kızlar beni az önce sancux aradıı uzuun uzun konuşabildik kuzular çok iyiymişçok çekmiş canım benim akşam bayaa sancısı olmuş sesi yorgun ama çok rahatlamış belli. kilolarıda maşallah çok çok iyi kızlar hala inanamıyorum desem görmem lazım bebişleri anca o zaman inanıcam galiba...eh biraz ağrısı varmış tabii doğal olarak yarın daha iyi hissedicektir mutlaka.
Bedevi belizz :))
ayşegülcüm akşam gidicekmisin sen sancuxa?
Bedevi belizz :))
Selamlar ,
MART 2009 da aydın bey de tedavi olmuştum 1. deneme ve negatif. arada sırada forma giripsizleri taki ediyor idim
öğrendim sancux doğum yapmış
mereklandım ve ben bebeğini gördüm sizde görmek isterseniz diye linki vermek isterdim ama link vermekiçin msj sayımın 100 olması gerekli olduğundan: google a anadolu sağlık bebekleri yazınca çıkıyor.
sağlıkla büyürler inşallah,darısı hepimize
sans iste... kutlanacak biseyimiz var ve ben kutlayamiyorum... ay bi konusabilsem annemiz nsl falan die de acicam telefonu konusmami bile hazirladim amaPPPPPP
Selamlar ,
MART 2009 da aydın bey de tedavi olmuştum 1. deneme ve negatif. arada sırada forma giripsizleri taki ediyor idim
öğrendim sancux doğum yapmış
mereklandım ve ben bebeğini gördüm sizde görmek isterseniz diye linki vermek isterdim ama link vermekiçin msj sayımın 100 olması gerekli olduğundan: google a anadolu sağlık bebekleri yazınca çıkıyor.
sağlıkla büyürler inşallah,darısı hepimize
Eşim akşam da götürürüm, yarın da götürürüm dedi... Aslında akşam bebişler için, yarın da kızlarla bir araya gelmek için :))))
Az evvel sordum 19.30'dan sonra 20.00 gibi evde olabilir, ofiste gemiyle ilgili bir sıkıntı var, sabah da çok erken çıktı bu nedenle.. Yani anlayacağın 20.30dan evvel gidemeyiss hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?