Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ladybird cnm çok sevindim inşallah devamida gelecek daha da çok sevineceğiz.
Hersey yolunda gorunuyor adet olmamam, kanamanin olmamasi ve degerinin katlanmasi.
Ben ilk test yaptirdigimda Aydin beye soustum 2 gun sonra deger ne olmali diye %70 artmasi yeterli demişti.
Umarim cuma günüde artar....
Bu arada senin kaçinci tahlil oldu kan kalmayacak:)
Kan yapici şeyler ye bari.

Cuma gunu 9. tahlil olacak. Her biri 55 tl civari. Bana extra masraf cikti. Gerci sonuc iyi olsunda gerisi muhim degil.

13 mart bana uygun.
Sadece Deniko'nun belli degildi. Onun da belli olura o gun programi bulusabiliriz.

Evet sonucu guzel olsunda artik parayi boşver..
Zaten bu yolda bayagi para gitti:))
Ben tahlillerimi medicalparkta yaptirdim Allianz indirimli 34 tl.

Arkadaslar maddi manevi epey zorlandık ama Allah'ım yüzümüzü güldürecek inş.
sancux bu arada benim bugun bulantım başladı gibi baş agrım ve agzıma mide suyum geri geliyor gibi iyi hissetmiyorum kendimi

Utkumm senin bulantilar erkenden başlamiş Allah kolaylik versin bulanti çok zor.
Ayva ye iyi gelir.
Bende hicbir belirti yok daha....

Utkumm sende belirtiler erken başladi ya ikiz olabilir.
Bir yerde okumustum ikiz olunca bulantilar erken ve daha çok olurmus.

kızlar merhaba,
sabahtan beri yazdiklarinizi okudum daha tam bitiremedim ama yarın devam edecegim okumaya bu baslıgın dikkatimi cekme nedeni aydın arıcı oldu ama okudukca aranızda gelisen arkadaslik ta hosuma gitti ve sonuna kadar okumaya karar verdim ve yazmadan gecemedim...
ben de 2.denememi mayısta asm de yaptırmayı dusunuyorum
umarım hepiniz hayalinize kavusursunuz...

umut2010 merhaba aramıza hoş geldin inş. sende en kısa sürede bebişine kavusursun iyi dileklerin için teşekkürler...
gerçektende biz burada cok güzel bir arkadaslık paylaştık..
yaşananlar benzer oldugu için birbirimizi daha iyi anladık, empati kurabildik, seviyeli ve hoş bir yol, kader arkadaslıgı oldu bizim için..
Aydın arıcı gerçekten de bu işin uzmanı zaten CV'sinden herşey anlaşılıyor, ilk görüşmede de güven veriyor insana tabii ki sen karar vereceksin hastane seçimine pek çok şeyi degerlendirmen gerekiyor, iş yerinden ve evindn ulaşımın vs.. gibi

Sancux bilemiyorum ikiz mi degil mi ama epey merak ediyorum, aama benim bel fıtıgı geçmişim oldugundan biraz korkuyorum Allah kimseye kaldıramayacagından fazla yük yüklemezmiş, gönlüm ikiz olmasını cok ister ama hakkımda hayırlısı olsun diyorum...

ladybird peki progesteron ignelerine baslamanı falan söyledimi ebru hanım? canım inş. sonuclar artarak devam edecek ve herşey oluna girecek..

ben de senin guzel dileklerin icin tesekkur ederim fiyatlardan ilk sayfalarda bahsetmissiniz ama rapola mı boyle fiyatlar yoksa raporsuz mu orasını anlamadım??
birde aydın beyin basarı oranını yada asm nin basarı oranını soyluyorlarmı? sizin basarı oranı ile ilgili gozlemleriniz ne merak ediyorum. Benim ilk denememi yaptırdıgım yerde bunu ısrarla sormama ragmen soylemediler aslında bu cok onemlı bence bilmiyorum kafam karısık biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…