Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mystry geçti ağrın galiba bir daha olmadı değil mi?
Dünde benim göbek deliğimin etrafı ağrıdı. Ama sanırım eğilip kalkmaktan oldu kendini zorlayacak hareketler yapma.

Artık beni tüm hareketler zorluyor. Yatağa yatmak kalkmak, koltuğa oturmak kalkmak.
Buzdolabından eğilip birşey almak bile.
Evde yalnız olmak zor oluyor o nedenle anneme de kıyamıyorum evde zaten bir sürü işi var. Hergün gel desem gelir tabi ama....

Ayşegülden iyi haberler alırız umarım bugün.
Kaç haftalık oldu bebişler acaba?
bende en son bodruma gitmeden aramıştım Ayşegülü arayıp rahatsız etmek istemiyorum dinleniyordur.

ya iki can tasiosun tabi, kolay mi... iki agirlik birden. yazik yavrum onlarda oraciga sigismaya calisiolar.. onlarin isi senden zor vallahi annene kiyamamani anliyorum ama bence bu kdr zorlaniyorsan cagir, yaninda olsun.. en azindan ogleden snr gelir, beraber oturursunuz bir ihtiyacin olursada yapar, sayili gun cabuk gecer derler ztn... aman kendini yorma... bu arada bi kac defa daha soruldu ama cvp yazmadin galiba ya da ben atladim, isim belirlediniz mi bebislere? birde sen gebzede mi dogum yapacaksin, karar verdin mi? orda doguncada istanbul dogumlu olmuo ama, gecen gun uyandim bende bu konuya:):)

Bu arada ben rahim filmi çektirdiğimde nuri bey 1 ay korunun demişti.

once su adetimi olayimda snrsinda bi arastirayim bakayim... senin acimis miydi??? zor birseymi?

ayyy bende ne sıktım sizi, bi filmimi de cektirsem de kurtulsaniz sizde tabe direkt hamile kalirsam kisa yoldan kurtulursunuz, obur turlu diger sorularla da basinizi agriticam

Yok canım daha isimlere tam karar veremedik. Çünkü değişik ve güzel bir isim bulamıyoruz. En başta Poyraz ve Rüzgar demiştik onun haricinde beğendiğimiz bir isim çıkmadı. Bulamazsak bu isimler olacak galiba. Gerçi Ata ismini de beğeniyoruz.

Benim acımamıştı adet agrısına benzer bir agrı olmuştu sadece.

ayyy ne güzel bi kız bi erkek allah analı babalı büyütsün hep böyle sorunsuz devam etsin:)

İyiyim Sagol canim benim.ama yine bugun pembe cook hafif kanamam oldu.simdi de karnim adet olacakmisim gibi agriyor.bu yuzden bazen uzuluyorum.aslinda mystryy senin kanamalar ne zamanlari ve ne kadar yogunlukta oluyordu
marinerciğim kendine dikkat et dinlen bol bol. üzülme demek zor biliyorum anlıyorum ama olumlu düşün. çoğu lekelenmeler tutunmayla alakalı.

gözün aydın utkumm ne güzel bi sürpriz:)

benim çok acımıştı yaa bu rahim filminde, korkutmak gibi olmasın ama , benimle de alakalı olabilir çünkü ben çok kasıyorum, biraz rahat durmak gerekiyor...

sancux artık sona doğru yaklaştın , iyice ağırlaşmaya başladın tabi hem de iki bebek, hareketlerin baya zorlanmıştır doğal olarak... bence de annen yanında zevkle durur, kendini fazla zorlama...

Zorlamamaya çalışıyorum dün annem geldi birkaç günlük yemek yaptı.
Yemek yiyorum yatıyorum tekrar yemek yiyorum tekrar yatıyorum. Tüm günüm böyle geçiyor :)

Zorlamamaya çalışıyorum dün annem geldi birkaç günlük yemek yaptı.
Yemek yiyorum yatıyorum tekrar yemek yiyorum tekrar yatıyorum. Tüm günüm böyle geçiyor :)

ne güzel işte.. allah canımız annelerimize babalarımıza eşlerimize uzun ömür, sağlık versin... onlar olmasa işimiz daha da zor olurdu...

hamileyken bile rahim filmi çektirip saglıkla bebek doguranlar var , hiç düşünmeyin rahim filmini nerde cektirdigimizede baglı ben çektirdigim yerden memnun kalmamıstım, ama Aydın bey bu konuda cok iyi bunu unutmayın..ben anestezi altında cektirmiştim bu arada
sancux en azından küçük kardesin kalmaz mı seninle? onun içinde degişiklik olurdu?

Belizcim doğumu sormuştun unuttum ona cvp vermeyi.
Bir aksilik çıkmazsa asm de Nuri beye yaptırmayı düşünüyorum doğumu.
Nuri bey 2 yıldır doktorum çok alıştım ona hem güveniyorum. Geçirdiğim tüm aşamaları biliyor.
Ama plan yapmakla olmuyor tabi.
Erken doğum olursa asm ye pek sıcak bakmıyorum. Ama gittiğim başka bir doktorda yok. O nedenle bu aralar b planı olarak ssk anlaşmalı bebek yoğun bakımı olan bir hastane araştırıyorum. Tabi doktoru da iyi olan.

yok canım o yemek yapmaktan falan anlamaz tam tersi ben ona hizmet ederim:)

erken doğum olursa neden sıcak bakmıyorsun asm ye , sana uzak mı?

yok cnm uzak olduğundan değil.
erken doğum olunca bebekler küvezde çok kalıyor küvezin günlük maliyeti 1500-2000 tl arası iki bebek olunca çarpı iki. arkadaşım erken doğum yapmıştı ikizleri 7 hafta küvezde kaldı düşün maliyeti. ayrıca sadece paradan dolayı değil c.tesi anlatırım.
ssk anlaşmalı özel hastanelerde küvaz masrafını ssk karşılıyormuş.
şimdi internetten dokto araştırıyorum. medicalparka bakıyorum

aydin bey cektirirsen burda cektir, yoksa bagirttira bagirttira cekerler, burdaki makineler cok ii dedi... ama anestezi altinda cektirmeye sicak bakmadigini soledi, ztn adet sancisi gibi bi agrin olur fazlasi olmaz ona da dayanirsin dedi(nsl agridigini o nerden biliosa artik) sigortada karsilamio ama allianz indirimi oluomus 500tl civari bisi gibi hatirliyorum, baska yerlerde de arastirdim o civardaydi, 40-50tl icin de riske atmayayim, asmde cektireyim diyorum... ama bisi sorucam filmi aydin bey cekmio di mi? yani ole biliyorum ben. aydin bey bu konuda ii demissinde...

sen nerede oturuyordun, yakin mi oluyor sana asm??? ikiz oldugu icin evt ne yazik ki erken dogum gibi bi durumun oluo, ztn televizyondan falan izledigim kadariylada ikiz bebeklere sezeryan icin falan da daha erken bi tarih veriyorlar die aklimda kalmis... var miydi ole bisey?

cnm bebisleri sigorta ilk 15 gun sigorta kapsamina almio ya, asm pahali kacar, bebislerin masraflari sskdan odensin die sanirim... di mi sancux? allah korusun, allah gostermesin ama kuvoze falan alinirlarsa 1000tl falan gunluk ucretler duymustum ben, baya pahali oluo, asmde ne kdr bilmiyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…