ahhh ahhh vücudum bozulmadı ama ruh sağlığım bozuldu, keşke yanlara doğru genleşseydim de kızlarım rahaaat rahattt büyüselerdi içeride :)
Aydın beyde dediki birdenbire oluyor.Gerçekten öyle bende rutin kontrole gitmiştim.Birden oldu.Yani aslında demekki sağlıklı gidişede pek güvenmeyip bol dinlenmek lazım.Senin bebeişlerinde 7.5 ayı geçmiş bence korkma bende iğne olmayıı düşünüyorum... 30. haftada olacağım sanırım.İkizlerde gerçekten giderek taşımak zorlaşıyor nereye sığsın yavrucaklar..Sağ salim bir gelecekler işallah annelerine..
evet yaaa :) :) hiç böyle düşünmemiştim. Güldürdün beni çok teşekkür ederim :) :) amin allah hiçbirimize yaşatmasın.
ahhh ahhh vücudum bozulmadı ama ruh sağlığım bozuldu, keşke yanlara doğru genleşseydim de kızlarım rahaaat rahattt büyüselerdi içeride :)
Şimdiki aklım olsa, öyle fingir fingir gezmez iki seksen yatardım, benden sana tavsiye kendini süper bile hissetsen aman diyim yat uzat ayaklarını sana hizmet etsin herkes :) ben hamileyken yapamadım, lohusalıkta da yapamıyorum. Sezeryan olduğum gün ayağa kalktım daha da yatmadım, bebekler de ortada olmayınca kimse beni adamdan saymadı walla, lohusalık filan hak getire :) Gülben Ergen ikizlerini doğurduktan sonra aynı şeyleri yaşadı, bir röportajında okumuştum, 1 lohusalık borcum var demişti hatun :) benim de içimde kaldı :):)
Görkemciğim;Ayşegül Aydın Hoca ile görüştün mü?
Utkumm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Doğumu Göztepe Medical Park ta yaptım. Eğer zamanında doğurabilseydim kendi doktorum dışarıdan gelip yine orada yapacaktı doğumu. Malum hastanenin SGK anlaşması var, hep içimde ikiz oldukları için erken olacakları ve küvöze ihtiyaç duyacaklarına dair bir his vardı o yüzden allahtan önceden araştırmıştım. Sizlerin de bilgisi olsun bebeklerin küvöz masrafını tamamen SGK karşılıyor. Neyse o kadar aniden oldu ki doğuma doktorum yetişemedi bile, hastanenin doktoru Can Şener gelip yaptı ameliyatı.
Kızlarım 1800 ve 1600gr doğdular tabiki 500 er gram kaybettiler sonra, 1 ayda ancak verdiklerini geri aldılar şimdi kiloları 2100 ve 1600 :lepi: sanırım en az 2 hafta daha oradalar. iyi olsunlar da kalsınlar ben beklerim ne yapayım.
İnşallah sağlıkla eve geldikleri günü görebilirim. dua edin noolur ..
Ayşegül çok teşekkür ederim canım desteğin için, gerçekten çok zor bir durum çeken bilir, hastanede 116 gündür bebeği küvözde olan bir arkadaşım var, bugün bebeği taburcu oldu sağlıkla :) yani çok uzun zaman yoğun bakım kapısında bekleyenler var, umarım kızlarım o kadar çok kalmazlar.
Senin bebeklerin için de çok üzüldüm, allah zamanı geldiğinde eminim seni ve eşini ana baba yapacak, çünkü bunu hakediyorsunuz. Süper bir anne olacağına eminim, bak bu forumdaki herkese pozitif enerjini veriyorsun, sakın onu kaybetme :)
Süperrrrr.Çok tebrik ediyorum,bebişleri.
Enterasan olan şey bende hastanede yatıyordum.Kanamam olduğu için Aydın Bey göndermedi ve iki gün istirahat ettim. Neyseki durdu ve 24 ünde cuma günü taburcu oldum.Taburcu olurken kapıda mavi süs olan odayı gösterdiim.Dedilerki yeni doğum. Çünkü ben yatarken yoktu.İki erkek dediler, hemşireler. Şimdi öğreniyorumki sansunc muş.Süper birşey çok tebrik ediyorum.Keşke bilseydim Rüzgar ve Poyrazı severdim.
Ayşegül Allah sana sabır versin.Hastane hemlirelerine sordum onlardan öğrendim.Benimde ilk gebeliğimde (aşılamada tutan) düşük olmuştu ama seninki çok ilerki safhada olduğu için acın tarif edilemez ama öyle güzel anlattılarki seni hastanede yüreğine sağlık... Çok özel biri olarak anlattılar ve bu kalbin en kısa zamanda yeniden evlat sevgisi ile dolacağına eminim... Sevgiler...
Sebebi belirsiz canım yorgunluk tres herşey.. İkiz taşımak zor tabi sağlıklı geliimleri tek bebeğe göre daha zor.Yani hayırlısı.Daha dikkatli olmak zoryundayız.
İşallah bir daha olmaz.Aslında rutinkontrole gitmiştik.Birden oldu.Sanırım çocuklar hastanede biraz dinlenip tatail yapmak istetdiler.Buldular güzel hemşireleri. Hepsi çok şeker ya...
