Olsun canım, üzüldüğün şeye bak... Önümüzdeki hafta bir akşam Tuzla civarında yemek organize ederiz ve bir araya geliriz tamam mı.. Ama biliyorsun ben prensipleri olan bir kadınım sempatiksalakcinni diyetin neyi gerektiriyorsa onu yiyebilirsin, başka bir şey yemene asla müsaade etmem, ne kadar sevimli olsan da, tüm cazibeni kullansan da ı-ıhhhh mümkünatı yok lülülülülülü
eveet nolur artık bi organizasyon yapalım:))tamam söz edepli yiycem...siz yerken melül melül bakmıycam...:sinifsinif:
Evde değilim henüz cnm ama olucam bı 10-15 dk icinde umarım.
Sancuxa hediye alma isini de üstlendim, önce bi avm yapicaz galiba. Kozzy açıldı bize çok yakın. Mahalle avm.si. Çok sempatik geliyor bana :))
Evde değilim henüz cnm ama olucam bı 10-15 dk icinde umarım.
Sancuxa hediye alma isini de üstlendim, önce bi avm yapicaz galiba. Kozzy açıldı bize çok yakın. Mahalle avm.si. Çok sempatik geliyor bana :))
Merhaba Kızlarrr;
Bu gün çooookk güzel bir gündü... Ladyy, Gece, Utkumm, Grapes, Meliss, Belizz ve ben öğleden evvel ASM'de bir araya geldik..
Sancux'u ve oğluşlarını ziyaret ettik, ilk bebeklerimizin hediyesini verdik..
Allah analarının babalarının yanından ayırmasın, ikisi de pek güzel çocuklar.
Sonra mı?
Ay sonra hastanenin giriş katında bulunan Colombus Cafe'nin bahçesinde bir sohbet, bir sohbet, bir sohbett... Hani gelemeyenler gerçekten çoook şey kaçırdı..
Şaka bir yana, sevgili arkadaşlarım up-uzuunnn zamandan bu yana geçirdiğim en keyifli gündü.. Hepinize teşekkür ederim..
Aysegul'cum, cok sukur hersey yolunda gitti.
Endometrium kalinlasmaya baslamis bugun 7.3 ve 7.9 deger araligi gorunuyor ki sanirim daha da kalinlasacak.
Sag salim OPU yu da atlattim, 7 yumurta toplandi, 6 si olgunmus bakalim yarin dollenmeleri nasil olacak.
Allah'in izniyle insallah hersey yolunda gitsin.
Narkozdan uyanirken cok kotu oldum yalniz bu sefer. Anlamadim neden boyle oldu, girmeden once de cok neseliydim, endometriumu ogrenmistim. Oncelikle siddetli bir aglama krizi gecirdim, once surekli ingilizce konustugumu bir turlu Turkce konusmaya gecemedigimi hatirliyorum, sonra Turkceye gecip yalvarmaya basladim 'ne olursunuz bu sefer olsun, dayanamiyorum artik' diye...Zavalli hemsireler elimizden geleni yapiyoruz inanin bize diyorlar tabii ama iclerinden ne isimiz var bizim bu delilerle demiyorlardi insallah :)
Bunlari hatirliyorum fakat kontrol edemiyordum sonra yavas yavas odaya geldim esim beni sakinlestirdi cok sukur sonra ilacin etkisi bicak gibi kesildi.
Simdi eve geldik, mutlu huzurlu herseyin yolunda gitmesine dua ediyorum.
Aglamiyorsam da yalvarisim devam ediyor, 'nolur bu sefer hayirlisiyla olsun' :)
kızlar gerçekten çok güzel bir gündü... sancux, eşi ve bebişleri gözümün önünde duruyorlar, mutluluğun resmi gibi.... sancux canım bir kez daha kutluyor, geçmiş olsun diyorum sana, bundan sonra rüzgarlı, poyrazlı bambaşka bir hayat var önünde, bambaşka ve çok güzel....
ben buluşma planları yaparken hep "hiç olmadı sancux'un doğumunda asm nin cafesinde buluşuruz" diyordum ya bugün onu da yaptık artık :teytey::teytey::teytey:
gerçekten çok güzel saatlerdi. ayşegülcüm sana sarılmak bize de iyi geldi emin ol. benim içim biraz rahatladı sana dokununca... belizcim sen de tam yaramaz neşesisin ekibin taaa halkalı'dan gelip yetiştin ya bize :))) ilahi melissscimin dilimize düştün bi kere kaydirigubbakcemile3
dönüşte eşim inanamıyordu bana; sabah mesaiye giderken bıraktığı "hastaneden" beni mesaiden çıkarken aldı. :))
transferim oldu ve bugün 4. günüm.Birkaç saat sonra yola çıkıyoruz mersine doğru.Sizlerle güzel haberleri paylaşıcağım için heyecanlanıyorum.Bu arada 17 gündür evimde uzakta, burda tedavideydim.Ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edersiniz(gerçi bizimle birlikte otelde kalan amerikadan gelmiş 2 çift ve nerden geldiklerini bilmediğim1 arap çift vardı , onları görünce sızlanmaktan utandım) Bir kitap buldum Nilda Ferhan Efeçınar' ın Kuantum Sıçraması diye çok güzel, faydalı bir kitap.Kesinlikle tavsiye ediyorum, tedaviye başlayacak arkadaşlar mutlaka alıp okusunlar, çok rahatlıyacaklar.
