Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Edut canım benim eşimde sorun var varikosel varmış meğersem siz ona baktırdınızmı. Bizde acıbademde test yapmıştık normal çıkmıştı sonra Asm defalarca bakıldı düşük çıktı

Misafir çok üzüldüm. Önce Utkumm sonra Ayşegül aynı şeyleri yaşadı keşke olmasaydı İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıklı bebekleri olur.

Selam kizlar
Bizim yarin 10:45 de randevumuz var. Once bebeklerin sonra da benim.
Hepinizi opuyorum cok.....

Ayy yerim ben onları.
Bu kadar çocuk özlemi çeken teyzeleri varken yandı onlar valla sancux sen onları biraz büyüyünce bize göster yoksa bititricez senin yakışıklıları.

canım varikoseli var ama amelyatlık değil galiba 2. derece ve geri akıntısı yok....ürolog tahminen yumutalığı geç düşmüştür dedi ama beni korkum genetik olmaı

canım varikoseli var ama amelyatlık değil galiba 2. derece ve geri akıntısı yok....ürolog tahminen yumutalığı geç düşmüştür dedi ama beni korkum genetik olmaı

Anladım canım bende varikosel çıkınca genetik kafama takıldı hala öyle, şimdi dondurulmuşlara pozitif sonuç aldım cuma günü keseyi görücez, bakalım zaman gösterecek ne kadar kafama taksamda değiştirebileceğim birşey yok bugünleride gördüm yaa Allaha bin şükür diyorum sadece

allaha binlerce şükürler olsun bacım....senin adına çok sevindim....bizde aydın beye kasım da ancak görüşme için randevu alabildik....aslında ben 3 ay öncede almıştım görüşmeye ama eşimi ikna edememiştim...

beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim böyle bir grupta olmak güzel, çünki özellikle böyle bir durumda bizi pek anlayan çıkmıyo. normal doğum yapıldı. bence de 6 ay uzun bir süreç ama psikolojik olarak da toparlanman gerekir dedi hoca. bana kalsa hemen bugün başlama tarafındayım. Allah hiçbirimize keşke göstermese ama oluyo işte

hoşgeldin aramıza nasıl dayandın yazmadan??Allah sabır versin arkadasım, bilirsin bende 16+5 te düşük yaptım benim ki tek yumurta ikiziydi ve birinin ense kalınlığı 4mm idi
senin amniyo sentez sebebin neydi?amniyosentezi kim yaptı??nerde yaptı?? sonucu ne cıktı??
çok soru oldu ama merak ettik dilerim sende en kısa sürede bebeğini kucagına alırsın[/QUOTE]

sorulara yanıt vermek güzel çünki benim gibi eminim sadece takip eden bilgi almak isteyen bir sürü anne aday var. ben inanın çok yararlandım bu siteden. sizlerin adına sevindim üzüldüm. bebeklerden birinin gelişim geriliği vardı. İstanbulda atıl yüksel hocaya yönlendirildim. yaşamasını engelleyici genetik problemi (holoproensefali) olduğunu söyledi. beyin gelişimi bozukmuş. Hoca hem genetik problemin adını koymak hem de yaşımın biraz ileri olmasını (36) göz önüne alarak amniosentes yaptı. bir bebeğe de ilaç verilerek kalbi durduruldu. 2 gün sonra enfeksiyon gelişti, acilen bebeklerin alınması gerektiği aksi halde benim yaşamımın tehlikede olduğu söylendi. çapa da yapılmıştı işlemlerim. sonuç hala gelmedi.

sorulara yanıt vermek güzel çünki benim gibi eminim sadece takip eden bilgi almak isteyen bir sürü anne aday var. ben inanın çok yararlandım bu siteden. sizlerin adına sevindim üzüldüm. bebeklerden birinin gelişim geriliği vardı. İstanbulda atıl yüksel hocaya yönlendirildim. yaşamasını engelleyici genetik problemi (holoproensefali) olduğunu söyledi. beyin gelişimi bozukmuş. Hoca hem genetik problemin adını koymak hem de yaşımın biraz ileri olmasını (36) göz önüne alarak amniosentes yaptı. bir bebeğe de ilaç verilerek kalbi durduruldu. 2 gün sonra enfeksiyon gelişti, acilen bebeklerin alınması gerektiği aksi halde benim yaşamımın tehlikede olduğu söylendi. çapa da yapılmıştı işlemlerim. sonuç hala gelmedi.[/QUOTE]

Çok üzüldüm; verilen süre çabucak geçer inşallah canım
genetik sorunlar neden oluyor senin sorunun neydi

Son düzenleme:
bomba haberlerle döndüm:)
nurtopu gibi
bir polip (8 mm)
bir kist(sol yumurtalıkta 3cm)
bir miyom(24mm)

varmışta haberim yokmuş(
ayrıca hastaneye gittim sırada beklerken bir de ne göreyim ortaokul sınıf arkadasım karsımda:)))
ayrıntılar facete:)öptüm sizi

Çok üzüldüm; verilen süre çabucak geçer inşallah canım
genetik sorunlar neden oluyor senin sorunun neydi[/QUOTE]

bende polip varmış. bugüne kadar kimsenin göremediği. sağolsun aydın hoca bir kere de gördü . gene de yaşım göz önüne polip alındıktan sonra tüp bebek yapıldı. 2. denemede ollmuştu.herne kadar daha kesin olmasa da genetik sorunlar ailedem kalıtımsal geliyo. ama bebekte olan hastalık genetik olmadan 250 gebelikte 1 tesadüfen de olabiliyomuş. tesadüf mü genetik mi yanıtını amniosentez sonucu verecekmiş. umarım genetik değildir.

Oooo, peki ne yapılacak? Histeroskopi mi?
Neyse sen dönünce yazarsın detayları.

Nasil ya neyse ne olacak simdi tedavi asamalari sekercim

Edut ve misafirim hosgeldiniz.yasananlar zor,uzucu ve cok yorucu...ama insallah allahin izniyle hepimiz mis kokulu kuzucuklarimiza kavusacagiz:))))

misafirim aydin hoca mi seni atil yuksele yonlendirdi?

bende seni bulamadım maalesef.
İyiyim.
Test sonucun iyi çıkmış çok sevindim. Hep böyle güzel güzel gider inşallah.

Misafirim yaşadıkların gerçekten çok acı çok üzüldüm. geçmiş olsun ..en kısa zamanda sağlıkla yavrunu kucağina almanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…