Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Walla özel msg süper oldu. :))
sancuxla konuşmadım ama aramayı planlıyorum bende. Biraz vakit ecsin diye bekliyorum.

Utkumm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Doğumu Göztepe Medical Park ta yaptım. Eğer zamanında doğurabilseydim kendi doktorum dışarıdan gelip yine orada yapacaktı doğumu. Malum hastanenin SGK anlaşması var, hep içimde ikiz oldukları için erken olacakları ve küvöze ihtiyaç duyacaklarına dair bir his vardı o yüzden allahtan önceden araştırmıştım. Sizlerin de bilgisi olsun bebeklerin küvöz masrafını tamamen SGK karşılıyor. Neyse o kadar aniden oldu ki doğuma doktorum yetişemedi bile, hastanenin doktoru Can Şener gelip yaptı ameliyatı.

Kızlarım 1800 ve 1600gr doğdular tabiki 500 er gram kaybettiler sonra, 1 ayda ancak verdiklerini geri aldılar şimdi kiloları 2100 ve 1600 :lepi: sanırım en az 2 hafta daha oradalar. iyi olsunlar da kalsınlar ben beklerim ne yapayım.

İnşallah sağlıkla eve geldikleri günü görebilirim. dua edin noolur ..

Ayşegül çok teşekkür ederim canım desteğin için, gerçekten çok zor bir durum çeken bilir, hastanede 116 gündür bebeği küvözde olan bir arkadaşım var, bugün bebeği taburcu oldu sağlıkla :) yani çok uzun zaman yoğun bakım kapısında bekleyenler var, umarım kızlarım o kadar çok kalmazlar.

Senin bebeklerin için de çok üzüldüm, allah zamanı geldiğinde eminim seni ve eşini ana baba yapacak, çünkü bunu hakediyorsunuz. Süper bir anne olacağına eminim, bak bu forumdaki herkese pozitif enerjini veriyorsun, sakın onu kaybetme :)

White cat, inşallah bu sıkıntılı bekleyişler kısa sürede bitecek ve kizlarinla evinde olacaksın. Cogu gitmiş azı kalmış. Kilo alımı dısında beklenilen ne tür gelişmeler var. Su ana kadar hersey yolunda değil mı?
Tabiki senin için de dua edeceğiz.

aa super maasallah ne guzel kilo almislar... kilo vermeleri normal ztn yeni dogan illaki dogdugu kilodan dusuyor... 1600un biraz daha cok calismasi lazim. sen emziriyorsun degil mi? yani annem sutunu sagiyormus, hemsireler emziriyormus.
dayan cok az kalmis kucagina almana. tabiki dua edecegiz sanada :Saruboceq: :Saruboceq:

ay etmezmiyiz canım kolay mı yaşadıkların ama az kalmış dayan inşallah iki haftacık sonra adım adım biraz daha kilo alıcaklar ve evlerine gelicekler.

Ladybird çok teşekkür ederim sana da. Bu erken doğum berbat bişey inşallah hiçbirinizin başına gelmez. Bebeklerde binbir türlü komplikasyon oluyor.Uzun yıllar nörolojik, görsel, bedensel vs gelişimleri ile ilgili kontroller yaptırmamız gerekecek. Şimdilik durumları iyi sayılır, küvözden çıkabilmeleri için birden fazla şartın birarada gerçekleşmesi gerekiyormuş. Kiloları en az 1600gr olacakmış. Biberonla beslenmeye geçmeleri gerekiyormuş. Küvöz dışında vücut ısılarını koruyabilmeleri gerekiyormuş, hiçbir ilaç desteği filan almamaları lazımmış, mışmış da mışşş.. ufak kızım büyükten daha cevval çıktı, bugün biberonla beslemişler keratayı, doktor küvözden sepete terfi yakın dedi:lepi: umarım aksilik çıkmaz.

sütümü sağıp buzlukta donduruyorum öyle götürüyorum hastaneye. Bugüne kadar sonda ile sütü veriyorlardı, 34.haftaya kadar bebeklerin emme ve yutma refleksleri gelişmiyormuş. Bugün ufak kızıma biberon, büyük tembele sonda ile vermişler :) kızlardan biri çok tembel çıktııı zaten babasına benziyo, kocam duymasın :)

Bu arada mesajıma cevap yazan herkese ayrı ayrı cevap yazmak istedim ama aynı mesajın içinde hepsini nasıl topladığınızı çözemedim:kedi: o yüzden herkese toptan teşekkür edeiyorum güzel dilekler ve dualar için :)

hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

Süperrrrr.Çok tebrik ediyorum,bebişleri.

Enterasan olan şey bende hastanede yatıyordum.Kanamam olduğu için Aydın Bey göndermedi ve iki gün istirahat ettim. Neyseki durdu ve 24 ünde cuma günü taburcu oldum.Taburcu olurken kapıda mavi süs olan odayı gösterdiim.Dedilerki yeni doğum. Çünkü ben yatarken yoktu.İki erkek dediler, hemşireler. Şimdi öğreniyorumki sansunc muş.Süper birşey çok tebrik ediyorum.Keşke bilseydim Rüzgar ve Poyrazı severdim.

Ayşegül Allah sana sabır versin.Hastane hemlirelerine sordum onlardan öğrendim.Benimde ilk gebeliğimde (aşılamada tutan) düşük olmuştu ama seninki çok ilerki safhada olduğu için acın tarif edilemez ama öyle güzel anlattılarki seni hastanede yüreğine sağlık... Çok özel biri olarak anlattılar ve bu kalbin en kısa zamanda yeniden evlat sevgisi ile dolacağına eminim... Sevgiler...

Whitecat belliki onlar çok güçlüler yoksa bu günlere gelmek kolay değil. O babaya benzeyen de mecburen cok cok emecek biberonu, birazcık daha bekle.

Belki normalden fazla kontrole gideceksiniz doktora ama olsun onlar sağlıklı olacaklar
ben cok merak ederim şimdi isimleri nedir bu minik meleklerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…