günaydın arkadaşlar.
bade değerinin katlanması çok güzel tebrik ederim .
dün kontrole gittim.dörtlü testim güzel çıkmış bu güzel haber.bizim bebiş birden cinsiyet değiştiri vermiş ve iki aydır oğlumuz diye sevdiğimiz yaramaz meğersem kızmış.birden şok olduk.içimiz içimize sığmıyor çok sevindik.gelelim kötü habere şimdiye kadar yok hamile olayım,yok testler iyi çıksın ,her gidişimizde ayrı telaş içindeydik ve doğumla ilgili hiç birşey sormamıştık.dün biraz araştıralım dedik ve doğum ücretinin normal 8000 ,sezaryan 9000 olduğunu ögrendik .fiyatların bu kadar yüksek olacağı hiç aklımıza gelmemişti.dünden beri çok şaşkınız.tedaviye burada devam edeceğim ama doğum için yeni bir hastane arayışına gireceğiz sanırım .ssk la anlaşmalı hastane arayacağım sizlerinde yardımını bekliyorum.bildiğiniz güvendiğiniz hastaneleri yazarsanız sevinirim.
günaydın arkadaşlar.
dün kontrole gittim.dörtlü testim güzel çıkmış bu güzel haber.bizim bebiş birden cinsiyet değiştiri vermiş ve iki aydır oğlumuz diye sevdiğimiz yaramaz meğersem kızmış.birden şok olduk.içimiz içimize sığmıyor çok sevindik.gelelim kötü habere şimdiye kadar yok hamile olayım,yok testler iyi çıksın ,her gidişimizde ayrı telaş içindeydik ve doğumla ilgili hiç birşey sormamıştık.dün biraz araştıralım dedik ve doğum ücretinin normal 8000 ,sezaryan 9000 olduğunu ögrendik .fiyatların bu kadar yüksek olacağı hiç aklımıza gelmemişti.dünden beri çok şaşkınız.tedaviye burada devam edeceğim ama doğum için yeni bir hastane arayışına gireceğiz sanırım .ssk la anlaşmalı hastane arayacağım sizlerinde yardımını bekliyorum.bildiğiniz güvendiğiniz hastaneleri yazarsanız sevinirim.
cristoballl, çok sevindim 4 lü testinini de güzel çıkmasına...
demek yaramaz sizi kandırmışşş , olsunnn , sağlıklı olsun da gerisi boş...
fiyatları asm den mi aldın , asm de çok pahalı evet eğer özel sigortan yoksa zor yani... biz de o nedenle hemen allianza başvurmuştuk :) anlaşmalı hastane içinse istanbulda bilgim yok, ama kızlar araştırıyor bi sonuca vardıklarında paylaşırlar... senin kaç haftalık şu anda cristobal?
yaa demek kız geliyomus ne güzel :) ee hep erkek mi olucak:)
canım zaten önemli testler yapıldı ve bebeğiniz sağlıklı doğum için iyi bi yer de bulursunuz merak etme.
evt dediğin gibi birazda kız sevelim diğilmi melisciğim.inşallah iyi bir hastane buluruz.şimdiye kadar herşeyimizle ebru hanım ilgilendi şimdi başka bir doktora gitmek ona güvenmek çok zor olacak.hayırlısı artık.sen çok iyi yaptın hemen özel sigorta yaptırarak.
Delipery,
Rapor alabildiğine çok sevindim.. Güzel güzel dinlenirsin böylelikle.. Çarşamba benim de kontrolüm var :))))
Bu sefer gittiğinizde bebişiniz kocamaaaan olmuş olacak canım. Çok şaşıracaksınız :)) Herşey yolunda gidecek inşallah.. Bize haber vermeyi unutma tamam mı :)))
Biz gerçekten çok güzel bir gün geçirdik.. Keşke sizler de aramızda olabilseydiniz.. Aydın Beye ya da gezmek için yolunuz İstanbul'a düşer mi? Ehh yolun düşerse mutlaka tanışırız diye düşünüyorum
kızlar sonucum 2 kat arttı şu an sorun yok yani. iki hafta sonraya randevumuz var. hala inanamıyorum
cristoball süpriz olmuş gerçekten eh sonunda güzel bir kız geliyoor bu kadar oğlan gerçekten fazlaydı. sağlıkla gelsin annesi.. canım bende hastane ve doktor araştırıyorum bu aralar yoğun olarak şu ana kadar nuri beye devam ettim hatta kendisi çook uzun zamandır doktorum ancak başka hastaneye gelemiyorlar biliyorsun ve bencede asm'nin doğum paketi ücretleri çok fazla ve bu rakamlarla da sınırlı kalınacağını sanmıyorum. ben medipol hakkında olumlu yorumlar aldım özellikle benim için önemli kriterler yeni doğan yoğun bakım ünitesi Allah korusun hiiç gerek kalmasın tabii ama önlem olarak göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum ve anadolu yakasında medipol bu konuda çok başarılıymış. burada fiyatlar gayet makul ben aksigorta indirimli fiyatını aldım ki buna 2 gece kalmalı refakatçi bebek paketi ve sezeryan dahil ayrıca ssk'lı doğum yapabilirsin ki bundada ödemen gereken tutat 1750 istersen sende telefonla arayıp detaylı bilgi alabilirsin. gelelim doktor meselesine ben genelde erkek doktor terci ederim orada iki erkek doktor var hakan bey ve gürkan bey hakan bey sadece riskli gebeliklerle ilgileniyormuş gürkan bey prof ve ben kendisinden haftaya için bir randevu aldım sonrasında paylaşırım senle tecrübelerimi eğer memnun kalırsam artık muayenelerdede ona devam edicem çünkü sadece doğumda ona gitmek riskli olabilir gibi geldi. aa bu arada bayanda olabilir dersen cevahir hanım için olumlu geri dönüşler aldım. sende farklı bilgiler edinirsen paylaşırsan sevinirim.
canım hemen diyorsun ama sigortalarında sartları var yaptırdıktan sonra 6 ay hamilelik istemiyor, canınız sağolsun bebek saglıklı olsun
kavuniçi arkadaşlarımda çok güzel ifade etmişler bizler ekibi ve doktorumuzu seviyoruz hatta bizi birleştirdiği için de galiba daha çok seviyoruz. benimde önerim öncelikle bir ön görüşme randevusu alman ve bu doğrultuda karar vermen. bizlerede aklına takılan herşeyi sorabilirsin. nerde olursa olsun tedavin inşallah sonu güzel olsun:))
görkem nasılsın??güneş nasıl
kızlar sonucum 2 kat arttı şu an sorun yok yani. iki hafta sonraya randevumuz var. hala inanamıyorum
günaydın arkadaşlar.
merhaba impresion
bizde hep eli eyağı düzgün hayırlı sağlık olsunda kız erkek farketmez diyorduk ama azda olsa kıza gönlümüz kayıyordu.benim hamileliğim 19hafta3 günlük .bizde başta özel sigortayı düşünemedik.insan bazı konularda yardım almayınca bilemiyor.bizde hep bebeğe konsantre olduk tutsun yeter dedik.sonrasını hiç düşünmedik.bu siteyi daha önce farketseydim bende sizler gibi biraz bilgi sahibi olup muhakkak yaptırırdım.fiyatları dün asm den aldım.bu kadar fazla fiyat olacağını düşünmüyorduk.her kontrolde 240 muayne ayrıyetten tahliller ancak yetişiyorduk bu bize çok büyük şok oldu.erken davranmanız çok güzel.sizler bu konuda çok şanslısınız en azından maddi yönünü hiç düşünmiceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?