Selam kizlar
Bizim yarin 10:45 de randevumuz var. Once bebeklerin sonra da benim.
Hepinizi opuyorum cok.....
mariner noldu canım test sonucun?
selam kızlar...bende öngörüşme için aydın beyden kasım ayına randevu alabildim...diğer bayan nasıl bir doktor ön görüşmede ona gitsemmi acaba? birde semen testi vericez orada....sizce güvenilirmi....biz 6 ay arayla iki yerde verdik sayı birinde 15 milyon diğerinde 1 milyon doğal olarak buraya güveniyorum doğrusonuç için ne dersiniz?
merhaba ayşegül , tabi sen beni tanımıyorsun. bugüne kadar siteye hiç girmedim. Hep misafirdim o yüzden bu ismi aldım. ben de Aydın hocanın hastalarındanım. tedavim seninle aynı gün başlamıştı. O yüzden sürekli senin yazdıklarını okuyordum . benim de ikiz tutmuştu. 18. hafta amniosentez sonrası da bebekleri kaybettim. Dün alışkanlık işte neler yazıyosunuz diye siteye girdim senin durumunu okudum çok çok geçmiş olsun inan o kadar üzüldüm ki bu sefer ikimiz için hıçhıra hıçkıra ağladım. ben toparladım işe başladım. Elimizden geleni yaptık. Keşke bebeklerimiz olsaydı ama olmadı. En azından biz sağlıklıyız. Eşimiz yanımızda, yaşımızda genç, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak. Gerçi Aydın hoca 6 ay görüşmeyi red etti ama napalım 6 ayda gelir geçer. Yeter ki sağlıklı olalım sevdiklerimiz yanımızda olsun . Tekrar eski sağlığına neşene kavuşmanı diliyorum.
Selam kizlar
Bizim yarin 10:45 de randevumuz var. Once bebeklerin sonra da benim.
Hepinizi opuyorum cok.....
Edut canım benim eşimde sorun var varikosel varmış meğersem siz ona baktırdınızmı. Bizde acıbademde test yapmıştık normal çıkmıştı sonra Asm defalarca bakıldı düşük çıktı
Misafir çok üzüldüm. Önce Utkumm sonra Ayşegül aynı şeyleri yaşadı keşke olmasaydıİnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıklı bebekleri olur.
canım varikoseli var ama amelyatlık değil galiba 2. derece ve geri akıntısı yok....ürolog tahminen yumutalığı geç düşmüştür dedi ama beni korkum genetik olmaı
Anladım canım bende varikosel çıkınca genetik kafama takıldı hala öyle, şimdi dondurulmuşlara pozitif sonuç aldım cuma günü keseyi görücez, bakalım zaman gösterecek ne kadar kafama taksamda değiştirebileceğim birşey yok bugünleride gördüm yaa Allaha bin şükür diyorum sadece
çok çok üzüldüm keşke hiç birimiz bunları yaşamamış olsak niye onca zaman misafir oldun neden paylaşmadın bizlerle...bundan sonra misafir olma paylaş lütfen.sezeryanlamı oldu doğumun 6 aylık süreç bana bunu düşündürdü...Allah inşallah bundan sonra böyle sınamasın sende kavuş bebeğine
hoşgeldin aramıza nasıl dayandın yazmadan??Allah sabır versin arkadasım, bilirsin bende 16+5 te düşük yaptım benim ki tek yumurta ikiziydi ve birinin ense kalınlığı 4mm idi
senin amniyo sentez sebebin neydi?amniyosentezi kim yaptı??nerde yaptı?? sonucu ne cıktı??
çok soru oldu ama merak ettik dilerim sende en kısa sürede bebeğini kucagına alırsın
bomba haberlerle döndüm:)
nurtopu gibi
bir polip (8 mm)
bir kist(sol yumurtalıkta 3cm)
bir miyom(24mm)
varmışta haberim yokmuş(
ayrıca hastaneye gittim sırada beklerken bir de ne göreyim ortaokul sınıf arkadasım karsımda:)))
ayrıntılar facete:)öptüm sizi
bomba haberlerle döndüm:)
nurtopu gibi
bir polip (8 mm)
bir kist(sol yumurtalıkta 3cm)
bir miyom(24mm)
varmışta haberim yokmuş(
ayrıca hastaneye gittim sırada beklerken bir de ne göreyim ortaokul sınıf arkadasım karsımda:)))
ayrıntılar facete:)öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?