Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba kızlar nasılsınız? Çook özledim sizleri..Utkummm mide bulantıların çok uzun sürmez inşallah canım..Sancux 9 ay boyunca uyuyacağa benziyorsun artık akşamları bulamayacağız seni:)) Ladybird içim umutla doldu bir anda yarını dörtgözle bekliyorum inşallah değerlerin katlanır canım..

Aydın bey regl olduktan sonra ara gün belirleyelim dedi..Ben de hastalanmayı bekliyorum bugün yarın..Siz 13 Mart'ı iptal etmeyin benim o güne denk gelmezse katılırım ama o gün olursa sonraki yemeğinize katılırım artık ne yapalım..Öpüyorum hepinizi..

deniko'cum bende seni ozledim. Nasil keyfin, iyisindir umarim.
Sen once ameliyat programini ayarla sonra gunu netlestiririz. :))

Yemege kaciyorumm gorusuruz. Optum

gunaydin sancux 12 gibi verecegim kani. Cikmasi da 3 saati buluyor. Msg atarim sana.

Utkumm nerde? Dun de hic girmedi galiba

Insallah canim guzel haberler alirsin.....
Dualarim ve aklim sende.
Utkumm evet dun de hic girmedi umarim herşey yolundadir.

Merhaba arkadaslar iş yerinde çok yogun bir şekilde çalışıyoruz aksamda misafir geldi, haberi alan ya geliyor ya telefon ediyor sağ olsunlar ama insan işten sonra biraz dinlenmek istiyor çok yorgundum akşam giremedim nete...
Allah'a şükür iyiyim ama dün gece saat 03te agrı ile uyandım, kalkıp evde dolaştım midem de bulanıyor ama Allah'a şükür, istifra yok gerçi bilemiyorum olsa daha mı iyi olurdu?
sancux canım benimde cok uykum geliyor haftasonunu iple çekiyorum nasip oolursa uyuyacagım...
ladybird canım inş sonuc güzel çıkar seni bekliyor olacagız, Allah'ım inş hepimizin yüzünü güldürsün

Kolay gelsin cnm merak ediyoruz valla 1 gun bile girmesen.
Ben geceleri kotu oluyorum bulanti, agri, surekli tuvalete kalkiyorum.
Dolasiyla geceleri hic uyamiyorum
Dun gece hatta nerdeyse kusacaktim.
Genelde hamileler sabahlari kotu olurmus bende tam tersi oldu.
Annem bana hamileyken o da geceleri kotu olurmus.
Napalim herseye raziyiz yeterki hersey yolunda gitsin.

Haftasonu sende dinlenirsin iyice, bol bol uyursun artik.
Misafir falanda gelmesin canim soylersiniz rahatsizim diye.

canım bende aynı seningibiyim aksamları agrı ile uyanıyorum bas agrısı bulantı ama daha önce hiç yaşamadıgım bi şekilde benim midem cok hassastır normalde de hemen kusarım ama bu daha degişik bişey

anneme sorsam hatırlamas ki beni 40 yaşında dogurunca şimdilerde hiçbirşey hatırlamıyor:)
ladybird heycanla seni bekliyorum inş. güzel haber verirsin..
sancux bu arada iğnemizi vurulmaya devam ediyoruzz degil mi?
sanki elevit ve igne sonrasında vucudumuz etkileniyor gibi,

Evet cnm simdilik devam ediyoruz igneye...
Haftaya kontrolden sonra belli olur devam edip etmeyecegimiz.
Genelde 3 ay devam ettiriyorlarmis.

Ladybird sonucu ogrenmistir artik herhalde.
Umarim vakit yada firsat bulamadigi icin hbr verememistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…