Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Eşimle konuştum Ayşegül gideriz dedi saat kararlaştırın dedim kızlara ona göre hepimiz bir araya gelmiş oluruz.
İyi ol canım benim sen zaten kendine ok iyi bakarsın Eşinde çok iyi bakıyor çok şükür opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amann amannn amannnn çok sevindim Cristoball;
Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Dışarıdan göründüğünün aksine, hepimiz tüp bebek sürecinin ne kadar zor, ne kadar sıkıntılı ve her adımdan sonra yeni adım için eziyetli bir bekleyiş olduğunu biliyoruz.. Neyse ki bizi rahatlatan faktörler de var, hastanemizin son derece sistemli çalışması, tüp bebek bölümünün çalışanlarının duyarlı ve özverili davranışları, sevgili Ebru Hanım ve canımız Aydın Bey en önemli avantajımız ve şansımız. Sağolsunlar.
Bu arada sanırım biz toplamda 45 gün kadar yattık hastanede.. Gece nöbete gelen tüm doktorlar bebeklerime ve gebeliğimize özel bir terim kullandılar ve inanılmaz özenli davrandılar. Kullandıkları terim: "çok değerli bebekler", "çok değerli gebelik" Gerçekten tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar bunu anlayabilir.
Arkadaşlar bir kere daha ne yapmıyormuşuzzz: test gününden önce hiçbir şekilde test yapmıyormuşuzz di mi.. sempatiksalakcinni Özellikle idrarda çıkmadığı için ciddi hayalkırıklığı yaratıyor, ayrıca 12.gün test günü kanda çıktığı gün.. hatta Grapes'in son yaşadığını da düşünürsek, öyllee önümüze gelen yerde de kan testi yaptırmıyoruz.. Boşu boşuna hayalkırıklığına uğrayıp kendi kendimizi yıpratmanın hiç gereği yok..
Cristoball Ebru Hanım ikili testini yaparken ense kalınlığını ölçmüş ve değeri sizinle paylaşmıştır, eğer 2.5 altında ise hiçççç endişelenme tertemiz çıkacak oğluşunun test sonucu. Tehlikeli ilk üç ayı da atlatmıssın daha ne olsun?

3 ay mi ay ben o kdr zmnda catlarim... duramam ki yerimde... ay allah yatirmasin beni!!!!!!!

cnm ne kdr sabirliymissin bu gune kdr birsey yazmadin bize... allah anali babali buyutsun canim, saglikla kucagina alacaksin insallah:) ay bir bebis daha geliyor ne guzel:)

:lepi:
Çok sevindim canım.. Bende kızların belirleyeceği saatte orada olacağım..

ay kizlar annemler bizdeydi gideceklerdi bugun ama bir gun daha kalmaya karar vermisler... ben gelmeye calisacagim hastahaneye ama dayimlar falan da var, kacta gidecekler ne olacak hic bilmiyorum. ben bari pazar gidinde cumartesi gezelim dedim ama hersey belirsiz... siz organizasyonu yapin ben bi sekilde katilanzi...

Cristoball tebrikler cnm. Saglicakla kucağına al bebisini. Maşallah ilk trimester bitmiş. Bundan sonrası daha da güzel gecer inşallah.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.yazmayı çok istedim ama okadar tedbirli davrandıkki anlatamam.3 ay boyunca fazla oturamadım hep yatıp dinlenme pozisyonundaydım.yeni yaptıran ve yaptıracak olan arkadaşlarada öneriyorum fazla yürümeyin oturmayın inanın işe yarıyor.birde şu yüzük testi banada yapmışlardı 2 tane çıkmıştı ilki erkek ikincisi kız .şimdilik ilki tuttu .hayırlısı bakalım inşallah ikinciside gelecek.ayşagülcüğüm ikili testide ense kalınlığı 1.8 çıtı.ben asm den önce devlet hastanesinde bir tanıdığım var diye oraya yaptırdım .orada ense kalınlığını 3.2 ölçmüşler. 25.1 davm senduromu çıkmış tahlillerde ebru hanım görünce şok oldu .ayrı ayrı ultrasonlarda ölçtü allahıma şükürler olsun ikisindede 1.8 çıktı.ama korkusu bize yetti.tabi ebru hanımda bunu hakettiğimi söyledi.kan tahlilini bekliyoruz şimdi.benim özel sigortam yok.hiç düşünemedik.o yüzden biraz zor oluyor her ay gidince hen muayne hemde tahlil parası vermek .siz o konuda çok şanslısınız.ama doktorlarımızda hem işlerinin ehli hemde çok iyi insanlar personelde dahil.aile gibi olduk insan başka bir yere güvenemiyor.hele birde kötü bir deneyim yaşayınca.

