Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

koptum yaaa biz bissuruyuzde sen nerden çıktın ??! sırnaşık şeydelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Kizlar selam.....
Sabah gittim hastaneye dermotolog bakti durumuma 3 gun icin kortizonlu igne verdi Nuri beyden onay almami istedi tabi.
Nuri bey igne olma karari sana kalmis dedi ama dayanilmayacak durumdaysa yapmak lazim dedi.
Bebeklerin sagligi icin annenin sagligi onemli dedi.
Bende olmaya karar verdim hatta ilk igneyi vurdurdum.
Ama icim hic rahat degil. Insallah kizlar bebeklere bir zarari olmaz.

canım benim zararı olacağını düşünseydi nuri bey kesinlikle yaptırma derdi sonuçta öyle birşey söylememiş. yarın şu sonucun gelsin durum daha bi netleşcek zaten.bu arada bende uykusuzluktan bayılıcaam dün gece eşimin abisinin eşi doğum yaptı kızımız biraz erken gelmek istedi ve 36. haftada 2kilo 900 gram çook sağlıklı sezeryanla dünyaya geldi kızlar ameliyataneden kucağıma geldi kuzum nasıl tatlı anlatamam bende bi yandan ağla heyecanlandımda tabii gecede hep hastane bugün zorla iş çok yorgunum böyle azcıık azcık karnımda acıyo yada kendimi dinliyorum ondan acıyo akşam olsada gitsek evimizeee ordanda ben hastaneye gitsem minnoşu görmeye.bu arada 2 aydır hastane araştırıyorlardı çünkü doktoru muayenehane doktoru o kadar fiyat baktılar hastane yoğun bakım ıvır kıvır soruldu amaa bebiş dayanamadı ve hiiç olmıycak bi hastanede oldu doğum ama maşallah çook sorunsuz ve kolay oldu

ay vallahi ole bisi yoktur ins... ilk defa senden duydum cunku baba olayini... esimin saglik sigortasi var ama baska bi sigortadan ve sadece yatarak... ben ztn bebis dogsun dogum teminatini kaldiricam, belki sadece yatarak yaptiririm bende.. sonucta ayakta tedavide allianzin indirimden faydalanincada cok bisi tutmuo... tabe rahmin durumuda onemli, aydin bey iki ayda bir kontol bilmem ne derse bi hesap yapmak gerekebilir. yoksa ayakta tedavi almayi dusunmuyorum, belki limitli alabilirim...

meraklanma... sonucta gercekten kesin zarar verecek bisey olsaydi kesin yaptirma derdi... bi bak bakalim, duzelme olursa 3. gun ignesini yaptirmazsin olmadi...

ayyyy canim benim... ne tatlidir o simdi... gerci 6-7 snr ilk dogum resimlerine bakinca kurbaga gibi biseyi begendigimizi ve guzel buldugumuzu tespit etmis bulunmaktayim ancak su an icin oyle gelmiyor tabe.. buyuyup guzellestikce ay ilk dogdugunda ne cirkinmis diyoruz
kader kismet iste, ne kdr plan program yaparsan yap, olacak olan oluyor, allahtan sorunsuz gecmis ve memnun kalmislar, darisi sana canim:):):)

amiiin darısı hepimize

ay kizlar haftasonu annem ve kardesim gelio... beni bi heyecan sardi... gunler gecmek bilmio... kis alisverisinde de cikicam annemi bekliyorum ama bi yandan da sanki ben beklerken magazalardaki hersey bitecekmis gibi gelio:):):) bi yandan da is var, istedigim gibi gezemicem, yillik iznim de bitti... ay sinir oluyorum, calismasam ama havadan da bi para gelse ne guzel olurdu... bir an once bana piyango falan vurmasi lazim, yoksa ben 56 yasi bekleyemicem!!! tup bebek falan olursa die cok masraf da yapmak istemiyorum ama bakalim, magazalarda beni kim tutacak, annem de sagolsun benim gibi, neyi begensek alin kizlar modunda, yandik, bittik kul olduk biz ama bu sefer herseyi bedenime gore alicam, ilkbaharda yaptigim gibi buyuk beden alipda yazin bol tshirtler giydigim gibi kisinda bol bol seyler giymek istemiyorum... bebis olursada ona gore bi alisveris yapiveririz hemen:)))))))))) ay haftasonu olsun yaaaaaa

Arkadaşlarım, hepinizin tedavileri inşaallah hayırlısıyla sonuçlanır. Asm ve ekibi ile ilgili deneyimleri sorunca önce bir düşündüm yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Kimsenin moralini bozmak istemediğim ve merkezleri kötülemeyelim diye. Sonuçta tedaviye başlarken bizlere sayfalarca evrak imzalatıyorlar. Şu olursa karışmayız bunun olma riski var diye.

