Ayy bebeklerin sayfasında birinci sayfada ışıl, ikinci sayfada lalin, dördüncü sayfada da boğaçhan nasıll komik görünüyor.. Tüm bebekler çok tatlıı yaaaİnsanın canı çekiyor valla
ayşegül okadar pozitif,güçlü bir kadınsınki insana çok büyük moral oluyorsun.şimdiye kadar yaşadıkların dayanma gücün bunları çok güzel anlatış şeklin .kendimi asla böyle düşünemiyorum.ben neler yapardım acaba demekten kendimi alamıyorum.eşin çok şanslı ama bu zaman içerisinde en büyük bakıcımız ve destekçimiz eşlerimiz olduğu için bizlerde şanslıyız.
Annecin ne zaman gelecek cnm? Haberi var mı olanlardan?
Bu grup i̇yiki var. Bende geshenkle bana 2. Transferimden önce verdiginiz destegi hiçbir zaman unutamam.
En kısa zamanda bizde de olacak o sipalardan :))
Burda ufak ufak yağıyor. Yer; S.Cedid, Ataturk caddesi girişi
Ayy bebeklerin sayfasında birinci sayfada ışıl, ikinci sayfada lalin, dördüncü sayfada da boğaçhan nasıll komik görünüyor.. Tüm bebekler çok tatlıı yaaaİnsanın canı çekiyor valla
Ben 11:30 da ancak biter isim ve gidebilirim sancuxun yanına diye tahmin ediyorum.
Bu arada sturbucksdayim. Yağmur beni mahsur aldı.
Servisten indim ama hiç taxi yok. Burda bayaa yağıyor. Esimi aradım gelip alacak beni :))
Kızlar bu arada sancux biraz deşifre oldu sanırım
Evde değilim henüz cnm ama olucam bı 10-15 dk icinde umarım.
Sancuxa hediye alma isini de üstlendim, önce bi avm yapicaz galiba. Kozzy açıldı bize çok yakın. Mahalle avm.si. Çok sempatik geliyor bana :))
Ayşegül ışıla bayıldım gerçekten; çok tontiş. Allahım sağlıkla bizede nasip etsin inşallah
Sancux tamamen deşifre oldu :))
Kizlar poyraz ile ruzgar dun gece dogdular...
Ayşegül ben de dün öğrendim ama ne diyeceğimi bilemedim. Umarım herşey çabucak yoluna girer ve sen de yavrucuklarınla çoook mutlu günler görürsün.
aysegül canım biz seni kafadan eklemiştik hediye listemize:)
ben göremedim bebişleri nerden baktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?