Eskiden eşimle sohbet ederken acaba istanbul nasıl bir şehir diye merak ederdik ve bigün belki gider görürüz derdik.Hiç hesapta yokken bebiş sebep oldu ve kendimizi istanbulda bulduk, ordayken gezebildiğimiz kadar gezdik, çok güzeldi.İnşallah bir dahaki gelişimiz sadece gezmek ve eğlenmek maksatlı olur tabi bebeğimizle, o zaman sizlerlede tanışmak nasip olur inşallah.
Hadi sende hayırlı haberlerini alda biran önce tedaviye başla canım,ama lütfen bu süreçte moralini çok yüksek tut.Ben kendi adıma çok büyük bi sınav verdim tedavi sürecinde( psikolojik olarak) ve şimdi meyvesini aldık.Önceleri çok stresli ve negatif bir insandım ama bu tedavi sürecinde resmen kendimi aştım, eşim bile inanamadı ve hayretler içerisinde beni izledi.Bu pozitif bakış açısı sayesinde tedavim çok iyi geçti ve çok başarılıda oldu.Lütfen sende moralini çok yüksek tut ve "acaba" diye birşey düşünme ,bebeğin ordaymış ve sen onu almaya gidiyormuşsun gibi düşün, bak olucak,valla.....:)))
Ayşegül,
yarın büyük gün hadi hayırlısı, inşallah güzel haberler ile döneceksin. Detayları ile yazmayı unutma. Yarın ilk işim yazdıklarını okumak olacak iyi şanslar, iyi şanslaarr
herkese GÜNAYDIN
ben tatilden döndüm çok çok güzeldi.. Kradeniz bir harika.. bayıldım doğal güzellik her taraf.. yeşil ve suyun bu kadar bol olduğu başka yer varmı acaba.. gerçekten muhteşem güzel... şansımıza hava da çok güzeldi grup çok iyiydi bol bol eğlendik stres attık moral depolayıp geldik ve ertesi günü hastaneye gittim pazartesi transfer dedi ama eşime uymadığı için o gün cumartesi olurmu deyince o güne karar verildi.. Aydın beye göre bir gün önceden çözündürüp gelişmeleri görüp öyle içlerinden seçmekti ancak zaten ikisi iyi diğer ikisi gelişim olarak oldukça geride dedi az çok belli hangileri verilecek o yüzden aynı günün sabahı çözündürüp öğlene verebiliriz şeklinde noktalandı konu... yani cumartesi öğlende buz bebekleri almaya gidiyorum kızlar.. bana dua edin bu kez benimle kalsınlar olurmu.. küstürmesinler gene beni dimi :)) sizlerde ne var ne yok?? her şey yolundadır umarım...
herkese GÜNAYDIN
ben tatilden döndüm çok çok güzeldi.. Kradeniz bir harika.. bayıldım doğal güzellik her taraf.. yeşil ve suyun bu kadar bol olduğu başka yer varmı acaba.. gerçekten muhteşem güzel... şansımıza hava da çok güzeldi grup çok iyiydi bol bol eğlendik stres attık moral depolayıp geldik ve ertesi günü hastaneye gittim pazartesi transfer dedi ama eşime uymadığı için o gün cumartesi olurmu deyince o güne karar verildi.. Aydın beye göre bir gün önceden çözündürüp gelişmeleri görüp öyle içlerinden seçmekti ancak zaten ikisi iyi diğer ikisi gelişim olarak oldukça geride dedi az çok belli hangileri verilecek o yüzden aynı günün sabahı çözündürüp öğlene verebiliriz şeklinde noktalandı konu... yani cumartesi öğlende buz bebekleri almaya gidiyorum kızlar.. bana dua edin bu kez benimle kalsınlar olurmu.. küstürmesinler gene beni dimi :)) sizlerde ne var ne yok?? her şey yolundadır umarım...
Burdayım Ayşegülcüm, sizi bırakmaya hiç niyetim yok:)))
Çarşamba günü 2.kontrolüm var heyecanlıyım bu yüzden, dua ediyorum sürekli sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebeğimi dünyaya getirebilmek için ve inanki bu derdi çeken bilir düşündükçe, isteyen herkes için dua ediyorum.
