haftaya bilgi veririm sana:)
herkese GÜNAYDIN
ben tatilden döndüm çok çok güzeldi.. Kradeniz bir harika.. bayıldım doğal güzellik her taraf.. yeşil ve suyun bu kadar bol olduğu başka yer varmı acaba.. gerçekten muhteşem güzel... şansımıza hava da çok güzeldi grup çok iyiydi bol bol eğlendik stres attık moral depolayıp geldik ve ertesi günü hastaneye gittim pazartesi transfer dedi ama eşime uymadığı için o gün cumartesi olurmu deyince o güne karar verildi.. Aydın beye göre bir gün önceden çözündürüp gelişmeleri görüp öyle içlerinden seçmekti ancak zaten ikisi iyi diğer ikisi gelişim olarak oldukça geride dedi az çok belli hangileri verilecek o yüzden aynı günün sabahı çözündürüp öğlene verebiliriz şeklinde noktalandı konu... yani cumartesi öğlende buz bebekleri almaya gidiyorum kızlar.. bana dua edin bu kez benimle kalsınlar olurmu.. küstürmesinler gene beni dimi :)) sizlerde ne var ne yok?? her şey yolundadır umarım...
kızlar ya kimsecikler yok neden ama? ben iyiyim sabırsızlıkla bebişle tanışma günümü bekliyorum. ha bu arada o gün muayene ücreti ödeyecekmiyim?
transfer öncesi çok güzel temiz misgibi yeşillikler içinde moralde depoladın .inşallah bu sefer herşey çok daha güzel olacak.bebeklerin sana sımsıkı tutunacak.dualarım yarın seninle.
hoşgeldin geshenkçimmm... karadenize bayılmakta haklıymışım değil miii, hava yönünden de şanslıymışsın demek ki bak, şansın devam etsin ve transferle birlikte bu sefer bebişlerin hep seninle olsunlar inşallahh
çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun eksik olmayın.. dualarınıza çok ihtiyacım var ne olur esirgemeyin.. Ayşegülüm de yok moral verirdi hep bize dönmedi sanırım hala Balıkesir den... bana iyi dileklerini sunan dualarıyla yanımda destek olan herkese çok teşekkür ediyorum yarın öğlen belki bu saatlerde yada biraz daha geç oradaki duruma göre artık transferim olacak.. Rabbim bu yolda hiç birmizin emeklerini dualarını ellerini dillerini boş çevirmesin.. sağolun kızlar...
GESHENK, öncelikle emeklerin boşa çıkmasın Rabbim yanında olsun.
Bu forumu okuyordum ama pek yazmıyordum bende Asm'de tüp bebeğimi yaptırdım, ayın 25'inde transferimi yaptırdım, 5 günlük embriyo koydular , 3 tanede tek tüpte dondurttum. Şimdi evde raporlu dinleniyorum.
Sana şunu söyliyebilirim ; yumurta toplama işlemi sedasyonlu olduğu için korkmadım ama açıkcası transfer canlı canlı olacak diye çok korkmuştum ama çok rahat ve çok güzel geçti, transferimide , yumurta toplama işlemimide Ebru Hanım yaptı. Ben de Sakaryada çalışıyorum Kocaelide oturuyorum. Ama git gel beni yorduğu için dinlenmedeyim...
İNŞALLAH herşey çok güzel geçer, ve tatlı merklı bir bekleyişe girersin, ben şimbi 7 kasımda kan testi yaptırmayı bekliyorum, hayırlısı olsun bakalım...
belizcim aksigorta fiyatı 2750TL ondan benim sigorta teminatım olan 1200USD ödenecek geri kalan yaklaşık 1000tl benim ödemem gereken tutar olucak. ssklı gidersende ödemen gereken tutar 1750 TL yani aasm ile ciddi fiyat farkları var.
arkadaşlar biz şimdi geldik kontrolden, bebeğimi gördüm, sesini duydum, çok mutluyum.Biraz daha büyümüştü çok şükür herşey yolunda gidiyor.Ya bişey sorucam sizlere, bu benim 2.kontrolümdü 15 günde bir gidiyorum şimdilik gerçi o 15 gün bana 15 ay gibi geliyor, sizler asm' de kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz ve crinon jeli kaçıncı haftaya kadar kullandınız?
AYŞEGÜL nerdesin? merak ettik seni......................
