Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Aranizda preseed deneyen oldu mu? ben tedavima nisan ortasinda baslayabilecegim o zamana kadar denemeyi dusunuyorum siparis verdim ama ne kadar guvenli birsey bilemedim.

Aranizda preseed deneyen oldu mu? ben tedavima nisan ortasinda baslayabilecegim o zamana kadar denemeyi dusunuyorum siparis verdim ama ne kadar guvenli birsey bilemedim.

Merhaba canım hoşgeldin..Ben sadece 1 ay deneyebildim sonra tüp bebek tedavisi için doktora gittim..Ama bazı sebeplerden dolayı biraz gecikecek, bu ay da denemiş oldum..Ben de preseed topiğindeyim hatta bu ay kullananlar listesinde adım var..Çekinme bir çok insan preseed sayesinde hamile kaldı..Sendeki sebep ne bilemiyorum ama özellikle sebepsiz infertilite de çok başarılıymış..Güvensiz birşey olmadığını sanıyorum sayesinde hamile kalıp doğuran arkadaşlarım da var..

Bende oyle dusunuyorum nazrdan cok ALlah korusun birsey olur birde sonra herkese laf anlat...

Ah canım ahhhh bende öyle düşünüyorum da ne mümkün kayınvalideme laf anlatmak, dinlemiyor ki:) o benden heycanlı:))
birkaç ay beklemeyi düşünüyordum ama ne yapalım hayatın sonu degil ya Allah kırusum kem gözlerden:)
kızlar aşk olsun niye bırakalım sizi, ben birkaç sayfaya daha göz gezdirdim ama bizim sayfamız ve arkadaslıgımız süper:)İnş. hiç bozulmaz ve böyle devam eder..
ladybird demek Prag' a gidiyorsun çok iyi yapmıssın bol bol eglen

kizlar bebislerinizi ve sizi Allah nazarlardan korusun.. masallah demek lazimmis, nazar olmasin diye. bir de en yakinlar daha cok nazar ederlermis.. kem goze gerek yok yani.. Ama simdilik hersey yolunda, bundan sonra da boyle gidecek insallah... saglikla sonuna kadar devam edecek..

ben biliyorum bizi birakmayacaginizi, bu bizlerin sayfasi, burdan devam edecegiz gorusmeye..
bulusma icin 13 mart denikoya uymazsa baska gun belirleriz, uyarsa o gun gorusuruz.

sizler icin de gezerim Prag'da. gerci daha 1,5 ay var ama zaman nasil olsa hizla geciyor.

utkumm'cum kayinvalideni hosgor, insan boyle guzel haberleri paylasacak birilerini ariyor mutlaka. sen iki uc kisiyle paylasiyorsun onlar da baska iki uc kisiyle. boylece duymayan kalmiyor. insallah problemsiz saglikla sonuclanacak, hatta benim dogumgunumde doguracaksiniz ikiniz de heheehhh

opuyorum ve sevgiyle kucakliyorum sizleri, guzel anne adaylari..
kendinize cookk dikkat edin, gorusuruz.

GÜnaydın
ladybırd,sancux,denıko ve bebıŞler:)
hepınıze gÜzel bır gÜn dılıyorum, herŞey gÖnlÜnÜzce olsun...

tabii ki sizi bırakmayacagız, burası bizim mekanımız:)
denikonunda uygun oldugu zaman buluşmamızı gerçekleştiririz..hep beraber olalım diyorum bende

yok canım kızmıyorum, relax modundayım dünya umrumda degil!!:))
bir ben bir de bebiş varız Allah canımızı sağ etsin (tabi babişkoyu da unutmayalım)
süt içiyorum şimdi:) sancux senin yeme durumun nasıl? bu arada kabızlık sorunu hala var dimi ilaç içmesem ölecem diye korkuyorumbilmiyorumkismile
bir de popomun durumu içler acısı iğne vurulacak yer kalmadı nerdeyse...dün akşam eşime bebek yağı ile masaj yaptırdım çok iyi geldi tavsiye ederim epey rahatlattı bezlerin erimesine yardımcı olur belki

Cnm ben kabizlik icin ilac kullanmiyorum bir kere ictim çok fena ishal yapti o nedenle bir daha icmedim.
Benimde popom içler acisi mosmor oldu ama napalim deger hic sikayet etmeyecegim valla o kadar cok istedigim birsey icin deger

Ne guzel sen sut icebiliyorsun bende laktoz alerjisi var ben icemiyorum.
Afiyet olsun cnm bebegine yarasin.
Aslinda laktozsuz sutler var ama tadlari cok kotu.

Yememde bir sorun yok şu an cnm az ve sık yemeye çalisiyorum.
Hicbir yiyecekten tiksinme olmadi olabilirmis ama.
Senin nasil yeme durumun.

Allah a şükür bende de bişey yok yemem gayet iyi devam ediyor ben biraz korkuyorum kilo fazla 72kg idim 74 oldum
canım yok benimki de şikayet degil Allahıma şükürler olsun bugunleri gördük daha ne olsun..
Alkollü pamuk ve banyoda sabunlu elle dairesel hareketlerle masaaj iyi geliyor, benim çocukluktan beri iğnelerle aram hep iyi olmustur, her çeşidinin tadına bakmısımdır:teselli:

canım neler soracaksın bana da ilham verirsin belki sorularını yazarsan sevinirim:)
ben tek mi çoğul mu onu çok merak ediyorum, ama galiba benimkisi tek
dün rüyamda bir kız cocugu gördüm, çok tatlıydı:)

Ozellikle ne yemem neyi yememem gerekiyor onlari soracagim.
Birde benim laktoz alerjim oldugu icin sut icemeyecegim sorun olur mu?
Karnim çok gergin krem surmek zararli olur mu?
Bunlar şu an aklima gelenler geldikce yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…