Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Canım [kader:)] arkadaşlarım Ladybird, Utkumm, Deniko hepinize çooook teşekkür ediyorum.
Beni hiç yalnız bırakmadınız tüm tedavi boyunca.
Sizlerle olan paylaşımlarımız çok destek oldu bana kimseyle paylaşamadığım şeyleri sizlerle paylaştım.

Hamile kalmak, hamileliği sürdürmek hepsi sorun kolay değil bizler için.
Bizdeki bu azim,umut ve aramızdaki destek oldukça tüm sorunların altından kalkacağız.
Umarım hepimiz mutlu sona eninde sonunda ulaşacağız ne kadar zor olsa da.

Sağol cnm...
Sevindiğime inanırım çünkü bende burda hiç tanımadığın kişilerin bile güzel haberlerini duyunca çok sevindim, olumsuz sonuçlarında üzüldüm.
Hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
Umarım sende bir an önce kavuşursun bebeğine...

bende tüp bebek yaptracağım bu artık son 4 başarısız denemem var bana yer öneririrmisiniz :kedi:

Merhaba umut...
Başarısız denemelerin için üzüldüm çok zor bir durum.
Umarım beşinci denemen son olur ve sonunda kavuşursun bebeğine.

Ben asm yi öneririm ama hassas konular bunlar..iyice araştırma yap bir değil birkaç hastane ile görüş hangisi seni tatmin eder ve hangi doktora güvenirsen ona git.

Ben Aydın beye çok güvendim.
Sadece iyi bir doktor değil aynı zamanda da çok iyi bir ıNSAN.
ınsan olması çok önemli...

sancux çok teşekkür ediyorum ilgin için ben araştırmaya çalışıyorum ama artık dpğruyu yanlışı ayırt edemez oldum

sancux çok teşekkür ediyorum ilgin için ben araştırmaya çalışıyorum ama artık dpğruyu yanlışı ayırt edemez oldum

Rica ederim cnm.
İstanbulda zaten belli başlı büyük birkaç hastane var hepsiyle görüş ne kaybedersin.
Allah yardımcın olsun....

canım gerçekten çok zor allahım kimseyi evlatsız bırakmasın benimde 1 aşılama biçok defa yumurta tedavisi olumsuz hiç bir sorun yok ama olmuyo işte bazen çok umutsuzluga kapılıyorum ya hiç olmazsa diye tüp bebekte şansım ne tam olarak bilmiyorum seni en baştan beri takip ettim sabah bile heyecanla bekledim sonucunu gerçekten çok sevindim darısı başımıza inşallah

benimde 1 aşılama ve birkaç yumurta takibim oldu ama sonuç olumsuz.
Bence durumun varsa en iyisi tüp bebek garantisi yok ama şans daha yüksek.
Aşılama çok zor boşuna ona para vereceğine tüp bebeğe verirsin.
Yaşın 35 in altında yumurta rezerv sorunun yoksa şans %65....

sagol canım cevabın için olmazsa yaza tüp bebek yaptırırım benim yaş 27 yumurtlama tedavilerinde hep çok fazla cevap verdigini söyledi yumurtalarımın hayırlısı artık senin birde ikiz haberini alırız dahada seviniriz inşallah sen istedigin için tabi...

Inşallah cnm önce salı gününü atlatırsam hayırlısıyla.
Değerin katlanması gerekiyor pozitif sonuç almakla bitmiyor.
İkiz olup olmadığı hemen belli olmuyormuş...

sancux canım hayırlısı olsun ikiz veya tek önemli olan saglıklı olması,
bu arada pek çok yeni arkadas katılmıs iyi dilekleri için bende teşekkür ederim..
sancux a hastane konusunda kesinlikle katılıyorum , bizerde pek çok hastane ile görüştük, iş durumumuza , ulaşıma ve en önemlisi doktora güven konusunda en tatmin oldugumuz yerde yaptırdık tedavimizi..sonucta gün asırı takip gerektiren bir tedavi, gidiş gelişler vakit alıyor vs.. doktorun sizinle göz teması kurup her konuda açıklamada bulunması çok önemli

günaydın bugun işe başladım şimdilik iyiyim Allaha şükür, sabah gene kan verdim öyle geldim işe saat 12:00de belli olacakmış arkadası ararsam belki daha erken öğrenirim

Gunaydin utkumm işe başlamişsin kolay gelsin.
12 ye de çok var biraz geç veriyorlarmiş.
Ara arkadasini ne olacak daha once yardim etmişti yine eder.
Beklemek çok zor dün beklerken zaman geçmek bilmedi.
Ama işle ugraşirken zaman geçiyor diyorsan bekle.
Inşallah katlanmiştir degerin cnm.

utkumm canim nasil sevindim ve rahatladim anlatamam.
Her aşama birbirinden stressli umarim hepsini sorunsuz atlatirsin.
9 marta ne varki çabuk gecer:)))
Biz aliştik beklemeye yeterki sonucu iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…