herkese iyi pazarlar...
sancuxcumm , her gününüz böyle mutlu olsun inşallah, yavrularınızı sağlıkla, huzurla büyütün, hep güzel günlerini görün, bahtları yolları açık olsun...
ben de aranızda olmayı çok isterdim doğrusu kızlarr, kıskandımmm siziii, ama kısmet değilmiş, artık bir dahine hep beraber gideriz.
Cristoball tebrik ederim , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bu arada sigortamı yaptırdıktan sonra 19 tl filan ödemeye başladım ben ama allianzda 5 ay bekleme süresi var ve bu süre içinde hamile kalınınca ya da öncesinde sanırım gebelik takiplerini ödemiyor.
vanilya transferin yapılmış sanırım inşallah bu sefer güzel bir sonuç alacaz, delipery sende de güzel haberler bekliyoruz... bu ara bekleyişlerimiz çoğladı yine, inşallah herşey güzel olur.
ayşegül ve vanilya evlilik yıldönümünüz kutlu olsun , bir yastıkta kocayın inşallah :)))
ayşegülcüm seni yine aramızda ve eskisi gibi görmek ne kadar güzel, ben de çok merak ediyorum seni, gelebilseydim merakım gidecekti ama olmadı. inşallah gözünün yaşları da dinecek, yine güzel bekleyişlere geçecez. opuyorumnanaktan
Herkese merhaba, çok uzun süredir foruma giremedim, işlerin yoğunluğu bebeklerin hazırlıkları derken zaman çabuk geçti, tam 1 ay önce 29 Ağustos sabahı 30 haftalık hamileyken doğum yaptım. Sabaha karşı aniden sancılarım başladı, ama ben o sancıların doğum sancısı olduğunu anlayana kadar 2 saat geçti, hastaneye zor yetiştik acil olarak sezeryana aldılar. Kızlarım aceleci çıktı. Şimdi 4 haftadır küvözdeler. Çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum, her saniye yüreğim ağzımda yaşıyorum, her telefon çalışında ölecek gibi oluyoum. Hele o yoğun bakımın kapısında beklerken resmen nefes alamıyorum ama sürekli allahıma dua ediyorum, kızlarım biran evvel büyüsünler sağlıkla evime getirebileyim, kucağıma alıp koklayabileyim diye. 1 aydır kızlarıma küvözün camından bakıyorum, elimi bile süremedim daha. Allah yokluklarını göstermesin ben beklemeye razıyım.
Aramıza yeni simalar katılmış :) aslında ben yabancı kaldım size bu telaşlar arasında. Tedavisi devam eden herkese bol şans, hamileliği devam edenlere zamanında doğumlar diliyorum. :)
Sevgiler..
Herkese merhaba, çok uzun süredir foruma giremedim, işlerin yoğunluğu bebeklerin hazırlıkları derken zaman çabuk geçti, tam 1 ay önce 29 Ağustos sabahı 30 haftalık hamileyken doğum yaptım. Sabaha karşı aniden sancılarım başladı, ama ben o sancıların doğum sancısı olduğunu anlayana kadar 2 saat geçti, hastaneye zor yetiştik acil olarak sezeryana aldılar. Kızlarım aceleci çıktı. Şimdi 4 haftadır küvözdeler. Çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum, her saniye yüreğim ağzımda yaşıyorum, her telefon çalışında ölecek gibi oluyoum. Hele o yoğun bakımın kapısında beklerken resmen nefes alamıyorum ama sürekli allahıma dua ediyorum, kızlarım biran evvel büyüsünler sağlıkla evime getirebileyim, kucağıma alıp koklayabileyim diye. 1 aydır kızlarıma küvözün camından bakıyorum, elimi bile süremedim daha. Allah yokluklarını göstermesin ben beklemeye razıyım.
