Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

white_cat,çok geçmiş olsun.çok zor günler geçirmişsin ama sonunda bebekleri hayırlısıyla gelişimlerini gösteriyorlar .inşallah böyle devam ederler sende hayırlısıyla yavrularını kucağına alır o mis kokularını içine çekersin .

İşallah bir daha olmaz.Aslında rutinkontrole gitmiştik.Birden oldu.Sanırım çocuklar hastanede biraz dinlenip tatail yapmak istetdiler.Buldular güzel hemşireleri. Hepsi çok şeker ya...

nilsu41, çok geçmiş olsun çok dikkat etmen lazım .ikiz gebelik hakikaten çok zor.bana bir tane transfer edileceğini duyunca çok kızmış moralim bozulmuştu ama şimdi düşünüyorumda tutma şansı nekadar yüksekse onların gelişim sürecinde yaşanan riskte okadar yüksek.inşallah bebeklerimizi tam zamanında kucaklarımıza alırız.

Merhaba Görkemciğim;
Bir yandan Aydın Beyi görmeyi çok istiyorum öte yandan bir kaç hafta sonra görürsem daha iyi olur diye düşünüyorum.. Zaten bizim için çok üzgün olduğunu biliyorum, şu an güçsüzüm ve onu daa da üzmek istemem.. Ama bir kaç haftaya gücüm kuvvetim yerine gelecek, kendimi daha iyi hissedeceğim, herzamanki güçlü pozitif hastasını karşısında bulursa o da mutlu olacaktır..
Hastane evimize 10 dakika.. Burnumuzun dibinde.. Eşim de tek başına gitmek istemez zaten.. Azıcık daha vakit geçince giderizz, sımsıkı sarılırız Aydın Beye.. Bakalım önümüzdeki süreci nasıl programlayacak.. :))

Delipery;
Seni çok iyi anlıyoruz canım.. Hepimiz senin geçtiğin yollardan geçtik, hatta çok daha stresli bekleyenlerimiz oldu.. Lütfen evimdeyim artık diye işe güce kalkışma.. Evinin keyfini dinlenerek çıkar, istirahat modunda ol.. İğne için eve gelebilelecek birini bulmuşsunuzdur sanırım.. Kendine güzellce bak olur mu.. Test günün hangi gün?

edit geri gelmis.. bende cikti simdi

Bende yokkk ((

Ayşegülcüm annem yanımda sağolsun herşeyimle o ilgileniyo, hatta iğnelerimi bile o yapıyo.Ben kalçalarımın üzerine oturamıyorum iğneler yüzünden canım çok yanıyo, bunun bi çaresi yokmudur ki.Test günüm 4 ekim, çok heyecanlıyım...

alkollu pamuk koyacakmissin canim.. kizlar anlatiolardi ordan biliyorum.. ama dikkat pamuklarinla oturdugun yere... boyasini cikariomus, altina kotu bi carsaf falan koy

delipery alkollü pamuk bana çok çok iyi gelmiş dök bool bol alkolü ben kalın 3 katlı kağıt havluya döküp onuda iğne yerlerimin üstüne koyuyordum çok rahatlatıyordum

delipery alkollü pamuk kesin çözüm
ben keşfedememiştim banyoda lifle yuvarlak hareketlerle masaj yapıyordum bide bebek yagıyla aynı şekilde avuyordum sanki iyi geliyordu...

sancux naslsın?bebişler nasıl eve cıktın mı meraktayız ses ver bize

Utkummcuğum;
Pazartesi gününden bu yana Sancux'dan haber alamadık.. Telefonlarımıza da cevap veremedi.. İnşallah herşey rast gidiyordur..
Sana özelden msj göndermiştim canım, bi bakıver lütfen..

Kızlar biz iyiyiz merak etmeyin dün akşam çıktık hastaneden aslında Nuri bey çıkarmak istemedi ama ben çıkmak istedim çok, bebekler iyi olunca.
Dün 2 ünite kan verdiler bugün biraz daha iyiyim. Bugünde hastaneye gittim kan sayımı için kan değerlerim artmış artık bebekler için daha iyi olmam gerekiyor.
Hepinizi çok özledim kusura bakmayın telefonlarıma hiç bakamadım.

Son düzenleme:

Merhaba canım;
Biz de seni çok özledik, telefonlarına bakamayacak kadar karışmış olduğunu tahmin etmiştik..
Oğlanlar ve sen iyi olun yeter canım.. Allaha şükür evinize de çıkmışsınız.. Şimdi bebeklerin eve adaptasyonu, sizin bebeklere adaptasyonunuz bir süre geçecek böyle..
Seni de oğluşları da çoookk seviyoruz.. Allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…