Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

belizciğim biraz araştırma yaptım ama hamile olduğum için doğumu karşılamıyor .hamilelikten önce olsaymış karşılarmış.muaynanedede belirli bir süre beklemem gerekiyormuş anladığım kadarıyla.biz her gidişte muayneye 248 tl ödüyoruz.artı test parası.doğumuda orada düşünüyoruz ama tüp bebekler genelde sezaryan gurubuna giriyormuş risk almamak için.biraz pahalıya mal olacak ama napalım bebeğimiz sağlıkla doğsunda.ayşegül bende sabırsızlıkla ikili test sonucunu bekliyorum salı günü çıkacak .inşallah dediğin gibi iyi çıkar.amniyo sentez yaptırmayı hiç istemiyorum .seninde yaşadıklarını göz önüne alırsak.iyi çıkarsa bundan sonra 3 lü tesm mi yaptırcaz acaba bilen varmı

Benim 8 yumurtam vardı, 5 tanesi olgun çıkmış, 4 tanesi döllenmiş, 2 tanesi transfer olmuş (8 ve 7 hücreli) , kalan iki tanesi de beklemeye alınmış ancak 5.güne kadar iyi gelişme göstermediği için dondurulamamıştı.. Umarım yumurtalarının hepsi olgundur canım.
Demek ki her hastanenin her tüp bebek bölümünün sistemi çok farklı.. Sayende biz de öğrenmiş oluyoruz. Kan testi ile ilaç dozunu ayarlamaları enteresan, ayrıca ilaçların gereken dozda alınması, doz doz fiyatının ödenmesi de güzel bir uygulama. Fiyat da zaten aşağı yukarı aynı, sadece ilaç bedeli gerçekten çok düşük. Ben yazdıklarını kopyalayıp arkadaşıma mail göndereceğim. O da 5 yıllık evli ve iki yıldır spontane hamile kalabilmek için uğraştı, benim tüp bebek yöntemiyle gebe kalmam onu da çok heyecanlandırdı ama Bahçeşehirde oturuyor, Gebze'ye gidip gelmesi mümkün değil. Avrupa yakasında hastane arıyor. Aaaa karşıdaki Memorial'a mı gidiyorsun onu yazmamışsın..

Rahim duvarının istenilen kalınlıkta olmaması endişeledirdi beni.. Umarım Opu saatine kadar toparlanır..
Sende gerilmiş olmalısın.. Sakin ve rahat olmaya çalış olur mu.. Dualarımız seninle.

Cristoball;
Hiçç öyle mide bulantılarına falan heveslenme.. Benim 7.haftada başladı ve 4,5 aylık olana kadar perişan oldum. Allah sizlerden uzak tutsun.. Bir lokma bir şey yiyemedim, hemde hiçbirşey.. Eşimin bile yemek yapmasını yasakladım,mutfağa su almak için bile giremedim, tv seyredemedim, reklamlar öldürdü beni, hep gıda reklamı.. hele tam tetematıyla köfteli köy çorbası reklamı her çıktığında öğüre öğüre perişan oldum.. Film seyrediyoruz, adamın biri koşa koşa geliyor ve duruyor, ayyy nasıl terlemiştir, ne pis kokuyordur diye düşünerek kusuyordum..Çok kötü bir dönemdi. Ayrıca bebeklerimi besleyemiyorum diye azap çekmek de cabası..
Kıpırdanmasını hissetmen için daha çok var canım..
İlk defa doğum yapacak olanlar geç hissederlermiş... Ben iki bebeği 15.haftada dalgalanmalar şeklinde hissetmeye başlamıştım. Çok erken hissetmem Aydın Beyi şaşırtmıştı..
Kafandaki acabaları lütfen bir kenara at.. Gereksiz yere kendini de , eşini de bunaltma.. Artık rahatla.. tüm tehlikeli zamanlar geride aldı.. en güzel zamanlarınız şimdi.. bebeğinin ve aile olmanın keyfini çıkar lütfen.

Ay ne kadar ilginc, bizim de evlenme yildonumumuz 26 eylul, bu yil ilk evlenme yildonumuzu kutlayacagiz :)
Nasil gecti bir yil hic anlamadim, insallah uzun yillar boyle birlikte el ele omuz omuza gecer :)

Ciddimisinnn? sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
İnanılır gibi değilll..
Bende hiç anlamadım nasıl geçtiğini..
Allah sağlıkla, mutlulukla, sevgiyle nice mutlu yıllar yaşatsın size de, bize de a.s.

