Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ay sukur sayfanin sonuna gelebildim ama ben gelene kdr kimse kalmamis klupte(

Evde değilim henüz cnm ama olucam bı 10-15 dk icinde umarım.
Sancuxa hediye alma isini de üstlendim, önce bi avm yapicaz galiba. Kozzy açıldı bize çok yakın. Mahalle avm.si. Çok sempatik geliyor bana :))

biz yakin oturuyoruz o zmn birbirimize... kozzynin nerede oldugunu cikaramamistik esimle... gecen esim sans eseri denk gelmis, yakinmis bize demisti...

bende seninle tanistigima cok memnun oldum... guzel bir gundu gercekten:)))))

ay cnm sonuclarin ii cikmasina cok sevindim, hadi bakalim hayirlisi:):) ahahahah ya bu ingilizce olayi supermis:) allahtan donmussun turkceye.. tv de gormustum kadinin biri narkozdan snr bilmem ne sivesi ile ingilzice konusmaya baslamis ama o ulkeye de daha once hic gitmemis falan... bole abuk subuk seyler olabiliyor... ben narkozdan snr herseyi hatirliodum, yani beliz hnm diye uyandirdilar beni, oncesinde bisi demediysem uyandiktan snr soyledigim hersey aklimda, ama konusmama engel olamiodum.. cisimi yaptim mi diye sordum mesela. sorduktan snr da utandim yani, ama fobi olusmustu bende masada cisimi yaparsam cok ayip olur die, hatta hic bisi yiyip icmememe ragmen 4 kere tuvalete cikmistim, hepsinde de yaptim valla, annem sasirmisti, nerden gelio bu diye:):) ameliyat oncesi de igne vurduktan snr ameliyathanede evli, mutlu, cocuklu caliodu, beni tasiyan cocuga ne kdr uygun bi sarki dedim, cocuk da anlamadim dedi.. ya iste bu ameliyatta bebek icin yapilioya o anlamda dedim... ay snrsinda coook utandim, yani tanimadigim bi adama nie bole diosam ama oluo iste, beynin ve dudaklarin bir arada calismiomu ole bisiler oluo...

ben yeterim heryerden, gelirim yetisirim:):):):) tekirdagdan geldim aslinda ama hbriniz yok
melissss adin cikacagina canin ciksin demisler yandin senDDDDDDDDD

canim, hayirli ugurlu olsun, cok sevindim... bundan snr guzel hbrini alacagiz ins.. bizi merakta birakma

canim, gecmis olsun... cok zor gunler gercekten. bende 40gun kuvozde kalmisim, annem cok zor oldugunu anlatr hep ama kiz bebekleri daha dayanikli oluyor gercekten ve emin ol iyilesecekler... kollarina alacagin gun coook yakin canim... o mutlu gunde bizi de hbrsiz birakma, optum:):):):)

herkese günaydınnn

kesinlikle canım, herşeyden önemlisi sağlıkla bebklerine kavuşman...

whita-cat , tebrik ederim öncelikle, biraz acele etmişler evet, inşallah bir an önce küvezden çıkarlar ve sarılabilirsin yavrucuklarına, güzel allahım sağlık sıhhaet versin hepinize, üzüntünü anlayabiliyorum, ve dua ediyorum her şey güzel olsun diye.

inşallahhhhhhhh

Günaydın canım;
Dün İzmiz'teydik.. Bugün halledeceğim inşallah.. Bi de internetimiz gidip gidip geliyor, bugün ttnetten bakmaya gelecekler.. Eşimi ofise yolculadım, onları bekliyorum.

aaa izmitte mi, bize de uğrasaydınız keşke sırnaşık şey

sağolun :dilcikar:

canım benim olucak inşallah bu sefer olucak sakın ümitsiz olma heyecanla bekle güzel sonucunu bunaldıkça yaz bize dua et bol bol...

ay hadi hayırlı olsun evine dönmek eminim çok iyi gelmiştir biraz daha sabır sonra öğreniceksinki bebişin seninlee.önerdiğin kitabı inceliycem teşekkürler:)

Canim gozunuz aydin allah anali babali buyutsun.allahin izniyle bebeklerin saglikla kucaginda olacaktir sadece zamani var.onlar bizden daha kuvvetli annesini babasini birakirlar mi hic.en kisa zamanda kavusmaniz dilegiyle

Allah yavrularını en kısa zamanda evine götürmeyi nasib etsin eminim çok çok zor bir dönem geçiriyorsunuzdur bunca zaman bişicik olmamış bundan sonrada olmıycak ve dönücekler yuvalarına onlar için hazırladığınız cici odalarına.

mystry hamileliğinin kaçıncı ayındasın.ben 15 hafta içerisindeyim ama karnım şimdiden normal hamilelere göre çok büyük çok hızlı kilo alıyorum ne kadar dikkat edersem edeyim.sen şimdiye kadar kaç kilo aldın

beliiz hepimiz evli mutlu çocuklu olucaz inşallah.
kızlar önce şeker yüklemesinden bahsedeyim biliyorsunuz suadiyeye gittim bunun için ama ay beni delirttileeer 9 da ordaydım 10a 10 kalaya kadar 50 dakika boş boş beklettiler sıra varmışmışta ya içirin glikozu sonrasında zaten bekliycem dimi en son valla ciyakladımda öyle başladılar 3 üstünede 3 saat bekleyince aç aç valla çok kötü oldum kızlar elim ayağım titredi garibim oğlumda aç kaldı üzüldüm neyse ordan çıkıp 2 döner dürüm yedim sakın bana kızmayın napıyım gözüm döndü hakverin akşamın 9undan beri açtım hemde ben neyse sonraa koşa koşa seminere e ilk yarısı olan hamilelikte beslenmeyi kaçırdım (o ara ben besleniyordum) ikinci bölüm olan işte göbek pansumanı banyo hijyen temizlik bebişi besleme ve en önemlisi bebeğe ilk yardım konusunu öğrendik çok çok faydalı ve yararlıydı herşey uygulamalıydı alışveriş tüyoları falanda anlatıldı bir daha ne zaman olur bilmiyorum ama hamileleiğinizde yakalarsanız sizlerde kesin gidin.salonda herkez eşiyleydi bi biz iki kız gitmiştik hatta arkadaşımla geyik yaptık biz sperm bankasından hamile kaldıktaa die:))bi salon hormon komikti herkez birbirinin göbişine bakıyo falan tuvalet sırasını hiç sormayın:))

laydcim sonucum çıktı canım bir değer sınırın üstü diğerleride sınıra çok çok yakın nuri bey aradı az önce ve durumun çok çok kötü olmadığını ancak kötüleşmemesi içinde dikkat etmem gerektiğini tam diyet olmasada tatlı pilav makarna yok arada kaçamaklara ve sütlü tatlılara izin var:)) ne dersin o kadar da kritik değil durum galiba içim biraz da olsa rahatladı bebeğime zarar verdim diye çok üzülmüştüm tatlı geyikleri bir yana..

valla karnın bana normal gelir kesin seni görsem çünkü benimde hemen kocaman oldu ben şu an 25 haftalığım canım vee tam 11 kilo aldım dahada alıyorum ama şeker nedeniyle biraz dikkat etmeye başladım ki sanada öneririm şimdiden önlemini al şeker çıkmasın sonra çok üzülüyor insan.

oo ne guzel seyler ogrenmissin:):) super olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…