Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ladybird cnm umarim bir an once adet olursun.
Bende 8 marta randevu almak istedim ama çok yoğunmuş Aydin bey bizde 9 marta aldik.

canım yalnız ananası fazla yeme hamilelige zara verebilir, geçende transfer öncesi yiyin ama testten sonra fazla yemeyin diyordu

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Sancux,
çayla zaten aram yoktu ama kahvaltıda bazen sallama 2-5 sn kadar fincanımda tutup içiyorum yada çok aaçık dün canım deli gibi nescafe istedi ama içmedim bir yazı okudum, bizim vucudumuzda yarı ömrü 1-2 saat olan kafeinin bebeğin(ceninin) vücudunda 100 saati bulabiliyormus özellikle ilk 3 ay boyunca tüketmemeye çalışacagım..Malum kolada aynı şekilde.Türk kahvesi biraz daha masum gibi görünüyor gözüme günde 2 fincandan fazla tüketmemeli deniyordu onun içinde...ayrıca bazı bitki caylarında bile kafein varmıs.
Türk kahvesini ve Nescafeyi çok severim ama bebişler için vazgecerim:)dedigim gibi arada belki Türk kahvesi içerim ama nescafeyi düşünmüorum şimdilik...
iş yerinde sürekli su içiyorum hemen hemen 1.5 lt yi buluyor, eve gelincede devam ediyorum, 1 çaybardağının içine 1papatya atıyorum gene onuda 3-5sn bekletip alıyorum, hoş bir tadı var tavsiye ederim...
dün akşam 2 bardak portakal suyu sıkıp içtim

Utkumm cnm ben kahve ve kola içmiyorum.
Normalde hergun kahve icerdim ama çok canim çekmiyor.
Bir tek çaya dayanamiyorum özellikle kahvaltida iki bardak çay içiyorum.
Onunda açik olmasina dikkat ediyorum.

Ladybird Denico nerelerdesiniz kızlar?Haftasonunu degerlendiriyorsunuz anladıgım kadarıyla, bende dinlenerek degerlendiriyorum:)
Sancux canım aslında cok fazla kafaya takmamak lazım anladıgım kadarıyla sadece zarar verecegini hissettiğimiz seylerden uzak durmamız yeterli olacaktır inş.

gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Anne adaylari hamilelik belirtileri basladi mi?
Keyifler herkeste iyidir umarim.
Sevgiler.

GÜNAYDIN ARKADASLARa.s.
HEPİNİZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..
Ladybird canım ben iyiyim Allah'a şükür , şu an kasık ağrısı dışında bir belirti yok, bazen yataktan hızlı kalkınca başım döner gibi oluyor..Şimdilik herşey yolunda Allaha şükürler olsun sadece kilo almak beni korkutmaya başladı..

Gunaydin utkumm, sana da iyi haftalar.
Kilo aldiginizi sanmiyorum. Vucut su topladigi icin onun siskinligidir.

Ama gene d dikkat edin.

Selam kizlar...
Iyi haftalar diliyorum hepinize.
Haftasonu kimse girmemis pek bende dun aksam bir sürü şey yazdim cevapla tuşuna basamadan yazdiklarimin hepsi uçtu gitti bende sinirlendim çiktim.
Arada bir oluyor boyle.

Ladybird cnm bende de belirti falan yok sadece karnimda gerginlik şişlik var.
Bu aralar çok çabuk sinirleniyorum adet oncesi oldugu gibi.
Şu aralar kilo almadim tedavi sirasinda almiştim zaten üstüne daha almadim.

Ladybird cnm sen nasilsin?
Hep bizden bahsediyoruz asil senin durumun da önemli.
Duygularini paylaş bizimle olur mu?
Kimseyle konuşulmaz bilirim bende aşilamadan sonra kimseyle dertleşememiştim.
Eşim sağ olsun pek sevmez bu konularda konuşmayi, hiçbirşey yokmuş gibi davranir.

ladybird adetin basladı mı canım nasılsın gercekten de sancux dogru diyor bizim vaktimiz beklemekle geçiyor asıl siz nasılsınız anlatın, ya içimde bi sıkıntı var kızlar...

Utkumm o sıkıntı bendede var.
Ne oldugunu sanirim biliyorum.
Keseleri ve kalp atişlarini herseyin yolunda oldugunu duymadan da geçmeyecek gibi:)))))
Olumlu düşünüyorum hep herşey güzel olsun diye.

sen 9 martta 15:30 da mı gideceksin, normalde benimki o saatteydi, ama eşimin işinden dolayı ertsi günü tercih etttik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…