunun demişti.
ya iki can tasiosun tabi, kolay mi... iki agirlik birden. yazik yavrum onlarda oraciga sigismaya calisiolar.. onlarin isi senden zor vallahiannene kiyamamani anliyorum ama bence bu kdr zorlaniyorsan cagir, yaninda olsun.. en azindan ogleden snr gelir, beraber oturursunuz bir ihtiyacin olursada yapar, sayili gun cabuk gecer derler ztn... aman kendini yorma... bu arada bi kac defa daha soruldu ama cvp yazmadin galiba ya da ben atladim, isim belirlediniz mi bebislere? birde sen gebzede mi dogum yapacaksin, karar verdin mi? orda doguncada istanbul dogumlu olmuo ama, gecen gun uyandim bende bu konuya:):)
once su adetimi olayimda snrsinda bi arastirayim bakayim... senin acimis miydi??? zor birseymi?
ayyy ne güzel bi kız bi erkek allah analı babalı büyütsün hep böyle sorunsuz devam etsin:)Selam Utkum
Uzun zamandır bakamamıştım bu özetleme çok güel olmuş...
Bu arada bebişler çoğalmış çok sevindim.
Herkeze bebeiş işallahopuyorumnanaktan
Benimkiler 5 aaylık oldular.
Heyecanla bekliyoruz.
Şimdilik süpriz olmazsa bir kız bir erkek..
Haftaya Ayrıntılı ultrasondayız Hayri Beyde
Umarım güzel haberler alırız.Sevgilerle Ayşegül senden haberim yoktu.ÇOK TEBRİKLER. Takipte kalacağım.Sevgiler
marinerciğim kendine dikkat et dinlen bol bol. üzülme demek zor biliyorum anlıyorum ama olumlu düşün. çoğu lekelenmeler tutunmayla alakalı.İyiyim Sagol canim benim.ama yine bugun pembe cook hafif kanamam oldu.simdi de karnim adet olacakmisim gibi agriyor.bu yuzden bazen uzuluyorum.aslinda mystryy senin kanamalar ne zamanlari ve ne kadar yogunlukta oluyordu
gözün aydın utkumm ne güzel bi sürpriz:)canım yalnız degilsin bu ve buna benzer düşünceler hepimizin aklından defalarca geçti ben kaç defa umutla kan testi vermeye gittim, hiç kendini suçlama oluruna bırak hatta biz olumlu düşünce siperleri olalım Aydın Hocanın:)
bu arada babam süpriz yaptı bugun sabah ankaradan geldi
benim çok acımıştı yaa bu rahim filminde, korkutmak gibi olmasın ama , benimle de alakalı olabilir çünkü ben çok kasıyorum, biraz rahat durmak gerekiyor...
sancux artık sona doğru yaklaştın , iyice ağırlaşmaya başladın tabi hem de iki bebek, hareketlerin baya zorlanmıştır doğal olarak... bence de annen yanında zevkle durur, kendini fazla zorlama...
Zorlamamaya çalışıyorum dün annem geldi birkaç günlük yemek yaptı.
Yemek yiyorum yatıyorum tekrar yemek yiyorum tekrar yatıyorum. Tüm günüm böyle geçiyor :)
hamileyken bile rahim filmi çektirip saglıkla bebek doguranlar var , hiç düşünmeyin rahim filmini nerde cektirdigimizede baglı ben çektirdigim yerden memnun kalmamıstım, ama Aydın bey bu konuda cok iyi bunu unutmayın..ben anestezi altında cektirmiştim bu arada
sancux en azından küçük kardesin kalmaz mı seninle? onun içinde degişiklik olurdu?
Belizcim doğumu sormuştun unuttum ona cvp vermeyi.
Bir aksilik çıkmazsa asm de Nuri beye yaptırmayı düşünüyorum doğumu.
Nuri bey 2 yıldır doktorum çok alıştım ona hem güveniyorum. Geçirdiğim tüm aşamaları biliyor.
Ama plan yapmakla olmuyor tabi.
Erken doğum olursa asm ye pek sıcak bakmıyorum. Ama gittiğim başka bir doktorda yok. O nedenle bu aralar b planı olarak ssk anlaşmalı bebek yoğun bakımı olan bir hastane araştırıyorum. Tabi doktoru da iyi olan.
erken doğum olursa neden sıcak bakmıyorsun asm ye , sana uzak mı?
hamileyken bile rahim filmi çektirip saglıkla bebek doguranlar var , hiç düşünmeyin rahim filmini nerde cektirdigimizede baglı ben çektirdigim yerden memnun kalmamıstım, ama Aydın bey bu konuda cok iyi bunu unutmayın..ben anestezi altında cektirmiştim bu arada
sancux en azından küçük kardesin kalmaz mı seninle? onun içinde degişiklik olurdu?
Belizcim doğumu sormuştun unuttum ona cvp vermeyi.
Bir aksilik çıkmazsa asm de Nuri beye yaptırmayı düşünüyorum doğumu.
Nuri bey 2 yıldır doktorum çok alıştım ona hem güveniyorum. Geçirdiğim tüm aşamaları biliyor.
Ama plan yapmakla olmuyor tabi.
Erken doğum olursa asm ye pek sıcak bakmıyorum. Ama gittiğim başka bir doktorda yok. O nedenle bu aralar b planı olarak ssk anlaşmalı bebek yoğun bakımı olan bir hastane araştırıyorum. Tabi doktoru da iyi olan.
erken doğum olursa neden sıcak bakmıyorsun asm ye , sana uzak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?