Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ay kizlar kendi kendime guluyorum:):):) orda bebek .... var... diyorum ki aileye bak cocugun adini bebek koymus bazen cok saf olabiliyorum gercekten, bir de zeki gecinirimDDDDDDD

Sizin yorumları görmeden evvel Poyraz aynı annesi diyecektim.
Oybirligiyle kabul edildi galiba bu görüş. :))
maşallah onlara.
Obirkadin bize bunu hatırlattığın için teşekkürler.

Merhaba;
Çok teşekkür ederiz, sen yazınca ben linki kopyaladım..
Hala beklemedemisin?

evet beklemedeyim. tabi mart dan bu yana 1 denemem daha oldu farklı bir merkezde kimyasal gebelikle sonuçlandı değerim günden güne azaldı...
şimdi dondırulmuş embriyolarımla yani bir deneme yapmayı planlıyorum henüz net karar veremedim zaman olarak.1-3 ay içerisinde olabilir.

birde hep böyle güçlü ol ayşegül abla ( abla dememe alınma ltfn)
en kısa zamanda hayırlısı olacak senin için inşallah...

Sizin yorumları görmeden evvel Poyraz aynı annesi diyecektim.
Oybirligiyle kabul edildi galiba bu görüş. :))
maşallah onlara.
Obirkadin bize bunu hatırlattığın için teşekkürler.
ne demek canım tezcanlı olduğum için hep merek ederim çoğu hastanenin bebek servisi için yapılan bir uygulama.inşalllah hepimizin bebelerini orada göreceğiz

kizlar ya sancuxun bebekleri inanilmaz moral oldu bizlere... hep kotu hbrlerden cok daralmistik... bi umut oldular bize ay cok guzel, sancux ne kdr mutludur allah bilir:))))))))))

Pazar günü ekibin çalışıyor olması kesinlikle çok güzel.. alkisalkisalkis

Margaar'ın ikinci denemesi canım.. Ayrıca dondurulmuşlarla tutan ilk bebeğimiz

Bende hamile kalmadan evvel 8-10 fincan arası granül kahve içiyordum. Arada bir de Türk kahvesi.. Starbuck'sın yakınlarındaysak kesinlikle lattesiz geçmem mümkün değildi. Nasıl bırakacağımı kara kara düşünüyordum ama bir bebeğe sahip olma duygusu herşeyi unutturuyor.. Sonra da bulantılardan içmem mümkün olmamıştı... Bugün aylar sonra ikinci kahvemi içtim... Şimdi de kocamaaann bir kupa süt ısıttım ve içine granül kahve koydum.. Keyfle yazıyorum.. :içelim:

evet şekerim hemen bir facebok edin burdan herşeyi yazamıyoruz ama ordan bool bol döktürebiliyoruz:)bir daha hiiç yatmıycaksın!!!!koşa koşa hamilelik geçiriceksin.

Bu hafta sonu sözzz... Pazartesi günü veririm adresi eklersinisss :)

doğumda nuri beyin olduğunu bilmiyordum...ama onunla seni hakkında konuştuk o da çok çok üzgündü.

Evet canım doğumda hem Ebru Hanım, hem Nuri Bey vardı.. Kızımı kolay doğurdum sayılır, Ebru Hanım biraz eliyle müdahale etti daha kolay olması için.. Ama oğlan çok yukarıdaydı ben doğuramadım, Ebru Hanım da ulaşamayınca, Nuri Beye "benim elim yetişmiyor" dedi o da bir iki deneme yaptı ama ı-ıııhhh.. Baktılar olmuyor ve çok kan kaybediyorum, hemen anestezi verdiler ve gerisini hatırlamıyorum doğal olarak.. Sonrasında da taburcu olana kadar hergün geldi hem sabah hem çıkarken.. Nuri Bey üzülmez olur mu canım, tamam onun hastası değildim ama çok emek verilmiş, ne badirelerden geçilmiş bir hamilelikti, en kötüsü de çok sağlıklı bebeklerdi.. Doğum esnasında ağlamayan kimse kalmadı zaten doğumhanede, hepsi ağladı.. Ben sakinleştirdim, benim yine bebeğim olacak, üzülmeyin diye.. Hele elimi tutan Burcu Ebe-Hemşire vardı, hıçkıra hıçkıra ağladı.. E günlerdir yatınca hepsiyle bir bağ kuruluyor.. Burcu, Gülten Ebe Hemşireler, Seçil, Emine, Bedriye Hemşireler hepsi çok ilgili ve çok şeker kızlar arkadaşlar.. Haaa sonrasında kan değerim tehlike sınırının altına düşünce Ebru Hanım ve Nuri Bey çok endişelendiler 5 ünite kan verildi, hem de arkadaşlarımız geldi, kan verdi ve o kanlar çalışılarak bana verildi.. 14 damar yolu açıldı fakat bir türlü başarılı olamadık.. Damarlar ince, iflas etti, bir üniteden sonra ben hasta hakkımı kullanarak başka damar yolu açılmasını istemiyorum, kan naklini durdurun dedim ama Nuri Bey gece 23.00de arayıp damarların iflas edilememesi nedeniyle kan verilemediğini öğrenince sinirini hemşirelerden çıkardı, anestezi altında da olsa sabaha kadar o kanlar verilecek, hayati tehlike sözkonusu , anestesi doktoru çağırın o açsın damar yolunu dedi.. Nitekim sağolsun çok beyefendi bir anestezi doktoru geldi çok güzel bir damar buldu ve açtı, sabaha kadar tüm üniteler nakledildi.. Daha ilk ünitede yanaklarım kızarmaya başladı ve baş dönmem geçti opuyorumnanaktan

