Günaydın kızlar,
sancux canım inşallah yeni ialçalarla kaşıntın biter doğuma kadar devam etmesin yaa, kaşıntı çok fena... mystry , 24 hafta kocaman olmuş daha çoook var deme, az kaldı azz, hayırlısıyla inşallah kucağnıza da alacağınız günler gelecek, bebişlerinizi biz de göreceğiz :)
ladycim iyiyim ben de bizim trafik değişmiyor okullar açılınca aynı :) istanbulun dezavantajları işte... ben de birazdan hastaneyi arayıp randevu alacağım histereskopi sonraı kontrolümü olmam gerekiyor. bakalım ne zamana alabileceğim.. öğleden sonra 2 de de diyetisyenle randevum var , şnşallah çok zor bir program vermez :) ama zayıflama kararlıyım:)
herkese iyi haftalar olsunn, öpüyorum ben de ...
kızlar moralim bozuldu mafoldumben
bozma moralini hemen...doktor kontrolündesin, panik yapma, hem şekerini dengeleyecek hem de kanını artıracak şeyleri sana söyleyecektir mutlaka. ben akdeniz anemisi taşıyıcıyım emsela, kanım her zaman düşük , kandan daha önemlisi demir depom da düşük oluyor, o nedenle bir dönem demir hapı kullandım ama allaha şükür hamilelik dönemindeki iyibeslenmenin de etkisiyle depom gayet iyi hala :) ama bu riski her zaman taşıdığım için doktor bana bol boool kuru kayısı ye demişti. yeşil mercimek, kırmızı et, bunlar kan yapar ama şekerle ilgili tarafında da olumsuzluk yapacağını sanmıyorum. pekmez yiyeyim mi diye sorduğumda ise, pekmezin fayda etmesi bardak bardak içmen lazım ki işe yarasın o da kilo yapar gereksiz yerei en iyisi kuru kayısı demişti :)
Mystry canim hic moralini bozma bende de ayni senin gibi cikmisti.
Kansizlik icin 2 tane demir hapi alinca sorun kalmiyor zaten.
Seker de bende 141 cikmisti diyetle hemen dustu biliyorsun hemde 1 hafta da.
Surekli diyet yapmana gerek kalmiyor sadece dikkat ediyorsun.
Herkese guzel bir hafta diliyorum.....
Daha yeni uyandim gece uyamadim hatir hatir kasinmaktan.
Kasinarak yasamaya alismam gerekiyor doguma kadar, ilaclar falan gecirmiyor.
Sancux, hiç mi fayda etmedi ilaçlar yaa??( Yaa geçsin artık çok zor böyle.
Mystry, sende moralini bozma hemen. Ayrıca tatlılar kan yapmaz kilo yapar. Bol sebze kırmızı et ve C vitaminiylebeslenirsin. Dalak ciğer en iyi kan yapıcılar. Y mercimek de öyle.
Biraz tatlıdan ve hamurdan uzak durdunmu çözülür zaten.
İmpression sende diyetisyene gidiyormuşsunuz hadi kolay gelsin.
Utkumm sen nasılsın?
Öptüm kızlar, sonra gene görüşürüz.
Sancux, hiç mi fayda etmedi ilaçlar yaa??( Yaa geçsin artık çok zor böyle.
Mystry, sende moralini bozma hemen. Ayrıca tatlılar kan yapmaz kilo yapar. Bol sebze kırmızı et ve C vitaminiylebeslenirsin. Dalak ciğer en iyi kan yapıcılar. Y mercimek de öyle.
Biraz tatlıdan ve hamurdan uzak durdunmu çözülür zaten.
İmpression sende diyetisyene gidiyormuşsunuz hadi kolay gelsin.
Utkumm sen nasılsın?
Öptüm kızlar, sonra gene görüşürüz.
yeşil mercimeyi haşlayıp 1 avuç salatama koyabilirim hem tok tutar hemde bilmiyordum bak kan yapar:))sağol.belki bir tanede yoğurduma doğrayıp kayısı yiyebilirim .
dalak ve ciğer mümkün değil ama et yemeği arttırıcam.sebze zaten bayılırım bol bol otlayabilirim roka kan yaparmış bu arada limonu sıkıp sıkıp yerim artık. güle güle hamurr güle güle pastalarr keklerr ağızda dağılan kurabiyelerr :gitme: daha dün yeni çıkan içi çikolatalı peti bör bisküvi almıştım oysaki paketini bile açamamıştım :dilcikar:
sancux haklısın moral bozmamalıyım zaten bunun olacağı belliydi benim gidiş gidiş değildiklava: dur demem lazımdı.seninde kan değerlerin düşük mü çıkmıştı?öğlen diyeti başlattım yürüyüşte yaptım yemekten sonra bundan sonra yağmur olmadığı sürece öğlenleri yemekten sonra yürüycem.senin verdiğin diyetin çıktısını aldım evde buzdolobına asıcam cıssss olsun die
Bizde seni seviyoruz canim benim.....sabah yazmıstım ama sistemde sıkıntı vardı hepsi uçmuş, kendinize ii bakın sizi seviyorum kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeşil mercimegi bende bilmiyordum eve gidip bende y. mercimege girisecegim, bu arada 1 haftadır bende dikkat ediyorum yediklerime kilo vermem lazım... yürüyüşlerime de basladım bi de diyetisyene gidebilsem vakit yokki
kayısıyı da bilmiyordum kalsiyum acısından yogun oldugunu biliyordum
arkadaslar saglıklı olun bebişler büyüsün güzel güzel
sabah yazmıstım ama sistemde sıkıntı vardı hepsi uçmuş, kendinize ii bakın sizi seviyorum kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeşil mercimegi bende bilmiyordum eve gidip bende y. mercimege girisecegim, bu arada 1 haftadır bende dikkat ediyorum yediklerime kilo vermem lazım... yürüyüşlerime de basladım bi de diyetisyene gidebilsem vakit yokki
kayısıyı da bilmiyordum kalsiyum acısından yogun oldugunu biliyordum
arkadaslar saglıklı olun bebişler büyüsün güzel güzel
Kan degerlerim abuk sabuk cikmisti Nuri bey demir hapini 2 ye cikardi sadece.
Hamilelerin genelinde oluyormus onemli birsey degil.
Benim diyeti de 1 hafta uygula sekerinde duzelir.
Belki 2. Yukleme de cikmaz sekerin belli olmaz. Ama diyeti su an yapma istersen 2. Yuklemede sekerin cikarsa yaparsin.
Sekerin varsa ciksin ona gore onlem alirsin.
Ben su an diyet yapmiyorum ama dikkat ediyorum tatli da yiyorum dengeliyorum.
3-4 gunde bir de sekerimi olcuyorum dusuk bile cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?