Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sağol canım..
İki seçeneğimiz var:
Ya tüm umutlar bitmiş, dünyanın sonu gelmiş gibi ağlayıp sızlayarak psikolojimizi onarılamaz hale getirerek hem kendimizin hem de çevremizdekilerin ruh sağlığını bozmak (ki her zaman beterin beterini düşünmek gerek, insanlar neler neler yaşıyorlar)
Ya da her badire sonrası çabucak toparlanmayı dileyerek, pozitif enerji toplayıp, pozitif enerji yaymaya çalışmak ...
Ben hem kendim, hem sevdiklerim için ikinciyi seçiyorum.. Ha ağlayıp sızlıyorum, gözümün yaşı hiç durmadı daha ama yine de bu yaşadığımız tüm üzücü şeylerin arasında kendimi şanslı hissetmemi sağlayacak o kadar çok şey var ki...
Dediğin gibi sağolsun eşlerimiz.. Allah başımızdan eksik etmesin..
Ayy ben bunları yazarken şimdi aradı, işlerini bitirmiş çıkıyormuş ofisten, canım bişii istiyormuymuş? Cevap fikss: bi seni istiyorum:1hug:
Ehh arada bi kaç sipariş de veriyorum canımmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Annecin ne zaman gelecek cnm? Haberi var mı olanlardan?

Bu grup i̇yiki var. Bende geshenkle bana 2. Transferimden önce verdiginiz destegi hiçbir zaman unutamam.

Evet canım haberleri var.. Annem ve babam giderken ağlaya ağlaya gittiler zaten, biz seni böyle bırakıp nasıl gideceğiz diye.. Kanama nedeniyle hastaneye yattığımız biliyorlardı ama durumun ciddiyetini söyleyememiştik doğal olarak. Doğumdan sonra kardeşime ve gelinimize haber verdim annem ve babamla güzel bir dille konuşup anlatmalarını ve hemen internet üzerinden görüntülü konuşmaya geçmek üzere beklediğimizi söyledim.. Cam'dan konuştuk, tabiii o üzüntünün içinde, onlara perişan olduğumuzu belli etmemek , bizi iyi görmelerini sağlamak için gülen maskeler taktık yüzümüze ve iyi olduğumuzu gösterdik.. Çok üzüldüler tabii ki, hele babam çok ağlamış.. (annem ağlayamaz, içine akar onun gözyaşları) Babam İki üç gündür de, gelinin kızkardeşi gelse de biz Ayşegülün yanında olsak, kızımız hastanede yatarken biz niye buradayız diyip duruyormuş.. Ööööllee kandırdık onları işte.. Her akşam msnden görüşüyoruz.. 7 saat fark var Amerikayla aramızda.. Doğum yaklaştığında geleceklerdi aralık ocak başı gibi ama şimdi 22 Şubata kadar toplam 6 ay oradalar.. Canları sağolsun da, uzakta olsunlar ne yapalım..

Ayy evett ikinci transferinde gerçekten çok heyecanlanmıştım, nasıl ümitliydim anlatamam.. Sağlık olsun, bu sefer inşallah canım..
Geshenk ile iki üç gün evvel msnden görüştük.. Sancux'un öğrendiğini bilmiyordum, buraya yazmamıştım henüz.. Şok oldu, çok üzüldü kızcağız.. Ben onun eşini, anne ve kayınvalidesini de tanıyorum, bayağı sohbet etmiştik ailesiyle..

En kısa zamanda bizde de olacak o sipalardan :))

Ah keşke bi hokus pokus yapabilsek de şu zaman çabucak geçse... Allahım duy sesimizi, karnımızdan sıpayı eksik etme ve çabuk ol lütfenn

Ladyy;
Sabah 11.30 civarında hastanede olmamız senin için geç olmaz di mi? Belizz 11.00-12.00 arası demişti.

