Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

transfer öncesi çok güzel temiz misgibi yeşillikler içinde moralde depoladın .inşallah bu sefer herşey çok daha güzel olacak.bebeklerin sana sımsıkı tutunacak.dualarım yarın seninle.

kızlar ya kimsecikler yok neden ama? ben iyiyim sabırsızlıkla bebişle tanışma günümü bekliyorum. ha bu arada o gün muayene ücreti ödeyecekmiyim?

merhaba bade_34
en güzel zamana yaklaştın.bebeğin o ilk kalp atışlarını duymak kadar güzel , heyecanlı bir şey yok.bu muayene de ücret alınmıyor.15 gün sonra tekrar çağırıyorlar bu ücretli.240tl.ondan sonra ayda bir gidiyorsun zaten.

transfer öncesi çok güzel temiz misgibi yeşillikler içinde moralde depoladın .inşallah bu sefer herşey çok daha güzel olacak.bebeklerin sana sımsıkı tutunacak.dualarım yarın seninle.

çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun eksik olmayın.. dualarınıza çok ihtiyacım var ne olur esirgemeyin.. Ayşegülüm de yok moral verirdi hep bize dönmedi sanırım hala Balıkesir den... bana iyi dileklerini sunan dualarıyla yanımda destek olan herkese çok teşekkür ediyorum yarın öğlen belki bu saatlerde yada biraz daha geç oradaki duruma göre artık transferim olacak.. Rabbim bu yolda hiç birmizin emeklerini dualarını ellerini dillerini boş çevirmesin.. sağolun kızlar...

GESHENK, öncelikle emeklerin boşa çıkmasın Rabbim yanında olsun.
Bu forumu okuyordum ama pek yazmıyordum bende Asm'de tüp bebeğimi yaptırdım, ayın 25'inde transferimi yaptırdım, 5 günlük embriyo koydular , 3 tanede tek tüpte dondurttum. Şimdi evde raporlu dinleniyorum.
Sana şunu söyliyebilirim ; yumurta toplama işlemi sedasyonlu olduğu için korkmadım ama açıkcası transfer canlı canlı olacak diye çok korkmuştum ama çok rahat ve çok güzel geçti, transferimide , yumurta toplama işlemimide Ebru Hanım yaptı. Ben de Sakaryada çalışıyorum Kocaelide oturuyorum. Ama git gel beni yorduğu için dinlenmedeyim...
İNŞALLAH herşey çok güzel geçer, ve tatlı merklı bir bekleyişe girersin, ben şimbi 7 kasımda kan testi yaptırmayı bekliyorum, hayırlısı olsun bakalım...

ahh çok memnun oldum.. demek sende burada çalışıyorsun.. transferin hayırlı uğurlu olsun.. pozitif sonuç ile son bulsun sağlıkla kucağına alman da nasip olsun inşallah... Ebru hanım hakkında burada arkadaşların yorumlarını çok okudum en son gittiğimde pazartesi günü ilk kez gördüm tesadüfen.. pozitif sonuçlanan hastaları var umarım senin işleminde de eli uğurlu gelmiştir inşallah.. benim doktorum Aydın bey.. çok da seviyorum kendisini.. yarın da buz bebeklerimi alacağım ve bugün kapı kapı dua dileniyorum senden de rica ediyorum bende senin için duacıyım... aslen buralımısın sen? yoksa iş gereğimi?
güzel temennilerin için çok teşekkür ederim sağol... iyi geldi inan bugün söylenen her söz bana çok iyi geliyor moralim yükselip duruyor.. dikkatli ol dinlen ama kasma çok kendini olurmu.. ben yatarken stres yaptım sanki bunu şimdi daha iyi anlıyorum hergün belirti aradım tırım tırım.. oysa herkeste farklı bu olay.. kafaya takmamak en güzeli de başarabilene.. eh biraz tecrübe edindik en azından.. geçenkinden daha relaxım .. inşallah yarında devam eder bu halim.. sana da bir nazar boncuğu ben takayım

tmm cnm simdi anladim... esime ben sskli 750 demistim de sen ole bisiler odicem demistin ya kendimce ole yorumlamisim, esimde devletin dogumu bu kdr yuklenmesine sasirmisti, nsl olur ya die sok gecirmisti... esim bacagindan ameliyat olacagi zmn cogu ozel hastahane karsilamiyordu, dogum daha sik olan birsey bu kdr yuksek meblagsini nsl karsilar die takmisti, 1750 dedim kafasina yatti, rahatladi

cnm, allah nazarlardan korusun, hep boyle guzel gecsin hamileligin insallah:):):)

caniiiim... ay ne guzel bak guzel gun geldi catti, hadi bakalim, hayirlisi olsun:) hersey guzel olacak, kotu dusunmek yok bu sefer hadi bakalim hayirlisi, dualarimiz seninle

az evvel muharrem bey aradı.. yarın 10 da burda olun dedi sabah çözündüreceklermiş ve öğleye doğru verilecekmiş.. kahvaltı edebilirsin dedi ve idrara sıkışık gelin :)) en kötüsü bu.. bu kez abartmayacam kendine de dedim geçen sefer çok sıkıntı çektim diye hakkaten patlayacaktım nerdeyse Aydın beyin yüzüne şey etmekten çok korktum yemin ederim bu sefer az içecem gerekirse orda içerim daha :86: ilaçlarımı söyledi jel hariç diğerlerini alın dedi... işte böyle ama işte şimdi heyecan başladı bende...

