Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ladybird peki progesteron ignelerine baslamanı falan söyledimi ebru hanım? canım inş. sonuclar artarak devam edecek ve herşey oluna girecek..

hayir canim basla demedi. Ben sordugumda da gerek yok zaten tutunurlarsa bu halde de tutunurlar dedi. Durumum net olmadigi icin de vermek istememis olabilir.

umut oncelikle hosgeldin. Su an arastirma yapiyor olman cok guzel. Yalniz basari faktorunde en onemli etken basvuran ciftlerin interfilite sebepleri. Aydin bey ozellikle basarisiz denemelerden sonra gelen ciftlere cozum bulmasi nedeniyle de tercih ediliyor. Ayrica duydugum kadariyla pek cok yerde orani artirmak icin cok sayida embriyo transfer ediyorlar. Onemli olan sana kisisel olarak verilen sans orani. Ilk sefer basarisiz oldugunda ikinci denemede oncelikle bunun nedenleri arastirilacaktir.
Fiyat konusunda verilen bilgiler standart uygulamayi gosteriyor. Rapor nasil ve Nicin aliniyor ne ise yariyor bilgim yok.
Hasta danismanlariyla konuyu gorusebilirsin.
Bizler Aydin Beye guvenip inanip onunla Tedavi olmaya karar verdik. Kendisiyle gorusmen en dogrusu. Dilerim hepimiz en kisa zamanda hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz.

Utkumm bugun nasilsin? Bulantilar gecti mi? Aslinda tamamen gecmesi iyi degil ama siddeti azalsa yeter sonucta bulanti hamilelik belirtisi.

Isler ne alemde canim bu arada. Yoluna girmistir umarim.

Sancux sen nasilsin? Sende var mi degisiklik?

Bendeki en buyuk degisiklik bugun evdeyim :) ama tek kalinca sikici oluyormus. Yarin da evde olacagim.
Yarin gene test yaptiracagim. Insallah yukselmeye devam eder.

Dun bir arkadasim Dogum yapti ve aksam bebegi gormeye gittik. :)) Cok guzeldi ve Allah'dan en buyuk dilegim bizlere ve isteyen herkese hayirli evlatlar versin ve bu mutlulugu yasatsin.

Sizleri cok opuyorum.
Sevgiyle kalin.

Deniko'cum canim sen nasilsin? Keyfin yerindedir umarim.
Ameliyat tarihini belirleyebildin mi?
Opuyorum, gorusuruz.

Ladybird selam canım......
ıyiyim ama karın böldesinde ağrılarım var. Dün gece çok midem bulandı balık yemiştim onun etkisi olabilir. Bugün bulantı falan yok.
Kızlar bendeki en büyük değişiklik gögüslerimdeki ağrı özellikle geceleri çok ağrıyor.
Yan yatamıyorum sürekli sırt üstü.

Evde olmana sevindim dinlenirsin güzelce......
Ama sürekli evde olunca sıkılıyor ınsan oyalanacak birşey bulamıyorsun.
Yarın umarım sevincimiz katlanır çok dua ediyorum.

Ev işi yapamıyorum normalde ben biraz temizlik hastasıyımdır zor oluyor valla.
Aydın bey p.tesi mi geliyormuş?
senin kontrolun p.tesiydi canım değil mi?

Umut merhaba hoşgeldin aramıza.
Ladybird yanıtlamış sorularını güzelce.
Umarım seninde güzel haberlerini almak kısmet olur.
Mayısa da birşey kalmamış bir an önce kararını verebilirsin inşallah.
Bilmiyorum Aydın bey ile görüşmeye geldin mi gelmediysen en kısa zamanda görüş derim.
Asm de rapor geçmiyor benim bildiğim malesef ama ilaç için rapor çıkarabilirsen ilaçları indirimli alırsın.

:)) sancux canim bebeklerle birlikte temizlik hastaligini da birakman gerekecek sanirim. Evin hakimi olup her yeri oyuncak tarlasina benzeteceklerinden sen de bir sure sonra birakirsin artik. :))
Biran once temizlikle ilgilenecek bir yardimci bul. Sakin kendini yorma. Sadece yemek yapman uygun o da fazla ayakta kalmadan.
Bende aciktim ama ne yapacagim bilmiyorum. Elimde yemek kitabi yemek seciyorum simdi

Aydin bey pzt geliyor. Yarinki sonuca gore Ebru hnm cts yada pzt cagiracagim dedi.
Benim pzt icin randevum var ama once yarinki sonuc onemli.

Zaten ben yapmıyorum artık temizlik eşim yapıyor:))))))))))
o da ne kadar yapıyorsa artık:))
temizlik için birini bulmak için 9 martı bekliyorum bakalım duruma göre....

bende acıktım internetten tarif bakıyorum
meyhane pilavını deneyeceğim ilk defa arkadaşım yapar çok güzel canım çekti.
birde püre yapacağım ama fesleğen yok fesleğen soslu çok güzel olur aslında

:)) o da hamilelik belirtisi.
Defne soslu nasil yapiyorsun pureyi?
Ben corba ve makarna yapiyorum simdi. :)) en basit yemekler.

evet haklisin, bugun aydın beyden randevu aldım 20 mart icin ama ilk gorusme icin adetin 2.gunune mi randevu alsaydım sancux du sanırım adetin 2.gununde muayene olunursa doktorun yumurta rezevrleri ile ilgili daha net izlenimi olur yazmıstı? randevumu degistirsemmi?

Bence degistirme. Bu ilk gorusmede belki de sadece konusursunuz. Nasil bir yol izleyeceginizi belirledikten sonra Aydin bey ne zaman gelmen gerektigini soyler. En kisa zamanda tanismanda fayda olacaktir. Bu is sabir isi. Her seyin ilk gorusmede belirlenmesini bekleme lutfen.

tesekkur ederim sancux
bu arada seni tebrik ederim dunden beri butun yazdiklarinizi kitap okur gibi okudum hepinizin mutlulugunda ve uzuntusunu de icimde hissettim
ama herseyin guzel olacagını dusunuyorum hepimiz icin bu arada ladyybird un durumunu dun anlamamıstım bugun yazılanların hepsini tamamlayınca anladım umarım guzel haberler alırız emin olun en az sizin kadar heyecanla takip ediyorum
allahım herkezin gonlune gore versin insaallah...

galiba haklısın... tesekkur ederim canım bana o kadar guzel moral oldunuz ki 3 ay biran once bitsinde 2.denemeye baslayayım istiyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…