Utkumm;
Sana da şimdi özelden mesaj attım...
Kızlar Sancuxla konuştunuz mu ?
ama nie hep ozel ozelbanada at
İhiiii :))) Kıskanma minnoş
İhiiii :))) Kıskanma minnoş
Görkem Facebook adresin var mı?
canım benim Allah bebeklerinizi size bagıslasın hayırlı uzun ömürler versin demekki forumun kızları erkenci davrandılar..inşallah biran önce kendilerine gelirler ve küvezden çıkıp kucagına gelirler...
Doğumunu nerde yaptın?bebekler ne kadar dogdu?durumları şu anda nasıl?
inşallah herşey yolundadır senden haber bekliyoruz
canım benim Allah bebeklerinizi size bagıslasın hayırlı uzun ömürler versin demekki forumun kızları erkenci davrandılar..inşallah biran önce kendilerine gelirler ve küvezden çıkıp kucagına gelirler...
Doğumunu nerde yaptın?bebekler ne kadar dogdu?durumları şu anda nasıl?
inşallah herşey yolundadır senden haber bekliyoruz
Sevgili Whitecat;
Çookk üzgünüm canım.. Mesajını okuduğumdan bu yana elim ayağım titriyor.. Şu an öyle zor bir süreçtesin ki, seni çok iyi anlıyorum.
Oya ve Kerem isimli arkadaşlarımız var. Onlar da tüp bebek yöntemi tedavi gördüler ve aynen senin gibi 31.haftada ikiz kızları doğdu.. 3 aydan fazla küvezde kaldılar. Kızları şu an 8 yaşında.. Hani toyota reklamı var ya, benim babam toyota gibi adam diyorlar.. Aynıı onlara benziyor.. Çok akıllı iki fıstık.
Kızlar küvezdeyken Oya da Kerem de ölüp ölüp dirildiler canım. Ömürlerinden ömür gitti.. Allah sana ve eşine güç kuvvet, bebeklerine de sağlık versin. Kız bebeklerin erkek bebeklere göre çok daha dayanıklı oldukları biliniyor.
Umarım çabucak iyileşirler canım.. Kızların için dua edeceğim canım..
Aydın Beyden sonra Acıbademe geçtiğini söylediğini hatırlıyorum. Oradamı doğum yaptın canım?
Bu arada bizimle paylaşırsan ve hissettiklerini yazarsan bir nebze de olsa rahatlayacağını düşünüyorum canım.. Biz buradayız, hepimiz sana destek oluruz, hepimiz kızların için dua edeceğiz.
Utkumm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Doğumu Göztepe Medical Park ta yaptım. Eğer zamanında doğurabilseydim kendi doktorum dışarıdan gelip yine orada yapacaktı doğumu. Malum hastanenin SGK anlaşması var, hep içimde ikiz oldukları için erken olacakları ve küvöze ihtiyaç duyacaklarına dair bir his vardı o yüzden allahtan önceden araştırmıştım. Sizlerin de bilgisi olsun bebeklerin küvöz masrafını tamamen SGK karşılıyor. Neyse o kadar aniden oldu ki doğuma doktorum yetişemedi bile, hastanenin doktoru Can Şener gelip yaptı ameliyatı.
Kızlarım 1800 ve 1600gr doğdular tabiki 500 er gram kaybettiler sonra, 1 ayda ancak verdiklerini geri aldılar şimdi kiloları 2100 ve 1600 :lepi: sanırım en az 2 hafta daha oradalar. iyi olsunlar da kalsınlar ben beklerim ne yapayım.
İnşallah sağlıkla eve geldikleri günü görebilirim. dua edin noolur ..
Utkumm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Doğumu Göztepe Medical Park ta yaptım. Eğer zamanında doğurabilseydim kendi doktorum dışarıdan gelip yine orada yapacaktı doğumu. Malum hastanenin SGK anlaşması var, hep içimde ikiz oldukları için erken olacakları ve küvöze ihtiyaç duyacaklarına dair bir his vardı o yüzden allahtan önceden araştırmıştım. Sizlerin de bilgisi olsun bebeklerin küvöz masrafını tamamen SGK karşılıyor. Neyse o kadar aniden oldu ki doğuma doktorum yetişemedi bile, hastanenin doktoru Can Şener gelip yaptı ameliyatı.
Kızlarım 1800 ve 1600gr doğdular tabiki 500 er gram kaybettiler sonra, 1 ayda ancak verdiklerini geri aldılar şimdi kiloları 2100 ve 1600 :lepi: sanırım en az 2 hafta daha oradalar. iyi olsunlar da kalsınlar ben beklerim ne yapayım.
İnşallah sağlıkla eve geldikleri günü görebilirim. dua edin noolur ..
White cat, inşallah bu sıkıntılı bekleyişler kısa sürede bitecek ve kizlarinla evinde olacaksın. Cogu gitmiş azı kalmış. Kilo alımı dısında beklenilen ne tür gelişmeler var. Su ana kadar hersey yolunda değil mı?
Tabiki senin için de dua edeceğiz.
aa super maasallah ne guzel kilo almislar... kilo vermeleri normal ztn yeni dogan illaki dogdugu kilodan dusuyor... 1600un biraz daha cok calismasi lazim. sen emziriyorsun degil mi? yani annem sutunu sagiyormus, hemsireler emziriyormus.
dayan cok az kalmis kucagina almana. tabiki dua edecegiz sanada :Saruboceq: :Saruboceq:
Merhaba Kızlarrr;
Bu gün çooookk güzel bir gündü... Ladyy, Gece, Utkumm, Grapes, Meliss, Belizz ve ben öğleden evvel ASM'de bir araya geldik..
Sancux'u ve oğluşlarını ziyaret ettik, ilk bebeklerimizin hediyesini verdik..
Allah analarının babalarının yanından ayırmasın, ikisi de pek güzel çocuklar.
Sonra mı?
Ay sonra hastanenin giriş katında bulunan Colombus Cafe'nin bahçesinde bir sohbet, bir sohbet, bir sohbett... Hani gelemeyenler gerçekten çoook şey kaçırdı..
Şaka bir yana, sevgili arkadaşlarım up-uzuunnn zamandan bu yana geçirdiğim en keyifli gündü.. Hepinize teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?