Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Artik rahat olma zamani senin icin test falan yok kurtuldun.
Kafana hicbirsey takma olumlu dusun hep hersey yolunda gidecektir.

canım inş. simdi sıra sende bekliyoruz Allahım hayırlı sonuclar nasip etsin inş artarak devam eder..şimdi yemege gidecegiz biraz yürüyüş yapmış olurum..

Utkumm canim, rahatlamissindir artik. Tebrik ederim seni. Hep boyle guzel devam etsin.
Sancux'cum yarin da senden guzel hbr alacagiz, merak etme sen.
Gorusuruz kizlar iyi bakin kendinize.

Utkumm canim, rahatlamissindir artik. Tebrik ederim seni. Hep boyle guzel devam etsin.
Sancux'cum yarin da senden guzel hbr alacagiz, merak etme sen.
Gorusuruz kizlar iyi bakin kendinize.

canım sağolasın çok teşekkür ederim Allah'ım en kısa sürede seni de sevindirsin inş.
kızlar hepinizi çok seviyorum ve bu dönemdeki desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum..
Allah'ım isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.

18.09.2007 yılında yazdıgım bir yazımı paylaşmak istiyorum sizinle ve bugun öyle bir duygu yogunluğu içindeyim ki en kısa sürede yeni yazılar yazacağım...
VUSLATA DAİR
Hiç tanımadığınız birisini özlediniz mi? Hele günden güne özleminizi büyütmeyi denediniz mi hiç...
Vuslat'a özlem benimkisi...
Onun kokusunu, yüzünü, bakışını, parmaklarını özlüyorum. Ve özlüyorum O'nu içimde; kızgın bir kor var, yakıyor beni belki de hiç tanışamayacağım onunla... Ama hemencecik kötü düşünceleri atmak istiyorum zihnimden... Dimağımda sadece vuslata dair güzellikler kalsın istiyorum...
Meleğim, diyecektim sana vuslatım...
Babanla birlikte oturup seni seyredecektim, geceleri ansızın uyanıp nefes alışına kulak kesilecektim ve bazen seninle birlikte bende ağlayacaktım. Ömrümün bütün ilklerini seninle birlikte yeniden yaşayacaktım ilk fotoğraf, ilk banyo, ilk gülümseme, ilk kelime ve ilk adımlar gelecekti yavaş yavaş...
Seninle büyüyecektim!
Sevdiğim şarkıları dinletecektim sana ve en sevdiğim şiiirleri okuyacaktım ninni edasıyla sonra büyüyecektik şiir okuma,şarkı söyleme sırası sana geçecekti.
El ele dolaşacaktık bir bahar günü ormanda belki bir ceylan göz kırpacaktı bize ve bir ürkek tavşan hızlıca kaçacaktı bizden.Neden kaçıyor anne?diyecektin.Ben çok iyi bildiğim yanıtı nasıl verecektim sana?? "Bizden kaçıyor korkuyor insanoğlunun bir kötülük yapmasından" diyemeyecektim!!! Muhtemelen oyun oynuyor derdim, zamanla anlardın oyunların herzaman güldürmediğini.
Vuslat olacaktı ismin...
Vuslata daha var bebeğim henüz sana ait ikİ hücre bile yok. Dilerim bir gün güzel bir şekilde kavuşuruz ve benim vuslata dair yazılarım devam eder...

geçen yaz yürüyüş yaparken "bebeğim sana doğru yürüyorum" , her koşu bandına binişimde veya açık havadaki yürüyüşlerimde baharda gel bebeğim seninle karşılayalım ilkbaharı diyordum..
Allah'ım şükürler olsun bahara umutla başladık, soğuk ve sert bir kışın üstünden gülümseyerek gelen ilkbaharı karşılıyoruz seninle ve kavusmamız sonbahara kalacak, güzel günler bizi bekliyor..
baban ve ben seni çok özledik...

arkadaslar içimden geçenleri paylasmak istedim..dilerim sizlerde en kısa sürede duygularınıza tercüman hislerle oturursunuz, ve hep beraber coşarız...

utkumm sende ne cevherler varmis boyle.
En guzel yazmissin agzina saglik.
Insanin duygularini boyle ifade edebilmesi ne guzel.
Benim pek yazma konusunda becerim yok malesef.

Utkumm Canim eline diline saglik. Aradigin vuslat artik cok yakinda canim.
Sen bebisine daha cok yazilar yazarsin sonra onlari derleyip kitap bile yapabilirsin. Ne guzel bir hediye olacak bebisine. Eminim bebegin de seninle olmak icin can atiyor.

Her sey gonlunce olsun arkadasim.

canlarım benim sağ olasınız inş hepmiz için herşey güzel olacak
Allah'ım deniko ve sana da en kısa sürede bebişlerinizi gönderecek

Utkumm yazın çok etkiledi beni canım..Bak işte Allah gönlüne göre verdi..Güzel temenilerin için teşekkürler bitanem..Çok güzel bir anne olacaksın sen:))

ladybird nasılsın canım? Ben ayın 6'sında regl oluyorum ilk 14 gün içinde gitmem gerekiyor..Regl olunca arayıp randevu alacağım canım..

Gunaydin Deniko'cum, hala pek iyi degilim. Ama gececek tabiki.
Aksam 9'da uyuyakalmisim. Aksam bakamadim nete o nedenle. Ezel'i bile izleyemedim Sabah da servise zor yetistim. Ben de 13 Mart'da gorusmeyi planliyorum Aydin Bey'le. Uc gun sonra regl olursun demisti, onu bekliyorum. Yarin olur sanirim. Is kosturmaca devam ediyor bir taraftan.
Sancux bugun de senin guzel haberini alacagiz.
Eee ne zaman bulusuyoruz bakalim??
Gorusuruz. Sevgiyle kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…