GESHENK haydi bakalım şimdi sıra sende, moralini yüksek tut, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)))
çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun eksik olmayın.. dualarınıza çok ihtiyacım var ne olur esirgemeyin.. Ayşegülüm de yok moral verirdi hep bize dönmedi sanırım hala Balıkesir den... bana iyi dileklerini sunan dualarıyla yanımda destek olan herkese çok teşekkür ediyorum yarın öğlen belki bu saatlerde yada biraz daha geç oradaki duruma göre artık transferim olacak.. Rabbim bu yolda hiç birmizin emeklerini dualarını ellerini dillerini boş çevirmesin.. sağolun kızlar...
ahh çok memnun oldum.. demek sende burada çalışıyorsun.. transferin hayırlı uğurlu olsun.. pozitif sonuç ile son bulsun sağlıkla kucağına alman da nasip olsun inşallah... Ebru hanım hakkında burada arkadaşların yorumlarını çok okudum en son gittiğimde pazartesi günü ilk kez gördüm tesadüfen.. pozitif sonuçlanan hastaları var umarım senin işleminde de eli uğurlu gelmiştir inşallah.. benim doktorum Aydın bey.. çok da seviyorum kendisini.. yarın da buz bebeklerimi alacağım ve bugün kapı kapı dua dileniyorum senden de rica ediyorum bende senin için duacıyım... aslen buralımısın sen? yoksa iş gereğimi?
güzel temennilerin için çok teşekkür ederim sağol... iyi geldi inan bugün söylenen her söz bana çok iyi geliyor moralim yükselip duruyor.. dikkatli ol dinlen ama kasma çok kendini olurmu.. ben yatarken stres yaptım sanki bunu şimdi daha iyi anlıyorum hergün belirti aradım tırım tırım.. oysa herkeste farklı bu olay.. kafaya takmamak en güzeli de başarabilene.. eh biraz tecrübe edindik en azından.. geçenkinden daha relaxım .. inşallah yarında devam eder bu halim.. sana da bir nazar boncuğu ben takayım
Nurben senin de az kalmış test gunüne. İnsallah pozitif çıkar ve saglikla büyür minnosun.
az evvel muharrem bey aradı.. yarın 10 da burda olun dedi sabah çözündüreceklermiş ve öğleye doğru verilecekmiş.. kahvaltı edebilirsin dedi ve idrara sıkışık gelin :)) en kötüsü bu.. bu kez abartmayacam kendine de dedim geçen sefer çok sıkıntı çektim diye hakkaten patlayacaktım nerdeyse Aydın beyin yüzüne şey etmekten çok korktum yemin ederimbu sefer az içecem gerekirse orda içerim daha :86: ilaçlarımı söyledi jel hariç diğerlerini alın dedi... işte böyle ama işte şimdi heyecan başladı bende...
İNŞALLAH Ladybird ama ben 6 haftayı geçmeden minik kalp atışlarını duymadan bide bebişimi elime almadan artık pek ümitlenmemçünkü 6+2 günlük bir düşüğüm var Umarım hepimizin yüzü güler, hepimize bol şanslar...
az evvel muharrem bey aradı.. yarın 10 da burda olun dedi sabah çözündüreceklermiş ve öğleye doğru verilecekmiş.. kahvaltı edebilirsin dedi ve idrara sıkışık gelin :)) en kötüsü bu.. bu kez abartmayacam kendine de dedim geçen sefer çok sıkıntı çektim diye hakkaten patlayacaktım nerdeyse Aydın beyin yüzüne şey etmekten çok korktum yemin ederimbu sefer az içecem gerekirse orda içerim daha :86: ilaçlarımı söyledi jel hariç diğerlerini alın dedi... işte böyle ama işte şimdi heyecan başladı bende...
herkese GÜNAYDIN
ben tatilden döndüm çok çok güzeldi.. Kradeniz bir harika.. bayıldım doğal güzellik her taraf.. yeşil ve suyun bu kadar bol olduğu başka yer varmı acaba.. gerçekten muhteşem güzel... şansımıza hava da çok güzeldi grup çok iyiydi bol bol eğlendik stres attık moral depolayıp geldik ve ertesi günü hastaneye gittim pazartesi transfer dedi ama eşime uymadığı için o gün cumartesi olurmu deyince o güne karar verildi.. Aydın beye göre bir gün önceden çözündürüp gelişmeleri görüp öyle içlerinden seçmekti ancak zaten ikisi iyi diğer ikisi gelişim olarak oldukça geride dedi az çok belli hangileri verilecek o yüzden aynı günün sabahı çözündürüp öğlene verebiliriz şeklinde noktalandı konu... yani cumartesi öğlende buz bebekleri almaya gidiyorum kızlar.. bana dua edin bu kez benimle kalsınlar olurmu.. küstürmesinler gene beni dimi :)) sizlerde ne var ne yok?? her şey yolundadır umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?