Ben 11:30 da ancak biter isim ve gidebilirim sancuxun yanına diye tahmin ediyorum.
Bu arada sturbucksdayim. Yağmur beni mahsur aldı.
Servisten indim ama hiç taxi yok. Burda bayaa yağıyor. Esimi aradım gelip alacak beni :))

Bebeklere baktım ayyy çok tatlılar yaa minnoşlar :)))))))))
poyraz gerçekten annesine çok benziyor :)))))))

Evde değilim henüz cnm ama olucam bı 10-15 dk icinde umarım.
Sancuxa hediye alma isini de üstlendim, önce bi avm yapicaz galiba. Kozzy açıldı bize çok yakın. Mahalle avm.si. Çok sempatik geliyor bana :))

Ayy bebeklerin sayfasında birinci sayfada ışıl, ikinci sayfada lalin, dördüncü sayfada da boğaçhan nasıll komik görünüyor.. Tüm bebekler çok tatlıı yaaa İnsanın canı çekiyor valla

Ayşegül ışıla bayıldım gerçekten; çok tontiş. Allahım sağlıkla bizede nasip etsin inşallah

Ben 11:30 da ancak biter isim ve gidebilirim sancuxun yanına diye tahmin ediyorum.
Bu arada sturbucksdayim. Yağmur beni mahsur aldı.
Servisten indim ama hiç taxi yok. Burda bayaa yağıyor. Esimi aradım gelip alacak beni :))

Tamam o zaman.. Biz de muhtemelen 11.30-12.00 civarı hastanede oluruz.. Bu arada bu akşam gidemeyeceğiz hastaneye sanırım, eşim geldi ama geminin sıkıntısı devam ediyormuş, bi kaç saat belki de daha fazla çalışması gerekiyormuş evde.. Şimdi bişiiler atıştırıyor, sonra çalışmaya başlayacakmış.. Ayyy latte kokusu alıyorum Ladyy yaaa... Bi de yanına kepekli havuçlu kekleri ne kaaa güsell giderr..

Kızlar bu arada sancux biraz deşifre oldu sanırım

Olsun canımmm... Saklayacak hiçç bişeyimiz yok Allaha şükür..

Evde değilim henüz cnm ama olucam bı 10-15 dk icinde umarım.
Sancuxa hediye alma isini de üstlendim, önce bi avm yapicaz galiba. Kozzy açıldı bize çok yakın. Mahalle avm.si. Çok sempatik geliyor bana :))

Hediye grubuna bende dahil miyim? Dışarı çıkıp hediye neyin bakacak kadar iyi değilim henüz.. Dahilsem çok mutlu olurum..

Ayşegül ışıla bayıldım gerçekten; çok tontiş. Allahım sağlıkla bizede nasip etsin inşallah

Ay çok tontişler, çok komikler yaa.. Acaba bizimkiler neye benzeyecek Grapes..

Sancux tamamen deşifre oldu :))

Olsun be canımmm..

Ayşegül ben de dün öğrendim ama ne diyeceğimi bilemedim. Umarım herşey çabucak yoluna girer ve sen de yavrucuklarınla çoook mutlu günler görürsün.

Ayşegül ben de dün öğrendim ama ne diyeceğimi bilemedim. Umarım herşey çabucak yoluna girer ve sen de yavrucuklarınla çoook mutlu günler görürsün.

Sevgili Görkem;
Malesef kaybettim yavrularımı.. Sözün bittiği yer işte.. Söylenecek söz kalmıyor malesef.. Bende yavrularımın içimde yaktığı yangının küllenmesini, zamanın çabuk geçmesini ve yeniden hamile kalabilmeyi diliyor, umuyor ve hep dua ediyorum.
Güneşi yerime öp lütfen.

aysegül canım biz seni kafadan eklemiştik hediye listemize:)
ben göremedim bebişleri nerden baktınız

Çok iyi yapmıssınız canım.. Teşekkür ederim... Link aşağıda:

Anadolu Sağlık Merkezi / Bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…