çok heyecanlandım ya bebişler gelmiş.bu çok mutluluk verici bişey.çok tebrik ediyorum çok güzel bi kaderleri ve ömürleri olur inşallah.darısı bizlerin başına.bu arada tavsiyeleriniz içinde teşekkür ediyorum hepinize.

ay kizlar kendi kendime guluyorum:):):) orda bebek .... var... diyorum ki aileye bak cocugun adini bebek koymus bazen cok saf olabiliyorum gercekten, bir de zeki gecinirimDDDDDDD

sırnaşık şeysırnaşık şey

Hayy Allah çokk üzüldüm... Olsuunn herşeyde bir hayır varr.. Tazesi ya da dondurulmuşu hiç farketmiyor bak bizim Margaar'ın ikinci denemesi dondurulmuş idi ve maşallahh bebişine sımsıkı tutundu anacığına..
Bedenen hazırsan zaman kaybetmeden denemeni tavsiye ederim.
(Abla demene kızarmıyım, tam tersi abla olmayı çookkk severimmm)
Allah kısa sürede bebiş nasip etsin bize

kizlar ya sancuxun bebekleri inanilmaz moral oldu bizlere... hep kotu hbrlerden cok daralmistik... bi umut oldular bize ay cok guzel, sancux ne kdr mutludur allah bilir:))))))))))

Benim de sabahtan bu yana nasıl yüzüm gülüyor, kendime geldim vallahi...
Eminim gözlerini ayıramıyordur oğullarından, doğum katındaki tüm doğum yapan anneler gözlerini 1 dakika ayıramıyorlar bebişlerinden
Maşallah onlara

Aysegulcum sen bir iyiles canım hersey bundan sonra daha daha güzel olacak.
Senin su an bize yazman o kadar mutlu ediyorki anlatamam.

mariner teşekkür ederim.seninde bebeğin hayırlı olsun .inşallah hepimizin yüzü sonunda güler.mystryy dediğin gibi sanırım doğana kadar her aşamada meraklı bekleyişlerimiz, tedirginliklerimiz bitmeyecek.sancux un bebeklerine bende baktım şimdi. çok tatlılar ,insanı heyecanlandırıyor.

yapma yaa biz o saate kadar bekleyemeyizz bende 18:30 gibi falan gidicem galiba yarında suadiyede şeker yüklemem var off görüşemiycez

Olsun canım, üzüldüğün şeye bak... Önümüzdeki hafta bir akşam Tuzla civarında yemek organize ederiz ve bir araya geliriz tamam mı.. Ama biliyorsun ben prensipleri olan bir kadınım sempatiksalakcinni diyetin neyi gerektiriyorsa onu yiyebilirsin, başka bir şey yemene asla müsaade etmem, ne kadar sevimli olsan da, tüm cazibeni kullansan da ı-ıhhhh mümkünatı yok lülülülülülü

ay cok komik... hic yeni dogmusken aileye bu kdr benzeyen bi bebek gormemistim:):):) ruzgarda babasina benziomu acaba???????????

Muhtemelen Rüzgar da babaya benziyordur canım..
Ayyy sizinki kime benzeyecek acabaaa

Bize her konuda herşeyi çekinmeden sorabilirsin Delipery.... Ayrıca bu da sorulur mu diye düşünebileceğin miniminnacık şeyler bile bazen öyle önemli olabiliyor ki.. Tecrübeyle sabittir. :1rolleyes:

Aysegulcum sen bir iyiles canım hersey bundan sonra daha daha güzel olacak.
Senin su an bize yazman o kadar mutlu ediyorki anlatamam.

Sağol canım benim....
Bende aranızda olduğumda çok mutlu oluyorum. Hatırlıyormusun siteye ilk girdiğimde "beni de aranıza alırmısınızzz" demiştim... Sonra da annemin de çoooookkk uzakta olması nedeniyle "benim sizden başka kimsem yokkk" demiştim.. Vallahii öyle.. Canım kocammm ve sizler iyi ki varsınız..
Her birinizi kocamaaaan kocamaaan öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlarr ;
On dakikadır hava bir kapandı bir kapandı hiç sormayın, uzaklarda şimşekler çakıyor.. İnternetim her an gidebilirrr.. Koordinatı veriyorum : Kurtköyy sempatiksalakcinni

ayşegül okadar pozitif,güçlü bir kadınsınki insana çok büyük moral oluyorsun.şimdiye kadar yaşadıkların dayanma gücün bunları çok güzel anlatış şeklin .kendimi asla böyle düşünemiyorum.ben neler yapardım acaba demekten kendimi alamıyorum.eşin çok şanslı ama bu zaman içerisinde en büyük bakıcımız ve destekçimiz eşlerimiz olduğu için bizlerde şanslıyız.

Ayy bebeklerin sayfasında birinci sayfada ışıl, ikinci sayfada lalin, dördüncü sayfada da boğaçhan nasıll komik görünüyor.. Tüm bebekler çok tatlıı yaaa İnsanın canı çekiyor valla

Annecin ne zaman gelecek cnm? Haberi var mı olanlardan?

Bu grup i̇yiki var. Bende geshenkle bana 2. Transferimden önce verdiginiz destegi hiçbir zaman unutamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…