ben bugün asm ye kontrole gittim.ense kalınlığı için 1,5 cm çıktı.ebru hanım çok iyi dedi.kan verdim 2li test için cuma belli olcak.16.haftamızda 4lü test yapcaz dedi.okuldaki arkadaşlarla konuşurken 4 lü test yapılcakmış dedim hepsi 4lü test diye bişi yok dediler yanlış anlamışsındır falan dediler.bende afalladım tabi.4lü test nasıl yapılıyo kan mı vercem yine.
neyse bebişin cinsiyetini söylemedi ebru hanım.
öpüyorum hepinizi... iyi haftasonlarıı
ok canım ben seni blacagımHediye isi tamam :)
utkumm, sen beni bul ki hediyenin notu eksik olmasın. Sevillerin orası çok uygun
Sevgili Vanilya;
Bugün senin açından da umarım herşey yolunda gitmiştir.. Lütfen bizi habersiz bırakma...
Aysegul'cum, cok sukur hersey yolunda gitti.
Endometrium kalinlasmaya baslamis bugun 7.3 ve 7.9 deger araligi gorunuyor ki sanirim daha da kalinlasacak.
Sag salim OPU yu da atlattim, 7 yumurta toplandi, 6 si olgunmus bakalim yarin dollenmeleri nasil olacak.
Allah'in izniyle insallah hersey yolunda gitsin.
Narkozdan uyanirken cok kotu oldum yalniz bu sefer. Anlamadim neden boyle oldu, girmeden once de cok neseliydim, endometriumu ogrenmistim. Oncelikle siddetli bir aglama krizi gecirdim, once surekli ingilizce konustugumu bir turlu Turkce konusmaya gecemedigimi hatirliyorum, sonra Turkceye gecip yalvarmaya basladim 'ne olursunuz bu sefer olsun, dayanamiyorum artik' diye...Zavalli hemsireler elimizden geleni yapiyoruz inanin bize diyorlar tabii ama iclerinden ne isimiz var bizim bu delilerle demiyorlardi insallah :)
Bunlari hatirliyorum fakat kontrol edemiyordum sonra yavas yavas odaya geldim esim beni sakinlestirdi cok sukur sonra ilacin etkisi bicak gibi kesildi.
Simdi eve geldik, mutlu huzurlu herseyin yolunda gitmesine dua ediyorum.
Aglamiyorsam da yalvarisim devam ediyor, 'nolur bu sefer hayirlisiyla olsun' :)
Canım Arkadaşım;
Öncelikle herşeyin yolunda gittiğine ve endo.nun kalınlaşmaya başlamasına çooook sevindim.. Bizim için 6 olgun yumurta gayet güzel bir sayı.. Hadi bakalım şimdi sıra embriyologlarda.. Güzel güzel döllenirler ve güzel güzel bölünürler inşallah..
Anestezi bilinçaltımızda sakladıklarımızı söze ve tepkiye dönüştürebiliyor canım. Ne kadar bastırdığımız, sakladığımız duygular ve özlemlerimiz varsa hepsini ortaya koyabiliyor. Hemşirelerin alışkın olduğuna emin olabilirsin.. Allah yanında ve yardımcın olsun canım. İnan kendimiz için nasıl dua ediyorsak, birbirimiz için aynı duaları ediyoruz.. Mutlu yuvanızda, gülümseyen yüzünüzle artık aile olacağınızı düşünün eşinle birlikte..
Hiççç kötü şeyleri aklına getirme, emin ol bu sefer herşey hayırlısıyla yolunda gidecek.
Canim ne guzel yazmissin guzel gonlunden gelen dileklerin icin cok tesekkurler.
Insallah herbirimiz tez zamanda bebeklerimize hayirlisiyla kavusalim.
Aysegul'cum
mesajini okudum, istediğin bilgiyi pzt mesaj atarım sana. Gene iphonedan yazıyorum :)
bende seni ve diğer kızları gördüğüme çok mutluu oldum.
Eve geldikten sonra biraz uyudum az önce de kocisim çay hazırladı annemin pogacasiyla birlikte 5 cayı keyfi yaptık. :))
herkesin keyfinin iyi olmasına sevindim.
Belizz size yetişebildi mi?
Vanilya çok saçma gelecek ama hani narkozdan uyanirken bilinç altı ortaya çıkar derler ya ben de hep kendimi merak etmisimdir. Şimdiye kadar 4-5 kez narkoz aldım kimse bana ayilirken ne olduğunu söylemedi. Hep biri bisey söylesin istedim ama cikk kimse soyle dedin falan demedi benim şansıma artık.
Kızlar benim dışarı çıkmam gerekiyor birazcık.
Sonra görüşürüz çok öptüm sizleri.
kızlar okuldan geliyorum yemeğimi yiyorum hemen pc ni karşısına geçiyorum bütün gün döktüren kızlar bi anda yok oluyosunuz.çok kıskandım şimdi ne güzel kaynatmışsınız.
ayşegülüm gruba bi neşe bi enerji geldi valla.çok özlemişiz seni.senin yazdıklarını okumak beni rahatlatıyor biliyormusun.şiir gibi anlatıyorsun herşeyi.tekrar hoşgeldin canım benim.
sancux bebişlere allah uzun sağlıklı bi ömür versin hemen baktım fotolara ne şirin şeyler ya küçücükler.
yeni arkadaşlarımız katılmış aramıza onlarda hoşgelmişler.
diğer kızlar beliz lady grapes utkum vanilya görkembilgin sizlede iyisiniz umarım.
ben bugün asm ye kontrole gittim.ense kalınlığı için 1,5 cm çıktı.ebru hanım çok iyi dedi.kan verdim 2li test için cuma belli olcak.16.haftamızda 4lü test yapcaz dedi.okuldaki arkadaşlarla konuşurken 4 lü test yapılcakmış dedim hepsi 4lü test diye bişi yok dediler yanlış anlamışsındır falan dediler.bende afalladım tabi.4lü test nasıl yapılıyo kan mı vercem yine.
neyse bebişin cinsiyetini söylemedi ebru hanım.
öpüyorum hepinizi... iyi haftasonlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?