Yıllık izindeyim zaten sonrasda doğum iznim bşlayacak.Yani aslında istirahatteyim. Dinleniyorum umarım şöyle güzel vakitlice kucağımıza almak nasip olur... Sende dikkat et kendine. Bende de şeker çıkmıştı diyetle düzeldi. O yüzden aslında gebelikte rastlanan olağan birşey takma kafana...l
Bir kız bir erkek.Ayrı yumurta ikizleri. İsimleride var.Biri adaş white cat ile. Defne ve Efe hepinizi öpüyorlar.
Nilsucuğum;
Mesajını okumaya başlayınca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü vallahi. Allah seni de bebeklerini de korumuş canım.. Lütfenn ama lütfenn hareketlerini en aza indir ve hep istirahat modunda uzan lütfen.. Bak gördüğün gibi bir anda kanama oluveriyor, hele rahmin açılması o kadar kısa süre içinde oluyor ki hiç anlamıyor insan. Kendin çok iyi korumalısın. Umarım evde yanında kalacak biri vardır, ne bileyim annen, kardeşim vs. Sakınn ola ki tek başına kalma canım..
Bende biliyorsun amniyo sentez nedeniyle kaybettim yavrularımı. Kocamannn olmuşlardı ama Allah böyle istedi, daha beterinden sakladı bizi diyoruz, toparlanmaya çalışıyoruz. Her geçen gün daha iyi oluyorum.
Hastane çalışanları, ebe hemşirelerimiz, hemşirelerimiz, doktorlarımız, nöbetçi doktorlarımız (özellikle Nejat Bey) çok çok iyiler. Bu konuda çok şanslı hissettim kendimi, hiç incitmediler ve incinmeme izin vermediler sağolsunlar.. Gazete getiren çocuktan, temizlik yapana kadar, sorumlu hemşireden, doktoruna kadar bende her birini çoook sevdim canım.. Allah bir daha bu şekilde onlara muhtaç etmesin, ama onlarsız da bırakmasın :))))
Nilsucuğum;
Kesinlikle ikiz gebelik çok ama çok zor.. Lütfenn çok koru kendini.
İnşallah bir daha olmaz canım. Sanırım Efe hemşirelerden birine göz koyduuu ayrılmak istemedi hastaneden annesi opuyorumnanaktan
Ahh neyse ki işe gitmek zorunda kalmayacakmıssın.. Bu çok güzel bir haberr zemuszemus
Adlarıyla sağlıkla büyürler inşallah..
Ladybird çok teşekkür ederim sana da. Bu erken doğum berbat bişey inşallah hiçbirinizin başına gelmez. Bebeklerde binbir türlü komplikasyon oluyor.Uzun yıllar nörolojik, görsel, bedensel vs gelişimleri ile ilgili kontroller yaptırmamız gerekecek. Şimdilik durumları iyi sayılır, küvözden çıkabilmeleri için birden fazla şartın birarada gerçekleşmesi gerekiyormuş. Kiloları en az 1600gr olacakmış. Biberonla beslenmeye geçmeleri gerekiyormuş. Küvöz dışında vücut ısılarını koruyabilmeleri gerekiyormuş, hiçbir ilaç desteği filan almamaları lazımmış, mışmış da mışşş.. ufak kızım büyükten daha cevval çıktı, bugün biberonla beslemişler keratayı, doktor küvözden sepete terfi yakın dedi:lepi: umarım aksilik çıkmaz.
Yıllık izindeyim zaten sonrasda doğum iznim bşlayacak.Yani aslında istirahatteyim. Dinleniyorum umarım şöyle güzel vakitlice kucağımıza almak nasip olur... Sende dikkat et kendine. Bende de şeker çıkmıştı diyetle düzeldi. O yüzden aslında gebelikte rastlanan olağan birşey takma kafana...l
Nilsu ve Whitecat,
Allah Efe ve Defne'ye
ve
Defne ve Sanem'e uzun ve sağlıklı ömürler versin. Bahtları bol olsun.
Nilsu ve Whitecat,
Allah Efe ve Defne'ye
ve
Defne ve Sanem'e uzun ve sağlıklı ömürler versin. Bahtları bol olsun.
Amin.Artık çok dikkat ediyorum...İnan her anını takip ettim ve çok üzüldüm ama herşeyin bir sebebi vardır belki yeni gelecek olan en mutlu olacak olandır..Çok öpüyorum seni...
nilsu geçmiş olsun canım atlatmışsın allahtan
inşallah seninkiler zamanında gelirler son günler artık bol bol dinlenmek gerek..kız ismi olarak ben de defne yi çok beğenirim ama eşimin arkadaşı kızının ismi olunca başka isim düşünüyorum
ama söylim erkek olursa efe ismini düşünüyorum:))
Merhaba Delipery;
Evine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor olmalısın. 1 hafta sonra güzel haberlerini bekliyoruz canım..Biz hep buradayız beklerizzz
mesajındaki düzenlemeyi nasıl yaptın hmen bizede öğret lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?