Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

evet işte önemli olan yaşam biçimi haline getirmek bu beslenme alışkanlığını, 3-5 günlük mesele değil yani...

ah ah iste onu bi yapabilsek... bizim sitenin etrafi yurume alani aslinda... 550mtlik bi parkur gibi bisey var... 2-3 kere anca yurumusumdur... spor yapmiyorum para verirsem mecbur giderim, yaparim die spoara yazildim, son 2 aydir toplasan 4 kere falan gittim. bu ay bitio uyeligim tekrar yazilmicam da... acayip sıktı... sitede yuruyeyim bari diyorum, yaparsam ii olur yani...

Yarın gelecekmiş ama çok yogun.
Suadiye'ye bile yarın gitmeyecekmiş. Ben sehir disından geliyor diye zar zor bir tanıdığım için çarşambaya randevu aldım.

ooo bi diyet muhabbetidir gitmiş valla benim de en az bi beş kilo fazlalığım var verebilcekmiyim bakalım.....
canım üzülme hiç zaten demir haplarıyla demir azlığı problemin düzeliyomuş eee tatlıyı da çok az azalttın mı tamamdır.

kızlar selam,

haftasaonu nasıl geldi geçti anlamadım vee bugün p.tesi ahh neyse ki bitti....

sancux canım kaşıntılarının geçmemesine üzüldüm. hafiflemedi mi hiç?

mystryy canım hamilelikte oluyor böyle şeyler, hemencecik önlem alıyorsun zaten sıkma canını. herşeyi yemessin olur biter...

impression ve utkum size de diyetinizde kolaylıklar dilerim. beliz annen kilo gördüğünden falan değil bence o bölgede değişiklik var mı diye yoklama yapmış o :)

ladycim iyiyim canım sen nasılsın? ne aşamadasın bu arada?

grapes ne zamandı senin kese kontrolün?

selamlar herkese...

selam arkadaşlar
6 ay önce tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı...

dr. aydın arıcıyı basından takip ettim. Başarı oranı nedir ve tavsiye edermisiniz..

kendisine nerden uaşabilirim?

bana gelince....

yarın sabah rnd aldım aydın beyden. herşey yolunda giderse başlayacağız umarım...

bu arada soğan kürü bitti. bu akşam incir kürüne başladım. ha bir de çörek otu aldım. ama o kürün adam gibi bir tarifini bulamadım. aranızda bilen, bulan, yapan var mı?

bu kadar incirden sonra ben de kesin çapımı genişleteceğim. ama bebişim olsun da olan zarar kilo olsun.

iyi geceleeerr

demek yarın başlıyosun hadi bakalım umarım kürler işe yaramıştır yolunda gider herşey
iyi geceler cnm...

demek yarın başlıyosun hadi bakalım umarım kürler işe yaramıştır yolunda gider herşey
iyi geceler cnm...

yok şimdilik sadece soğan kürünü yaptım. onun da tadı çok kötüydü. asıl kür serüvenim şimdi başlıyor canım :) iyi geceler sana da..

pharmacea biz memnunuz doktorumuzdan. anadolu hastanesinde aydın bey. öğleden önce gebze hastanede, öğleden sonra suadiyede. ayda bir hafta gibi abd'ye gidiyor. o dönemde kontrollerimizi yardımcısı ebru hn sürdürüyor. dilerim sen de ikinci denemende güzel sonucu alırsın.

selam arkadaşlar
6 ay önce tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı...

dr. aydın arıcıyı basından takip ettim. Başarı oranı nedir ve tavsiye edermisiniz..

kendisine nerden uaşabilirim?

hoş geldin aramıza, ist anadolu yakasında çalışıyor ve oturuyorsan ulaşım acısından çok ii olur
tecrübesinden şüphe etmiyoruz bunun için internette de arama yapıp, bizim forumu da bastan itibaren okuyabilirsin
sen ilk tedavini nerde yaptırdın?Nasıldı?Memnun kalmadığın taraflar neydi?
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım

Günaydın

gececim hadi hayırlı olsun , bu sefer inşallah herşey sorunsuzca tamamlanır...ben de pazartesiye randevu aldım, hem histereskopi sonrası kontrol hem de önümüzdeki süreci planlamak için.inşallah herşey yolundadır.

pharmacea, hoşgeldin, inşallah bundan sonraki denemende sen de bebeğine kavuşursun. ben aydın beye çok güvendiğim için buradayım, ilk denemem pozitifti fakat bebeğimi kaybettim, yine burada devam etmeyi düşünüyorum. aydın bey kendini ispatlamış, tam bir bilim adamı , gözünün önünde dolar işaretleri ile dolaşmayan ve olaya ticari tarafı ile bakmayan nadir doktorlardan .

marinercim sen kaç haftalık oldun şimdi ? nasıl gidiyor hamilelik?

bugun 16+4oldum.ve dortlu test icin kan verdim.allaha sukur suana kadar hersey gayet normal gidiyor masallah.darisi tum isteyenlerin basina en kisa surede...bu arada test icin gittigimde laydbird ve gece de asmdeydi.randevulari varmis.onlarla biraz sohbet ettik.insallah guzelce baslayip hayirlisiyla mutlu sonla bitirecekler....

Gececim hayırlı olsun bu son olsun inşallah :)opuyorumnanaktan
Benim ilk randevum 1 ekim daha çok var, çok merak ediyorum.

Yaaa kızlar site iyice saçmalamaya başladı, alıntı yapamıyorum arada sistem geçici olarak durdurıldu falan diyor anlamadım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…