Cristoball çok uzun bir süre beklemişsin sonunda güzel bir hamileliğin var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim.

Bende 10 gün kan testi yaptırdım 4,28 çıktı 12. gün 208,80 şok olduk başka yere gitmemek lazım hakketen, şimdi zor duruyorum ilk kontrol 1 ekim eşimde kızıyor erken gitmek yok diyor şimdi seni duydum gitmicem günümü beklicem.
Ama hiç bir şey hissetmiyorum iki gün önce hafif ağrım oldu sol tarafta öncesi ve sonrası hiç birşey yok :kedi:

Aysegul'cum,
gecen seferkinin aynisi aslinda yani toplam 7 yumurta var gibi gorunuyor ama OPU yarin bu yuzden henuz bilmiyoruz kac tanesinin gercek yumurta oldugunu.

Memorial da her gun kan veriyorsun, degerlerine bakip ilac dozunu tekrar duzenliyorlar, dunku kan sonucuma gore 2 catlatma ignesi verdiler. Beni dusuk ilac dozunda devam ettirdikleri icin klomen vermislerdi o da benim rahim duvarimi inceltti bir turlu toparlayamiyrouz simdi onu, bugunku olcum yine dunkunun ayni ve hala dusuk maalesef.
Bugun estrofem kullandirmaya basladilar ostrojen patch lerinin yanisira.
Bakalim insallah yarin yumurtalar oncelikle duzgun cikar, sonra da embriyolar olusur da sonrasini birkac gune kadar dusunuruz. Endometrium toparlayacak diye umuyorum.
Her hastanenin sistemi ayri, burada surekli ekip halinde yapiyorlar herseyi bu yuzden degisik doktorlar goruyor ama herseyden hepsi haberdar oluyorlar. Normalde 1900 Euro ama CIDER indirimiyle 1650 Euro oluyor.
Buranin bir baska degisikligi de ilac konusu, ilaclari hemen yanlarindaki bir ilac deopsundan bir cocuk getiriyor, her gittiginde dozuna gore ilaclari hemen hastanede ayak ustu tamamlatiyorlar. Ilac fiyatlari da her yeri arastirdigim halde en ucuz oradaydi. Bu kez ilaclarim az tuttu, herseye 730 TL verdik butun ilaclara.

Canımm benim şu an nokta kadar ya da nokta kadarlar Birşey hissetmen mümkün değil.. Hiç vücudunu dinleme, bazen kasık ağrısı olabilir demişlerdi, lekelenme olabilir demişlerdi, ama bende aynen senin gibi hiç ama hiçbir şekilde sinyal almadım vücudumdan.. Ayrıca erken gittiğinde görünmeyebilir.. Şu an 1 Ekimde kese görmeye gideceksiniz, içinde minik minik kalp atışını da görebilirsiniz.. Ama erken gittiğinde ne kadar bakılırsa bakılsın görünmeyebiliyor. Zaten test günlerimiz, tekrar test günümüz ve kese görme zamanı hep ilk defa görünmesi muhtemel zamanlar. Sakin ve sabırlı ol lütfen..

