Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar günaydın
kan verdim sonucunu bekliyorum

canım sonuc saat kacta cıkacak, heycanla bekliyoruz...
inş herşey güzel olacak..
ladybird canım kendini fazla üzme ne olursun, gene burda hep beraber paylaşacagız güzel heycanları..
denikocum inş senin ameliyatta sorunsuz bir şekilde geçer biran önce sağlığına kavusur ve bebişini kucagına alırsın.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr 1.660 çıktııııııııııııııııı
Allahıma şükürler olsun değerim katlandı.

Darısı Ladybırd ve denıkocum başına, en yakın zamanda sizinde güzel haberlerinizle sevineceğız inşallahhhh.....

gelelim buluşmaya 13 Mart veya 20 Mart olursa sevinirim niye derseniz ben hafta sonları yuvada gönüllü öğretmenlik yapıyorum ama kaç haftadır malum sebeplerden gidemiyorum bu hafta oraya gitmek istiyorum kızlarımı özledim:)
inşaallah önümüzdeki hafta buluşuruz?ne dersiniz

Yok canim Benim ikinci denemem mayis 15'den sonra olacak. O kadar beklemeyelim. :)
Yalniz 13'unde randevu alicam Aydin bey'den. Kacta bulusuruz ona gore ayarlayayim randevuyu.

nerde? Kac yas grubu?
Ben senin su andaki isin ogretmenlik saniyordum.

nerde? Kac yas grubu?
Ben senin su andaki isin ogretmenlik saniyordum.

aslında fizik öğretmeniyim, ama branşımda atama olmayınca farklı alanda tercih yaptım, yıllarca sözleşmeli ingilizce ve fizik öğretmenliği yaptım..
şu anda Kartal Kaymakamlığı Yazı İşlerinde Veri Hazırlama İşletmeniyim..
Yakacık Çocuk Yuvasında ilköğretim 4'e giden 2 kız öğrencim var onlara takıldıkları konularda ders veriyorum
7-13 yaş arası çocukların kaldıgı yuva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…