Mystry hastaneden canlı yayın mı yapıyorsun yoksa??
Merhaba;
Çok teşekkür ederiz, sen yazınca ben linki kopyaladım..
Hala beklemedemisin?
ne demek canım tezcanlı olduğum için hep merek ederim çoğu hastanenin bebek servisi için yapılan bir uygulama.inşalllah hepimizin bebelerini orada göreceğizSizin yorumları görmeden evvel Poyraz aynı annesi diyecektim.
Oybirligiyle kabul edildi galiba bu görüş. :))
maşallah onlara.
Obirkadin bize bunu hatırlattığın için teşekkürler.
Endometrium 5.3 mm ile basladim 4.3 e dustu sonra yavas yavas yukari dogru seyretti ama en son 7 lerde takildi. ASM deki transferde 10 mm idi.
Kontrole baslangicta 2 gunde bir gidiliyor, cetrotide basladiktan sonra hergun gidiliyor. Pazar gunu de doktorlar calisiyor mesela bu beni mutlu etti. Ilk denemede yumurtalar catlayacak diye odum patlamisti.
Cristoball tebrik ederim ve aramiza hosgeldin.aslinda grapes,ben ve yanilmiyorsam margaar bu sitenin kidemlileriyiz sebebi de uc ve ucun ustunde denemeden sonra kavusabildik kuzucuklara.hayirlisiyla tum isteyen ve emek sarfedenlere allah en guzel hazinelerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.
kizlar bende katilmak isterdim sizlere ama esimle yarin karsida olmamiz gerekecek gelebilirmiyim bilmiyorum.haber ederim tekrar sizlere.
Oh Aysegul'cum istahin acilsin insallah guzel guzel ye ic :)ben de kahveyi cok ozluyorum, esim sabahlari kendine espresso yapar misss gibi kokar arada bir kahvesinden bir yudum aliyorum bir de esimin memlekete gidince cok ozenirsem arada bir kaciyor ama normalde icmiyorum. Benim gibi kahve cay tiryakisi birinin bunlari birakabilmesi muthis, arada bir iki cay oluyor ama eskiye gore tamamen birakmis sayilirim.
evet şekerim hemen bir facebok edin burdan herşeyi yazamıyoruz ama ordan bool bol döktürebiliyoruz:)bir daha hiiç yatmıycaksın!!!!koşa koşa hamilelik geçiriceksin.
doğumda nuri beyin olduğunu bilmiyordum...ama onunla seni hakkında konuştuk o da çok çok üzgündü.
ay kizlar kendi kendime guluyorum:):):) orda bebek .... var... diyorum ki aileye bak cocugun adini bebek koymusbazen cok saf olabiliyorum gercekten, bir de zeki gecinirim DDDDDDD
evet beklemedeyim. tabi mart dan bu yana 1 denemem daha oldu farklı bir merkezde kimyasal gebelikle sonuçlandı değerim günden güne azaldı...
şimdi dondırulmuş embriyolarımla yani bir deneme yapmayı planlıyorum henüz net karar veremedim zaman olarak.1-3 ay içerisinde olabilir.
birde hep böyle güçlü ol ayşegül abla ( abla dememe alınma ltfn)
en kısa zamanda hayırlısı olacak senin için inşallah...
kizlar ya sancuxun bebekleri inanilmaz moral oldu bizlere... hep kotu hbrlerden cok daralmistik... bi umut oldular bizeay cok guzel, sancux ne kdr mutludur allah bilir:))))))))))
yapma yaa biz o saate kadar bekleyemeyizz bende 18:30 gibi falan gidicem galiba yarında suadiyede şeker yüklemem var off görüşemiycez
ay cok komik... hic yeni dogmusken aileye bu kdr benzeyen bi bebek gormemistim:):):) ruzgarda babasina benziomu acaba???????????
çok heyecanlandım ya bebişler gelmiş.bu çok mutluluk verici bişey.çok tebrik ediyorum çok güzel bi kaderleri ve ömürleri olur inşallah.darısı bizlerin başına.bu arada tavsiyeleriniz içinde teşekkür ediyorum hepinize.
Aysegulcum sen bir iyiles canım hersey bundan sonra daha daha güzel olacak.
Senin su an bize yazman o kadar mutlu ediyorki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?