Bizim ikiz olduğu için ikili, üçlü, dörtlü test yapılmıyor..
Ama kızlardan biliyorum, Aydın Bey ikili testten sonra dörtlü teste geçiriyormuş. Ayrıca 22.haftada da ayrıntılı ultrason yapılıyor.. Onu da Asm'de değil Cerrahpaşanın Proflarından Rıza Madazlı'ya yaptırmanı tavsiye ederim. Perşembe günleri İnternational Hospital ve Salı günleri Bakırköy Acıbademde oluyor, diğer günler muayenehanesinde hasta bakıyor. Ancak muayenehanesinde kredi kartı geçmiyor.
Asm'de çarşamba günleri öğleden sonra Prof. Hayri Ermiş ayrıntılı ultrason yapıyor. (benim amniyo sentezimi de o yapmıştı) Ancak Hayri Bey çok konuşmayı sevmeyen bir doktor ve ayrıntılı ultrasonu da 10 dakikada bitiriyor. Rıza Madazlı ise en az 1 saat bakıyormuş bebeğe ve çok tatlı dilli bir adammış.. Bizim de önümüzdeki haftaya Rıza Madazlı ile ayrıntılı ultrason randevumuz vardı. Arayıp iptal edeyim bari..
Keşke daha önceden özel sigorta yaptırsaydın ama canınız sağolsun, 9 yılın sonunda aranıza katılacak yavrunuz için maddi külfetlere de katlanmak zor gelmeyecektir size.. Çalışırrr kazanırsınız.. O sağlıklı olsun, emin ellerde doğsun da gerisinin önemi yok..

Evet 26 eylul :) gecen sene ne korkmustuk acik havada dugun olacak ya yagmur yagarsa diye. Bir de bizde degisik bir suru seremoni olmustu, yurtdisindan bir suruuu misafir. Aksam tam nikah saatinde hafif bir yagmur ciselemisti, nikah defterimiz islanmisti semsiyeli bir resmimiz var imza atarken cok komik.
Butun misafirler bereket yagmuru demisti, sonra hava acip cok guzel olmustu.

Dugun gibi seyleri pek sevmeyen ben, simdi herkese kucuk buyuk mutlaka bir yapabildikleri bir seremoni yapmasini oneriyorum bizim herseyimiz cok keyifli gecti simdi de geriye baktigimizda harika anilar oldular bizim icin.

Hayatimdaki en heyecanli gundu bugune kadar, hah tabii bir de gebelik sonucu ogrenme ani cok heyecanliydi.
Guzel bir aydir eylul ayi tanidigim butun eylul evlileri mutludur, insallah siz de biz de hep boyle oluruz.

Aysegul'cum evet hergun Okmeydanina gidiyorum. Atasehir'de de var Memorial ama ekipler farkli, orada Cem Demirel var eski Acibadem doktoru. Ama her ikisinde de IMSI ve ileri genetik tani islemleri yapiliyor. Ben yine de Semra hanimi ve ekibini tercih ettigim icin karsiya gittim. Topu topu 15 gun git geller yapiyorsun sonra bitiyor. ASM nin yakinligi muthisti tabii ki, ofisim Suadiye de yuruyerek bile gidiyordum kontrollere.

Haaa bir de benim yaşadıklarımı gözönüne alarak amniyo sentez konusunda bişiiler yazmak isterim. Hiçbirinizin bu anlamda zarar görmesini istemem. İşlem çok kolay, incecik bir iğne ile girip su çekiyorlar. Zaten bu işin uzmanı Prof. Hayri Ermiş yaptı bizimkini. Ancak işlemin yüzde bir düşük riski var. Bizim ikiz olduğu için iki kere girildi iğneyle ve düşük riskimiz yüzde iki idi.. Hastanemize dışarıdan da hasta geliyor ayrıca tüm tüp bebek çoğul gebeliklerine, ikizlere, üçüzlere 5 yıldır Hayri Bey tarafından amniyo sentez yapılıyor. Ayrıca buradaki arkadaşlarımzdan Nilsu da önceki ay yaptırmıştı. Allaha şükür hiç bir sorun yaşamadılar. Biz bildiğimiz kadarıyla erken doğumla sonuçlanan ilk vakayız.. Allahın hikmeti işte..
Bir daha amniyo sentez yaptırırmısın diye sorarsanız ASLA diye cevaplarım. Ama malesef 38 yaşında olmam nedeniyle ileride yine istenilecek benden. Dün Vanilyaya da söylemiştim, ikiz gebelik çok zor ve malesef sağlıklı olup olmadıklaını anlamak için yapılabilecek test yok, ikili , üçlü, dörtlü testler yapılamıyor, sadece ense kalınlıklarının ölçümü, gerekirse amniyo sentez ve ayrıntılı ultrason yapılıyor. Yaş devreye girince de amniyo sentez ya da koriyon biyopsi isteniliyor, düşük riski olan işlemler. Bu nedenle tek bebeğe hamile kalmayı isterim, tüp bebek olacaksa da tek embriyo transfer ettirmeyi düşünürüm. Çünkü ikili, üçlü, dörtlü testler sağlıkları ile ilgili ciddi bilgi veriyor zaten.
Allah hepimize sağlıklı bebekler kucaklamayı nasip etsin.

