Gecmis olsun canım. Bu ağrılar normal demi? Sonuçta ssende çok hirpalandin.(
Coookk keyifliyim. Sabah sabah gelen bu hbr nutella etkisi yaptı bende :))
Yaa biz Facebook da da yazisiyoruz ama senin Facebook adresin yok. Hemen bir adres aliversen ne güzel olur aysegul. Mystry çığlığı attı yani. :))
meliss ve Beliz de. Digerleri henüz görmedi msg i. Onlarda görünce çok mutlu olacaklar.
Belizzcikk;
Sana da çoook teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve dileklerin için.
Malesef bir araya gelemedik, Sancux'un doğumu ilk buluşacağımız zaman diye düşünüyorum. Bu arada neden bilmem sende bana: minicik, sevimli, yaramaz mı yaramaz, nazlı, arada mızmızz, bir kız çocuğuymussun gibi geliyorsun.. ben ablanmısım gibi, hatta annenmisim gibi okuyorum yazdıklarını :hulya:
Hayatın bize neleri yaşatacağını bilmemiz mümkün değil.. Ne yaşarsak yaşayalım, hem kendimiz hem de çevremizdeki sevdiklerimiz için güçlü, dirayetli, gülen yüzlü ve yaşadıklarımızdan olumlu dersler çıkaranlardan olmalıyız. Allah bizi daha beterinden korudu diye düşünmek en doğrusu..
Ay şu yüzük testini merak ettim vallahi .. Sanırım Mystryy ve sende boll boll gelinler görünüyor sempatiksalakcinni
sancuxun dogumunda demissin ya, ay al bak geldi catti:):):):) yrn gel sende... biz yrn gidicez, snrsinda cikar bi kahve falan iceriz olmadi, tanismis oluruz. ben nasilim gorursun:))))))
ay bizde bi tane erkek cikti... hem bir bebis olacak die hem de kizim olmayacak mi die uzuldum ben... sanki gercekmis gibi:):) mystrry de takti tabe biraz... snr gelinimize ne yapacagimizi, torunumuzun babaanne olarak bizi sevmesi icin ne yapmamiz gerektigini konustuk. sen feysde yoksun ya uzak kaldin biraz. ladybirdun de dedigi gibi bir an once bi hesap al kendine:)
Ayrıca Mystryy daha evvel yazmıştı: bizim bebişlerin kendi aralarında muhabbetleri de enteresan olacak tabii ki: kaça bölünmüş embriyo idin transferde? senin ilk bhcg testin kaç? ense kalınlığın kaç çıkmıştı?
ya bu konu ben diiilim galiba!!!!:):):)
Öyle canım benim.. Allah hiçbirimizin başından eksik etmesin
Off Belizcik offf, Emin ol çok daha beterleri de varr.. Allah iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin..
selam arkadaşlar. sizleri kısa bir süredir takip ediyorum.bu sayfanın herkese en başta bana çok büyük deseği oldu.sizlerin yazdıklarını bazen hüzünle bazen sevinçle kitap okur gibi okudum.bu gün ayşegülün başına gelenleri öğrendim çok üzüldüm.ayşegülcüğüm allah sabırlık versin .çok zor eminim.senin kadar içim acıdı .ama zaman tabiyiki herşeyin ilacı.inşallah bundan sonra hepinizin yüzü güler arkadaşlar .herkes için ayrı ayrı dua ediyorum.
ayşegüll canım benim kıyamam sanaa
şuan haberim oldu ve büyük bir şok yaşadım.canım benim acını paylaşıyorum.inan yanında olup sımsıkı sarılmak istiyorum sana.allah diğer bebişlerine uzun uzun ömürler versin işallah.hayat ne kadar acımasız dimi.ama ben senin bu güçlüğüde bian önce yenip.güzel güzel haberlerle bize döneceğini biliyorum.sen bizim için çok değerlisin.
selam arkadaşlar. sizleri kısa bir süredir takip ediyorum.bu sayfanın herkese en başta bana çok büyük deseği oldu.sizlerin yazdıklarını bazen hüzünle bazen sevinçle kitap okur gibi okudum.bu gün ayşegülün başına gelenleri öğrendim çok üzüldüm.ayşegülcüğüm allah sabırlık versin .çok zor eminim.senin kadar içim acıdı .ama zaman tabiyiki herşeyin ilacı.inşallah bundan sonra hepinizin yüzü güler arkadaşlar .herkes için ayrı ayrı dua ediyorum.
