kızlar çok memnunsunuz asm den az çok takip ediyorum sizleri. ben asm ye çok yakın oturuyorum. çok isterdim orda yaptırmayı . ancak İMSİ yokmuş. napcam ben şimdi. eşimin morfoloji sorunu var ve asm de yaptırmayı düşündüğüm halde kafam karışıyor napsam ki:44:
şahsen ben kesinlikle İMSİ olan bir hastahane öneririm.
kızlar çok memnunsunuz asm den az çok takip ediyorum sizleri. ben asm ye çok yakın oturuyorum. çok isterdim orda yaptırmayı . ancak İMSİ yokmuş. napcam ben şimdi. eşimin morfoloji sorunu var ve asm de yaptırmayı düşündüğüm halde kafam karışıyor napsam ki:44:
Hoşgeldin Ayşegül,
oooh hamam sefaları falan gözümüz yok ne diyelim. Valla gözüm internette kaldı . Ama sen bir sürü iş çıkardın şimdi başımıza SİS de neymiş nerden çıktı. Benim planımda SİS MİS yoktu. Gidecektik hoşgeldiniz buyrun sizin donmuş bebekler sizi bekliyorlar diyeceklerdi. Oooof of . Bu arada herşeyin yolunda olduğuna da ayriyetten çok sevindim, haydi hayırlısı
Bir de doğumdan sonra sana küretaj uygulanmamış mıydı. Bana uygulanmıştı.
İnternette şöyle bir bakındım SİS diye bir şey bulamadım açılımını biliyormusun
Bu işlem adet döneminde mi yapılıyormuş, bağımsız bir işlem mi , çok soru oldu galiba kusura bakma
bu topik sizin miydi bilmiyordum?Sevgili Beyaz,
Aralıklarla bizim topiğimize girip "sizde imsi yok" diye yazıyorsun.
Daha evvelki bir mesajında Aydın Beye gidip konuştuğunu da söylemiştin.... Artık bir karar vermelisin , zaman gelip geçiyor... Sonra kaybettiğin vakte çoook üzülürsün.
Ey Hamile...
Geçecek...
Hamileyken zaman geçmez bilirim.Günleri sayarsın,hafta hesabını bitirip artırmak için kırk takla atar,önden önden hesap yaparsın.
''Zaman geçmez,bu şişkinlik bitmez''diye düşünür sızlanırsın.Ah eder,vah eder,ağlar durur,sabırsızlığın en üst limitlerinde gezinirsin.
Ama gün gelir......
Bitiverir!
O şikayet ettiğin günler geçiverir.Son günler gelince''Keşke içimde daha çok kalsaydı''diye düşünmeye başlarsın bu kez.Bir gece önce ise daha geçen hafta''Of zaman geçmiyor''diye ağlayan sen,utanmadan ''Ne çabuk geçti aslında yaaa'' dersin.Bu cümleyi duyan kocanın ''Fesuphanallah,tövbeee tövbeee...''bakışları altında ezilmez,aksine duygu fırtınası yaşarsın.
Ama biter.Kucağına o minik kelebek gelince değişir her şey.Ne sen bir saat önceki sensindir artık ne de yaşantın eskisi gibidir.Ruhun olduğu gibi değişi verir.Ne hamileliği hatırlarsın,ne doğum acılarını...
Her şey bir anda... Bitiverir! bu minik ayaklar her şeye değiverir...Kalbini alır eline bir güç,limon gibi sıkı verir...Anne olmuşsundur artık,aramıza hoş gelmişsindir
.İşte anne olunca, insan kim olduğunu bir anda anlayı verir... Ve eşin sana bir kez daha aşık oluverir....
Bugün okuyup hoşuma giden bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.
