ladybird peki progesteron ignelerine baslamanı falan söyledimi ebru hanım? canım inş. sonuclar artarak devam edecek ve herşey oluna girecek..
ben de senin guzel dileklerin icin tesekkur ederim fiyatlardan ilk sayfalarda bahsetmissiniz ama rapola mı boyle fiyatlar yoksa raporsuz mu orasını anlamadım??
birde aydın beyin basarı oranını yada asm nin basarı oranını soyluyorlarmı? sizin basarı oranı ile ilgili gozlemleriniz ne merak ediyorum. Benim ilk denememi yaptırdıgım yerde bunu ısrarla sormama ragmen soylemediler aslında bu cok onemlı bence bilmiyorum kafam karısık biraz..
Evde olmana sevindim dinlenirsin güzelce......
Ama sürekli evde olunca sıkılıyor ınsan oyalanacak birşey bulamıyorsun.
Yarın umarım sevincimiz katlanır çok dua ediyorum.
:)) o da hamilelik belirtisi.
Defne soslu nasil yapiyorsun pureyi?
Ben corba ve makarna yapiyorum simdi. :)) en basit yemekler.
umut oncelikle hosgeldin. Su an arastirma yapiyor olman cok guzel. Yalniz basari faktorunde en onemli etken basvuran ciftlerin interfilite sebepleri. Aydin bey ozellikle basarisiz denemelerden sonra gelen ciftlere cozum bulmasi nedeniyle de tercih ediliyor. Ayrica duydugum kadariyla pek cok yerde orani artirmak icin cok sayida embriyo transfer ediyorlar. Onemli olan sana kisisel olarak verilen sans orani. Ilk sefer basarisiz oldugunda ikinci denemede oncelikle bunun nedenleri arastirilacaktir.
Fiyat konusunda verilen bilgiler standart uygulamayi gosteriyor. Rapor nasil ve Nicin aliniyor ne ise yariyor bilgim yok.
Hasta danismanlariyla konuyu gorusebilirsin.
Bizler Aydin Beye guvenip inanip onunla Tedavi olmaya karar verdik. Kendisiyle gorusmen en dogrusu. Dilerim hepimiz en kisa zamanda hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz.
Umut merhaba hoşgeldin aramıza.
Ladybird yanıtlamış sorularını güzelce.
Umarım seninde güzel haberlerini almak kısmet olur.
Mayısa da birşey kalmamış bir an önce kararını verebilirsin inşallah.
Bilmiyorum Aydın bey ile görüşmeye geldin mi gelmediysen en kısa zamanda görüş derim.
Asm de rapor geçmiyor benim bildiğim malesef ama ilaç için rapor çıkarabilirsen ilaçları indirimli alırsın.
Bence degistirme. Bu ilk gorusmede belki de sadece konusursunuz. Nasil bir yol izleyeceginizi belirledikten sonra Aydin bey ne zaman gelmen gerektigini soyler. En kisa zamanda tanismanda fayda olacaktir. Bu is sabir isi. Her seyin ilk gorusmede belirlenmesini bekleme lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?