Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Delipery;
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım.. İnşallah bir daha geldiğinizde güzel bir organizasyon yaparız ve tanışmış oluruz..
Biz up-uzunnn yıllar bebişlerimizle birlikte görüşmeye devam eden cici kızlar, sıkı dostar olacağız.. Sadece gündemimiz tüp bebek olmayacak.. Önce çocukların gazı, sonra çişi, sonra okulları, sonra...... diye devam edecek gündemimiz
Ben gayet iyiyim ve yarın Aydın Beyi görecek olmamdan dolayı çok mutluyum.. Özledim vallahi

Ayşegül,
yarın büyük gün hadi hayırlısı, inşallah güzel haberler ile döneceksin. Detayları ile yazmayı unutma. Yarın ilk işim yazdıklarını okumak olacak iyi şanslar, iyi şanslaarr

Teşekkür ederim canım..
Yarın 11.15 randevumuz, kan tahli, tahlil sonuçları vs.. bir süre kalacağız sanırım.. Akabinde eşimle birlikte eşimin ofisine gideceğim. Ayrıca perşembe günü sabah erkenden eğitim vermek için 3 günlüğüne Balıkesir'e gideceğim ve bir miktar hazırlık yapmam gerek, ufak tefek alışverişim olacak.. Size yazmakta geçikebilirim.. Merak etmeyin olur mu..

Ayyy kızlarrr,
Geshenk Karadeniz'i çoook sevdi herhalde.. 3 günlük değilmiydi onların tatil programları ? Transferi yaklaştı, bu kız yok ortada.
Geshennnnnnnnnnkkkkkkkkk nerelerdesin canım benimmm

Son düzenleme:
herkese GÜNAYDIN
ben tatilden döndüm çok çok güzeldi.. Kradeniz bir harika.. bayıldım doğal güzellik her taraf.. yeşil ve suyun bu kadar bol olduğu başka yer varmı acaba.. gerçekten muhteşem güzel... şansımıza hava da çok güzeldi grup çok iyiydi bol bol eğlendik stres attık moral depolayıp geldik ve ertesi günü hastaneye gittim pazartesi transfer dedi ama eşime uymadığı için o gün cumartesi olurmu deyince o güne karar verildi.. Aydın beye göre bir gün önceden çözündürüp gelişmeleri görüp öyle içlerinden seçmekti ancak zaten ikisi iyi diğer ikisi gelişim olarak oldukça geride dedi az çok belli hangileri verilecek o yüzden aynı günün sabahı çözündürüp öğlene verebiliriz şeklinde noktalandı konu... yani cumartesi öğlende buz bebekleri almaya gidiyorum kızlar.. bana dua edin bu kez benimle kalsınlar olurmu.. küstürmesinler gene beni dimi :)) sizlerde ne var ne yok?? her şey yolundadır umarım...

hosgeldin canım
moral depoladin ne güzel:) demek cumartesi büyük gün hadi bakalım bekliyoruz biz de haberlerini:)

çok seivndim güzel geçmesine, ctsi günü için bol şans diliyorum inş. bu sefer seninle kalacak bebişin

canim hadi bakalim, bebisinle asil simdi tanisacaksin:):):):) ay super rapor almis olman da mukemmel olmus

kızlar sonucum 2 kat arttı şu an sorun yok yani. iki hafta sonraya randevumuz var. hala inanamıyorum

badecim tebrik ederim canim:):):) inan inan artik

canim fiyatlarin bu kdr yuksek oldugunu biliodum da normal ile sezeryan arasinda biraz daha fark bekliodum acikcasi... ama ne yazik ki ozel hastahanelerd 7binden asagi dogum biraz zor... sigortan varsa kapsamasa bile sigortanin anlasmali fiyatindan yaparlarsa biraz daha uygun oluo ama diger turlu pahali ne yazik ki

bu arada tebrik ederim cnm:):):) kizin oglana donmesini duymustum da, oglan denilen bebegin kiza donmesine ilk defa tanik oluyorum.. ebru hnma gidiosun sanirim, orda oglanin seyi die gordugu neydi acaba!!!! enteresan geldi:):):) saglikla dogsunda cinsiyet ikinci planda ztn

cnm sskdan gidersen mi 1750 veriyorsun??? normalde ne kdrmis? ssk ne kdrini oduo acaba merak ettim... kuvozde kalirsa bebek falan (allah korusun da) o zmn ssk ne kdrini karsiliyomus???

