Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

:92: SALLA SALLA GÜL ME... LER ÇAĞLASIN SALLA SALLA DONLAR MÜTYENLER OYNASIN :86: YENİ SİMGELER KOMİK serenat bilem var.. :82: bakın bu da var mstryy için.. :76:

Son düzenleme:

nurbencim hayırlı olsun canım, bugün sonuç alacaktın sanırım ama yazmamışsın, inşallah pozitif sonucu görmüşsün ve heyecandan yazmayı unutmuşsundur..

geshenkçim çook sevindimmm, herşey gönlünce olsun, bu sefer inşallah yüzünü güldürecek sonucu alalım, heyecanla bekliyoruuzzz..

ne kadar güzel bir sürpriz olmuşşş bu maşallah arkadaşınaa....

:118:
:119:
:123:
:125: Ay bu mystryynin simgesi olsun.. (Yarınn çok kızacak bana çoookkkkk hehh)
ben bu eski simgeye de bayılıyoyummm
:104:

Çokkk şekerler çookkkk

ehehehhhh evet gzel görünüyorlar ama daha ben şekilleri hiç inceleyemedim,klasik işaretlerle gülüyorum sadece:)))

Kızlarrr,
Ben artık kapatıyorum...
Hepinizi çookk öpüyorum..
Geshenk işe gitmeyeceksin di mi canım yarın?

Saklanmışlardırrrr :103::113::117::119::129::131::126::128::132:
Daha neler var nelerrrr
valla bunları göremiyorum ama biraz daha kurcalarım sonra
Kızlarrr,
Ben artık kapatıyorum...

ben de çıkıyorum canım uykum geldi :)
iyi geceler canım..

Geshenk;
Mystryy yarın çok kızacak bize çookkkkk

kesin :87: böyle yaparız affeder :90:

Saklanmışlardırrrr :103::113::117::119::129::131::126::128::132:
Daha neler var nelerrrr

aa bunlar bende de görülmüyor nedennn???

Kızlarrr,
Ben artık kapatıyorum...

niyetim yok sabah ararım bakalım daha ilaçlarım var biten alınması gerekli. sabahtan halletmeli onları da yakında eczane var zaten alırım kısa yürüyüş olur hem..

valla bunları göremiyorum ama biraz daha kurcalarım sonra
ben de çıkıyorum canım uykum geldi :)
iyi geceler canım..

bende gittim çok bile kaldım.. iyi geceler...

Kızlar merhabalar....
Evet Haklısınız 7 Kasım Pazar test yaptıracaktım ama dayanamadım 6 Kasım cumartesi akşam saat 7 de kan testi yaptırdım ve sonuş 646 yani pozitif, eşimle büyük bir heyecanla aldık sonuçları ve o mutlulukla dışarda yemek yedik, Newyork'ta 5 Minare filmine gittik, geç vakit eve döndük ve pazar günüde nete giremedim, öncelikle habar veremediğim için üzgünüm, ama inanın çok mutluyum...
Şimdi bu akşam aynı hastanede aynı saatte testimi tekrarlıycam bakalım neler olucak... Umarım herşey yolunda gider... ( Bu arada kızlar yumurta toplama işlemi sonrasından itibaren popodan iğne oluyormusunuz,17 tane iğne oldum ben,artık ağrıyorlar pek rahat oturamıyorum, bu iğneler ne kadar sürecek bir fikri olan varmı acaba?)

harika haber buuuuuuuuuuu maşallah yaaa çok sevindim yemin ederim.. 41 kere hemde sağlıkla devam etsin inşllah.. kucağına almayaı nasip etsin Rabbim.. darsıs başımıza olsun... :92: :81: :87:

Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bi haber bu.Yaşa mutluluğunu doyasıya :)))))))))))))
Canım iğneler ilk muayeneye kadar devam ediyor, inan ben ağrısından oturamıyordum ama geçti gitti hepsi, biraz sık dişini

Yok ilk muayeneleri olucaktı, yani hap filan kullanmamışlardı.Hatta ben önce uyarıcaktım bir ay hap kullanıp gidin diye sonra ben doktorların işine karışmıyayım diye vazgeçmiştim iyikide vazgeçmişim, valla çok güzel oldu.........

Tebrik ederim canım:)
allah tamamina erdirsin
iğneler kalp atışlarını duyana kadar devam ediyo yani ikinci testten sonra 2 hafta sonrasina randevu veriliyo . biraz daha dayanıcaksın canım:)

GESHENK, delipery ve melissssss
Kızlar çok teşekkür ederim......
RABBİM İSTEYEN HERKESLERE NASİP EDER İNŞALLAH...
İnşallah bana ve benim gibi, bizim gibi muzize bebeklerine hamiş olan arkadaşlarımıza sorunsuz çok güzel hamilelikler nasip etsin, hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alalım.......................

Ayşegülcüm hoşgeldin, oh oh ne güzel haberlerle geldin.Çok sevindim tedavi için herşeyin yolunda gitmesine hemde zamanını böyle dopdolu güzel geçirmene, hadi bakalım inşallah bundan sonraki süreç çok güzel geçer ve bizimle çok daha güzel haberler paylaşırsın:92:

çok sevindim nurbennnn, hayırlı uğurlu olsunn.
Allah tamanına erdirsinn, inşallah hep böyle güzel devam etsin...
kızlar da söylemiş , ilk muayeneye kadar devam edecek, çok önemli bu iğneleri olman, biraz daha sabııırrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…