Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kizlar o kadar karmasigim ki anlatamam.
Ama konu bu sefer biraz farkli.
Hala regl olmadim. Kan degerimse yukselmis.
Cts test yaptirdim 570 cikti. Dr normalden dusuk saglikli bir gelisim yoktur dedi. Kisacasi dis gebelik suphesi var simdi de. Bugun tekrar ettim testi. 1060 olmus. Henuz dr la konusmadim. Ne diyecek merak ediyorum. Crs gene test ister sanirim. Tam 7 test yaptim simdiye kadar. Insallah dis gebelik cikmaz. Yoksa kempterapi ignesi falan oluyormus. Daha kotusu ameliyat, tup alinmasi vs.
Dun sadece dis gebelik konusunu okudum forumda.
Bir taraftan da icime bir umut isigi dogdu. Kimbilir hayatta mucizeler oluyordur belki de..

Ladybird canim Aydin bey ne diyor tahlil sonuclarin icin.
Aslinda keşke kontrole gitsen muane ile belli olur aslinda değil mi.
Ben senin degerin katlanmadiginda belki ikizde teke dusmustur diye umut etmistim.
Hersey olabilir imkansiz diye birsey yok.

Canım benim kötü düşünmeyelim inş. herşey iyi gider , bizim embriyolar rahime yerleştikten sonra tüplere geçme ihtimali varmı?, bildigim kadarıyla dış gebelik tüplerde gerçekleşiyor..iş yerimde bi arkadasımın geçen yıl spiral takılı olmasına ragmen hamile kalmasının ardından dış gebelik oldugu ortaya cıkmıstı dr u anlamakta biraz gecikince tüplerinden birisi alınmıstı..
Ladybird canım Allah'ım inş. hayırlısı ile bebeğini kucagına almayı nasip eder, sağlığına biran önce kavusursun. kendini sakın üzme herşey yoluna girecek ben buna inanıyorum ama sancux'un da dedigi gibi bir an önce dr gitsen daha iyi olmaz mı? Aydın bey çagırmadı mı?

Merhaba arkadaşlar..Utkumm sancux sıkmayın canınızı 1 hafta kaldı içinizin rahatlamasına..Ladybird canım inşallah dış gebelik yoktur, muayene sonucu bir müjde duyarız senden..Artık güzel haberler duymak istiyorum senden hem de çook..

ASM de hemetoloji doktorum senelik izne çıkacağı gün beni aradı ve genetik testlerimin muhteşem olduğunu söyledi..Doktorla henüz yüzyüze gelemedik ve sonuçlarımı asm'ye gidip almadım..Aydın bey'e gideceğim gün elden alıp ona da göstereceğim..Şimdi regl tarihimi bekliyorum muhtemelen 3 gün sonra olacak 10 gün içinde de histereskopi olacak..Hepinizi çok öpüyorum kızlar..sevgilerimle..

denicocum güzel haberler almak cok güzel inş. herşey daha da iyi gider..
histereskopinde başarıyla sonuçlanır inş.

Kizlar slm, bugun Ebru hnm.a kontrole gittim. dis gebelik oldugunu sanmiyorum ama kontrole devam dedi. Yarin tekrar tahlil yaptiricam cuma gunu de tekrar muayene olur sanirim. Persembe-pazar toplantim vardi sehir disinda. Gidemezsin, acil bir durumda hemen hastaneye gelmen gerekir dedi. Dolayisiyla durumu artik mudurum ve gn. Md. Yardimcimiza soylemek zorunda kaldim.
Dis gebelik riskini anlayisla karsiladilar.
Guzel haber 2 kese gorunuyor. Ama biri kesin degil daha dogrusu cok kucuk. Gerci bunlar yalanci kese de olabilirmis. Bazen dis gebelikte rahimde yalanci keseler olusabiliyormus.
Izlemeye devam edecegiz.
Utkumm dis gebelik riski(okuduklarimdan anladigim kadariyla) tup bebekte daha cokmus. Yaramaz embriyolar yollarini sasirip tupe kacabiliyormus. Normal hamileliklerde ise tuplerde tikaniklik varsa dis gebelik olusuyormus.

Deniko'cum bende guzel haberi cook istiyorum. Genetik testlerin temiz olmasina cok sevindim. Bundan sonra da hersey yolunda gidecek insallah.

Hepinizi cook optum gorusuruz.
Not: iPhone dan girip yaziyorum klavye kadar rahat olmuyor, bazi seyleri atlamis olabilirim.

Kızlar basım cok agrıdı işlerimiz öyle yogun ki anlatamam, hiç bir işlemimiz yplunda gitmiyor müfettişlerin teftisinden sonra ortalık darma duman olmus

Ladybird cnm umarim keseler yalanci kese degildir.
Dış gebelik olsa ebru hanim anlardi bence.
Ya inşallah güzel haberler alirsin bizde senin kadar seviniriz canim.
Benim içimde iyi hisler var güzel şeyler olacak.

Denikocum genetik testinin sonucunun iyi çikmasina çok sevindim.
umarim önündeki bütün engelleri kolayca atlatirsin ve seninde guzel haberini aliriz ve seviniriz.

Utkumm kolay gelsin arkadaşim çok yormamaya çaliş yinede kendini.
Baş ağrisi çok kötüdür bilirim.
Benimde dün gece başim çok ağridi uyku tutmadi, kalkip minoset içtim.
Sen içiyormusun minoset?

Kizlar destekleriniz icin tesekkur ederim. :))
Bende olumlu dusunuyorum ki olumlu gitsin hersey.

Utkumm kolay gelsin, kendine dikkat et ve cok yorma lutfen. Basinin agrisi gecmistir umarim.
Evde dinlenince rahatlarsin, ilik bir banyo ve uzanmak iyi gelecektir.

yarin testin sonucunu yazarim size.
Gorusuruz, :*

kesinlikle heyecanla bekliyoruz inş. güzel haberler gelecek, eşime anlatınca o bile senin adına sevindi...
bu arada gene hafif bir lekelenmem oldu,
sancux canım ben mümkün oldugunca ilac almamaya çalışıyorum
eve gelip bişeyşer yedikten sonra yatıp uyuyorum 19-21, veya 19-22 arası sonra biraz kendime geliyorum

Kizlar merhaba,
Herkesin keyfi yerindedir umarim.
Bugunku test sonucunda da artis olmus. (%70) cuma gene olcum yaptiracakmisim.
Onun sonucuna gore cts yada pzt kontrole cagiracakmis Ebru hnm.

Ne olacaginin hafta bitmeden belli olmayacagi belli oldu.

Herseyin hayirlisi.
Sevgiyle kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…