çok ilginç ya demek asm demek siz demek bunu öğrendiğim çok iyi oldu. bundan sonra asm değil de "siz " demem gerekiyor demekki.pardon yanlış olmuş.Sevgili Beyaz;
Bak bu mesajda kafanın gayet net olduğunu görebiliyoruz. Çünkü bizim topiğimizdeki bir arkadaş sen öneride bulunuyorsun. Artık sende imsi olan bir yer buluver.. Biliyorsun bizde imsi yok. Ama bizde Aydın Arıcı var.
evet net olmalıyım önerini ehemmiyetle dikkate alacağım....Topiğimize her yazdığında , arkadaşlarım bilgi almak isteyen herkese yardımcı oldukları gibi sana gerekli açıklamalarda bulunmuşlardı ve yardımcı olmaya çalışmışlardı.
Kafan karışmamalı.. Net olmalısın.
çok ilginç ya demek asm demek siz demek bunu öğrendiğim çok iyi oldu. bundan sonra asm değil de "siz " demem gerekiyor demekki.pardon yanlış olmuş.
bu topik sizin miydi bilmiyordum?
siz de imsi yok demedim ki ben "asm de imsi yok "demiştim.
arada girip yazmıyorum bir kere girip yazdım bu da 2. girişim.
benim zamanım belli kasımın 28 inde başlayacağım. o güne kadar elbette bir karar vereceğim de. elbette henüz vermedim. kendimce kaygı taşımakta haklı değil miyim?
evet net olmalıyım önerini ehemmiyetle dikkate alacağım....
ama net olmak için de zaman gerekli. eğrileri doğruları tartıp doğruyu bulmak önemli.herkes için doğru aynı doğru değildir.yazıma dikkat edersen ben de asm yi çok istediğimi özellikle mesafe olarak çok yakın olmamdan dolayıda ayrıca cazip olduğunu ama imsi olmaması dolayısıyla kaygı duyduğumu dile getiriyorum. ne var ki bunda? kim olsa kafası karışır. olumlu ve olumsuzluklar mevcutken" napsam acaba"demeden kendimi alamıyorum işte. 28 kasım da zaten bir karar çıkmış olacak...
ahhh öyle mi diyorsun.. :92:aha sallarım böle don mütyen bu arada senin haberleri aldım ben hastaneden :82: arasştırdım çaktırmadan iyi geçti dediler her şey yolunda dediler bende çok sevindim tabi.. maşallah sana Ayşegül ne güzel geçiyor dolu dolu günlerin.. bu enerji ile arkası gelir senin yeniden anne olma yolculuğunun..
tamamdır..hepinizi dinleyecem.. ne derseniz o dur... :)) bugün evdeyim ya zaten arada geziniyorum genelde uzanıyorum oturuyorum..şımarıyorumda :)) ayy yavrum ordasınız dimi diye tuhaf sesler de çıkarıyorum arada :)) ilk 3 gün önemliymiş sanırım tutunmaları için.. yarın işe gitsemmi düşünüyorum yoksa 1 gün daha durup öylemi gitsem acaba...
evet canım konuşmuştuk ondan ben de girdim hiiiiç bişey yazmadım. ama çok sasiriyorum nasıl düzgün cevaplar alınmasına rağmen böyle sataşıcak bişey bulmaya çalışıyolar hayret doğrusu:))) ve hep aynı konu. neyse canım çok belli amaç farklı ondan muhatap olmamak gerek:)Canım arkadaşlarım,
Bu şekilde mesajlaşmalar söz konusu olduğunda, tartışmamak, incitmemek ve uzatmamak için eksra yorumlar yapmamamız gerektiğini konuşmuştuk di mi? Bir kere daha hatırlatayım dedim.
Ha bu arada hepinizi çokkk sevdiğimi de bir kere daha söylemek isterim...
evet canım konuşmuştuk ondan ben de girdim hiiiiç bişey yazmadım. ama çok sasiriyorum nasıl düzgün cevaplar alınmasına rağmen böyle sataşıcak bişey bulmaya çalışıyolar hayret doğrusu:))) ve hep aynı konu. neyse canım çok belli amaç farklı ondan muhatap olmamak gerek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?