1. tüp bebek tedavimi Aydın beyin yardımcı dr. u üstlenmişti. Yumurta toplama sırasında kılcal damar yırtıldı ve iç kanama geçirdim. 13 saat boyunca tespit edilene kadar dehşet bir acı hissettim ve basınçtan dolayı nefes alamadım. o gecenin sabahında Aydın bey geldi ve laparoskopiyle içerideki 1 lt kanı çıkardı. Biraz daha geç kalınsaydı böbreklerimi kaybedebilirmişim. Annelik özlemi işte, hiç bir şey olmamış gibi yoluma devam ettim. Şimdi 4. denemeyi bekliyorum.

Deneyim olarak ben bir daha gitseydim, bütün işlemlerimi ısrarla Aydın bey yapsın derdim. Deneyimli eller çok önemli.

Canım senden ve diğer arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla Nuri Bey çok iyi bir doktor, ve söyledikleri çok mantıklı senin sağlığın ve huzurun çok önemli şu anda uyku bile uyuyamıyorsun çok huzursuzsun inşallah iğneler iyi gelir sende bebişilerde rahat eder.opuyorumnanaktan

Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine.

hadi gözün aydın,
alışveriş deyince valla bende 1,5 senedir bol kıyafet modası başlatanlardanım seni çok iyi anlıyorum sırnaşık şey

ne güzeel plannn şimdiden gözün aydın:)) valla ben cumartesi nuri beye gitcem sonra eltime pazarda yatarım akşama kadar yok ölücem yorgunluktan bugün cuma olsa hayat bayram olsa...

çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hiç bir zorluk yaşamadan bebeğini kucağına alırsın.

yalandan işte çocuk istiyorum üyelerine maille duyurdular metabolomik yapıyoruz diye millet de salak nerden bilicek ne yaptıklarını bu olayı türkiyede kim geliştirdi
aman haberler de duy sonra atla hemen.

"""millet de salak nerden bilicek ne yaptıklarını""" gerçekten çok ayıp... Millet yani onlardan biri ben, değil deneyimli, temkinli, umutlu ve arayış içinde. Ayrıca tüp bebeği de o halde galiba ilk bulan yapıyor sadece dünyada . Fikir soruldu paylaştım.benneyaptımki

Insallah canim bir sorun olmaz. Insanin boyle kararlar vermek zorunda olmasi zor.
Neyse artik igneyi vurdurdum bakalim kasinti durumun nasil olacak.
Normalde bu tur kasintilar hamileligin son 1 haftasinda falan gorulurmus bende cok erken oldu.
Nuri bey bugunde 38. Haftaya kadar almayiz bebekleri dedi. Yani 4 hafta var tabi kendiliginden gelmezler ise. Kesin 2 hafta daha durmalari gerekiyormus bir sorun olmamasi icin.

gecmis olsun sakunya... cok talihsiz durumlar yasamissin... umarim bundan snrsi icin hersey guzel olur

senin mesajinla ilgili bir yorum degildi canim... yanlis anladin saniyorum... meliss de aciklama yapar ztn de... bi baska tup bebek merkezi icin soylemisti... insanlari kandiriyorlar bizde su var, bu yontem var vs vs die... tam arastirma yapmayan insanlarda inaniyor... o anlamda bir yorumdu sanirsam, uzerine alinma...

Mutlaka içimizden bir çok kişi bebeğine kavuşana kadar çok acılar çekti. Allah sonunu mutlulukla sonuçlandırsın. opuyorumnanaktan

dayanirlar dayanirlar... sen ilgini baska seylere yonlendir bakiim... dusunme erken dogumu. maasallah hic bir sorun yasamadan bugune kdr geldin, bu bile mukemmel birsey... sonucu da guzel olacak, kotu kotu seyler dusunme. kaldi ki simdi bile dogsalar hayati tehlikeleri yok die biliyorum. 1,5kg dogan bebekler bile yasiyor. allah omur versin yeter ki. sikinti yapma ne olur... gunlerde cabucak geciyor bak, bir haftanin daha sonu geldi

canım benim sende ağrılar oldu berbat bir kaşıntı oldu hatta ağrıların acılar içinde uykundan uyandırdı ama Allaha çok şükür bebeklerinde hiç sıkıntı olmadı bugünlere kadar büyüyerek geldiler ikiz hamileliği kolay mı daha bir çok şey çıkabilirdi korkma arkadaşım bu saatten sonra tabiki ne kadar dursalar o kadar iyi ama durmak istemezlersede hiç bişicik olmaz artık. 2 gün kalırısın herkez gibi hastanede sonrada kucağında çıkarsin bebişlerinle ve kocanla koca bir aile olarak. ben dua ediyorum 2 hafta daha sabretmeleri için o ayrı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…