Sizlerde haftasonu buluşup birlikte güzel zaman geçirmişsiniz ne güzel imrendim vallahi:))))
Ben zamanımın hemen hepsini evde dinlenerek geçiriyorum, rapor aldım işe gitmiyorum, en azından 3 ayı doldurana kadar.Biraz sıkılıyorum ama olsun daha önce çektiğim sıkıntıları düşününce şimdi bebeğimle geçirdiğim her dakika için şükrediyorum ve tadını çıkarıyorum. hadi bakalım hayırlı haberleri verme sırası sen ve diğer arkadaşlarda :))))
kızlar sonucum 2 kat arttı şu an sorun yok yani. iki hafta sonraya randevumuz var. hala inanamıyorum
günaydın arkadaşlar.
bade değerinin katlanması çok güzel tebrik ederim .
dün kontrole gittim.dörtlü testim güzel çıkmış bu güzel haber.bizim bebiş birden cinsiyet değiştiri vermiş ve iki aydır oğlumuz diye sevdiğimiz yaramaz meğersem kızmış.birden şok olduk.içimiz içimize sığmıyor çok sevindik.gelelim kötü habere şimdiye kadar yok hamile olayım,yok testler iyi çıksın ,her gidişimizde ayrı telaş içindeydik ve doğumla ilgili hiç birşey sormamıştık.dün biraz araştıralım dedik ve doğum ücretinin normal 8000 ,sezaryan 9000 olduğunu ögrendik .fiyatların bu kadar yüksek olacağı hiç aklımıza gelmemişti.dünden beri çok şaşkınız.tedaviye burada devam edeceğim ama doğum için yeni bir hastane arayışına gireceğiz sanırım .ssk la anlaşmalı hastane arayacağım sizlerinde yardımını bekliyorum.bildiğiniz güvendiğiniz hastaneleri yazarsanız sevinirim.
cristoball süpriz olmuş gerçekten eh sonunda güzel bir kız geliyoor bu kadar oğlan gerçekten fazlaydı. sağlıkla gelsin annesi.. canım bende hastane ve doktor araştırıyorum bu aralar yoğun olarak şu ana kadar nuri beye devam ettim hatta kendisi çook uzun zamandır doktorum ancak başka hastaneye gelemiyorlar biliyorsun ve bencede asm'nin doğum paketi ücretleri çok fazla ve bu rakamlarla da sınırlı kalınacağını sanmıyorum. ben medipol hakkında olumlu yorumlar aldım özellikle benim için önemli kriterler yeni doğan yoğun bakım ünitesi Allah korusun hiiç gerek kalmasın tabii ama önlem olarak göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum ve anadolu yakasında medipol bu konuda çok başarılıymış. burada fiyatlar gayet makul ben aksigorta indirimli fiyatını aldım ki buna 2 gece kalmalı refakatçi bebek paketi ve sezeryan dahil ayrıca ssk'lı doğum yapabilirsin ki bundada ödemen gereken tutat 1750 istersen sende telefonla arayıp detaylı bilgi alabilirsin. gelelim doktor meselesine ben genelde erkek doktor terci ederim orada iki erkek doktor var hakan bey ve gürkan bey hakan bey sadece riskli gebeliklerle ilgileniyormuş gürkan bey prof ve ben kendisinden haftaya için bir randevu aldım sonrasında paylaşırım senle tecrübelerimi eğer memnun kalırsam artık muayenelerdede ona devam edicem çünkü sadece doğumda ona gitmek riskli olabilir gibi geldi. aa bu arada bayanda olabilir dersen cevahir hanım için olumlu geri dönüşler aldım. sende farklı bilgiler edinirsen paylaşırsan sevinirim.
Eskiden eşimle sohbet ederken acaba istanbul nasıl bir şehir diye merak ederdik ve bigün belki gider görürüz derdik.Hiç hesapta yokken bebiş sebep oldu ve kendimizi istanbulda bulduk, ordayken gezebildiğimiz kadar gezdik, çok güzeldi.İnşallah bir dahaki gelişimiz sadece gezmek ve eğlenmek maksatlı olur tabi bebeğimizle, o zaman sizlerlede tanışmak nasip olur inşallah.
