Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Gecmis olsun canım. Bu ağrılar normal demi? Sonuçta ssende çok hirpalandin. (

Normal canım.. Ateş basması, terleme ve sıkıntı göğüslerden malesef.. Süt geliyor ya.. Aslında tam süt değil, su gibi şeffaf ve yapışkan bir sıvı.. bugün 4.ilacımı alacağım süt gelmesin, enfeksiyon ve ateş olmasın ve kist falan oluşmasın diye. Toplam 8 drajeden oluşan haftada iki defa kullanılan dostineks isimli ilacı verdiler bunun için.
Ağrı da kanamanın olduğu bölgeden. Ağrı kesici al demişlerdi ama o derece değil, kullanmaya gerek duymuyorum. Kanama doğumdan sonra 6 hafta devam edecekmiş, halen devam ediyor, hafif hafif ağrı oluyor ve azıcık azaldı.. Son bir iki hafta lekelenme şeklinde olacakmış. Sonra da hemen regli olacakmışım..
Ehh daha çok yeni, salı günü bir hafta oldu.. Şu an 1+3 günlüğüm sempatiksalakcinni

Coookk keyifliyim. Sabah sabah gelen bu hbr nutella etkisi yaptı bende :))

İ-hiiiii
Farkındamısın Mystryy girdi ve geçmişten okumaya başladı, sırayla geliyor, hala bebeklerimize tepki vermedi sırnaşık şeysırnaşık şey
Görüp bizim gibi çığlık atacak, heyecanlanacak ve arayıp öyle yazacaktırrrr sırnaşık şey

Yaa biz Facebook da da yazisiyoruz ama senin Facebook adresin yok. Hemen bir adres aliversen ne güzel olur aysegul. Mystry çığlığı attı yani. :))
meliss ve Beliz de. Digerleri henüz görmedi msg i. Onlarda görünce çok mutlu olacaklar.

arkadaslar gözümüz aydın çok sevindim sancuxla konustum
bu arada ne zaman ziyarete gidiyoruz ve bebişlere ne alıyoruz?
hemen planlama yapmaya başlıyorum:))

Yaaa napiiimm tedaviye başladığımdan beri yattım biliyosun canım.. Tam Aydın Bey kalkabilirsin, tüm yasaklar bitti dedi: apandist ve ardından enfeksiyonla yattık, bulantılar da hiç kaldırmadı zaten, ardından da amniyo.. yüzelli günden fazla yattım resmen.. bi elim değmedi..
Tamamm tamamm bugün temizlik var.. Ama bugün yarın yapiiim facebook..

ay selam kizlar... evt ben cigligi attim diger tarafta, burda da bastan okiim dedim anca bitti:):)

hmmm misafirlerimizden biri ortaya cikti:)))))

Margaar;
Teşekkür ederim canım, Allah inşallah bir an evvel sabrımızı verir toparlanırız ve yeni bebekler umud edebiliriz. Çok öpüyorum yanaklarından.

Cristoball;
Biz burada bir aileyiz. Hepimiz birbirimizi hem çok seviyoruz hem de her yaşadığımızdan çok etkileniyoruz.
Sana da çok teşekkür ederim. Allah kimselere yaşatmasın, biz de en kısa sürede toparlanırız inşallah.
Paylaşmak istersen kendi durumunu anlatabilirsin bizlere :)))

Sevgi'li Gececiğim;
Canım benim, ben de sımsıkı sarılıyorum canım sana.. Allah daha beterinden korudu bizi. Biz de tekrar sıraya girdik, sıranın sonuna geçtik işte.. :))

Aaa bissuru kisiyi online görüyorum kimse yazmıyor mu?
Sayfayı refresh ediyorum hala aynı.
Herkes ne yapacagını şaşırdı demi sabah sabah :))

