Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ahhh ahhh vücudum bozulmadı ama ruh sağlığım bozuldu, keşke yanlara doğru genleşseydim de kızlarım rahaaat rahattt büyüselerdi içeride :)

Yine büyüyecekler annesi sıkılmışlar birazda dışarıda beklemek istemişler..Ruh sağlığın onların güşlüşleri ile düzelir merak etme sen...

Şimdiki aklım olsa, öyle fingir fingir gezmez iki seksen yatardım, benden sana tavsiye kendini süper bile hissetsen aman diyim yat uzat ayaklarını sana hizmet etsin herkes :) ben hamileyken yapamadım, lohusalıkta da yapamıyorum. Sezeryan olduğum gün ayağa kalktım daha da yatmadım, bebekler de ortada olmayınca kimse beni adamdan saymadı walla, lohusalık filan hak getire :) Gülben Ergen ikizlerini doğurduktan sonra aynı şeyleri yaşadı, bir röportajında okumuştum, 1 lohusalık borcum var demişti hatun :) benim de içimde kaldı :):)

ahhh ahhh vücudum bozulmadı ama ruh sağlığım bozuldu, keşke yanlara doğru genleşseydim de kızlarım rahaaat rahattt büyüselerdi içeride :)

ay yok ya onunla bi alakasi oldugunu sanmiyorum... insanin tipi ile ilgili... bizim bi avukat vardi, kadin hamile babam bunu tofas dandik araba ile yarim saat ama sehir disi bi yere gondermis, annemde kizdi, kiz hamile, doguracak hic mi araba yoktu onla gonderdin falan die, babam sok oldu doguma cok az kalmisti kadinin ama babam anlamamis. onun da ic rahmi genismis, disari karni pek olmuodu... vucut yapisi ile alakali sanirsam

yok yok inan bebisler olsaydi da bu sefer herkes onlari sevecek onunla ilgilenecek kimse sana sen nasilsin bile demeyecekti... iki hamilelige yakindan sahit oldum bende dahil, kizlarin halini hatrini hic sormadik valla. varsa yoksa bebislerdi herkes icin hersey:):):)

Ayşegül Aydın Hoca ile görüştün mü?
Görkemciğim;
Aydın Bey ile geçen hafta telefonla görüştük. Bugün 11.45de meleklerimin randevuları vardı ama eşim çok istemesine rağmen işleri nedeniyle bugün gidemeyeceğimizi söyledi.. Sanırım böylesi daha iyi oldu.. Cumartesi günü hastaneye Sancux'a gittiğimizde Aydın Bey hariç hem tüm tüp bebek ekibini, hem de kadın-doğum katındaki ekibi gördüm. Onları görmek etkiledi beni. Kızlar yanımda olduğu için çok sıktım kendimi, üzülmesinler diye. Ancak bu aralar Aydın Beyi görürsem kendimi tutabileceğimi zannetmiyorum.
Eşim gitmek istiyor, bi kaç gündür işleri sıkıntılı, sonra gidelim der muhtemelen. Kan değerimi de kontrol ettirmek istiyor.
Ben ise ne istediğimi bilmiyorum. Sanki bir-iki hafta sonra daha iyi hissettiğimde gitmeliyiz diye düşünüyorum.
Bilmiyoyumm :sinifsinif:

Whitecat;
Senin Acıbademde gebeliğinin takip edildiğini hatırlıyordum.. Demek doğuma Medical Park'a yetiştin canım.. İyi bir hastane, yoğun bakımlarının da iyi olduğunu duymuştuk, ayrıca yenidoğan yoğun bakım doktorunun da bir çok başarıları medyaya yansımıştı.
İlk yazdığın mesajda kızların durumunu detaylı anlatmamıştın, hepimiz çok endişelenmiştik canım. Neyse ki bu mesajınla içimize su serptin.. Çok zor eşin de sen de perişan olmuşsunuzdur.. ama yine de sağlığına çok dikkat et, kendini çok yıpratmamaya çalış canım, çünkü eve çıktığınızda çok özel, titiz bir bakım gerekecek ve güçlü olman gerekiyor.. bir kaç güne yanlarına da girebilirsin, güzel güzel konuş bebeklerinle, onları ne kadar çok sevdiğini, odalarını onları beklediğini, güçlü olmaları gerektiğini anlat..
Sakın hastaneden çıkma konusunda da acele etme canım. Tüm riskler ortadan kalksın, sağlıkları en üst düzeyde olsun da, varsın geç çıksınlar. Dualarımız seninle..

Şişşşşştttt, aklına benim durumumu getirme lütfen.. lmaz: Ben iyiyim canım, daha da iyi olacağım ve hemencek tekrar denemeye başlayacağım.. zemuszemus

Nilsucuğum;
Mesajını okumaya başlayınca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü vallahi. Allah seni de bebeklerini de korumuş canım.. Lütfenn ama lütfenn hareketlerini en aza indir ve hep istirahat modunda uzan lütfen.. Bak gördüğün gibi bir anda kanama oluveriyor, hele rahmin açılması o kadar kısa süre içinde oluyor ki hiç anlamıyor insan. Kendin çok iyi korumalısın. Umarım evde yanında kalacak biri vardır, ne bileyim annen, kardeşim vs. Sakınn ola ki tek başına kalma canım..
Bende biliyorsun amniyo sentez nedeniyle kaybettim yavrularımı. Kocamannn olmuşlardı ama Allah böyle istedi, daha beterinden sakladı bizi diyoruz, toparlanmaya çalışıyoruz. Her geçen gün daha iyi oluyorum.
Hastane çalışanları, ebe hemşirelerimiz, hemşirelerimiz, doktorlarımız, nöbetçi doktorlarımız (özellikle Nejat Bey) çok çok iyiler. Bu konuda çok şanslı hissettim kendimi, hiç incitmediler ve incinmeme izin vermediler sağolsunlar.. Gazete getiren çocuktan, temizlik yapana kadar, sorumlu hemşireden, doktoruna kadar bende her birini çoook sevdim canım.. Allah bir daha bu şekilde onlara muhtaç etmesin, ama onlarsız da bırakmasın :))))

Sebebi belirsiz canım yorgunluk tres herşey.. İkiz taşımak zor tabi sağlıklı geliimleri tek bebeğe göre daha zor.Yani hayırlısı.Daha dikkatli olmak zoryundayız.