Herkese merhaba, çok uzun süredir foruma giremedim, işlerin yoğunluğu bebeklerin hazırlıkları derken zaman çabuk geçti, tam 1 ay önce 29 Ağustos sabahı 30 haftalık hamileyken doğum yaptım. Sabaha karşı aniden sancılarım başladı, ama ben o sancıların doğum sancısı olduğunu anlayana kadar 2 saat geçti, hastaneye zor yetiştik acil olarak sezeryana aldılar. Kızlarım aceleci çıktı. Şimdi 4 haftadır küvözdeler. Çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum, her saniye yüreğim ağzımda yaşıyorum, her telefon çalışında ölecek gibi oluyoum. Hele o yoğun bakımın kapısında beklerken resmen nefes alamıyorum ama sürekli allahıma dua ediyorum, kızlarım biran evvel büyüsünler sağlıkla evime getirebileyim, kucağıma alıp koklayabileyim diye. 1 aydır kızlarıma küvözün camından bakıyorum, elimi bile süremedim daha. Allah yokluklarını göstermesin ben beklemeye razıyım.
Aramıza yeni simalar katılmış :) aslında ben yabancı kaldım size bu telaşlar arasında. Tedavisi devam eden herkese bol şans, hamileliği devam edenlere zamanında doğumlar diliyorum. :)
Sevgiler..
impression merhaba bende özel sigortayı araştırdım ama biraz geç kaldım .olsun ne yapalım bu kadar sıkıntılar çektik paranın fazla bir ehemmiyeti kalmıyor gidebilecegim kadar gidecem
bu konuda fazla takmıyorum önemli olan bebeklerimixin saglıgı....))
Herkese merhaba, çok uzun süredir foruma giremedim, işlerin yoğunluğu bebeklerin hazırlıkları derken zaman çabuk geçti, tam 1 ay önce 29 Ağustos sabahı 30 haftalık hamileyken doğum yaptım. Sabaha karşı aniden sancılarım başladı, ama ben o sancıların doğum sancısı olduğunu anlayana kadar 2 saat geçti, hastaneye zor yetiştik acil olarak sezeryana aldılar. Kızlarım aceleci çıktı. Şimdi 4 haftadır küvözdeler. Çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum, her saniye yüreğim ağzımda yaşıyorum, her telefon çalışında ölecek gibi oluyoum. Hele o yoğun bakımın kapısında beklerken resmen nefes alamıyorum ama sürekli allahıma dua ediyorum, kızlarım biran evvel büyüsünler sağlıkla evime getirebileyim, kucağıma alıp koklayabileyim diye. 1 aydır kızlarıma küvözün camından bakıyorum, elimi bile süremedim daha. Allah yokluklarını göstermesin ben beklemeye razıyım.
Aramıza yeni simalar katılmış :) aslında ben yabancı kaldım size bu telaşlar arasında. Tedavisi devam eden herkese bol şans, hamileliği devam edenlere zamanında doğumlar diliyorum. :)
Sevgiler..
Bir dahaki buluşmamız muhtemelen Mystrynin doğumu olacak canım.. O zaman bir araya geliriz ve kocamaaan sarılırız birbirimize.
o kadar uzayacak mı görüşme( belki daha öncesinde bir buluşma daha ayarlayabiliriz opuyorumnanaktan
HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR... ALLAH HEPİMİZE SEVGİLİ EŞLERİMİZLE NİCE MUTLU YILLAR NASİP ETSİN.. DÜN HEP DUA ETTİM.. SENEYE BUGÜN ARAMIZDA BEBEĞİMİZ DE OLSUN DİYE...
Günaydın canım;
Dün İzmiz'teydik.. Bugün halledeceğim inşallah.. Bi de internetimiz gidip gidip geliyor, bugün ttnetten bakmaya gelecekler.. Eşimi ofise yolculadım, onları bekliyorum.
Merhaba Kızlarrr;
Bu gün çooookk güzel bir gündü... Ladyy, Gece, Utkumm, Grapes, Meliss, Belizz ve ben öğleden evvel ASM'de bir araya geldik..
Sancux'u ve oğluşlarını ziyaret ettik, ilk bebeklerimizin hediyesini verdik..
Allah analarının babalarının yanından ayırmasın, ikisi de pek güzel çocuklar.
Sonra mı?
Ay sonra hastanenin giriş katında bulunan Colombus Cafe'nin bahçesinde bir sohbet, bir sohbet, bir sohbett... Hani gelemeyenler gerçekten çoook şey kaçırdı..
