ayşegül ve eşi, ladybird ve eşi,mystryy ve ablası, gece ve eşi, mariner ve eşi, melissss, grapes ve eşi, belizz ve eşi; eşim ve ben sizinle tanıştıgımıza çok mutlu olduk çok güzel bir gündü herkese teşekkür ederiz inş bir gün bundan çok daha kalabalık bir şekillde bebişler kucagımızzda buluşacagız:))öptüm hepinizi
kızlar benim değerim dün 900 lerdeydi bana çok fazla geldi tek embriyoydu çünkü. o yüzden telaşlandım ama faxladık sonucu hemşire birz yüksek ama 5. gün transferi olduğu için normal aralıklarda dedi. tabi ben yinede telaşlıyım. ama olsun mutluyum yinede evdede test yapmıştım çift çizgiyi gördüm ya daha ne olsun:)))) yarın tekrar yaptırcam hayırlısı olur inşallah
Merhaba Kızlarrr,
Biz çok güzel bir gün geçirdik.. Hem eşlerimiz hem biz güzel güzel kaynaştık ve çok keyifli saatleri paylaştık...
Keşke sizler de olabilseydiniz...[/QU
güzel bir gün geçirmenize çok sevindim.havada çok güzeldi.bu sefer olmadı ama bir dahakine inşallah bizlerde yanınızda olmayı çok isteriz.
Merhaba Kızlarrr,
Biz çok güzel bir gün geçirdik.. Hem eşlerimiz hem biz güzel güzel kaynaştık ve çok keyifli saatleri paylaştık...
güzel bir gün geçirmenize çok sevindim.havada çok güzeldi.bu sefer olmadı ama bir dahakine inşallah bizlerde yanınızda olmayı çok isteriz.
evet ben de öyle umuyorum :))
olsunda tek çift farketmez.kötü bişey olmasın yeter. ama bişey diyimmi benim ailemde ikiz olanlar var. ama hep biri yaşamış diğerini kaybetmişler doğumdan sonra(( hayırlısı olsun. ben o kadar umutsuzdumki anlatamam ya aslında henüz kesin bişey yok ama bu bile bana umut oldu.
kızlar evettttt sonuç pozitiffffff hepinize teşekkür edrim hep yanımda oldunuz çok saolun. allah herkese nasip etsin
...........................................................................................
Çok teşekkürler Ayşegül :) Ben geçen hafta Yeditepe'den negatif sonucu gördümSanırım 2-3 ay sonra tekrar denerim. ASM hakkında hiçbir bilgim yok ama forumdan gördüğüm kadarıyla tüp bebek konusunda başarılılar. Zor bir süreç rahat bir hastane arıyorum. Umarın bu yola giren herkesin şansı bol olur
ayşegül ve eşi, ladybird ve eşi,mystryy ve ablası, gece ve eşi, mariner ve eşi, melissss, grapes ve eşi, belizz ve eşi; eşim ve ben sizinle tanıştıgımıza çok mutlu olduk çok güzel bir gündü herkese teşekkür ederiz inş bir gün bundan çok daha kalabalık bir şekillde bebişler kucagımızzda buluşacagız:))öptüm hepinizi
Delipery
Nerelerdesin sen canım.. Hiç yazmıyorsun.. Arada yazıver lütfen.. Bebiş nasıl? Keseleri gördük, kalp atışını duyduk, yeni kontrolün ne zaman?
Merhaba Kızlarrr,
Teşekkür ederiz, gerçekten hava da çok güzeldi, bizler de çok keyifliydikk
Bir dahaki sefere bekliyoruzzz
Emirimm;
Merhaba canım, nerelerdesin sen?Uzun zamandır yazmıyorsun.. Herşey yolunda mı? Neler yapıyorsun?
Burdayım Ayşegülcüm, sizi bırakmaya hiç niyetim yok:)))
Çarşamba günü 2.kontrolüm var heyecanlıyım bu yüzden, dua ediyorum sürekli sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebeğimi dünyaya getirebilmek için ve inanki bu derdi çeken bilir düşündükçe, isteyen herkes için dua ediyorum.
Sizlerde haftasonu buluşup birlikte güzel zaman geçirmişsiniz ne güzel imrendim vallahi:))))
Ben zamanımın hemen hepsini evde dinlenerek geçiriyorum, rapor aldım işe gitmiyorum, en azından 3 ayı doldurana kadar.Biraz sıkılıyorum ama olsun daha önce çektiğim sıkıntıları düşününce şimdi bebeğimle geçirdiğim her dakika için şükrediyorum ve tadını çıkarıyorum. hadi bakalım hayırlı haberleri verme sırası sen ve diğer arkadaşlarda :))))
kızlar sonucum 2 kat arttı şu an sorun yok yani. iki hafta sonraya randevumuz var. hala inanamıyorum
kızlar sonucum 2 kat arttı şu an sorun yok yani. iki hafta sonraya randevumuz var. hala inanamıyorum
Burdayım Ayşegülcüm, sizi bırakmaya hiç niyetim yok:)))
Çarşamba günü 2.kontrolüm var heyecanlıyım bu yüzden, dua ediyorum sürekli sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebeğimi dünyaya getirebilmek için ve inanki bu derdi çeken bilir düşündükçe, isteyen herkes için dua ediyorum.
Sizlerde haftasonu buluşup birlikte güzel zaman geçirmişsiniz ne güzel imrendim vallahi:))))
Ben zamanımın hemen hepsini evde dinlenerek geçiriyorum, rapor aldım işe gitmiyorum, en azından 3 ayı doldurana kadar.Biraz sıkılıyorum ama olsun daha önce çektiğim sıkıntıları düşününce şimdi bebeğimle geçirdiğim her dakika için şükrediyorum ve tadını çıkarıyorum. hadi bakalım hayırlı haberleri verme sırası sen ve diğer arkadaşlarda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?