Amanınnnn nelerr varmış nelerr..
Çok teşekkür ederim.. İsimlerini duyduğum ama nasıl yapıldığını bilmediğim şeyler bunlar. Biz sadece bol bol meyva suyu sıktık ve içtik, eşime özellikle her akşam mutlaka havuç sıkıp içirmiştim. Bunu da Ladyy söylemişti.. O dönem tek işimin havuç sıkmak ve katı meyva sıkacağı temizlemek olduğunu sanmaya başlamıştım. sırnaşık şey İlk hafta pazardan havuç almaya gittiğimde 15kg dediğimde adamın gözleri patlamıştı. İkinci hafta ise beni gördüğünde ellerini oğuşturup, 15 kg di mi abla demişti.. sempatiksalakcinni
Dediğin gibi keçiboynuzuna hemen başlamak gerek. Eşim keçiboynuzunu sever zaten. Sigarayı bıraktığımız dönemde bayağı bi kemirmiştik. Hastaneye yatmaya başladığımızda adamcağız sıkıntıdan tekrar sigaraya başladı. Bende doğumdan sonra taburcu olurken tek istediğim bir sigara diyip durdum. Ama "eğer beni seviyorsan lütfen sigara içme" diye rica etti. "bir sigara yakarsan gerisi gelir, bunu istemiyorum, beni seviyorsan lütfen yakma" dedi.. "ama sen içiyorsun" diye serzenişte bulundum, "söz bırakacağım" dedi ve üç gündür bıraktı sigara içmiyor.. Keçiboynuzu sigaranın etkileri için de birebir.. Haftasonu hemen alalım ve küre başlayalım..
Senin de dediğin gibi buğday çimi hapını önce Aydın Beye sorayım. Aydın Bey ilaç dışında destek konusuna destek veriyor sırnaşık şey Bebeklerimiz varken içecek olarak ev yapımı kefir tüketmemin yararını-zararını sormuştum, istediğin kadar iç, çok faydalı demişti. Ayrıca her türlü besin takviyesine de olumlu baktığını biliyorum.
Çarşamba günü Aydın Bey aradı ve upuzunnn konuştuk, ağlaştık.. Sağolsun hastaneye her yattığımızda, her sabah gelir gelmez ve giderken hep yanımıza gelip durumumuzu kontrol etti. Amniyo sentez sonrası yattığımızda bizi kırmadı ve bayramı evimizde geçirmemiz için taburcu olmamıza izin verdi. Eve çıktığımızda bayramın ikinci gününe kadar her gün durumumu öğrenmek için aradı.. Bayramın ikinci gününden itibaren olmayacağını ve benimle Ebru Hanımın ilgileneceğini, acil bir durum olursa onunla iletişim kurmamı söyledi.. Ebru Hanıma erken doğum yaptığımızı Aydın Beye söylememesini rica etmiştim, dönünce haberi olsun, oralarda üzülmesin adamcağız diye düşünmüştüm. Sağolsun Ebru Hanım kırmadı beni.. İşte Salı günü döndü ve Çarşamba aradı telefonda üzüntülerini paylaştı, sevgisini ifade etti, keşke doğumda burada olabilseydim dedi.. Ne zaman isterseniz gelin, sizi görmek isterim, her konuda her zaman yanınızda olacağım dedi.. Bende sevgimi ifade ettim, doğumda ebru hanım ve nuri beyin incinmeme hiç izin vermekdiklerini, çok ilgilendiklerini söyledim.. 27 Eylül pazartesi günü bebeklerimizin 6.ay rutin kontrolü vardı, İşte pazartesi günü kendimi iyi hissedersem gideceğiz. Eşim gitmeyi çok istiyor. O zaman sorarım :)
Preseed'in ne olduğunu bilmiyorum, az evvel küçük bir araştırma yaptım bi kaç bilgi edindim.
Çalışma yapılacak ay kullanılacak çörekotu bal vb. karışım hazır mı? Yoksa biz mi yapacağız?
Vanilya bu arada kaç yumurta yumurtladın sempatiksalakcinni bilmiyorum ama
bende neden 2 çatlatma iğnesi yapılacağını anlamadım.. Yumurtaların çok olması neden olabilir mi acep?
Bir de Memorial'da tüp bebek ne kadara maloluyor? Avrupa yakasındaki Memorial'da mı yapılıyor tüp bebek? Karşıda oturan bir arkadaşım var, yer arıyor ona bilgi vermek isterim.