ayşegül mesajınla bizi bir nebze rahatlattın aslında. kaç günlerdir telefonu elime alıp alıp bırakıyorum. bazı acıları tanımlamak için gerçekten sözcükler kifayetsiz kalıyor... her ayrıntıyı düşünüp hesap etmeye çalışıyoruz ama olacakların önüne geçmek mümkün olmuyor işte... dilerim bu son acın olur ve en kısa sürede o mutlu ailenize katılacak evladınız tüm bu acıları hafifletir...
seni sevgiyle kucaklıyorum canım... bir iyileş, kendini toparla, hazır olduğunda hepimiz seninle kucaklaşmak istiyoruz. öpüyorum...
Aysegul'cum simdi o zaman sana hemen birkac sey soyleyeyim kurlerle ilgili...
Oncelikle esin icin keciboynuzu kurunu onerecegim ki bunu zaten 3 ay yapiyorsun bak bu yuzden simdi baslasaniz neredeyse tamamdir.
Hem spermlerin hareketini artiriyor, hem sayilarini hem kalitelerini...daha ne olsun :)
Kur soyle 6-7 tane keciboynuzunu yarim lt. kaynayan suya atip 3 dakika agzi kapali kaynatip altini sondurup 20 dakika dinlendirip keciboynuzlari atiliyor, sogumaya birakiyorsun. Yarisini sabah ac karnina, yarisini aksam yataga gitmeden iciriyorsun 1 hafta... Sonra 3 ay boyunca aksam yatmadan once 1 er bardak (buz dolabinda bir gun bekliyor)
Ben denedim ve sonuclarda kesinlikle iyilesme oldu.
Sonra senin icin de su asamada doktora sormanda fayda var ama bugday cimi hapina baslasan cok iyi olur.
Ben ebay den siparis etmistim, bir kac kutu geldi, simdi ara verdim ama transferden sonra devam edecegim.
Faydasi cok fazla, bilinen bir zarari yok. Cok guclu bir antioksidan oncelikle, bir suru vitamin var icinde, hormonlari duzenliyor, vucudu arindiriyor. FSH, E 2 degerlerini normale getiriyor, yumurta kalitesine de dolayli olarak olumlu katkisi oldugu soyleniyor.
En azindan vucudunun kendine gelme asamasinda destegi olabilir.
Calisma safhasina geldiginizde ise preseed kullanmanizi siddetle onerecegim.
Bunu da ebay den almanda cok fayda var, hatta siparis etsen gelmesi uzun surebiliyor. Yaninda ovulasyon testi de gonderiyorlar.
Bunlari belki biliyorsun ama bana gore ilk once yapilmasi gerekenler.
Sonra hersey yoluna girdigi, calisma yapacaginiz ay reglin 2. gunu baslayacagin corekotu, bal, tarcin, polen karisimi var bunun islevi de bir nevi yumurta guclendirici...
Bunlari yapip sonuc alan cooook insan var. Yazdiklarimin hepsini denedim bana henuz yaramadilar ama insani mesgul ediyorlar, umut veriyorlar ve sanirim sagik icin de faydalilar.
Catlatma ignelerimi yaptim, nedense bu sefer doktor 2 tane verdi.
Cumartesi sabahi OPU da o guzel bayilma anini hayal ediyorum simdi :)
:))
yaptın mı kahvaltını?
Ben ara öğüne gececeğim :)
Kızlar günaydın Sancux güzel haberiyle sabahımız aydınlandı.
Bende gitmek istiyorum ama araba kullanmaya korkuyorum bu durumda biraz daha zaman geçmesi lazım.
Eşimi kandırabilirsem yarın belki giderim bilmiyorum
Günaydıınnn;
Sen tek başına sakın yola çıkma canım.. Eşinle gelmen en doğrusu..
Günaydıınnn;
Sen tek başına sakın yola çıkma canım.. Eşinle gelmen en doğrusu..
ay dur korkutma kizi!!!!!!
Günaydın canım
Araba kullanmaya korkuyorum nolur nolmaz biri gelir çarpar falan bakalım yarın Eşimin işi falan olmazsa ayarlamaya çalışıcaz artık
SEn nasılsın bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?