peki tekrar denedin mi tup bebek? veya pihtilasma problemine karsi bir onlem alinabiliyor mu?
insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine, belki de kavusmussundur :)
Canım hoşgeldin aramıza..Bende de trombosit yüksekliği çıktı yani kanda pıhtılaşma yüksek..Aydın bey birşey söylemedi ama ben biraz işkillendim randevu aldım hematoloji uzmanından kendim yaptırdım..İyi ki yaptırmışım sonuçları yarın alacağım..Sen sonuçlarını aldın mı? Nasıl çıktı?
iyi dielkleriniz için sağolun kızlar..sancux bu arada tebrik ederim.büyük ihtimalle ikiz seninki..güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum sana canım..Iyi dileklerin icin cok teşekkürler papatya.
Umarim sende bir an once kavusursun bebegine.
Peki bu pihtilasmanin tedavisi nasil zor mu?
Sanirim stres kaynakli, hayatim bebek dusuncesi oldu.
Sabah kalkiyorum ilk aklima gelen bugun kacinci gun oluyor, yumurtlama donemim yakinsa onu dusunuyorum, yok degilse adete kac gun var!!!
Kafamdan atmaya calisiyorum ama maalesef cok zor.
Ben de bu aradaki ay belki kendiligimden hamile kalirim diye umuyordum...Preseed diye birsey duydum, onu kullanmayi dusunuyorum bu ay.
Dogum kontrol hapini neden veriyor anlamadim
iyi dielkleriniz için sağolun kızlar..sancux bu arada tebrik ederim.büyük ihtimalle ikiz seninki..güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum sana canım..
sorularınıza gelince en son 3.denemde ekim ayındaydık.ondan sonra deneme yapmadık.yarım rahimim ben aynı zamanda.yücel beyde rahim genişletme ameliyatı oldum.onun arkasındanda genetik testleri yaptırdık.bunların hepsi çok masraflı.ancak yetiştirebiliyoruz valla.ama önümüzdeki aylarda inşallah yeni bir deneme yapacağız.bend sonuçları aldığımda önce çok korktum,endişelendim ama yücel bey çok rahatlattı.endişelenicek bişey yok,pıhtılaşma çok kolay halledilebilen bişey.sana folik asit ve kan sulandırıcı vereceğiz,endişelenme dedi.denikcum bende mTHFR 1298 mutasyonu varmış,ve homozigot olarak.branşım gereği az çok yorumlayabiliyorum test sonuçlarımı.ben homozigot olduğuma göre,hem annmede hem de babamda bu mutasyon var demek oluyor.ama annem ne hamile kalmakta,ne de hamilelik boyunca böyle bir sorun yaşamadı ikimizde de..bilmiyorum bazı doktorlar pıhtılaşmanın çok önemli bir sorun olduğu görüşünde,bazıları da değil.umarım beni daha fazla uğraştırmaz artık.
ben aydın beyi çok sevdiğim için,sevindirici haberimi de böyle sevdiğim bir doktorla birlikte paylaşmayı çok istemiştim ama olmadı..kısmet değilmiş..inşallah sizlere kısmet olur kızlar..aydın bey çok değerli bir inan çünkü..negatif sonuçalrımdan sonra her defasında beni arayıp teselli edişini hiç unutamamm..merakla sorduğum her soruyu sabırla dinleyip cevaplamasını da..
Şimdiden tebrik ederim. Çok şükür Allah tamamına erdirsin. İlerde Aydın Arıcının hasta adayı anlamında başarılı olması beni ayrıca sevindirdi.
canım bende çok sevindim harika bir haber Allah tamamına erdirsin inşaallah.
Allah bebişler ianalı babalı büyütsün..
Sancux tebrikler, allah tamamina erdirsin insallah saglikla :)
ben henuz tedavime baslamadim Aydin beye gitmek icin reglimi bekliyorum ki gelmiyor bir turlu, 4 gun gecikti ki benim reglim erken olur ama asla 28 gunu gecmezdi. Dun heyecana kapildim, gittim test yaptirdim 0,16 yani negatif
Aydin bey'e yine de gitmeye calissam mi yarin, adet baslatmak icin birsey veriyor mu biliyormusunuz?
Hayatimda boyle sey gelmemisti basima, sanki heran regl oluyorum ama bir turlu yok.
6 aydir hamile kalmaya calistigimdan her ay buyuk bir uzuntuyle reglimi karsiliyordum, bu sefer dort gozle bekliyorum gelmiyor.
iyi dielkleriniz için sağolun kızlar..sancux bu arada tebrik ederim.büyük ihtimalle ikiz seninki..güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum sana canım..
sorularınıza gelince en son 3.denemde ekim ayındaydık.ondan sonra deneme yapmadık.yarım rahimim ben aynı zamanda.yücel beyde rahim genişletme ameliyatı oldum.onun arkasındanda genetik testleri yaptırdık.bunların hepsi çok masraflı.ancak yetiştirebiliyoruz valla.ama önümüzdeki aylarda inşallah yeni bir deneme yapacağız.bend sonuçları aldığımda önce çok korktum,endişelendim ama yücel bey çok rahatlattı.endişelenicek bişey yok,pıhtılaşma çok kolay halledilebilen bişey.sana folik asit ve kan sulandırıcı vereceğiz,endişelenme dedi.denikcum bende mTHFR 1298 mutasyonu varmış,ve homozigot olarak.branşım gereği az çok yorumlayabiliyorum test sonuçlarımı.ben homozigot olduğuma göre,hem annmede hem de babamda bu mutasyon var demek oluyor.ama annem ne hamile kalmakta,ne de hamilelik boyunca böyle bir sorun yaşamadı ikimizde de..bilmiyorum bazı doktorlar pıhtılaşmanın çok önemli bir sorun olduğu görüşünde,bazıları da değil.umarım beni daha fazla uğraştırmaz artık.
ben aydın beyi çok sevdiğim için,sevindirici haberimi de böyle sevdiğim bir doktorla birlikte paylaşmayı çok istemiştim ama olmadı..kısmet değilmiş..inşallah sizlere kısmet olur kızlar..aydın bey çok değerli bir inan çünkü..negatif sonuçalrımdan sonra her defasında beni arayıp teselli edişini hiç unutamamm..merakla sorduğum her soruyu sabırla dinleyip cevaplamasını da..
superrrr canim, cok guzel. Kesin ikiz. :))
Masallah.
Hep boyle guzel devam etsin.
:) Haber gelmeyince endiselenmeye baslamistim simdi cok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?