Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ya daha erken yada daha gec olabilir mi? Ben Suadiyede gorusmeyi planliyorum. Saat 2'de oraya geliyor Aydin Bey. Gerci ben once randevu alsam daha mantikli olacak.

sancux şimdi neler yapıyorsun? kimlerle paylastın, annenler de çok sevinmiştir..
kayınvalidem dün akrabalarına söylemiş herkes tebrik için aradı:) çok sevindiler 5,5 senidir bu haberi bekliyormus herkes:)

Bugun kendimi mutlu edecek bir sey yaptim. Ucak bileti aldim. 3 kiz arkadas birlikte nisan'da Prag'a gidecegiz. Uzun zamandir istiyordum. :)) guzel olacak. Hem bebek olunca gezilmez, firsat gunlerini kacirmayayim
:)))

Merhaba arkadaşlar..Sancux canım değerin süper çok mutluyum senin için..Utkumm tebrikler gelmeye başladı demek:))) Bu günlerin değerini bil eşine bol bol naz yap:) Ladybird seninle ben gezmeye devam diyoruz kararın süper bence Nisan'da Prag süper olur bol bol eğlen canım..Buluşmanıza katılabilir miyim bilmiyorum çünkü tam o gün histereskopi i olabilir reglimden tam 1 hafta sonraki haftasonuna geliyor..Sonraki haftaya gecikmiş olurum..Olsun bir daha buluşuruz 1 kereyle bitecek mi sanki? Çok öpüyorum kızlar..

Ladybird ben de ameliyattan sonra biraz dinlenicem..Eşim iş için Cenevre'ye gidiyor peşine takılıp ben de gidicem çok daraldım kar kış doktor derken..1 hafta iyi gelecek bana Nisan başında gideceğim..Ben de tedaviye Mayıs'ta başlayacağım senin gibi..Kızlar bizi bırkmazsa burada yazışmaya devam ederiz..Yoksa ikimiz kaldık:))

Ben bizi birakmayacaklarini dusunuyorum. :))
Ama zamanla ne olur gorecegiz.
Canim 13'u icin bana Aydin bey yok dediler bir kontrol et istersen.
Kocacinla git tabi dinlendir ruhunu beynini. Mayis'da dizimizi kirip otururuz birlikte. Kostura kostura olmuyor sanirim.
13'u uymazsa 20'sinde bulusuruz.
Opuyorum gorusuruz.

Şu an sadece annemler, kayinvaldemler, teyzem ve çok yakin bir çift arkadasimiz var onlar biliyor.
Yani sadece tedavi oldugumu bilenler biliyor.

Son düzenleme:
Valla hemen herkese söylemek istemiyorum ne olacagi belli olmaz 9 martta kese gorunurse hersey normalse söylerim

Aaa Aydın bey bana birşey söylemedi Amerika'ya mı gidecek acaba? Neyse, benim genetik testi sonuçlarını almadım daha..Hemetoloji Uzmanından randevu alıp görüşmeye gittiğimde Aydın bey'e de uğrayayım zamanı birlikte belirleriz..Ama regl olmadan karar veremiyorum..Neyse daha çok var o güne bir şekilde buluşabiliriz inşallah canım.

Benim arkadaşlarım 3.ayını tamamlamadan kimseye söylemedi sen de yakınların haricinde kimseye söyleme bence sancux..Nazar değmesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…