Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkumm canim senin karnim şişiyor mu?
Benim sabahlari iniyor aksama dogru basliyor sismeye nefes almada zorluk oluyor.
Bunu da soracagim normal mi?

Merhaba kızlar bugün giremedim hiç..Nasılsınız klasik hamilelik problemleri ile uğraşmaya başlamışsınız bile:)) Benim için yoğun bir gündü..Çok öpüyorum sizleri..

Selam kizlar. Ben bugun hep disardaydim. Eve yeni geldim ve hemen neler oluyor diye bir bakmak istedim. Ignelerin morluklari bende gecti ama siz bir sure daha devam edeceksiniz. Bence en zoru bu igneler. Ben alternatif cozum sormustum gecen hafta gittigimde. 2 alternatifi var. Biri yumusak bir hap. Sabah oglen aksam 2'ser adet yatar pozisyonda vajinaya yerlestiriyorsun. Sonra bir sure o pozisyonda yatiyorsun. Oglen yapamayacagim icin baska ne olabilir diye sordum. Gene vajinanin icine sokup puskurtulen bir ilac soyledi. O da gunde 2 kez yapiliyor. Bir sure sonra vajinada tahris olabiliyormus. Kisaca en mantiklisi igne. Morarsa da idare etmek gerek. :))
Umarim hic bulantisiz atlatirsiniz bu donemi.
Gorusuruz

Sanki benim biraz iştahım açıldı ilaçları etkiliyor mu bilmiyorum?Karın şişkinliğim var feci halde, işe gitmedigim dönemlerde evde pijama ile dolaştıgımdan anlamıyormusum, pantolon giymek işkence halini aldı, bugun etek giydik onuda giymeyi sevmiyorum bir altına çorap giymek lazımladybirdün bahsettiği çoraplardan sordum bugun ama siyah rengi vardı almadım, sanırım en kısa sürede rahat bişeyler almam lazım..

günaydın kızlara.s.
hepinize güzel bir gün diliyorum...
bu sabah agaçlar çiçek açmış, bahar gelmiş...
Müjdeler olsun kuşlara balıklara...
İlk Cemrenin düşmesiyle içime bir umut düştü bu bahar, dilerim hepimizin umutları gerçeğe dönüşür
Sizleri çok seviyorum kızlaropuyorumnanaktan

Günaydin canim....
Evet bahar geldi artik.
Insanin içi içine sığmıyor.
Bende herkese güzel bir gün diliyorum.

Annemdeyim dünden beri.
Bu akşam eşim almaya gelecek.
Evimi özledim, gerçi özlenecek hali yok ama.
2 haftadir temizlik yapamiyorum ev çok fena.
Eşim sadece birkac kez süpürdü.
Sen napiyorsun Utkumm temizlik işini?

Kizlar Sevgi kelebekleri olmussunuz siz :))
Gerci bende de manasiz bir mutluluk var. Bahar'dan sanirim.
Utkumm gebe magazasinda da corap var. Ten rengi falan alabilirsin. Havalar isindi. Mus corap devri kapaniyor. Bir de ilk etapta bir buyuk beden kiyafet alirsan idare edebilirmissin.
Son tiyo. Mevcut coraplarinin kalin lastik kismina 4-5 makas darbesiyle kesip belini rahatlatabilirsin. Corap kacmiyormus.
Optum sizleri. Bu arada hayirli kandiller...

Bu arada temizlik icin bir yardimci bulmanizi oneririm.
Begenmesenizde idare etmeniz gerek.
Kendinizi yormayin lutfen.

Sancux'cum senin degerin cok yuksek cikmisti, muhtemelen ikiz. Dolayisiyla siskinlik sikintin da daha fazla rahatsiz ediyordur. Ben dr.a sordugumda bir iki hafta daha devam eder demisti (dustugunu farketmeden once) cok rahatsiz olursan gel karnindaki suyu aliriz demisti. Bi hastaneye ugra istersen.
Gecmis olsun.

canım sağ olasın tüyolar için, deneyecegim..
sancux hiç sorma bende yardımcı arıyorum nerden bulcam istedigim gibi birini...
bizim mahallede bir abla vardı memnundum rahatsızlandı, ondan sonra kimi çagırdıysam memnun kalmadım...

Evet canim havalar açinca insaninda içi açiliyor.
Havanin durumu insanin ruh halinide etkiliyor.
Ladybird cnm sen ne zamana aldin Aydin beye randevuyu ?

Karnimin şişligi sabahlari iniyor gece olunca şişiyor çok.
Doktora gitsem çok şiş demez gece görmedigi icin.
Şu an bakalim idare ediyorum 9 martta soracagim.
Zaman nasil geçecek kizlar bilmiyorum.
Herseyin yolunda oldugunu bir duysam o zaman rahatlayacagim.

benim randevum 8 martta. Hala regl olmadim. Biran once olsa ve bitse istiyorum.
Sancux bence yarin ugra hastaneye hic bekletme. Zaten 2 dk suruyor bakmasi. Onumuzdeki hafta Aydin Bey olmayacak. Simdi gorusmende fayda var. Birsey cikmaz sabah diye erteleme.

Sancux dr karnina bakip karar vermiyor ultrasonla karin bolgesinde biriken suya bakiyor :) birsey varsa mutlaka gorur.

canım sen igne vurulduktan sonra şişkinlik oluyor galiba bence onuda göz önüne alarak sorman lazım inş. önemli degildir, benimki sürekli şişkin o kadar güzel kilo vermiştim ki göbek kalmamıstı 6 aylık hamile gibi göbek çıktı ayrıca kilo alımı 3 olmus kızlar ne olcak halim:kedi:

Günaydin kizlar.......
Ne güzel bugün cuma haftasonu yaklaşti.
Dun gece ilk defa karnim şişmedi şu an karnim normal şişlikte.
Bakalim bu aksam ne olacak?
Eger bu aksamda olursa yarin belki ugrarim hastaneye.
Utkumm bende ignenin yaptigini dusunuyorum zaten yan etkilerini de ödem yaziyor.

Ananas ödeme iyi geliyormuş.
Yine yemeye başladim belkide o indirdi şişligimi.
Utkumm sende dene istersen belki sanada iyi gelir.
Bende 3 kilo aldim napalim olacak, çok yemiyorum iştahim açilmadi daha.
Birde açilsa ne olur bilmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…