Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ya bende arasam mi acaba??? mesgule alinca rahatsiz etmiim demistim ama!!!!!!!

Selamlar ,
MART 2009 da aydın bey de tedavi olmuştum 1. deneme ve negatif. arada sırada forma giripsizleri taki ediyor idim
öğrendim sancux doğum yapmış
mereklandım ve ben bebeğini gördüm sizde görmek isterseniz diye linki vermek isterdim ama link vermekiçin msj sayımın 100 olması gerekli olduğundan: google a anadolu sağlık bebekleri yazınca çıkıyor.

sağlıkla büyürler inşallah,darısı hepimize

ayşegülcüm akşam gidicekmisin sen sancuxa?

Eşim akşam da götürürüm, yarın da götürürüm dedi... Aslında akşam bebişler için, yarın da kızlarla bir araya gelmek için :))))
Az evvel sordum 19.30'dan sonra 20.00 gibi evde olabilir, ofiste gemiyle ilgili bir sıkıntı var, sabah da çok erken çıktı bu nedenle.. Yani anlayacağın 20.30dan evvel gidemeyiss hastaneye

aaaaaaaaaaaaaaaaa hemen bakiyorum:)))))))))

ay aysegul vallahi agzimdan aldin.. bende aynisini diyecektim... bu bebisler birbirine hic benzemio ama poyraz ayni annesi diyecektim... bi de kocaman gibiler, cok kucuk durmuolar:):):) ay cok tatli:):):)

Merhaba;
Çok teşekkür ederiz, sen yazınca ben linki kopyaladım..
Hala beklemedemisin?

yapma yaa biz o saate kadar bekleyemeyizz bende 18:30 gibi falan gidicem galiba yarında suadiyede şeker yüklemem var off görüşemiycez

kızlar ay çok tatlı bunlaarr sancux dedi ama hiç benzemiyolar birbirlerine diye gerçektende alakaları yok.poyrazın saçları doğuştan jöleli:)

ben tebrik mesaji da yazdim... ay ama cok tatlilar yaaaaa:):):):) aralarinda 30gr fark var ama poyraz daha kilolu gibi duruo sanki... ay gerci bi resimden pek bisi anlasilmaz ama:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…