Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ASM de Gonalf 300 unite kullanmistim 11 gun, bu kez Klomen kullandim 1 kutu, Menagon 150 unite kullandim ama 8 gun her ikisinde de cetrotide kullandim.

Bakalim estrofem 2 mg aliyorum simdi gunde 3 tane, bir de Climara flaster bant kullaniyordum 3 gundur simdi onu Climara forte a cikardilar.
Daha da yapacak birsey yok sanirim. Iste onumuzde en az 5 gun var ve hatta umarim 7 ye kadar uzar.
Kismet diyorum baska birsey demiyorum :)

doğumda nuri beyin olduğunu bilmiyordum...ama onunla seni hakkında konuştuk o da çok çok üzgündü.

biraz detay olacak ama, endometrium kaç mm oldu hatırlıyor musun? bir de kontrole hergün mü gittin? biz 2-3 günde bir gidiyoruz ya ondan soruyorum..

hoşgeldin aramızaa gerçi sen gizli gizli aramızdaymışsında bizim haberimiz yokmuş zemuszemus nasıl dayandın bunca zaman. neysee çok sevindim sende tam 14 haftalık hamileymişsiin inşallah sağlıkla devam etsin eh bi oğlan daha geliyor:)) muayenelerinede ebru hanım devam ediyor sanırım

biraz detay olacak ama, endometrium kaç mm oldu hatırlıyor musun? bir de kontrole hergün mü gittin? biz 2-3 günde bir gidiyoruz ya ondan soruyorum..

Endometrium 5.3 mm ile basladim 4.3 e dustu sonra yavas yavas yukari dogru seyretti ama en son 7 lerde takildi. ASM deki transferde 10 mm idi.

Kontrole baslangicta 2 gunde bir gidiliyor, cetrotide basladiktan sonra hergun gidiliyor. Pazar gunu de doktorlar calisiyor mesela bu beni mutlu etti. Ilk denemede yumurtalar catlayacak diye odum patlamisti.

az kaldı kıpırdanıcaklar amaa bu seferde neden bugün oynamadı ya da neden az oynadı paranoyaları başlıyor yani bitmiyo canım her aşama ayrı..

Cristoball tebrik ederim ve aramiza hosgeldin.aslinda grapes,ben ve yanilmiyorsam margaar bu sitenin kidemlileriyiz sebebi de uc ve ucun ustunde denemeden sonra kavusabildik kuzucuklara.hayirlisiyla tum isteyen ve emek sarfedenlere allah en guzel hazinelerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.

Delipery sana da hayirli olsun insallah en guzel betahcg degerin olsun:)))

kizlar bende katilmak isterdim sizlere ama esimle yarin karsida olmamiz gerekecek gelebilirmiyim bilmiyorum.haber ederim tekrar sizlere.

tabikide iyi çıkıcak ve bundan sonra 4'lü testin yapılacak canım sonrada detaylı ultroson.

vanilyacım inşallah herşey çook yolunda gider ve transferin başarıyla gerçekleşir güzel haberlerini bekliyoruz yaz bize artık sık sık.

tamam layd belizz keki unuttum bile hatta bi güzel elmamı yiyip üstünede uslu uslu activia mı yedim...
grapes sabret canım ben kanama olunca sabredememiştim ama inan sabredince daha net bişiler görülüyor boşuna testteki sıkıntıyı yaşama hem şurda ne kaldı korkmaaa kuzun seninlee.

aslında benim de aklımdaki ilk yer 2 sene kadar önce memorial.dı. başka bir şey için gitmiştim oraya, doktoru beklerken hastanenin dergisini okumuştum. kan kanseri olanlar için uyumlu kemik iliğini oluşturacak embriyo seçimi ile yeni bebek yapmayı anlatan bir yazı vardı. tabi o dönem hiç birşey bilmiyordum ama yazı ve teknoloji ilginç geldi. ilerde olursa memorial'a giderim diye içimden geçirmiştim. sonra aydın beyi tavsiye ettiler. gerçekten de çok sevdik hepimiz onu. memorial kocaman bir ekip asm ise daha compact.
ilaç ayarlamaları, pazar günü açık olması, sistemin kocaman bir ekibe yayılması güven verici noktalar. bence iyi bir seçim yapmışsın, inşallah güzel haberini de alacağız, hep beraber sevineceğiz.

kızlar beni az önce sancux aradıı uzuun uzun konuşabildik kuzular çok iyiymiş çok çekmiş canım benim akşam bayaa sancısı olmuş sesi yorgun ama çok rahatlamış belli. kilolarıda maşallah çok çok iyi kızlar hala inanamıyorum desem görmem lazım bebişleri anca o zaman inanıcam galiba...eh biraz ağrısı varmış tabii doğal olarak yarın daha iyi hissedicektir mutlaka.

katılıyorum bencede memorial güven veren bir hastane hatta yıllar öncesinde bir yakınım orada ameliyat olmuştu ve doğum odalarının önünden geçerken ileride inşallah bu hastanede doğurucam demiştim içimden:))

delipery bu arada seni de heyecanla bekliyor olucaz.
laydcim ben araştırmıştım geçen hamileliğimde ve kesinlikle düşünüyordum bu kordon kanı meselesini şimdide geçenlerde bi haber gördüm son anda yetişebildim ama işe yaramadığından bahsediliyordu kafam karıştı sonlara doğru tekrar araştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…