Aman olmasın beklesin daha vakit var.
3-4 hafta daha kabul edemiycez minnoslari, az daha sıkışacaklar na'palim.
Belizz ben is yoğunluğundan giremiyosun sandim. Bileydim aratdım msg hemencecik
bu arada bende acaip sınır oldum 1000.sayfa mesajına üstelik de manası kimse yokmuymus? Ayy biz bissuruyuzde sen nerden çıktın ??! Neyse manyaklasmayayim, kız nerden bilecek tapii. Neyse hicbisi yazmadım tapii Allah'tan görkem cevaplamış. Ayy ama sınır oluyorum önce bı oku az biraz sonra sor ne soracaksan. Gerçi bizde geçtik artık okunma aşamasını 1000 sayfayı Goren kaçar artık
ayyneyse aldık iste beklenen haberi bu da yeter bize. :))
Yok canım 2-3 gün daha sabredilcek gibi değil yarın sabah gidiyorum hastaneye dermotolog olmadı kortizonlu bir iğne varmış onu yaparız dedi.
Kasılmalarım yokki tatlım daha, aman olmasında.
Grapescimmm canim cooook mutlu oldum sook sook olay once uzucu sonra cook sevindirici bir haber.canim o kadar emek verdin ki tabiki hep mucizelere inanacagiz zaten olmasini istedigimiz sey oyle buyuk bir mucize ki.guzel allahim hepimizin gonlune gore versin guzel hazinesinden bize mucizelerimizi nasi etsin:)))))))
mariner canım nerelerdesin geçen hafta kontrolün yokmuydu bişiy yazmadın merak ettim ne oldu herşey yolundadır heralde... eee cinsiyet:)))
evet sonuçta aldık da:) ben de dayanamadım biliyomusun yazdım, arkadaş diğer merkezlerden birine de laf atıp ben burayı tercih edicam çok övüyosunuz gibi bişiy yazınca deli oldum nasıl doktoru araştırmadan karar verilebilir diye böyle mi karar verirsin. Ayşegül damarım tuttu demekki ben de artık Aydın Bey fanı olmuşumbu arada bende acaip sınır oldum 1000.sayfa mesajına üstelik de manası kimse yokmuymus? Ayy biz bissuruyuzde sen nerden çıktın ??! Neyse manyaklasmayayim, kız nerden bilecek tapii. Neyse hicbisi yazmadım tapii Allah'tan görkem cevaplamış. Ayy ama sınır oluyorum önce bı oku az biraz sonra sor ne soracaksan. Gerçi bizde geçtik artık okunma aşamasını 1000 sayfayı Goren kaçar artık
ayyneyse aldık iste beklenen haberi bu da yeter bize. :))
neyse cnm bi problem yok ya tabi sana kısa gelmiştir ama bi dahakine artık:)Canim gecen hafta arife gunu randevum vardi.randevuyu bir ay once almistim.hatta emel hanimdan once randevuyu alip sonra ebru hanimla konusmam gerektigini test sonuclarimin ciktigini soyledim.neyse gebze saat 12dedi.esimle gittik.bankoda hic kimse yok.odada ne ebru hanim nede aydin bey vardi.hemsire odasindaki hemsireye aydin beyi sorduk cikti dedi.bekleyin durumu ogrenip donuyorum dedi.bir baktim emel ile sevil.emel defteri acip demez mi sizin randevunuz yok kiminle gorustunuz ben sizinle boyle bir konusma yaptigimizi hatirlamiyorum dedi.tabi o anda benim aklima yukarida bu yazdiklarim aklima gelmedi.yani emel bana siz yanlis not almissiniz demeye getirdi.anlayacagin kendi kabahatini bana atti.neyse ben bugun aydin beye muayene olmak istiyorum dedim.suadiyede araya almalari icin aradi.kosturarak gittik sagolsun aydin bey geldi bakti kalp atisini dinletti basini olctu gayet saglikli dedi.cinsiyet belli degil. Zaten co uzun bakamadi araya aldigi icin gerekli olanlara bakti.anlayacaginiz bir aylik minnosumla randevumu bekleyisimi kursagimda biraktilar.neyse hayirlisi olsun.
Günaydın
günaydın canım
ağrın geçti mi en son bi de ultrasonla bakılcak demiştin ne oldu?
ya ben bişeyi merak ediyorum preimplantasyon neden bütün embriyolara yapılmıyor, ya da diğer tüp bebek merkezlerinde de aynı prosedür mü uygulanıyor acaba , çünkü benim doktorum bütün embriyolara uygulanıyor benim tavsiye edeceğim merkezde demişti benim başıma bu bebeğimi kaybetme işi gelince. yani zaten zorla bebeğimiz olsun diye uğraşırken 2-3 düşük mü beklenemsi gerekiyor bu araştırma için , mantığını anlayamaıyorum.
yani aslında bana da pek mantıklı gelmiyo. internette araştırmıştım böyle yazıyodu yani hemen uygulanmıyo diye kastedildi ama 1 ay önce filan show tv de Ayşe Özgünün programında bi kadın doğumcu vardı tüp bebek hakkında konuştular. ve isteyenlere uyguluyoruz demişti bayağ pahalı bi uygulamaymış ama sonuçta sağlıklı olucağını biliceksin ve korkarak beklemiyceksin o yönden çok güzel. Aslında Aydın Beye sormak gerek ama o da kesin ancak bi daha tekrarlarsa bişiyler yapılır filan der çünkü ardarda olma olasılığı çok düşük ve olursa da genetik problem göstergesi olur. bazı merkezler yapıyo olabilir hatta paran ve çevren varsa cinsiyeti secip implante ettirenleri duydum:))
cinsiyet belirleme türkiyede yasak sanırım o kıbrısta filan yapılıyormuş, onlarınki de iş yani, sağlıklı ve hayırlı olsun da ne olursa olsun.
parası mühim değil bu araştırmada yeter ki sağlıklı olacağını bilelim, ben de bir dahakine bunu isteyeceğim aydın beyden , detaylı bi konuşmak lazım.
