Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkumm;
Biz de çok mutlu olduk ve çok güzel bir geçirdik...
Bunu bir gelenek haline getirelim.. Bu geleneği ilerleyen yıllarda bebişlerimizle devam ettirmek ne kaaaa keyifli olacak di mi kızlarrr

Son düzenleme:

merhaba bade
hayırlı olsun canım.kötü düşünceleri at bir kenara.yıllardır beklediğin sevinçli haberin keyfini çıkar.değerin evet biraz yüksek sanırım tek yumurta ikizi bu .benimde ilk değerim 3 gün transferi olduğu için çok düşük çıkmıştı 75.bende senin tam tersin neden değerim düşük diye telaşlanmıştım .ama allahıma şükürler olsun herşey yolunda devam etti.kalp atışlarını duyana kadar doğrusu telaşlanmalar hiç bitmiyor.yarınki test sonucunu bekliyoruz.

Bade, arkadaşım pozitif sonucun tadını çıkarsana, aile kötü şeyler yaşamış diye sen de yaşayacaksın anlamına gelmez ki. Boşuna üzülüp bebeği üzüyorsun derim.

Emirimm;
Merhaba canım, nerelerdesin sen? Uzun zamandır yazmıyorsun.. Herşey yolunda mı? Neler yapıyorsun?[/QUOTE]

Ayşegülcüğüm, iyiyim canım eşim iş nedeniyle şehir dışına çıkınca bende annemlerde kaldım bir süre.. Paramızı toparlayana kadar kendiliğinden bebişimz gelir belki diye bir umut çalışmalara devam ediyoruz kürlerimizle birlikte...
Sen adet olmuşsun gününde çok sevindim..Yeni denemelere giden ilk adım hadi bakalım..
Sen çok güzel bir anne olacaksın...

bade tek yumurta ikizinin test sonucu ile ilgisi yok, tecrübe ile sabittir:))
kötü fikirlerden uzak dur, pozitif olmaya devam et.

kızlar evettttt sonuç pozitiffffff hepinize teşekkür edrim hep yanımda oldunuz çok saolun. allah herkese nasip etsin

canim ya cok sevindim:):):) tebrik ederim... ikiz de olsa tek de olsa saglikli olsun... sanirim bugun ikinci test sonucunu almissindir... bizi merakta birakma hemencecik bilgilendir bizide:):):)
ikiz olursada ailende bilmem kac sene onceki deneyimlerle kendini bir tutma... benim bababannemde dogduktan snr 5 cocuk kaybetmis, bu mantikla benim de kotu seyler dusunmem gerekir ki, hiiic aklima bile gelmio, o zmnlar hastaligi var mi, nedir ne degildir, bilemiyorlarmis bile...

...........................................................................................

hayir olsun......................................

cnm yeditepede doktorun kimdi????

ay ins canim ya ayyyy ne guzel bi dilek olmus:)))))))

Delipery
Nerelerdesin sen canım.. Hiç yazmıyorsun.. Arada yazıver lütfen.. Bebiş nasıl? Keseleri gördük, kalp atışını duyduk, yeni kontrolün ne zaman?

Burdayım Ayşegülcüm, sizi bırakmaya hiç niyetim yok:)))

Çarşamba günü 2.kontrolüm var heyecanlıyım bu yüzden, dua ediyorum sürekli sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebeğimi dünyaya getirebilmek için ve inanki bu derdi çeken bilir düşündükçe, isteyen herkes için dua ediyorum.

Sizlerde haftasonu buluşup birlikte güzel zaman geçirmişsiniz ne güzel imrendim vallahi:))))
Ben zamanımın hemen hepsini evde dinlenerek geçiriyorum, rapor aldım işe gitmiyorum, en azından 3 ayı doldurana kadar.Biraz sıkılıyorum ama olsun daha önce çektiğim sıkıntıları düşününce şimdi bebeğimle geçirdiğim her dakika için şükrediyorum ve tadını çıkarıyorum. hadi bakalım hayırlı haberleri verme sırası sen ve diğer arkadaşlarda :))))

Emirimm;
Merhaba canım, nerelerdesin sen? Uzun zamandır yazmıyorsun.. Herşey yolunda mı? Neler yapıyorsun?

Ayşegülcüğüm, iyiyim canım eşim iş nedeniyle şehir dışına çıkınca bende annemlerde kaldım bir süre.. Paramızı toparlayana kadar kendiliğinden bebişimz gelir belki diye bir umut çalışmalara devam ediyoruz kürlerimizle birlikte...
Sen adet olmuşsun gününde çok sevindim..Yeni denemelere giden ilk adım hadi bakalım..
Sen çok güzel bir anne olacaksın...[/QUOTE]

Ohh ohh anneciğinin yanındaymıssın daha ne olsunnn... Ahh anne diyince burnumun direği sızlıyor.. Annem ve babam şubat sonuna kadar Amerikadalar malesef..
Evett regli de oldum.. Bitti de :))) Biz sadece keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz. Çalışma tarihimizi belirlediğinde ben de yapmam gereken kürlere geçeceğim
Çarşambaya da canımın içi Aydın Bey bi baksın bakalım ne alemdeymişizz Çarşamba günü netleşecek inşallah sürecimiz
Anneler hep güzeldir.. Hepimiz çoookkk güzel anneler olacağız inşallah

Delipery,

Rapor alabildiğine çok sevindim.. Güzel güzel dinlenirsin böylelikle.. Çarşamba benim de kontrolüm var :))))
Bu sefer gittiğinizde bebişiniz kocamaaaan olmuş olacak canım. Çok şaşıracaksınız :)) Herşey yolunda gidecek inşallah.. Bize haber vermeyi unutma tamam mı :)))

Biz gerçekten çok güzel bir gün geçirdik.. Keşke sizler de aramızda olabilseydiniz.. Aydın Beye ya da gezmek için yolunuz İstanbul'a düşer mi? Ehh yolun düşerse mutlaka tanışırız diye düşünüyorum

delipery, dinlenebildiğin kadar dinlen boşver, bebiş gelince yorulucan zaten, iyice enerjiyi depola yani gerçekten de ikinci kontroldeki gelişme çok farklııı, artık tam bir bebiş olarak görünecek noktadan çıkıyor inşallah hep böyle güzel güzel devam etsin canımm

kızlar sonucum 2 kat arttı şu an sorun yok yani. iki hafta sonraya randevumuz var. hala inanamıyorum

badecim yaşasııınnn çook sevindimmm hayırlı uğurlu olsun tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…