Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sevgili Beyaz,
Aralıklarla bizim topiğimize girip "sizde imsi yok" diye yazıyorsun.
Daha evvelki bir mesajında Aydın Beye gidip konuştuğunu da söylemiştin.... Artık bir karar vermelisin , zaman gelip geçiyor... Sonra kaybettiğin vakte çoook üzülürsün.

Son düzenleme:
şahsen ben kesinlikle İMSİ olan bir hastahane öneririm.

Sevgili Beyaz;
Bak bu mesajda kafanın gayet net olduğunu görebiliyoruz. Çünkü bizim topiğimizdeki bir arkadaş sen öneride bulunuyorsun. Artık sende imsi olan bir yer buluver.. Biliyorsun bizde imsi yok. Ama bizde Aydın Arıcı var.

Topiğimize her yazdığında , arkadaşlarım bilgi almak isteyen herkese yardımcı oldukları gibi sana gerekli açıklamalarda bulunmuşlardı ve yardımcı olmaya çalışmışlardı.
Kafan karışmamalı.. Net olmalısın.

Hoşbulduk canım;
Merakta bıraktığım için çok üzgünüm, ancak programım çok yoğundu.
Sis'in açılımını bilmiyorum malesef. Minik bir işlemmiş. Doğumdan sonra tabii ki anestezi altında küretaj oldu, zaten bu nedenle yapışıklık olup olmadığına bakmak için sis yapacağını söyledi. Regli sonrasında kontrole gittiğimde yapılacak.
Rica ederim niçin çok soru sorasın, sora sora öğreniyoruz di mi :)))
Sen randevu aldın mı canım? Bir an evvel kontrole gitmelisin. Bakalım Aydın Bey sana neler söyleyecek.
Bayram - tatil programınız var mı canım?

bu topik sizin miydi bilmiyordum?
siz de imsi yok demedim ki ben "asm de imsi yok "demiştim.
arada girip yazmıyorum bir kere girip yazdım bu da 2. girişim.
benim zamanım belli kasımın 28 inde başlayacağım. o güne kadar elbette bir karar vereceğim de. elbette henüz vermedim. kendimce kaygı taşımakta haklı değil miyim?

Ayyyy :98: aynen yazıdaki gibi hamile oluversek, sızlanıp duruversek, pırt diye doğuruverip anne oluversek.. Ehhh biz bu kadar şey yapıvercez, adamlara da bize tekrar aşık olmak düşüvercek

çok ilginç ya demek asm demek siz demek bunu öğrendiğim çok iyi oldu. bundan sonra asm değil de "siz " demem gerekiyor demekki.pardon yanlış olmuş.

evet net olmalıyım önerini ehemmiyetle dikkate alacağım....
ama net olmak için de zaman gerekli. eğrileri doğruları tartıp doğruyu bulmak önemli.herkes için doğru aynı doğru değildir.yazıma dikkat edersen ben de asm yi çok istediğimi özellikle mesafe olarak çok yakın olmamdan dolayıda ayrıca cazip olduğunu ama imsi olmaması dolayısıyla kaygı duyduğumu dile getiriyorum. ne var ki bunda? kim olsa kafası karışır. olumlu ve olumsuzluklar mevcutken" napsam acaba"demeden kendimi alamıyorum işte. 28 kasım da zaten bir karar çıkmış olacak...

çok ilginç ya demek asm demek siz demek bunu öğrendiğim çok iyi oldu. bundan sonra asm değil de "siz " demem gerekiyor demekki.pardon yanlış olmuş.

Sevgili Beyaz;
Topiğimizin ismine bir bakıver lütfen.
Bu topik ASMde Aydın Arıcı'da tedavi gören kişilerin topiği. BİZ hepimiz Aydın Arıcı'da tedavi görüyoruz. BİZ Aydın Arıcı hastalarıyız. Ayrıca bilgi almak isteyen tüm kadınlar kulübü üyelerine de yardımcı oluyoruz. Kim ? BİZ

Sevgili Beyaz
Ben sana bir kere daha hatırlatayım, çünkü tüm mesajlarını inceledim.
Bugün 07.10.2010 20.50’de
10.10.2010 tarihinde saat 23.12'de
04.10.2010 tarihinde saat 21.21'de
03.10.2010 tarihinde saat 13.32de
12.09.2010 tarihinde 21.57'de topiğimize mesajlar yazmışsın.

Herkes yazabilir ve bilgi isteyebilir. Biz de nacizane tüm soru soran arkadaşlarımıza bilgi vermeye ve yardımcı olmaya çalışırız. Sen dahil. Yine bir şey sorman gerekirse yine cevap veririz. Kim ? BİZ.. Yani topiğin adından da belli olduğu üzere Aydın Arıcı Hastaları

Bu yazdıklarının hepsine katılıyorum. 28 Kasımın da sana uğur getirmesini dilerim. Tabii ki doğruyu bulmak için buradayız. Burada elele verdik ve hepimizin amacı da anne olabilmek. Bu topikte yazan tüm arkadaşlarım gibi , bu konuda sorulan her soruya cevap vermek, yardım isteyenin elini tutmak için buradayım bende. Sende cidden yardıma ihtiyaç duyarsan, sana da ilk elini uzatan ben olurum Sevgili Beyaz.

Son düzenleme:
Bugün 07.10.2010 20.50’de
10.10.2010 tarihinde saat 23.12'de
04.10.2010 tarihinde saat 21.21'de
03.10.2010 tarihinde saat 13.32de
12.09.2010 tarihinde 21.57'de yazdığın tüm mesajların ana fikrinde "asm'de imsi yok" diye özellikle belirtiyorsan acaba başka bir niyet mi var diye düşünmemiz de gayet doğal.
Sevgili doktorumuz Aydın Arıcı başarıları hem çok takdir edilen, hem de malesef kıskanılan bir bilim adamı ve hekimdir. İnsanların neler yapabileceğine de defalarca şahit olduk.
Bizler de doktorumuza çok güveniyor ve kendisini çok seviyoruz.

Daha evvelki mesajlarda da belirttiğim üzere, yardıma - desteğe -bilgiye ihtiyacın varsa lütfen hiç çekinme.

Sevgiler.

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım,
Bu şekilde mesajlaşmalar söz konusu olduğunda, tartışmamak, incitmemek ve uzatmamak için eksra yorumlar yapmamamız gerektiğini konuşmuştuk di mi? Bir kere daha hatırlatayım dedim.
Ha bu arada hepinizi çokkk sevdiğimi de bir kere daha söylemek isterim
...

Geshenkciğim;
Yarın işe gitmeme lüksün varsa, 1 güncük daha gitmemeni öneririm sana. 1 gün daha dinlenmiş olursun canım.
Yaa biliyomusun hani iki karakter elinde iç çamaşırı sallıyormuş ya.. Benim yaşlı gözlerim onu sen yazana kadar seçemedi ve bayrak sandı şimdiye kadar iyi miii :90::90:
Hımmmm demek benden haberler aldın hastanede :))))))))) Şükür iyi haberler canım.. Önümüzdeki aylarda daha da iyi olcak inşallah..

evet canım konuşmuştuk ondan ben de girdim hiiiiç bişey yazmadım. ama çok sasiriyorum nasıl düzgün cevaplar alınmasına rağmen böyle sataşıcak bişey bulmaya çalışıyolar hayret doğrusu:))) ve hep aynı konu. neyse canım çok belli amaç farklı ondan muhatap olmamak gerek:)

Şişşşşşştttt yorum yapmayacaktık hani tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…