Hadi sende hayırlı haberlerini alda biran önce tedaviye başla canım,ama lütfen bu süreçte moralini çok yüksek tut.Ben kendi adıma çok büyük bi sınav verdim tedavi sürecinde( psikolojik olarak) ve şimdi meyvesini aldık.Önceleri çok stresli ve negatif bir insandım ama bu tedavi sürecinde resmen kendimi aştım, eşim bile inanamadı ve hayretler içerisinde beni izledi.Bu pozitif bakış açısı sayesinde tedavim çok iyi geçti ve çok başarılıda oldu.Lütfen sende moralini çok yüksek tut ve "acaba" diye birşey düşünme ,bebeğin ordaymış ve sen onu almaya gidiyormuşsun gibi düşün, bak olucak,valla.....:)))
herkese GÜNAYDIN
amin canım.bizim içinde en önemlisi bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak.cinsiyet hep ikinci planda. bende bugün bir çok hastaneyle görüştüm.aman allahım fiyatlar uçmuş.hiç bukadar yüksek olacağını düşünmemiştim.banada medipol hastanesinin fiyatları uygun geldi.rutin muayne 45 tl.normal doğum 1150,sezaryan 1750 dediler.doktorlarını araştırdım 7 kadın doğum doktoru var ikisi erkek.işlerindede çok başarılılarmış.benim içinde hiç farketmiyor kadın erkek olması.sen bir görüş doktorla memnun kalırsan bende ön görüşme için randevu alırım.
herkese GÜNAYDIN
hosgeldin canım
moral depoladin ne güzel:) demek cumartesi büyük gün hadi bakalım bekliyoruz biz de haberlerini:)
çok seivndim güzel geçmesine, ctsi günü için bol şans diliyorum inş. bu sefer seninle kalacak bebişin
canim hadi bakalim, bebisinle asil simdi tanisacaksin:):):):) ay superrapor almis olman da mukemmel olmus
badecim tebrik ederim canim:):):) inan inan artik
canim fiyatlarin bu kdr yuksek oldugunu biliodum da normal ile sezeryan arasinda biraz daha fark bekliodum acikcasi... ama ne yazik ki ozel hastahanelerd 7binden asagi dogum biraz zor... sigortan varsa kapsamasa bile sigortanin anlasmali fiyatindan yaparlarsa biraz daha uygun oluo ama diger turlu pahali ne yazik ki
bu arada tebrik ederim cnm:):):) kizin oglana donmesini duymustum da, oglan denilen bebegin kiza donmesine ilk defa tanik oluyorum.. ebru hnma gidiosun sanirim, orda oglanin seyi die gordugu neydi acaba!!!! enteresan geldi:):):) saglikla dogsunda cinsiyet ikinci planda ztn
cnm sskdan gidersen mi 1750 veriyorsun??? normalde ne kdrmis? ssk ne kdrini oduo acaba merak ettim... kuvozde kalirsa bebek falan (allah korusun da) o zmn ssk ne kdrini karsiliyomus???
cnm aysegul icimizdeki en pozitif insandir, onun sayesinde bizde pozitif enerji ile doluyoruz... negatif dusuncelerimizi onun nesesi ve gulumsemesi sayesinde atiyoruz uzerimizden... bi gorsen ne dedigimi anlayacaksinbence aysegul tup bebege gerek kalmadan anne olacak, bakalim bekliyoruz onun da guzel hbrlerini:))))))))
hosgeldin geshenk, tatilinin guzel gecmesini sevindim... ohh haftaya bebisini de alacaksin ins:):):) cumartesi kacinci gunu olmus olacak???? merak ettim
herkese GÜNAYDIN
kızlar ya kimsecikler yok neden ama? ben iyiyim sabırsızlıkla bebişle tanışma günümü bekliyorum. ha bu arada o gün muayene ücreti ödeyecekmiyim?
arkadaşlar biz şimdi geldik kontrolden, bebeğimi gördüm, sesini duydum, çok mutluyum.Biraz daha büyümüştü çok şükür herşey yolunda gidiyor.Ya bişey sorucam sizlere, bu benim 2.kontrolümdü 15 günde bir gidiyorum şimdilik gerçi o 15 gün bana 15 ay gibi geliyor, sizler asm' de kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz ve crinon jeli kaçıncı haftaya kadar kullandınız?
kızlar ya kimsecikler yok neden ama? ben iyiyim sabırsızlıkla bebişle tanışma günümü bekliyorum. ha bu arada o gün muayene ücreti ödeyecekmiyim?
herkese GÜNAYDIN
arkadaşlar biz şimdi geldik kontrolden, bebeğimi gördüm, sesini duydum, çok mutluyum.Biraz daha büyümüştü çok şükür herşey yolunda gidiyor.Ya bişey sorucam sizlere, bu benim 2.kontrolümdü 15 günde bir gidiyorum şimdilik gerçi o 15 gün bana 15 ay gibi geliyor, sizler asm' de kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz ve crinon jeli kaçıncı haftaya kadar kullandınız?
AYŞEGÜL nerdesin? merak ettik seni......................
GESHENK haydi bakalım şimdi sıra sende, moralini yüksek tut, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?