Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlarrr;
Biz de Via porta gidip birass alışveriş yapıp, biras da hava almaya çıkıyoruss...
Ayy ayıptır sööööölemesi keçiboynuzu alacağız da sempatiksalakcinni Vanilyanın tavsiyesine uyarak bu hafta başlayacak eşim kaydirigubbakcemile2
Yarın Kocaeline kuzenime gideceğiz öğle sonrası..
Hepinize şimdiden iyi pazarlar diliyorum.
Vanilya tüm inşallah tüm yumurtalar döllenir..
Sevgilerrr

kesinlikle çok güzel bir gündü bende herkese çok teşekkür ederim, bebekler çok tatlıydı Allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin...
lady canım biz hastaneden 15:00' e dogru çıktık ben eve geldigimde saat 15:152ti..

vsnilya canım senin adınada çok sevindik inş herşey gönlünce olur bu sefer, narkoz sonrası böyle seyler olması çok normal benimde başıma benzer seyler gelmişti çok takılma...

tamamen katılıyorum margaar. akşam geliyorum ve bir gayret okuyorum da okuyorum... yetişemiyorum yine de :)))

test sonuçların da güzel çıkacak inşallah...

canım yaa elbette herşey yolunda gidecek, bu kez güzel haberler artacak grupta ben inanıyorum...

anestezi konusu gerçekten ilginç olmuş. ama belki de rahatlamışsındır böylece. hemşireleri hiç kafana takma onlar daha neeleeer ve ne deliler görmüşlerdir kimbilir...
şimdi sakin ve huzurlu bir şekilde terapiye al bakalım kendini...

bizi de habersiz bırakma tabi..

kızlar gerçekten çok güzel bir gündü... sancux, eşi ve bebişleri gözümün önünde duruyorlar, mutluluğun resmi gibi.... sancux canım bir kez daha kutluyor, geçmiş olsun diyorum sana, bundan sonra rüzgarlı, poyrazlı bambaşka bir hayat var önünde, bambaşka ve çok güzel....

ben buluşma planları yaparken hep "hiç olmadı sancux'un doğumunda asm nin cafesinde buluşuruz" diyordum ya bugün onu da yaptık artık :teytey::teytey::teytey:

gerçekten çok güzel saatlerdi. ayşegülcüm sana sarılmak bize de iyi geldi emin ol. benim içim biraz rahatladı sana dokununca... belizcim sen de tam yaramaz neşesisin ekibin taaa halkalı'dan gelip yetiştin ya bize :))) ilahi melissscimin dilimize düştün bi kere kaydirigubbakcemile3

dönüşte eşim inanamıyordu bana; sabah mesaiye giderken bıraktığı "hastaneden" beni mesaiden çıkarken aldı. :))

Selam kızlar ) Gerçekten çok güzel bı gündü bana da Çok ii Geldi)belizle de gidip tekrar bebekleri gördük, fotolarini cektim..sizlere de göndericam
vanilyacigim güzel haberlerini bekliyoruz opu yu da atlatmissın
gececigim yandim artik düstüm dilinize)

günaydın
herkese ii pazarlar diliyorum aysegül ve vanilya evlilik yıldönümünüzü kutluyorum daha nice senelere...guclubacismile

ayşegül'cüm, vanilya'cım..
eşlerinizle nice güzel yıllar sizlerin olsun..
ayy iyiki evlenmişsiniz de bizlerde burada karşılaşmışız :)))

Delipery senin transferin oldu mu cnm? Bundan sonraki ilk güzel haberi senden bekliyoruz.

transferim oldu ve bugün 4. günüm.Birkaç saat sonra yola çıkıyoruz mersine doğru.Sizlerle güzel haberleri paylaşıcağım için heyecanlanıyorum.Bu arada 17 gündür evimde uzakta, burda tedavideydim.Ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edersiniz(gerçi bizimle birlikte otelde kalan amerikadan gelmiş 2 çift ve nerden geldiklerini bilmediğim1 arap çift vardı , onları görünce sızlanmaktan utandım) Bir kitap buldum Nilda Ferhan Efeçınar' ın Kuantum Sıçraması diye çok güzel, faydalı bir kitap.Kesinlikle tavsiye ediyorum, tedaviye başlayacak arkadaşlar mutlaka alıp okusunlar, çok rahatlıyacaklar.

delipery canım hayırlı olsun
mutlaka bize de haber ver olur mu bekleyiş zordur sıkıntılarını bizimle paylaşmaktan çekinme sakın

bir de delipery, benden nacizane bir tavsiye, uçağın ön taraflarını tercih etmeye çalış. ben kıbrısa giderken exitden yer bulmuştu eşim, (kanat üstü tam orta bölüm), uçak kötü nir iniş yaptı. nedense işte bazen denk geliyor. tam tekerler pat diye vurduğunda altımda hissettim herşeyi..
ne bileyim tekerlere gelmeyecek bir yer seçersen için daha rahat eder en azından..
iyi yolculuklar şimdiden..

Kizlar merhaba.ne guzel bir sebep icin biraraya geldiniz keske bende aranizda olup kuzucuklari gorebilseydim.nasip iste.insallah kizlar hepimiz icin sancuxu kucaklayip tebrik etmissinizdir.darisi hepimize en kisa zamanda nasip olsun.opuyorum hepinizi.

Vanilya ve delipery tekrar hayirli olsun.guzel haberlerinizi merakla bekliyoruz...

ayşegül ve vanilya evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inş. 2. evlilik yıldönümüzü bebişlerinizle birlikte kutlarsınız her şey gönlünüzce olsun dilerim eşlerinizle birlik te uzun ve güzel bir ömür geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…