cnm aysegul icimizdeki en pozitif insandir, onun sayesinde bizde pozitif enerji ile doluyoruz... negatif dusuncelerimizi onun nesesi ve gulumsemesi sayesinde atiyoruz uzerimizden... bi gorsen ne dedigimi anlayacaksin bence aysegul tup bebege gerek kalmadan anne olacak, bakalim bekliyoruz onun da guzel hbrlerini:))))))))

hosgeldin geshenk, tatilinin guzel gecmesini sevindim... ohh haftaya bebisini de alacaksin ins:):):) cumartesi kacinci gunu olmus olacak???? merak ettim

haftaya bilgi veririm sana:)

hoşgeldin canım ooh ne güzel moral olmuş sana iyiki gitmişsiniz. şimdi sıra bebişe kavuşmaaak seninle kalıcaklaar hiç korkma herşey çok güzel olucak

hosgeldin canım
moral depoladin ne güzel:) demek cumartesi büyük gün hadi bakalım bekliyoruz biz de haberlerini:)

sağol canım.. evet tekrar devam cumartesi kaldığımız yerden kardeşleriyle :)

çok seivndim güzel geçmesine, ctsi günü için bol şans diliyorum inş. bu sefer seninle kalacak bebişin

inşallah bunlar kardeşlerinden daha anne babaya düşkün olsalar bari :))

canımcumartesi 19. gün oluyor.. ilk başta da dediğim gibi önce Aydn bey pazartesi demişti yani 21. gün olacaktı çoğu yerde 18. gün verildiğini okudum ve duydum ama demekki farklı tarihler olabiliyormuş..

belizcim aksigorta fiyatı 2750TL ondan benim sigorta teminatım olan 1200USD ödenecek geri kalan yaklaşık 1000tl benim ödemem gereken tutar olucak. ssklı gidersende ödemen gereken tutar 1750 TL yani aasm ile ciddi fiyat farkları var.

arkadaşlar biz şimdi geldik kontrolden, bebeğimi gördüm, sesini duydum, çok mutluyum.Biraz daha büyümüştü çok şükür herşey yolunda gidiyor.Ya bişey sorucam sizlere, bu benim 2.kontrolümdü 15 günde bir gidiyorum şimdilik gerçi o 15 gün bana 15 ay gibi geliyor, sizler asm' de kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz ve crinon jeli kaçıncı haftaya kadar kullandınız?

AYŞEGÜL nerdesin? merak ettik seni......................

GESHENK haydi bakalım şimdi sıra sende, moralini yüksek tut, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)))

ayşegül iş dolayısıyla balıkesirde
bizlerde çok sık giremiyoruz 15 gün normal hatta ilk zamanlar ayda 1 kontrol oluyor

inşallah çookkk iyi geçer transferin. bu sefer bırakmazlar minikler annelerini. hiç merak etme herşey yolunda gidecek

kızlar ya kimsecikler yok neden ama? ben iyiyim sabırsızlıkla bebişle tanışma günümü bekliyorum. ha bu arada o gün muayene ücreti ödeyecekmiyim?

kızlar ya kimsecikler yok neden ama? ben iyiyim sabırsızlıkla bebişle tanışma günümü bekliyorum. ha bu arada o gün muayene ücreti ödeyecekmiyim?

canım tanışma zamanı geldi çattı demek ayy ne heyecanlısındır ama.. ben o aşamaya gelmediğim için ücret konusunda yardımcı olamıyorum kızlar girince muhakkak bilgi verirler..

masallah canım hep böyle devam etsin:)
aydın bey de 2. kontrolü 2 yada 3 hafta sonra yapıyo sonra 3 hafta sonra filan öyle geçiyo ışte zaman:) kontrol beklerken:)

Zor geçiyo dimi günler:) zordur beklemek:) bu aralar herkesin işleri yoğun

hayır canım ilk randevu da ücret alınmıyo ama 2. den alınıyo diye biliyorum

hoşgeldin geshenkçimmm... karadenize bayılmakta haklıymışım değil miii, hava yönünden de şanslıymışsın demek ki bak, şansın devam etsin ve transferle birlikte bu sefer bebişlerin hep seninle olsunlar inşallahh

delipericimm maşallah bebişinee canımm

ilk muayenede ücret yok badecim ondan sonra da birinde alınıp birinde alınmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…