Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

delipery hayırlı yolculuklar, adanaya ucuyorsnuz anladıgım kadarıyla şöyle uçaktan inince yüzzünüze çarpan sıcaklıga benden slm söyleyin özledim adanayı:)

herkese iyi pazarlar...

sancuxcumm , her gününüz böyle mutlu olsun inşallah, yavrularınızı sağlıkla, huzurla büyütün, hep güzel günlerini görün, bahtları yolları açık olsun...

ben de aranızda olmayı çok isterdim doğrusu kızlarr, kıskandımmm siziii, ama kısmet değilmiş, artık bir dahine hep beraber gideriz.

Cristoball tebrik ederim , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bu arada sigortamı yaptırdıktan sonra 19 tl filan ödemeye başladım ben ama allianzda 5 ay bekleme süresi var ve bu süre içinde hamile kalınınca ya da öncesinde sanırım gebelik takiplerini ödemiyor.

vanilya transferin yapılmış sanırım inşallah bu sefer güzel bir sonuç alacaz, delipery sende de güzel haberler bekliyoruz... bu ara bekleyişlerimiz çoğladı yine, inşallah herşey güzel olur.

ayşegül ve vanilya evlilik yıldönümünüz kutlu olsun , bir yastıkta kocayın inşallah :)))

ayşegülcüm seni yine aramızda ve eskisi gibi görmek ne kadar güzel, ben de çok merak ediyorum seni, gelebilseydim merakım gidecekti ama olmadı. inşallah gözünün yaşları da dinecek, yine güzel bekleyişlere geçecez. opuyorumnanaktan

impression merhaba bende özel sigortayı araştırdım ama biraz geç kaldım .olsun ne yapalım bu kadar sıkıntılar çektik paranın fazla bir ehemmiyeti kalmıyor gidebilecegim kadar gidecem
bu konuda fazla takmıyorum önemli olan bebeklerimixin saglıgı....))

ayşegül evlilik yıldönümün kutlu olsun nice senelere işşallah:)) bidahaki sene bebeginizle kutlamak nasip etsin
Yeni trasferi gerçekleşen arkadaşlar:)
allah hayırlı sonuçlar nasip etsin
dualarım sizlerle:)))))))

Herkese merhaba, çok uzun süredir foruma giremedim, işlerin yoğunluğu bebeklerin hazırlıkları derken zaman çabuk geçti, tam 1 ay önce 29 Ağustos sabahı 30 haftalık hamileyken doğum yaptım. Sabaha karşı aniden sancılarım başladı, ama ben o sancıların doğum sancısı olduğunu anlayana kadar 2 saat geçti, hastaneye zor yetiştik acil olarak sezeryana aldılar. Kızlarım aceleci çıktı. Şimdi 4 haftadır küvözdeler. Çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum, her saniye yüreğim ağzımda yaşıyorum, her telefon çalışında ölecek gibi oluyoum. Hele o yoğun bakımın kapısında beklerken resmen nefes alamıyorum ama sürekli allahıma dua ediyorum, kızlarım biran evvel büyüsünler sağlıkla evime getirebileyim, kucağıma alıp koklayabileyim diye. 1 aydır kızlarıma küvözün camından bakıyorum, elimi bile süremedim daha. Allah yokluklarını göstermesin ben beklemeye razıyım.

Aramıza yeni simalar katılmış :) aslında ben yabancı kaldım size bu telaşlar arasında. Tedavisi devam eden herkese bol şans, hamileliği devam edenlere zamanında doğumlar diliyorum. :)

Sevgiler..

canım benim Allah bebeklerinizi size bagıslasın hayırlı uzun ömürler versin demekki forumun kızları erkenci davrandılar..inşallah biran önce kendilerine gelirler ve küvezden çıkıp kucagına gelirler...
Doğumunu nerde yaptın?bebekler ne kadar dogdu?durumları şu anda nasıl?
inşallah herşey yolundadır senden haber bekliyoruz

white cat bizde ilk bebekler sancux'dan geldi saniyorduk senin kızlar bayaa aceleci çıkmışlar. İnsallah kuvozden de saglikla çıkarlar ve sen onları doya doya koklarsin.
Allahım saglicakla kavuşmayı nasip etsin yavrularına.
Sen artık bir annesin, tebrik ederim canım. opuyorumnanaktan

Aaaa bizim ilk bebekler gelmiş de haberimiz yokmus gözünüz aydın white cat :) kızlar zaten daha aceleci olurlar ve kendilerini çok daha çabuk toparlarlar. merak en kısa zamanda dilediğin gibi seviceksin onları..

Hepinize guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler, hepimizin yuvalarini Allah korusun mutluluklarimizi arttirsin evlatlarimiza biran once kavusalim.