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım.. Aynı günlerde aynı heyecanı yaşamışız.. Önce Mayıs ayında evimizi aldık, Temmuzda taşınıp eşyalarımızın derdine düştük. Akabinde Ağustos ayı ramazana denk geldiği için bayram sonrasındaki ilk hafta 26 Eylül tarihine karar kıldık.. Okulların açılmasından önceki hafta..
Evimizin havuzunda yapalım diye düşündük ilk iki hafta ama sonra vazgeçtik.. Çünkü Temmuzda ve Ağustosta bile Kurtköy püfür püfür esiyor, uçuruyor insanı.. (Ben geçen yaz çoraplarımı bile çıkartmadım ayağımdan) Hem rüzgar hem de ya Eylül sonunda yağmur yağarsa diye vazgeçtik.. 26 Eylül çok güzel bir gündü, gündüz hazırlıklarımızı tereyağından kıl çeker gibi sorunsuz hallettik.. 21.30'da güzel bir terasta oldu nikahımız ve arkasından kokteyl.. Çok keyifli bir ekip fotograflarımızı çekti, video kaydı yaptı.. Ben birass diken üstündeydim yağmur yağarsa diye ama ı-ıhhh bir damla bile düşmedi.. Benim de tanıdığım Eylül ayı evlileri cidden hep mutlular..
Allah sizin de bizim de mutluluğumuzu bozmasın, bebişlerle perçinlesin :)

Ayyy hadi hayırlısı bakalım.. İnşallah bu kadar özlemin ve verilen emeğin sonunda iyi haberler vereceksin bizlere..

Kızlarrrr;
İkibuçukta komşularım kahveye çağırdılar.. Aylardan sonra İlk kahvemi pazartesi günü içtim :))) Bugün ikinci olacak.. İki saate dönmüş olurum.. Şimdilik öpüyorum hepinizi..
Sancux'a gidiş saatini de daha belirlemediniz.. Hadin gariii

yok yok kesin kapsamiyor... babamlar 7 kardes ay hepsi tutmus sirasiyla... arada olenler var onlar cikmamis mesela. kardesime elini oynatiomusun die endise ile bakmaya basladim bu 7 kardes olayindan snr, ama yok valla oynatmio... hem mystrry de tek erkek cikti su anda hamile oldugu icin kesinlikle saymiyor diye dusunuyorum...
ay dun esime de bakti kardesim, dedim bak bakiim beni bosayip, baska biri ile evlenip falan bi cocuk daha yapacak mi die:) yok onda da tek erkek cikti. dondurulmusumuz falan da olmayacak herhalde!!!

evt karsilamayacagini biliyorum da dedigim gibi o sigortaya aittsin die sigortanin fiyatindan faydalanabiliosan en azindan 248tl odemezsin, 100tl odersin... bana sigortaci yaptirdigimda 5 ay beklemezseniz bile anlasmali fiyatimizdan odeme yapacaksiniz demisti ordan aklimda kalmis...

ayşegülcüm canım aslında sütü kesmek için ismini bilmiyorum ama bir iğne vardı bana onu yapmışlardı çok işe yaradı.süt kesilmeden malesef hormonlar kendine gelemiyor ve bunun bir çok sıkıntısı oluyor.benim tek tesellim sezeryan yapmış olmaman onun iyileşmesi malesef çok daha sıkıntılı oluyor ve bekleme süreside dikişlerden dolayı falan bayaa uzun oluyor sizde bekleme süresinin o kadar uzun olacağını düşünmüyorum.kanaman azala azala yavaş yavaş biticek en çok ta ilk regliden sonra rahatlama olucak.sonrada hayırlısı ile tabii aydın beyede danışarak denemeye başlıycaksın ve kısa süredede gelicek güzel haber.yeni olmazmı herşey çok yeni ama dedik ya zaman.benide en çok bebeğimin şefahatçi olma bilgisi rahatlatmıştı şimdi biliyorum ki ben onu cennette görücem:)) sende için daraldıkça gel gitlerin yoğunlaştıkça bunu düşün...ben akşam uğrıycam galiba cerene bu arada belki dedim sende akşam gelirsen senide görebilirmiyim?

Oh Aysegul'cum istahin acilsin insallah guzel guzel ye ic :)ben de kahveyi cok ozluyorum, esim sabahlari kendine espresso yapar misss gibi kokar arada bir kahvesinden bir yudum aliyorum bir de esimin memlekete gidince cok ozenirsem arada bir kaciyor ama normalde icmiyorum. Benim gibi kahve cay tiryakisi birinin bunlari birakabilmesi muthis, arada bir iki cay oluyor ama eskiye gore tamamen birakmis sayilirim.

Vanilya umarım endometrium transfer gunüne kadar istenilen kalınlığa ulaşır.
Hastaneler farklı olunca sistemler de bayaa farkliymis.
Bir şey soracağım. Şimdi hangi ilacı kullandın? Hangi dozda? Klomen 50 mg olması lazım. Ben aşılamada kullanmıştım. Bir de asm deki dozun neydi?

evet şekerim hemen bir facebok edin burdan herşeyi yazamıyoruz ama ordan bool bol döktürebiliyoruz:)bir daha hiiç yatmıycaksın!!!!koşa koşa hamilelik geçiriceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…