Geshenkcim ben kocaelide oturuyorum, Sakaryalı dağilim ama orda çalışıyorum, oldukça yoğun bir işim var, Erenlerdeyim, Ada Center e çok yakın sayılır... Bir nevi Sakaryalı da oldum denebilirim çünkü haftada 6 gün çalışıyorum... ama bebişimin kalp atışlarını duyabilirsem, sakaryada ev tutucam inşallah yada geçici bir yerde kalıcam, artık bu gidip gelmelere son vermem gerekecek.
Evde transfer sonrası sakın kendini dinleme, kendine güzel bir program yap, sevdiğin şeylerden oluşsun...Örneğin ben bol bol film seyrettim, FRİNGE diye bilim kurgu bir dizi vardı 2 sezonluk daha 1. yarısını seyrettim ama çok heyecanlı, sevdiklerim geldi ziyaretime, yemeğim yatağıma geldi, falan... Örnekler çoğalabilir 7. gündede eşimle gedik bol bol... Sende relax ol, ağır kaldırma vs... Sana yarın için dua ediyorum, herşey gönlüne göre olur İNŞALLAH... (bu arada benim bütün takibimi Aydın Bey yaptı ama Amerikaya gideceği için toplama ve transfer işlemi Ebru Hanıma kaldı. Bende önce üzülür gibi oldum ama Ebru Hanım'da işinde oldukça profesyonel birisi , şahsım adına ben memnun kaldım ve şimdiye kadar herşey yolunda umarım dahada iyi olur hepimiz için...)

GESHENKCİM hayırlı olsun şimdiden, evet şu sıkışık olma durumu fena ama gerçekten 2 saat önceden 5 bardak su yetiyor sıkışmaya. Dualarım seninle...

Geshenkk :))
yarın cocuklarini almaya gidiyormussun. Hayırlı olsun cnm. İnsallah olacak ve seni de hiç bırakmayacaklar annesi.

Nurben senin de az kalmış test gunüne. İnsallah pozitif çıkar ve saglikla büyür minnosun.

İNŞALLAH Ladybird ama ben 6 haftayı geçmeden minik kalp atışlarını duymadan bide bebişimi elime almadan artık pek ümitlenmem çünkü 6+2 günlük bir düşüğüm var Umarım hepimizin yüzü güler, hepimize bol şanslar...

ay çok komiksiniz çok güldüm ne diyim. Amamn bu sefer az iç suyu ne diyeyim o streste kötü valla. İnşallah hayırlıysa buz bebişler sana uğurlu gelir bizede senin poziti fsonucuna sevinmek kalır

Ladybird sen de haklısın da gene de güzel düşünmek gerekir. Ne kadar güzel düşünürsek sonucu da o kadar güzel olacak inşallah bebişlerini kucağına alırsın.

Geshenk canım dualarımız seninle hiç merak etme rahat ol.

bu arada sıkışıklık olayı benide çok kasmıştı. ben bir bardak su içip 5 dk sonra sıkışan biriyim. o gün transfer saatine yarım saat kala yavaş yavaş 3 bardak su içtim. beni aldılar kesin sıkışmadım diye düşündüm ama çok iyi olduğunu söylediler. yani sakın abartma. hani sıkışık olursun çok önemli bi işin vardır biraz daha bekletebilirsin ya, işte o kadar sıkışık olmak yeterli. ben aşılama yaptırdığımda sıkışık olmamı istemişlerdi nerdeyse patlıcaktım resmen soğuk ter dökmüştüm

canım benim hayırlı olsun şimdiden:) dualarım seninle Bebişlerinin soğukta geçirdiği son gece olsun sıcak yuvalarında hep annelerinin yanında olsunlar;-)

nurben hoşgeldin aramıza güzel sonuclar almanı dilerim canım
geshenk canımbu sefer çok mutlu edeceksin bizi buna gönülden inanıyorum ayrıca melissss in temennisini çok begendim..sıcacık ana kucagına geliyor yarın bebişin...

Nurben merhaba; umarım pozitif sonucunu en yakın zamanda alır ve bizlerle paylaşırsın.

GESHANK dualarımız seninle inşallah olucak, lütfen moralini yüksek tut.

Bu arada kızlar bugün güzel bi haber aldım.5 yıldır bebekleri olmayan tanıdıklarımız vardı ve bende onlara tedavi için ASM yi tavsiye etmiştim.Bugün Aydın beyle randevuları vardı valizler hazırlanmış, uçak biletleri alınmıştı ancak onlar bir önceki gün bebeklerinin yola çoktığını öğrendiler, yani arkadaşım hamileymiş ve tesadüfen ortaya çıktı sonuç.

Hadi bakalım şimdi sizlerden güzel haberler bekliyoruz :)))

delipery bu bir mucize ne güzel bişey Allah'ım inşaallah bizim gruptaki arkdaslarda böylesi mucizelerle karsılasır..gözlerim doldu inanırmısın?lütfen arkadasına bizden slm söyle:)Allah bagıslasın evlatlarını saglıkla kavussunlar
canım arkdasın aydın beyle ilk randevu öncesi dogum kontrol hapına baslayaarak mı gelecekti yoksa ilk görüşme için hiç bişey yapmadan mı?

Bol Şans diliyoru bende.Dualarım seninle .Bu sezon süper olacak.senin için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…