Nilsucuğum;
Kesinlikle ikiz gebelik çok ama çok zor.. Lütfenn çok koru kendini.

İşallah bir daha olmaz.Aslında rutinkontrole gitmiştik.Birden oldu.Sanırım çocuklar hastanede biraz dinlenip tatail yapmak istetdiler.Buldular güzel hemşireleri. Hepsi çok şeker ya...

İnşallah bir daha olmaz canım. Sanırım Efe hemşirelerden birine göz koyduuu ayrılmak istemedi hastaneden annesi opuyorumnanaktan

Ahh neyse ki işe gitmek zorunda kalmayacakmıssın.. Bu çok güzel bir haberr zemuszemus

Bir kız bir erkek.Ayrı yumurta ikizleri. İsimleride var.Biri adaş white cat ile. Defne ve Efe hepinizi öpüyorlar.

Adlarıyla sağlıkla büyürler inşallah..

Amin.Artık çok dikkat ediyorum...İnan her anını takip ettim ve çok üzüldüm ama herşeyin bir sebebi vardır belki yeni gelecek olan en mutlu olacak olandır..Çok öpüyorum seni...

canım,allah yavrularınızı size bağışlasın, inşallah sağlıkla tburcu olup evlerine dönsünler , hayırlı sağlıklı uzun ömürleir olsun, çektiğiniz sıkıntıları, dertleri size unuttursunlar sevgileriyle, güzel günleriyle...:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah nilsucum inşallah en erken 36 mı normali ikiz gebeliklerde, en normal zamanında doğsunlar ve sımsıkı sarıl onlara...

Nilsu ve Whitecat,
Allah Efe ve Defne'ye
ve
Defne ve Sanem'e uzun ve sağlıklı ömürler versin. Bahtları bol olsun.

aynen katılıyorum :Saruboceq:

Amin.Artık çok dikkat ediyorum...İnan her anını takip ettim ve çok üzüldüm ama herşeyin bir sebebi vardır belki yeni gelecek olan en mutlu olacak olandır..Çok öpüyorum seni...

Sağol canım..
Dolu dolu 20 hafta annelik duygusunu yaşattı ya Allah bana, meleklerimi hissettim ya, yeterr
Sen hiç üzülme, ben gayet iyiyim, her geçen gün daha da iyi olacağım. Yeni bebeğim için ne kadar çabuk toparlanırsak, bebeğimiz de bize o kadar çabuk gelecek.
Sen bebişlerine ve kendine güzel güzel bak, dikkat et ki, bende sizinle mutlu olayım olur mu canım.
İnan Sancux "doğum yaptım" diye yazdı, sanki benim bebeklerimmiş gibi nasıll mutlu oldum, nasıl yüzüm güldü an-la-ta-mamm..
Bende çoook öpüyorum seni

nilsu geçmiş olsun canım atlatmışsın allahtan
inşallah seninkiler zamanında gelirler son günler artık bol bol dinlenmek gerek..kız ismi olarak ben de defne yi çok beğenirim ama eşimin arkadaşı kızının ismi olunca başka isim düşünüyorum
ama söylim erkek olursa efe ismini düşünüyorum:))

Son düzenleme:
Kızlar;
Benim göbüşş acıktı.. Bugün yemek konusunda iş başa düşüyor çünkü eşim yokk :gitme:
Malesef Koşuyolunda bir toplantıya katılacak.. Muhtemelen geç vakitte gelir..
Ben göbüşümü doyurma hazırlıklarına başlayayım bariii... Aylardır da mutfağa girmeyince bi tuhaf oluyor insannn.. En iyisi filiz kepekli makarna ve kocamannn muhteşem bir salataaa zemuszemus
Ayy hadi öpüyorum hepiniziii..
Hoşçakalınnn

nilsu canım geçmiş olsun Allah acil şifa versin ve bebişler 36. haftaya dek senle kalsınlar isimleri harika hayırlı saglıklı uzun ömür diliorum
whitecat herşey güzel olacak desenize sayfamızın 2 prensesi adaş:) sanem'inde bir adaşı çıkabilir yakında:))

mesajındaki düzenlemeyi nasıl yaptın hmen bizede öğret lütfen

Ayşegül seni çok iyi anlıyorum. İkinci denemeden sonra ben de uzun süre doktora gidememiştim. Benim yerime eşim tek başına gidip konuşmuştu. İstersen sen de öyle yap. Hem eşin de belki kendi sormak istediklerini tek başına sorar. Gerçi bak biz o olaylardan sonra Aydın Hoca'yı bulmuştuk. Yani her geçen şey geçmişte kalıyor ve iyilere yer açıyor.

Merhaba Delipery;
Evine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor olmalısın. 1 hafta sonra güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Biz hep buradayız beklerizzz

evimdeyim çok şükür.Emin ol bunu çok istiyorum, düşündükçe içim titriyo, hatta nefes almakta zorlanıyorum bazen.Sonra kendimi telkin ediyorum,bu duygularımı hiç kimse anlamıyo ancak sizler anlarsınız.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…