Kızlar günaydın Sancux güzel haberiyle sabahımız aydınlandı.
Bende gitmek istiyorum ama araba kullanmaya korkuyorum bu durumda biraz daha zaman geçmesi lazım.
Eşimi kandırabilirsem yarın belki giderim bilmiyorum

Kızlarrr;
Utkumm, Belizz, Ladyy:
Sancux'a gidiş saatiyle ilgili siz öbür tarafta konuşun anlaşın ve bana saat konusunda bilgi verin lütfen..
Eşime msnden yazdım Sancux doğum yapmış gece diye.. "Anammm erken oldu di mi, nasıllar" diye hemen aradı.. Sağlıklı olduklarına çok sevindi.. Ne zaman istersen gideris , ister bu gece, ister yarın öğlen dedi.. Hatta "hem gece hem de yarın götürürüm, kızlarla bir araya gelirsiniz" dedi.. Lay lay lomm yani..

Günaydıınnn;
Sen tek başına sakın yola çıkma canım.. Eşinle gelmen en doğrusu..

ay dur korkutma kizi!!!!!!

Belizzciğim;
Korksun vallahi canım.. Uzanmak, eğilmek, yük taşımak, tek başına banyoya girmek, araba kullanmak vb.. yok!!!!
3 ayı atlatsın ondan sonra canı ne isterse yapabilir klava:

Günaydın canım
Araba kullanmaya korkuyorum nolur nolmaz biri gelir çarpar falan bakalım yarın Eşimin işi falan olmazsa ayarlamaya çalışıcaz artık
SEn nasılsın bugün ?

Eşin işlerini ayarlayamazsa da sıkma canını, 3 gün kalacaklar hastanede pazar günü gidebilirsiniz.
Benim gecem kötü geçti, ateşlendim, terledim, kabuslar gördüm ama sabah sancuxun oğluşları çok mutlu etti beni.. Kendime geldim..
Bugün tam gün evdeyim. Bu hafta hep öğleden sonra eşimin ofisinde idim, ofis Tuzla sahilde bir villa, böyle olunca da uzanabileceğim koltuk takımları vs var. Gerçi deri olduğu için buz gibi oluyor ama sempatiksalakcinni kalın giyiniyorum zaten. Bugüne kadar tüm öğleden sonralarımı kitap okumakla geçirdim, eşimin işi bittiğinde döndük evimize..
Malum cuma, Gonca günü bugün. Yalnız kalmayacağım için eşim erkenden gitti.. Gonca ablam evimisi temizliyor, şerbet onun peşinde dolanıp temizlik kovasına sataşıyor, ben de arada size yazıyorum işte.. İyiyim şükür

selam arkadaşlar.sancux doğum yapmış çok sevindim.hayırlısıyla bebeklerine kavuştu geçmiş olsun.Allahım bizlerinde hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Ben33 yaşındayım 9 senelik bekleyiş ve işten izin alamama nedeni ile tedavilerimizi hep yarıda bırakmak zorunda kaldık.geçen sene işten çıkmamla birlikte asm le tanıştık.ama tiroidim çok yüksek olduğu için tedaviye hemen başlıyamadım .bir senelik tedaviden sonra haziran ayında tedaviye başladık.benim takiplerimi ebru hanım ve aydın bey yaptı.7 yumurtadan 6 sı tuttu.biri çok hızlı gelişerek 3 'cü gün yasaya göre1 transferim gerçekleşti. temmuzun 9 da.zor ,yıpratıcı bir okadarda güzel bir bekleyişten sonra dayanamayıp 9 gün idrar testi yaptırdım sonuç negatif üzücü iki günden sonra 12 gün kan testimde 74 çıktı .hamileydim ama değerim düşüktü.14 gün değerim 149 çıktı içimiz rahatladı ama ömrümüzden ömür gitti diye bilirim.şu anda 14 haftalık hamileyim salı günü muaynemizde ebru hanım yüzde yetmiş erkek olduğunu söyledi .ikili testlerimiz yapıldı sonucu daha almadık bu bekleyiş ve hamilelik sürecinde sizlerden büyük yardım umut ve yardım aldım.iyiki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…