evet işte önemli olan yaşam biçimi haline getirmek bu beslenme alışkanlığını, 3-5 günlük mesele değil yani...
görüşürüzz
kızlar moralim bozuldu mafoldumben
canım üzülme hiç zaten demir haplarıyla demir azlığı problemin düzeliyomuş eee tatlıyı da çok az azalttın mı tamamdır.nuri bey aradı kızlar( sonuçlar şöyle kansızım malesef demir hapını ikiye çıkardı sabah akşam içicekmişim şeker için 3 saatlik ikinci yükleme yapmaya karar verdi hafta içi ya da cumartesi gel dedi tabii şeker için diyete başlamam gerekiyor iyide kan yapan şeyler şekerli o nasıl olcak ne yicem içicem ben ne kadar yicem??amaaannn
bana gelince....
yarın sabah rnd aldım aydın beyden. herşey yolunda giderse başlayacağız umarım...
bu arada soğan kürü bitti. bu akşam incir kürüne başladım. ha bir de çörek otu aldım. ama o kürün adam gibi bir tarifini bulamadım. aranızda bilen, bulan, yapan var mı?
bu kadar incirden sonra ben de kesin çapımı genişleteceğim. ama bebişim olsun da olan zarar kilo olsun.
iyi geceleeerr
demek yarın başlıyosun hadi bakalım umarım kürler işe yaramıştır yolunda gider herşey
iyi geceler cnm...
selam arkadaşlar
6 ay önce tüp bebek denemem oldu negatif sonuçlandı...
dr. aydın arıcıyı basından takip ettim. Başarı oranı nedir ve tavsiye edermisiniz..
kendisine nerden uaşabilirim?
Mariner nasılsın canım?Bebiş nasıl?
Günaydın
gececim hadi hayırlı olsun , bu sefer inşallah herşey sorunsuzca tamamlanır...ben de pazartesiye randevu aldım, hem histereskopi sonrası kontrol hem de önümüzdeki süreci planlamak için.inşallah herşey yolundadır.
pharmacea, hoşgeldin, inşallah bundan sonraki denemende sen de bebeğine kavuşursun. ben aydın beye çok güvendiğim için buradayım, ilk denemem pozitifti fakat bebeğimi kaybettim, yine burada devam etmeyi düşünüyorum. aydın bey kendini ispatlamış, tam bir bilim adamı , gözünün önünde dolar işaretleri ile dolaşmayan ve olaya ticari tarafı ile bakmayan nadir doktorlardan .
marinercim sen kaç haftalık oldun şimdi ? nasıl gidiyor hamilelik?
bana gelince....
yarın sabah rnd aldım aydın beyden. herşey yolunda giderse başlayacağız umarım...
bu arada soğan kürü bitti. bu akşam incir kürüne başladım. ha bir de çörek otu aldım. ama o kürün adam gibi bir tarifini bulamadım. aranızda bilen, bulan, yapan var mı?
bu kadar incirden sonra ben de kesin çapımı genişleteceğim. ama bebişim olsun da olan zarar kilo olsun.
iyi geceleeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?