White cat, oncelikle cok tebrikler, Allah yardimciniz olsun, biran once kizlarinin normal hayata kavusmasini diliyorum.

offf haftasonu bittii ( ama neyse ki çookk güzel geçti...

sevgili ayşegül ve vanilya yıldönümünüz kutlu olsun, mutluluğunuz artarak sürsün hep... grapescim sana da tekrar nice nice yıllara...

delipery merakla güzel haberi bekliyor olacağız. hatta demek c.tesi günü sen de oralardayın bilsek seni de bulurduk ki biz...

white cat kızların bir an evvel tüm cıvıltılarıyla eve gelecekler, haber bekliyoruz senden de...

cristoball oğluşun ile ilgili gelişmeleri yaz ltf sen de..

mystryyy yarın çok kıskanacaksın bizi ama sen de güzel bir seminerdeydin biliyoruz, kullaklarını çınlattık

sevgiler herkeslere

günaydın
herkese ii pazarlar diliyorum aysegül ve vanilya evlilik yıldönümünüzü kutluyorum daha nice senelere...guclubacismile

ayşegül'cüm, vanilya'cım..
eşlerinizle nice güzel yıllar sizlerin olsun..
ayy iyiki evlenmişsiniz de bizlerde burada karşılaşmışız :)))

Bir dahaki buluşmamız muhtemelen Mystrynin doğumu olacak canım.. O zaman bir araya geliriz ve kocamaaan sarılırız birbirimize.

HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR... ALLAH HEPİMİZE SEVGİLİ EŞLERİMİZLE NİCE MUTLU YILLAR NASİP ETSİN.. DÜN HEP DUA ETTİM.. SENEYE BUGÜN ARAMIZDA BEBEĞİMİZ DE OLSUN DİYE...

Merhaba Delipery;
Evine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor olmalısın. 1 hafta sonra güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Biz hep buradayız beklerizzz

Sevgili Whitecat;
Çookk üzgünüm canım.. Mesajını okuduğumdan bu yana elim ayağım titriyor.. Şu an öyle zor bir süreçtesin ki, seni çok iyi anlıyorum.
Oya ve Kerem isimli arkadaşlarımız var. Onlar da tüp bebek yöntemi tedavi gördüler ve aynen senin gibi 31.haftada ikiz kızları doğdu.. 3 aydan fazla küvezde kaldılar. Kızları şu an 8 yaşında.. Hani toyota reklamı var ya, benim babam toyota gibi adam diyorlar.. Aynıı onlara benziyor.. Çok akıllı iki fıstık.
Kızlar küvezdeyken Oya da Kerem de ölüp ölüp dirildiler canım. Ömürlerinden ömür gitti.. Allah sana ve eşine güç kuvvet, bebeklerine de sağlık versin. Kız bebeklerin erkek bebeklere göre çok daha dayanıklı oldukları biliniyor.
Umarım çabucak iyileşirler canım.. Kızların için dua edeceğim canım..

Aydın Beyden sonra Acıbademe geçtiğini söylediğini hatırlıyorum. Oradamı doğum yaptın canım?
Bu arada bizimle paylaşırsan ve hissettiklerini yazarsan bir nebze de olsa rahatlayacağını düşünüyorum canım.. Biz buradayız, hepimiz sana destek oluruz, hepimiz kızların için dua edeceğiz.

ayşegül facebook'tan bir hesap açamanın vakti geldi aç artık lütfennnnnnnn

Günaydın canım;
Dün İzmiz'teydik.. Bugün halledeceğim inşallah.. Bi de internetimiz gidip gidip geliyor, bugün ttnetten bakmaya gelecekler.. Eşimi ofise yolculadım, onları bekliyorum.

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) RÜZGAR ve POYRAZ HOŞGELDİNİZ(24.09.2010)

white_cat 1.IVF (+) 2 Prenseslerimiz HOŞGELDİNİZ (29.08.2010)

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d) sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Transferi bekliyor

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w), sigortasını yaptırdı bekleme sürecinde

nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük,2.IVF (başka bir hastaneden yana kullandı tercihini)
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-), 2.IVF ilaçlarda

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5.IVF(+) Kese Görme (01.10.2010) :CüvCüv:

ayşegül 72 1.IVF (+) Kızı ve oğlu MELEK OLDU :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-) ,2.IVF dondurulmuşlarla( +) :CüvCüv:

geshenk 1.IVF(-)

umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor :CüvCüv:

serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) Gelişim göstermedi kürtaj, sigortasını yaptırdı bekleme süresinde :CüvCüv:

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:

belizzz beklemede:)

delipery 1.IVF() Transferi yapıldı Test gününü bekliyoruz

bade34

cristoball 1.IVF (+) 1 Prens

yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

MAŞALLAH demeyi sakın unutmayın sayın misafir izleyiciler!

off canım off söyliyecek söz yok kansızlığı bilirim mahfeder insanı sen şimdilerde genede dikkat et bol bol kan yapıcı şeyler tüket ve bundan sonrası için inancın devam etsin herşey güzel olucak sürekli bunu tekrar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…