Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ya cnm huylandirmak gibi olmasin ama medikalpark hastahane olarak ii ama doktorlarini pek begenmiyorlar. bende gittim bi kac kez ssk gibi orasi 15dk bir randevu aliosun doktorlar yuzune bile bakmadan, hastaligini falan tam olarak aciklamadan ilacini yazip gonderiolar... cildiye, goz ve kulak burun bogaza gittim gerci ben... bi kerede kadin doguma gitmistim, gecen sene iste. kadin hic bi sorun yok, istedigin zmn hamile kalabilirsin falan demisti, hamilelik duusndugum icin 300tl verip bi surude test yaptirtmistim, snr testleri aydin beye gosterdigimde bunlarin cogu gereksiz, faso fiso testler demisti, yani pek ii anilarim yok orasi ile ilgili... birde 3 kere falan gittim goze 6 ay ara ile dusun (o sirada ozel saglik sigortam yoktu ondan orayi tercih ediodum) her seferinde baska doktora muayene oldum cunku bi onceki doktoru bulamadim... kisacasi hastahene olarak cok ii, orda ameliyat olan tanidigim var, bakimindan falan cok memnun kaldilar(doktor disardan orda ameliyat etmisti), ama doktorlari icin ayni seyi duymadim ben hic... bi de istersen doktor ismi sordururum ben, doktor tanidiklarim var, hani nsl bi doktor falan die...

bencede belizcim asm de çektir ben memnun kaldım.

biz kartalda oturuyoruz çok uzak sayılmaz hastane.

doğru ikiz bebekleri 38. haftadan fazla tutmuyorlar

doğru cnm bende duydum çok kalabalık falan diye ama ben erken doğum yaparsam gidicem oraya en azından bir doktor bulup ona birkaç kez muayene olurum.

Zaten Nuri beye devam edeceğim bırakmayı düşğnmüyorum.
Sürekli dua ediyorum erken doğum yapmam herşey yolunda gider. Asm de Nuri bey yapar doğumu bebekler küvezde kalmasın diye.

Ama diğer yandan da olasılıkları düşünüp ona göre hazırlık yapmam gerekiyor.

haklisin cnm... o zmn sole soliim orda banu ciftci mi ole bi bayan var... genc bi doktor, ben yurtdisinda egitimi cok die gitmistim ona, bi de bayan takintim vardi, yani o zmn bisi varsada goremedi, belki de beni yanlis yonlendirdi die dusunuyorum, snrdan doktor arkadasimda pek tavsiye etmemisti onu, bi daha gitme demisti, eger hala ordaysa onu tercih etme...

12 yaşında daha :)

ay 12 yasindaki cocuk sana ne hizmet edecek, dedigin gibi sen ona hizmet edersin:):) hazir yemek falan olursa isitir, sofrayi falan hazirlar belki ama 2 gunde sıkılır o

bu arada kizlar ozel maillere kontrol panelinden mi bakiliyor? cmtesi gunu geleceklerden biri bana cep numarasini verebilir mi? hani bisi olur, bulamam sizi falan, ararim en azindan. gerci sancux benden once gelirse karni dolayisiyle hemen tanirim ama:):)

Sancux benim bir arkadasım 6,5 aylık doğurdu. Hamilelik surecide sikintiliydi yattı sürekli vs. Acıbadem girişinde (E-5) medipol sanırım adı. Orda 2ay kuvezde kaldı. Şimdi maşallah sapasaglam ve kuveze para vermediler.
Medical park Göztepe'de abimin eşinin druvar. O çok memnun ondan, ismini öğrenebilirim istersen.

Belizcim medicalparkta can bey diye bir doktor var onu araştırıyorum pek fazla birşey bulamadım ama.
bir de gökmen diye bir doktor var onunla ilgili hem olumlu hem de olumsuz yazılar okudum biraz kafam karıştı bazıları çok iyi doktor diyor bazıları da tam tersi.
Sen sorabilirsen tanıdıklarına çok sevinirim.

Zaten canım anadolu yakasında ssk anlaşması olan bebek yoğun bakım ünitesi iyi olan 2 hastane var. Biri medicalpark diğeri de medipol. Medipol de doktorların hepsi kadın o nedenle pek sıcak bakmıyorum. Medicalparkta da bir sürü doktor var hangisine gideceğime karar veremedim. Abinin eşine sorarsan çok sevinirim canım.

Sen dışardan dr goturemiyor musun peki?
O zaman başka dr da dusunebilirsin.

ben yinede atıyım sana telefon numaramı:)

Canim benim yaa.coook sagol.insallah nasibimizde ne varsa gorecegiz.allah emeklerimizin karsiligini verir insallah

Canim oyle guzel destek veriyorsunuz ki cook tesekkur ederim.igneler aslinda dunden itibaren 3 gun yarim vurulup biticekti.pazartwsi amerikadan aydin beyi aradim gecen hafta kanamam olmustu.gene ayni usul davranip bitirecekmiyim dedim evet dedi.dun tekrar pembe kanama gorunce ebru hanimi aradim.tek doz kullan taki ust uste 3 gun kanaman olmamadi gerekiyor dedi.benim ikiye cikmam sadece testten once ciktim.testten sonrada bir iki defa belki.bir daha da ikiye cikarmadilar.niye bilmiyorum.bugun itibariyle bende 9+5 oldum tatlim.

Sagol canim benim.hayirlisi insallah.guzel allahim bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…