Sancux cuuuuum, bebeklerin dogumuna cok sevindim, Allah sizi birbirinize bagislasin.
Guzel gunler gorsunler hep, sanslari acik, omurleri bereketli gecsin, cok saglikli ve upuzuuuun omurlu olsunlar insallah, Allah anali babali buyutsun.
Mutlulugunuz daim olsun.
Cok opuyorum

kesinlikle doktorlarımız ne söylüyorlarsa doğru söylüyorlar.bizler dayanamıyoruz işte.uzun bir süre bekleyince insan sabırsız oluyor.kesinlikle bende beklemeni tavsiye ediyorum grapesciğim.eşim bana nekadar kızsada onu dinlemedim ben hep aceleci davrandım acısınıda çektim.ilk başlarda zatten bir belirti olmuyor ara ara kasık ağrısından başka.14 haftalık hamileyim halen ara ara kasık arılarım devam ediyor.herkes midem bulanıyor aşeriyorum dedikçe ben panikliyordum benim hiç öyle şikayetlerim olmadı.her zaman içimde acabalar oldu.bir kıpırdansa rahatlıyacağım.

cnm ya mesela hastahanede sole bisey de var allianz fiyati falan gibi... bi konus sigorta ile... yani yatarak sigortasi yaptirirsin veya ayakta limitli falan ama muayene ve testlerinde indirimli o sigortanin fiyatindan faydalanirsin... yani uygun olur mu hic bilmiyorum ama dogumu falanda orda dusunuyorsan ise yarayabilir... cunku muayene ne kdr bilmiyorum ama allianzliyim ben 20tl falan oduyorum muayeneye, %20sini benim odedigim dusunulurse sigorta fiyati 100tl gibi bi raka olmus oluo ama aslinda muayene o kdr ucuz degil die biliyorum... bi arastir istersen

Vanilyacim sen nasılsın? Yarın opu var. Bol şans şimdiden. 4-5 gün sonrada transfer.
Heyecan durumu nasıl?

Cok tesekkurler Ladybird cum...Heyecanliyim ama gecen seferkinden cooook daha az.
Benim bu sefer endometrium sikintim var, istenilen kalinliga ulasmazsa bilmiyorum ki transfer yapilabilir mi? belki dondurur sonra yapmaya calisiriz bilmiyorum.
Klomen kullandirdilar bu sefer az doz ilacla daha kaliteli yumurta elde etmek icin ama onun da boyle bir yan etkisi varmis endoyu inceltirmis, inceltti maalesef.
Bu konu heyecanimi biraz baskiliyor ama herseyin hayirlisi, elimizden geleni yapiyoruz gerisi kismet :)
Sen nasilsin?

:)))
Bende kesinlikle dinlenme modunda olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Yüzük testinin nasıl yapıldığını bilmiyorum ama kızlar benim gıyabımda yapmışlar bir kız bir erkek görünüyormuş.. Gerçi yavrularımın biri kız biri erkek idi, acaba test onları mı kapsıyor yoksa doğacak sağlıklı bebekleri mi bilmiyorum.. Belizzcikkk bi açıklama yapıver lütfen.
Özel sigorta gerçekten çok önemli, biz 2 gün sonra 26 Eylülde 1 yıllık evli olacağız.. Ama eşim nişanlıyken doğum için bekleme süresini düşünerek sigorta yaptırmıştı. Sağolsun iyiki yaptırmış.. Çok faydasını gördük.
Aynen dediğin gibi gerek devlet hastanesinde gerekse özel hastane adı altında kendini hastane sanan yerlerde çok ciddi yanlışlıklar yapılıyor. Emin ol 3.2 ölçmesi için doktorun kör olması veya tamamen sallayarak rakam atması gerek. Ayrıca 2.5 üstü olması nedeniyle de direkt sakatlık riski ortaya çıkıyor tabii ki.
Doktoruna güvenmek çok önemli.. Benim oğlumun ensesi 1,5 idi. Kızımın ise Aydın bey 2.0, 2.2 civarında ölçmüş, Ebru Hanımı çağırıp onun da ölçmesini istemişti o da 1.9 çıkarmıştı.. Ancak malesef ben 38 yaşında olduğum için 1/44 risk çıktı ve amniyo sentez yapılması gerekti.
Senin yaşın da ikili test programına girildiğinde ense kalınlığı da gayet iyi olduğu için hiç bir sorun çıkmayacak. Sakın endişelenme olur mu.

Ay ne kadar ilginc, bizim de evlenme yildonumumuz 26 eylul, bu yil ilk evlenme yildonumuzu kutlayacagiz :)
Nasil gecti bir yil hic anlamadim, insallah uzun yillar boyle birlikte el ele omuz omuza gecer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…