Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sancux, ogullarinla birlikte hosgelmissiniz evinize. Sen iyi olki bebekler de iyi olsun.
Kendini çok yorma lütfen. Çok öpüyorum taze anne :))

Aysegulll neden sabaha kadar uyuyamadin cnm?
İyisin değil mi?

Günaydın canım;
Ne bileyim uyuyamadım bir türlü, yine ateşim vardı, aklıma da türlü türlü şeyler geldi durdu işte....
Bilgisayarın başında oturmaktan sıkılıp sonrasında biraz kitap okudum..
Sabahı bulduk zaten..
Şimdi eşimle çıkacağız, ofisinde yemeklerini yapan sevgili Ayfer Hanıma kahvaltıya davetliyim. Üstüne de kahve keyfi yapacağız..
Öpüyoyummmm

Bu gece uyuyamadım bi türlü napiiimm ((

dogadanin gece cayi var.. paketi mavi, ay dede falan var uzerinde. bana ii gelio o uyuyamadigimda, uykumu getirio hemen... evde bulundur istersen, tadi da guzel

cnmcim cvp yazdim ama burdan da yazayim. duyunca kan vermeleri falan uzdu beni ama simdi iyi olmana cok sevindim, her gecen gun enerjini toplayacaksin, toplamalisin cunku bebislerinle ilgilenmek icin guclu olman gerekiyor:))). coooook opuyorum seni

Whitecat bebişleri hayırlı olsun bir ömür mutlu sağlılı olsunlar inşallah. 1 aydır baya ilerleme olmuş aslında kilolarıda iyiymiş inşallah en kısa zamanda toparlanırlar ve evinize dönersiniz.Defne ve sanem isimleride çok güzel

Nilsu canım çok geçmiş olsun dinlenmek çok önemliymiş gerçekten herkes söylüyor. Sancux çalışmadığı evde olduğu için daha şanslıydı sağlıkla evine döndü çok şükür, inşallah sende sorunsuz bir doğum yapıp bebeklerinle evine dönersin

İyi ol canım benim
Seni çok iyi anlıyorum canım iki tane bebek onların bakımı bitip uyuduklarında da sen dinleniyorsundur.
Ama ara sıra bize yaz çünkü merak ediyoruz seni bebişleri.
Hepinizi çok öpüyorum
opuyorumnanaktan

Delipery sonucunu heyecanla bekliyorum canım.
Alkollü pamuk süper benimde iğnelerimi eşim yapıyordu .
bol bol alkol döküm üzerine yine alkollü büyük pamuklar koyup birazda ovalayıp 10 dak. açık bekliyorduk pek sıkıntı geçmedim.
Test tarihi üç ekim ayy çok az kalmış :)))))))))))

Ayşegülcüm sabaha kadar uyumamışsın canım.
Uyuyamamakta çok can sıkıcı valla uykusuz geçen bir günde sona inşallah bu gece deliksiz uyursun.

selam kızlar...bende öngörüşme için aydın beyden kasım ayına randevu alabildim...diğer bayan nasıl bir doktor ön görüşmede ona gitsemmi acaba? birde semen testi vericez orada....sizce güvenilirmi....biz 6 ay arayla iki yerde verdik sayı birinde 15 milyon diğerinde 1 milyon doğal olarak buraya güveniyorum doğrusonuç için ne dersiniz?

Bu gece uyuyamadım bi türlü napiiimm ((

merhaba ayşegül , tabi sen beni tanımıyorsun. bugüne kadar siteye hiç girmedim. Hep misafirdim o yüzden bu ismi aldım. ben de Aydın hocanın hastalarındanım. tedavim seninle aynı gün başlamıştı. O yüzden sürekli senin yazdıklarını okuyordum . benim de ikiz tutmuştu. 18. hafta amniosentez sonrası da bebekleri kaybettim. Dün alışkanlık işte neler yazıyosunuz diye siteye girdim senin durumunu okudum çok çok geçmiş olsun inan o kadar üzüldüm ki bu sefer ikimiz için hıçhıra hıçkıra ağladım. ben toparladım işe başladım. Elimizden geleni yaptık. Keşke bebeklerimiz olsaydı ama olmadı. En azından biz sağlıklıyız. Eşimiz yanımızda, yaşımızda genç, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak. Gerçi Aydın hoca 6 ay görüşmeyi red etti ama napalım 6 ayda gelir geçer. Yeter ki sağlıklı olalım sevdiklerimiz yanımızda olsun . Tekrar eski sağlığına neşene kavuşmanı diliyorum.

çok çok üzüldüm keşke hiç birimiz bunları yaşamamış olsak niye onca zaman misafir oldun neden paylaşmadın bizlerle...bundan sonra misafir olma paylaş lütfen.sezeryanlamı oldu doğumun 6 aylık süreç bana bunu düşündürdü...Allah inşallah bundan sonra böyle sınamasın sende kavuş bebeğine

merhaba edut hoşgeldin aramıza.ben ön görüşmeyi kesinlikle aydın beyle yapmanı öneririm diğer randevuların daha sonra Aydın Bey'in programına göre düzenlenecektir.semen testinin asm'de güvenli olduğunu düşünüyorum ama sizi Aydın bey yönlendirsin tahlillerinizi o istesin daha iyi olur.bu arada senin yaşın kaç ve bu ilk denemeniz mi olucak?

spermiogram tabii ki güvenilir çünkü burası bir IVF merkezi zaten onlarda seni ii bir yerde yaptırman için yönlendirirler ve bir testi mutlaka hastanede yaptırman gerekir

hoşgeldin aramıza nasıl dayandın yazmadan??Allah sabır versin arkadasım, bilirsin bende 16+5 te düşük yaptım benim ki tek yumurta ikiziydi ve birinin ense kalınlığı 4mm idi
senin amniyo sentez sebebin neydi?amniyosentezi kim yaptı??nerde yaptı?? sonucu ne cıktı??
çok soru oldu ama merak ettik dilerim sende en kısa sürede bebeğini kucagına alırsın

ben 32 yaşındayım...eşimde aynı...ben pko luyum eşimde sperm azlığı ve morfoloji var...6 ay önce değerimiz 15 milyondu bizde aşılama raporu çıkardık, ilaçları almış beklerken doğal kimyasal gebelik geçirdim...şimdi 1-2 ay bekerken eşim bir daha test verdi değelere inanamadık çünkü 1milyon 100 bin di....şimdi öncelike testi tekrarlamak istiyoruz...çünkü bu değerle aşılama yaptırmanın anlamı yok.... bakalım...

kimyasal gebelik gibi bir şanssızlık yaşamışsınız ancak demekki gebelik belkide doğal yoldan sağlanabiliyor.bence elinizdeki test sonuçlarıyla birlikte aydın beye randevunuza gidin o sizden sağlıklı bir semen testi zaten isteyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…