Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Senide çok tebrik ediyorum.Umarım çok sağlıklı dönerler evine.Bende 29 haftalığım. Umarım sansunx gibi doğum yapmak kısmet olur. Ama önmeli olan canları sağ olsun.Çok zor ama her zoluğu bir nedeni varmış hayatta.Sevgiler.)

Ufaklığın ismi Defne, tembelin ismi Sanem :)

nilsu geçmiş olsun noldu neden oldu?şimdi geçmiş aman bir dahada olmasın sakın.

kıyamam ben onlaraa tembel belkide kardeşi ona yetişsin die tembellik yapıyordur günden güne büyüsünler inşallah canım Allahta bir daha sizi evlatlarınızla sınamasın hiç.

nilsu geçmiş olsun noldu neden oldu?şimdi geçmiş aman bir dahada olmasın sakın.

İşallah bir daha olmaz.Aslında rutinkontrole gitmiştik.Birden oldu.Sanırım çocuklar hastanede biraz dinlenip tatail yapmak istetdiler.Buldular güzel hemşireleri. Hepsi çok şeker ya...

İşallah bir daha olmaz.Aslında rutinkontrole gitmiştik.Birden oldu.Sanırım çocuklar hastanede biraz dinlenip tatail yapmak istetdiler.Buldular güzel hemşireleri. Hepsi çok şeker ya...

canım gelmiş geçmiş olsun nolur dikkat et fırsat bulduğun her an dinlen sen şimdi çalışıyormusun?

Nilsu umarım zamanında doğum yaparsın, senin de ikiz mi? İkizse bu haftalarda doktorun erken doğum ile ilgili şüphe duyarsa ciğer geliştirici iğne ol her ihtimale karşı, eğer erken doğum olursa bebeklere çok faydası oluyor. Ben olamadım ne yazık ki, çünkü herşey çok yolunda gidiyordu. Hamileliğimin başından doğuma kadar en ufak bir ağrı, kanama vs şikayetim olmadı, acayip hareketliydim. Hatta doğumdan 2 gün önce doktor kontrolüm vardı, rahim ağzı kontrolü filan da yaptırmıştım, açılma filan yoktu yani erken doğumu düşündürecek hiçbirşey.. Doktorum da açıklayamadı zaten neden erken olmuş olabileceğini ama bence bebekler benim karnıma sığmadılar :) acayip büyük sipsivri bir karnım vardı, yanlara doğru değil de böyle öne doğru genişlemiştim :) arkadan bakanlar hamile olduğumu anlamıyordu yani belim filan da kaybolmadı, kızlar son haftalarda dönememeye başlamışlardı, sıkıştıkları için çıktılar galiba :) :)

cnm cvp yazmak istedigin msjda HQ'ya basiosun... ole basa basa dvm et.. en son cvp yazacaginda asagidaki cevaplaya bas, hepsi tek tek cikio... quote yazisindan snr bi satir bosluk birak ole de yaz...
bak iste demek ki kilosuna falan takmamak gerekiyor. ay canim cok sevindim.. bi bakmissin yrn da digeri gecmis biberona:):):) ay super... onlar ii olsun da varsin hastahanenin kapisini normalden biraz fazla asindirin:)))))))

canim snei de tebrik ederim... merak etme bak en tehlikeli 28. haftayi atlatmissin... sancux hergun burdan stres yapti ama bebislerini gunlerini beklediler. seninkilerde bekleyecekler eminim, sen rahat ol, stres yapma yeter:)))) kiz mi erkek miydi seninkiler, tek yumurta miydilar?!?!?! ben unutmusum bilmiyorumkismile

canım gelmiş geçmiş olsun nolur dikkat et fırsat bulduğun her an dinlen sen şimdi çalışıyormusun?

Yıllık izindeyim zaten sonrasda doğum iznim bşlayacak.Yani aslında istirahatteyim. Dinleniyorum umarım şöyle güzel vakitlice kucağımıza almak nasip olur... Sende dikkat et kendine. Bende de şeker çıkmıştı diyetle düzeldi. O yüzden aslında gebelikte rastlanan olağan birşey takma kafana...l

aaa ne guzel bi hamileymissin... bende ole gobis istiyorum, yanlardan genisleme fobim var, kesin ole olacak ama... goruosun sekerim bende daha bisi olmadigi icin ben gobegim nsl olacak derdindeyim henuz.. bi hamis olayim hiic takmicam soz:):):)

Bir kız bir erkek.Ayrı yumurta ikizleri. İsimleride var.Biri adaş white cat ile. Defne ve Efe hepinizi öpüyorlar.

kıyamam ben onlaraa tembel belkide kardeşi ona yetişsin die tembellik yapıyordur günden güne büyüsünler inşallah canım Allahta bir daha sizi evlatlarınızla sınamasın hiç.

evet yaaa :) :) hiç böyle düşünmemiştim. Güldürdün beni çok teşekkür ederim :) :) amin allah hiçbirimize yaşatmasın.

oh iyi bari artık çalışmamana sevindim seninde inşallah bebeklerin 36. haftadan sonra gelirler.zamanında kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.şekere dikkat ederek önlem alabileceğimi düşünüyorum sendede çıkmış demekki bayaa sık yaşanan bir durum malesef

Aydın beyde dediki birdenbire oluyor.Gerçekten öyle bende rutin kontrole gitmiştim.Birden oldu.Yani aslında demekki sağlıklı gidişede pek güvenmeyip bol dinlenmek lazım.Senin bebeişlerinde 7.5 ayı geçmiş bence korkma bende iğne olmayıı düşünüyorum... 30. haftada olacağım sanırım.İkizlerde gerçekten giderek taşımak zorlaşıyor nereye sığsın yavrucaklar..Sağ salim bir gelecekler işallah annelerine..

aaa ne guzel bi hamileymissin... bende ole gobis istiyorum, yanlardan genisleme fobim var, kesin ole olacak ama... goruosun sekerim bende daha bisi olmadigi icin ben gobegim nsl olacak derdindeyim henuz.. bi hamis olayim hiic takmicam soz:):):)

ahhh ahhh vücudum bozulmadı ama ruh sağlığım bozuldu, keşke yanlara doğru genleşseydim de kızlarım rahaaat rahattt büyüselerdi içeride :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…