Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kac kilo fazlan var?

diyetisyene göre 4 kg fazlam varmış. ben 52 olmak istiyordum ama benim için 55 idealmiş yaşıma göre, hesapladı yağ oranımı filan. yağdan çok fazlam yokmuş ben de şaşırdım. hamilelik ve tedavi sırasında ödem oluşmuş olabilir su tutumuştur vücudun dedi. veya kas dedi. şimdi 55 kg hedefe göre bir liste verdi 1 haftalık.

mystryy yakinda olsan da bi dovsem seni... moralini bozdugun seye bak... ay her hamile de oluo bu... biraz dikkat edersin olur biter... biskuvi de cok canin cektiyse ac bir iki tane ye... ole cok caninin istedigi biseyi hamileyken yiyecekmissin... abartma yeter... meyveden snr sancux'un taktik yogurt ye:) bi derdin bu olsun di mi ya

ay kizlar aksam annem geldi... ve gelir gelmez ne dese begenirsiniz ay belizz cok kilo almissin o ne gobek ole. hamile misin yoksa dedi bana ya... o kdr kotuyum demek ki
halbuki sadece 2kg fazlam var ama hepsi de gobege mi gitti ne... ay simdi hamile kalirsam da kotu 2kg fazlayla baslicam yola.. son cekindigim resimlere baktim orda da hep surat kocaman sisko cikmisim
ay annem geldi rejimde yapamam... hem hamile kalirsam ii besleniim diorum.. oofff bu ramazan pidesi oldurdu beni

beliz yakın olsaydım bend e seni döveydimm :))))))))))))) ne fazlalığın var allah aşkına yaa

olmus iste hayatim, annem fark ettigine gore... ztn gecenlerde yuksek belli bi kotum vardi bayadir giymiodum... yikamistim duruodu, ay onu giyiim dedim, inanirmisiniz vucudumun her yerinde kotun izi cikti... ay aksam eve zor geldim. o zmn anlamistim bi terslik oldugunu:

asil sancux dovecek simdi bizi... onun derdine bak bizim derdimize bak:) mystryy gordum, uzuldum diince bende uzuldum, kanayacak durumda oldugunu bilmiodum, tahmin ediodum gerci ama benimde bacaklarim alerji oldugumda kasimaktan kanayip, yara olmustu hep ama hemenceceik gecmisti tabi... senin surec biraz uzun olacak... biraz daha dayan!!!!!!!

e hadi öyle olsun bakalım... biraz dikkatle verirsin sen onları, dert etme. aslında klio alıyorum diye diye psikolojik olarak almaya yöneliyoruz. her şeyin başı moral :) ama gerçi benimki bebek işinden sonra oluştu ve acayip bir şekilde direnişte, o kadar uğraşmam rağmen gr oynamadı. bakalım şimdi ne olacak

dalak ve ciger mi???????? ayyyy igrenc... hayatta yiyememm

verirsin simdi cnm, diyetisyenin verdigi gazla...
smdiye kdr hic vermeyene rastlamadim da, snrsinda almamak onemli... genelde verdikleri kilodan fazlasini alio insanlar. aman dikkat et

utkummmm listeyi revize etmissin... ben ne zmn degisicem ya!!!! kac aydir beklemede kaldim... offf bu ay degissin bare ya, insaallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…