Şaka bir yana, sevgili arkadaşlarım up-uzuunnn zamandan bu yana geçirdiğim en keyifli gündü.. Hepinize teşekkür ederim..
Aysegul'cum, cok sukur hersey yolunda gitti.
Endometrium kalinlasmaya baslamis bugun 7.3 ve 7.9 deger araligi gorunuyor ki sanirim daha da kalinlasacak.
Sag salim OPU yu da atlattim, 7 yumurta toplandi, 6 si olgunmus bakalim yarin dollenmeleri nasil olacak.
Allah'in izniyle insallah hersey yolunda gitsin.
Narkozdan uyanirken cok kotu oldum yalniz bu sefer. Anlamadim neden boyle oldu, girmeden once de cok neseliydim, endometriumu ogrenmistim. Oncelikle siddetli bir aglama krizi gecirdim, once surekli ingilizce konustugumu bir turlu Turkce konusmaya gecemedigimi hatirliyorum, sonra Turkceye gecip yalvarmaya basladim 'ne olursunuz bu sefer olsun, dayanamiyorum artik' diye...Zavalli hemsireler elimizden geleni yapiyoruz inanin bize diyorlar tabii ama iclerinden ne isimiz var bizim bu delilerle demiyorlardi insallah :)
Bunlari hatirliyorum fakat kontrol edemiyordum sonra yavas yavas odaya geldim esim beni sakinlestirdi cok sukur sonra ilacin etkisi bicak gibi kesildi.
Simdi eve geldik, mutlu huzurlu herseyin yolunda gitmesine dua ediyorum.
Aglamiyorsam da yalvarisim devam ediyor, 'nolur bu sefer hayirlisiyla olsun' :)
sağolun :dilcikar:
transferim oldu ve bugün 4. günüm.Birkaç saat sonra yola çıkıyoruz mersine doğru.Sizlerle güzel haberleri paylaşıcağım için heyecanlanıyorum.Bu arada 17 gündür evimde uzakta, burda tedavideydim.Ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edersiniz(gerçi bizimle birlikte otelde kalan amerikadan gelmiş 2 çift ve nerden geldiklerini bilmediğim1 arap çift vardı , onları görünce sızlanmaktan utandım) Bir kitap buldum Nilda Ferhan Efeçınar' ın Kuantum Sıçraması diye çok güzel, faydalı bir kitap.Kesinlikle tavsiye ediyorum, tedaviye başlayacak arkadaşlar mutlaka alıp okusunlar, çok rahatlıyacaklar.
Sevgiler..
Sevgiler..
Bir dahaki buluşmamız muhtemelen Mystrynin doğumu olacak canım.. O zaman bir araya geliriz ve kocamaaan sarılırız birbirimize.
hayıır daha çook var benim doğumuma kadaar ondan önce buluşuruz mutlaka ama elimizi çabuk tutalım yoksa yakında beni görünce tanıyamıyacaksınız şişkoyum ben şişkoo.
mystry hamileliğinin kaçıncı ayındasın.ben 15 hafta içerisindeyim ama karnım şimdiden normal hamilelere göre çok büyük çok hızlı kilo alıyorum ne kadar dikkat edersem edeyim.sen şimdiye kadar kaç kilo aldın
beliiz hepimiz evli mutlu çocuklu olucaz inşallah.
kızlar önce şeker yüklemesinden bahsedeyim biliyorsunuz suadiyeye gittim bunun için ama ay beni delirttileeer 9 da ordaydım 10a 10 kalaya kadar 50 dakika boş boş beklettiler sıra varmışmışta ya içirin glikozu sonrasında zaten bekliycem dimi en son valla ciyakladımda öyle başladılar 3 üstünede 3 saat bekleyince aç aç valla çok kötü oldum kızlar elim ayağım titredi garibim oğlumda aç kaldı üzüldüm neyse ordan çıkıp 2 döner dürüm yedim sakın bana kızmayın napıyım gözüm döndü hakverin akşamın 9undan beri açtım hemde ben neyse sonraa koşa koşa seminere e ilk yarısı olan hamilelikte beslenmeyi kaçırdım (o ara ben besleniyordum) ikinci bölüm olan işte göbek pansumanı banyo hijyen temizlik bebişi besleme ve en önemlisi bebeğe ilk yardım konusunu öğrendik çok çok faydalı ve yararlıydı herşey uygulamalıydı alışveriş tüyoları falanda anlatıldı bir daha ne zaman olur bilmiyorum ama hamileleiğinizde yakalarsanız sizlerde kesin gidin.salonda herkez eşiyleydi bi biz iki kız gitmiştik hatta arkadaşımla geyik yaptık biz sperm bankasından hamile kaldıktaa die:))bi salon hormon komikti herkez birbirinin göbişine bakıyo falan tuvalet sırasını hiç sormayın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?