Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

peki tekrar denedin mi tup bebek? veya pihtilasma problemine karsi bir onlem alinabiliyor mu?
insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine, belki de kavusmussundur :)

Iyi dileklerin icin cok teşekkürler papatya.
Umarim sende bir an once kavusursun bebegine.
Peki bu pihtilasmanin tedavisi nasil zor mu?
iyi dielkleriniz için sağolun kızlar..sancux bu arada tebrik ederim.büyük ihtimalle ikiz seninki..güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum sana canım..
sorularınıza gelince en son 3.denemde ekim ayındaydık.ondan sonra deneme yapmadık.yarım rahimim ben aynı zamanda.yücel beyde rahim genişletme ameliyatı oldum.onun arkasındanda genetik testleri yaptırdık.bunların hepsi çok masraflı.ancak yetiştirebiliyoruz valla.ama önümüzdeki aylarda inşallah yeni bir deneme yapacağız.bend sonuçları aldığımda önce çok korktum,endişelendim ama yücel bey çok rahatlattı.endişelenicek bişey yok,pıhtılaşma çok kolay halledilebilen bişey.sana folik asit ve kan sulandırıcı vereceğiz,endişelenme dedi.denikcum bende mTHFR 1298 mutasyonu varmış,ve homozigot olarak.branşım gereği az çok yorumlayabiliyorum test sonuçlarımı.ben homozigot olduğuma göre,hem annmede hem de babamda bu mutasyon var demek oluyor.ama annem ne hamile kalmakta,ne de hamilelik boyunca böyle bir sorun yaşamadı ikimizde de..bilmiyorum bazı doktorlar pıhtılaşmanın çok önemli bir sorun olduğu görüşünde,bazıları da değil.umarım beni daha fazla uğraştırmaz artık.
ben aydın beyi çok sevdiğim için,sevindirici haberimi de böyle sevdiğim bir doktorla birlikte paylaşmayı çok istemiştim ama olmadı..kısmet değilmiş..inşallah sizlere kısmet olur kızlar..aydın bey çok değerli bir inan çünkü..negatif sonuçalrımdan sonra her defasında beni arayıp teselli edişini hiç unutamamm..merakla sorduğum her soruyu sabırla dinleyip cevaplamasını da..

Sancux tebrikler, allah tamamina erdirsin insallah saglikla :)

ben henuz tedavime baslamadim Aydin beye gitmek icin reglimi bekliyorum ki gelmiyor bir turlu, 4 gun gecikti ki benim reglim erken olur ama asla 28 gunu gecmezdi. Dun heyecana kapildim, gittim test yaptirdim 0,16 yani negatif

Aydin bey'e yine de gitmeye calissam mi yarin, adet baslatmak icin birsey veriyor mu biliyormusunuz?

Hayatimda boyle sey gelmemisti basima, sanki heran regl oluyorum ama bir turlu yok.

6 aydir hamile kalmaya calistigimdan her ay buyuk bir uzuntuyle reglimi karsiliyordum, bu sefer dort gozle bekliyorum gelmiyor.

adet gecikmen tamamıyla stres kaynaklı adetini bekleyip öyle gitmelisin bence..sadece dogum kontrol hapı veriyor 1 ay ondan sonraki adetnde tedaviye başlıyor..

Sanirim stres kaynakli, hayatim bebek dusuncesi oldu.
Sabah kalkiyorum ilk aklima gelen bugun kacinci gun oluyor, yumurtlama donemim yakinsa onu dusunuyorum, yok degilse adete kac gun var!!!
Kafamdan atmaya calisiyorum ama maalesef cok zor.

Ben de bu aradaki ay belki kendiligimden hamile kalirim diye umuyordum...Preseed diye birsey duydum, onu kullanmayi dusunuyorum bu ay.

Dogum kontrol hapini neden veriyor anlamadim

Canlarim çok tesekkur ederim.....
Hala garip hissediyorum sali gununu de hayirlisiyla guzel sonuclar ile atlatirsam rahatlayacagim.

Şimdiden tebrik ederim. Çok şükür Allah tamamına erdirsin. ılerde Aydın Arıcının hasta adayı anlamında başarılı olması beni ayrıca sevindirdi.

Merhaba canım doğum kontrol hapını bana da vermişti ama sonra ultrasonda rahimde incelik görünce içtiğim doğum kontrol hapları boşa gitti..Yumurtalarını baskılayınca tedavide ilaçlara daha iyi cevap veriyormuşsun..Bu ay rahim filmi çekildim ve boş geçti..Ben de preseed kullandım hayırlısı belki kendiliğinden oluverir bol şans canım..

Bu arada kusura bakmayin sonucu yazip cikmak zorunda kaldim.
Kahvalti yaptigimiz yerde wireless vardi ipod ile baglandim ancak hastanenin maili bir turlu ulasmadi kac kere aradik gonderdik diyirlar birsey yok.
Bizde dayanamayip hastaneye gittik sonuc 10:45 te cikti ben nerdeyse 12 de ogrendim heyecandan catladim.
Hastanede de wireless yok size hbr veremedim hemen esime dedim kizlara hbr vermem gerekiyor.
Wireless olan bir kafenin onunde arabayla durduk o arada yazdim.
Çok komik oldu.
Bir yere yetismemiz de gerekiyordu.
Simdi geldim eve.

Sağol bilgilendirdiğin için canım ben bugün hastaneye gidemedim test sonuçlarımı alamadım..İnşallah tedavin çok güzel geçer ve kısa zamanda bebeğine kavuşursun..

Inşallah Denıkocum ya değerim salı gunu katlanır da o zaman hamileyim diyebilecegim.
Darısı sizlerin ve isteyen herkesin başına.

Teşşekürler Vanilya hayırlısıyla sende başlarsın tedavıne bir an önce inşallah ve güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle.
Adetini bekle oyle git Aydın beye.
1-2 gün içerisinde olursun zaten.

Papatyacım çok teşekkür ederim sende inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle.
Umarım Yücel bey bebeklerine kavuşamanı sağlar.

superrrr canim, cok guzel. Kesin ikiz. :))
Masallah.
Hep boyle guzel devam etsin.
:) Haber gelmeyince endiselenmeye baslamistim simdi cok sevindim.

İnşallah canım katlanır değerim.
Beklerken nasıl heyecanlandımki anlatamam.
İlk size haber verdim bu arada...
Salı gununu de bir atlatsam rahatlayacağım şu an pek sevinemiyorum.
O kadar şaşkınım ki güneş gözlüğümü hastanede unutmuşum çok sonra farkına vardım normalde arabada gözlüksüz duramam farkına bile varmamışım:)

hayırlı olsun sancux inan çok sevindim seninle aynı durumdaydık şimdi banada umut oldun allah sag salim kucagına almayı nasip etsin..

utku seninde hayırlı olsun aynı dileklerim senin içinde geçerli darısı tüm isteyenlere diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…