Herkese merhaba, çok uzun süredir foruma giremedim, işlerin yoğunluğu bebeklerin hazırlıkları derken zaman çabuk geçti, tam 1 ay önce 29 Ağustos sabahı 30 haftalık hamileyken doğum yaptım. Sabaha karşı aniden sancılarım başladı, ama ben o sancıların doğum sancısı olduğunu anlayana kadar 2 saat geçti, hastaneye zor yetiştik acil olarak sezeryana aldılar. Kızlarım aceleci çıktı. Şimdi 4 haftadır küvözdeler. Çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum, her saniye yüreğim ağzımda yaşıyorum, her telefon çalışında ölecek gibi oluyoum. Hele o yoğun bakımın kapısında beklerken resmen nefes alamıyorum ama sürekli allahıma dua ediyorum, kızlarım biran evvel büyüsünler sağlıkla evime getirebileyim, kucağıma alıp koklayabileyim diye. 1 aydır kızlarıma küvözün camından bakıyorum, elimi bile süremedim daha. Allah yokluklarını göstermesin ben beklemeye razıyım.
Aramıza yeni simalar katılmış :) aslında ben yabancı kaldım size bu telaşlar arasında. Tedavisi devam eden herkese bol şans, hamileliği devam edenlere zamanında doğumlar diliyorum. :)
Sevgiler..
İşallah bir daha olmaz.Aslında rutinkontrole gitmiştik.Birden oldu.Sanırım çocuklar hastanede biraz dinlenip tatail yapmak istetdiler.Buldular güzel hemşireleri. Hepsi çok şeker ya...
Ayşegül seni çok iyi anlıyorum. İkinci denemeden sonra ben de uzun süre doktora gidememiştim. Benim yerime eşim tek başına gidip konuşmuştu. İstersen sen de öyle yap. Hem eşin de belki kendi sormak istediklerini tek başına sorar. Gerçi bak biz o olaylardan sonra Aydın Hoca'yı bulmuştuk. Yani her geçen şey geçmişte kalıyor ve iyilere yer açıyor.
evimdeyim çok şükür.Emin ol bunu çok istiyorum, düşündükçe içim titriyo, hatta nefes almakta zorlanıyorum bazen.Sonra kendimi telkin ediyorum,bu duygularımı hiç kimse anlamıyo ancak sizler anlarsınız.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
edit geri gelmis.. bende cikti simdi
Merhaba Görkemciğim;
Bir yandan Aydın Beyi görmeyi çok istiyorum öte yandan bir kaç hafta sonra görürsem daha iyi olur diye düşünüyorum.. Zaten bizim için çok üzgün olduğunu biliyorum, şu an güçsüzüm ve onu daa da üzmek istemem.. Ama bir kaç haftaya gücüm kuvvetim yerine gelecek, kendimi daha iyi hissedeceğim, herzamanki güçlü pozitif hastasını karşısında bulursa o da mutlu olacaktır..
Hastane evimize 10 dakika.. Burnumuzun dibinde.. Eşim de tek başına gitmek istemez zaten.. Azıcık daha vakit geçince giderizz, sımsıkı sarılırız Aydın Beye.. Bakalım önümüzdeki süreci nasıl programlayacak.. :))
Delipery;
Seni çok iyi anlıyoruz canım.. Hepimiz senin geçtiğin yollardan geçtik, hatta çok daha stresli bekleyenlerimiz oldu.. Lütfen evimdeyim artık diye işe güce kalkışma.. Evinin keyfini dinlenerek çıkar, istirahat modunda ol.. İğne için eve gelebilelecek birini bulmuşsunuzdur sanırım.. Kendine güzellce bak olur mu.. Test günün hangi gün?
Bende yokkk((
Ayşegülcüm annem yanımda sağolsun herşeyimle o ilgileniyo, hatta iğnelerimi bile o yapıyo.Ben kalçalarımın üzerine oturamıyorum iğneler yüzünden canım çok yanıyo, bunun bi çaresi yokmudur ki.Test günüm 4 ekim, çok heyecanlıyım...
mystryy biraz az yaz yakinda 4 kalp olacaksin.. bisi soleyecegin zmn sen bana sole ben yazarimPPPPPPPP
yemezleeerrrrrr
sancux naslsın?bebişler nasıl eve cıktın mı meraktayız ses ver bize
Kızlar biz iyiyiz merak etmeyin dün akşam çıktık hastaneden aslında Nuri bey çıkarmak istemedi ama ben çıkmak istedim çok, bebekler iyi olunca.
Dün 2 ünite kan verdiler bugün biraz daha iyiyim. Bugünde hastaneye gittim kan sayımı için kan değerlerim artmış artık bebekler için daha iyi olmam gerekiyor.
Hepinizi çok özledim kusura bakmayın telefonlarıma hiç bakamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?