2008 ocak ayında Aydın Arıcı nın ekibinde (dr. Ebru Öztürk) takibinde acı bir deneyimim vardır. Bebeğim tutmadı ama neyse ki hala hala hayattım. Onlar da çok korkmuştu. :çok üzgünüm:
evet kıbrısta yapılmış da olabilir. naapsın kadının 3 tane oğlu varmış eltilerinin kızları varmış demiş ben de kız istiyorum:)))
Memorial ın sayfasında tek gen hastalığı taşıyanlar tüp bebek programına alınır ve uygulanır yazıyo belki de bi hastalık varsa hemen uyguluyolar. ben de buz bebeği deneyip eğer yine bi problem olursa cidden bu mevzuyu konuşmak şart olucak.
2008 ocak ayında Aydın Arıcı nın ekibinde (dr. Ebru Öztürk) takibinde acı bir deneyimim vardır. Bebeğim tutmadı ama neyse ki hala hala hayattım. Onlar da çok korkmuştu. :çok üzgünüm:
utkum günaydın nasılsın kaç gündür yoksun:)
kartın gelmiştir benimki geldi çünkü... Aydın Bey den randevu aldın mı bayağ yoğun bu aralar.
ya ben bişeyi merak ediyorum preimplantasyon neden bütün embriyolara yapılmıyor, ya da diğer tüp bebek merkezlerinde de aynı prosedür mü uygulanıyor acaba , çünkü benim doktorum bütün embriyolara uygulanıyor benim tavsiye edeceğim merkezde demişti benim başıma bu bebeğimi kaybetme işi gelince. yani zaten zorla bebeğimiz olsun diye uğraşırken 2-3 düşük mü beklenemsi gerekiyor bu araştırma için , mantığını anlayamaıyorum.
yani aslında bana da pek mantıklı gelmiyo. internette araştırmıştım böyle yazıyodu yani hemen uygulanmıyo diye kastedildi ama 1 ay önce filan show tv de Ayşe Özgünün programında bi kadın doğumcu vardı tüp bebek hakkında konuştular. ve isteyenlere uyguluyoruz demişti bayağ pahalı bi uygulamaymış ama sonuçta sağlıklı olucağını biliceksin ve korkarak beklemiyceksin o yönden çok güzel. Aslında Aydın Beye sormak gerek ama o da kesin ancak bi daha tekrarlarsa bişiyler yapılır filan der çünkü ardarda olma olasılığı çok düşük ve olursa da genetik problem göstergesi olur. bazı merkezler yapıyo olabilir hatta paran ve çevren varsa cinsiyeti secip implante ettirenleri duydum:))
cinsiyet belirleme türkiyede yasak sanırım o kıbrısta filan yapılıyormuş, onlarınki de iş yani, sağlıklı ve hayırlı olsun da ne olursa olsun.
parası mühim değil bu araştırmada yeter ki sağlıklı olacağını bilelim, ben de bir dahakine bunu isteyeceğim aydın beyden , detaylı bi konuşmak lazım.[/QUOTE]
Yok canım 2-3 gün daha sabredilcek gibi değil yarın sabah gidiyorum hastaneye dermotolog olmadı kortizonlu bir iğne varmış onu yaparız dedi.
Kasılmalarım yokki tatlım daha, aman olmasında.
grapes canım yaaaa haber harika ve inşallah her şey çok güzel olacak, çok çok tebrik ederim seni ve eşini alkisalkisalkis
ama ben öldüm dirildim sayende bugün. gündüz bir yolunu bulup, mesajlara baktım hızlıca ve olumsuz mesajını görüp yıkıldım.hiç içimden gelmedi şu saate kadar da girmek ama kendimi zorladım bir teselli notu için veeeeeee :))) işte o an okuduğum mesajınla havalara uçtum yaaa... ohhhhh beeee... o güzel gözlerin şimdi anneliğin şefkatiyle daha da güzel bakacak.
varikosel konusuna gelince. ameliyat olmasında yarar var canım. çok olumlu sonuçlar alınabilen basit bir ameliyat. benim eşim de olmuştu... ayrıca zaman içinde ağrı sızı riskleri de söz konusu olabiliyormuş...
inşallah cnminşallah ikincisini böyle kötü bir deneyim olarak yaşamayız melisçimmm...
bende de kürtajı problem ettiler hatta 28 ağustosta başlıycaktı 1 eylülde başlatmışlar. (kürtajdan bi gün sonrası). benim de dün geldi benim yıllık 3000 ama istanbul daki hastaneler dahil değil biz sadece ASM odaklı düşündük o da Gebze de. 2.yıldaki artışı bilmiyorum ama doğan bebeği de sigortaya katmak istiyosan 2.yıl eşin de sigortalı olması gerekiyomuş biz de eşimi 1 yıl sonra dahil edicaz.canım hala gelmedi kartım dün poliçemin yazıldıgını ögrendim benim kürtajı yazdırmıstım biraz problem çıktı ama çok şükür kısıtlama konmamıs canım sen ne kadar ödemiştin sigortaya? bir de 2. yıl biraz daha fazla olabiliryormus dün onun bilgisinide verdiler bana neyse hayırlısı olsun yeterki saglıklı olalım degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?