Aramıza yeni simalar katılmış :) aslında ben yabancı kaldım size bu telaşlar arasında. Tedavisi devam eden herkese bol şans, hamileliği devam edenlere zamanında doğumlar diliyorum. :)
Sevgiler..
günaydın
herkese ii pazarlar diliyorumaysegül ve vanilya evlilik yıldönümünüzü kutluyorum daha nice senelere...guclubacismile
ayşegül'cüm, vanilya'cım..
eşlerinizle nice güzel yıllar sizlerin olsun..
ayy iyiki evlenmişsiniz de bizlerde burada karşılaşmışız :)))
ayşegül ve vanilya evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inş. 2. evlilik yıldönümüzü bebişlerinizle birlikte kutlarsınız her şey gönlünüzce olsun dilerim eşlerinizle birlik te uzun ve güzel bir ömür geçirirsiniz
herkese iyi pazarlar...
ayşegül ve vanilya evlilik yıldönümünüz kutlu olsun , bir yastıkta kocayın inşallah :)))
ayşegülcüm seni yine aramızda ve eskisi gibi görmek ne kadar güzel, ben de çok merak ediyorum seni, gelebilseydim merakım gidecekti ama olmadı. inşallah gözünün yaşları da dinecek, yine güzel bekleyişlere geçecez. opuyorumnanaktan
ayşegül evlilik yıldönümün kutlu olsun nice senelere işşallah:)) bidahaki sene bebeginizle kutlamak nasip etsin
Yeni trasferi gerçekleşen arkadaşlar:)
allah hayırlı sonuçlar nasip etsin
dualarım sizlerle:)))))))
transferim oldu ve bugün 4. günüm.Birkaç saat sonra yola çıkıyoruz mersine doğru.Sizlerle güzel haberleri paylaşıcağım için heyecanlanıyorum.Bu arada 17 gündür evimde uzakta, burda tedavideydim.Ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edersiniz(gerçi bizimle birlikte otelde kalan amerikadan gelmiş 2 çift ve nerden geldiklerini bilmediğim1 arap çift vardı , onları görünce sızlanmaktan utandım) Bir kitap buldum Nilda Ferhan Efeçınar' ın Kuantum Sıçraması diye çok güzel, faydalı bir kitap.Kesinlikle tavsiye ediyorum, tedaviye başlayacak arkadaşlar mutlaka alıp okusunlar, çok rahatlıyacaklar.
Sevgiler..
ayşegül facebook'tan bir hesap açamanın vakti geldi aç artık lütfennnnnnnn
Evet canım doğumda hem Ebru Hanım, hem Nuri Bey vardı.. Kızımı kolay doğurdum sayılır, Ebru Hanım biraz eliyle müdahale etti daha kolay olması için.. Ama oğlan çok yukarıdaydı ben doğuramadım, Ebru Hanım da ulaşamayınca, Nuri Beye "benim elim yetişmiyor" dedi o da bir iki deneme yaptı ama ı-ıııhhh.. Baktılar olmuyor ve çok kan kaybediyorum, hemen anestezi verdiler ve gerisini hatırlamıyorum doğal olarak.. Sonrasında da taburcu olana kadar hergün geldi hem sabah hem çıkarken.. Nuri Bey üzülmez olur mu canım, tamam onun hastası değildim ama çok emek verilmiş, ne badirelerden geçilmiş bir hamilelikti, en kötüsü de çok sağlıklı bebeklerdi.. Doğum esnasında ağlamayan kimse kalmadı zaten doğumhanede, hepsi ağladı.. Ben sakinleştirdim, benim yine bebeğim olacak, üzülmeyin diye.. Hele elimi tutan Burcu Ebe-Hemşire vardı, hıçkıra hıçkıra ağladı.. E günlerdir yatınca hepsiyle bir bağ kuruluyor.. Burcu, Gülten Ebe Hemşireler, Seçil, Emine, Bedriye Hemşireler hepsi çok ilgili ve çok şeker kızlar arkadaşlar.. Haaa sonrasında kan değerim tehlike sınırının altına düşünce Ebru Hanım ve Nuri Bey çok endişelendiler 5 ünite kan verildi, hem de arkadaşlarımız geldi, kan verdi ve o kanlar çalışılarak bana verildi.. 14 damar yolu açıldı fakat bir türlü başarılı olamadık.. Damarlar ince, iflas etti, bir üniteden sonra ben hasta hakkımı kullanarak başka damar yolu açılmasını istemiyorum, kan naklini durdurun dedim ama Nuri Bey gece 23.00de arayıp damarların iflas edilememesi nedeniyle kan verilemediğini öğrenince sinirini hemşirelerden çıkardı, anestezi altında da olsa sabaha kadar o kanlar verilecek, hayati tehlike sözkonusu , anestesi doktoru çağırın o açsın damar yolunu dedi.. Nitekim sağolsun çok beyefendi bir anestezi doktoru geldi çok güzel bir damar buldu ve açtı, sabaha kadar tüm üniteler nakledildi.. Daha ilk ünitede yanaklarım kızarmaya başladı ve baş dönmem geçti opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?