Melissciğim;
Yeni simgeler çıkmış çoookkk tatlılar farkettin mi? :98:
Şişşşşşştttt yorum yapmayacaktık hani tatlım?
evet yaa çok tatlılar özellikle ben :92:şunları çok sevdim:))
:118:
:119:
:123:
:125: Ay bu mystryynin simgesi olsun.. (Yarınn çok kızacak bana çoookkkkk hehh)
ben bu eski simgeye de bayılıyoyummm
:104:
Çokkk şekerler çookkkk
GESHENK, öncelikle emeklerin boşa çıkmasın Rabbim yanında olsun.
Bu forumu okuyordum ama pek yazmıyordum bende Asm'de tüp bebeğimi yaptırdım, ayın 25'inde transferimi yaptırdım, 5 günlük embriyo koydular , 3 tanede tek tüpte dondurttum. Şimdi evde raporlu dinleniyorum.
Sana şunu söyliyebilirim ; yumurta toplama işlemi sedasyonlu olduğu için korkmadım ama açıkcası transfer canlı canlı olacak diye çok korkmuştum ama çok rahat ve çok güzel geçti, transferimide , yumurta toplama işlemimide Ebru Hanım yaptı. Ben de Sakaryada çalışıyorum Kocaelide oturuyorum. Ama git gel beni yorduğu için dinlenmedeyim...
İNŞALLAH herşey çok güzel geçer, ve tatlı merklı bir bekleyişe girersin, ben şimbi 7 kasımda kan testi yaptırmayı bekliyorum, hayırlısı olsun bakalım...
arkadaşlar dualarınız desteğiniz için herpinize tek tek teşekkür ederim..
transferim çok iyi geçti
her şey yolunda gitti
yatmıyorum , rahatım geziniyorum oturuyorum olacağı varsa zaten olur diyorum bu sefer oldukça rahatım moralim çok çok iyi.. kesinlikle sizlerin etkisi var bunda.. Allah razı olsun hepinizden..
Allaha kalmış artık gerisi bol bol dua ediyorum göbişimi okşuyor kalmaları için çift çekirdeklerime yalvarıyorum..... işte böyle...
Nurben merhaba; umarım pozitif sonucunu en yakın zamanda alır ve bizlerle paylaşırsın.
GESHANK dualarımız seninle inşallah olucak, lütfen moralini yüksek tut.
Bu arada kızlar bugün güzel bi haber aldım.5 yıldır bebekleri olmayan tanıdıklarımız vardı ve bende onlara tedavi için ASM yi tavsiye etmiştim.Bugün Aydın beyle randevuları vardı valizler hazırlanmış, uçak biletleri alınmıştı ancak onlar bir önceki gün bebeklerinin yola çoktığını öğrendiler, yani arkadaşım hamileymiş ve tesadüfen ortaya çıktı sonuç.
Hadi bakalım şimdi sizlerden güzel haberler bekliyoruz :)))
:118:
:119:
:123:
:125: Ay bu mystryynin simgesi olsun.. (Yarınn çok kızacak bana çoookkkkk hehh)
ben bu eski simgeye de bayılıyoyummm
:104:
Çokkk şekerler çookkkk
:92: SALLA SALLA GÜL ME... LER ÇAĞLASIN SALLA SALLA DONLAR MÜTYENLER OYNASIN :86: YENİ SİMGELER KOMİK serenat bilem var.. :82: bakın bu da var mstryy için.. :76:
yaa bu yapraklı bi de mystryy nin simgesi olan hani:)))
ben de yoookkkk
valla bunları göremiyorum ama biraz daha kurcalarım sonraSaklanmışlardırrrr:103::113::117::119::129::131::126::128::132:
Daha neler var nelerrrr
Kızlarrr,
Ben artık kapatıyorum...
Hepinizi çookk öpüyorum..
Geshenk işe gitmeyeceksin di mi canım yarın?
Geshenk;
Mystryy yarın çok kızacak bize çookkkkk
Saklanmışlardırrrr:103::113::117::119::129::131::126::128::132:
Daha neler var nelerrrr
Kızlarrr,
Ben artık kapatıyorum...
Hepinizi çookk öpüyorum..
Geshenk işe gitmeyeceksin di mi canım yarın?
valla bunları göremiyorum ama biraz daha kurcalarım sonra
ben de çıkıyorum canım uykum geldi :)
iyi geceler canım..
Kızlar merhabalar....
Evet Haklısınız 7 Kasım Pazar test yaptıracaktım ama dayanamadım 6 Kasım cumartesi akşam saat 7 de kan testi yaptırdım ve sonuş 646 yani pozitif, eşimle büyük bir heyecanla aldık sonuçları ve o mutlulukla dışarda yemek yedik, Newyork'ta 5 Minare filmine gittik, geç vakit eve döndük ve pazar günüde nete giremedim, öncelikle habar veremediğim için üzgünüm, ama inanın çok mutluyum...
Şimdi bu akşam aynı hastanede aynı saatte testimi tekrarlıycam bakalım neler olucak... Umarım herşey yolunda gider... ( Bu arada kızlar yumurta toplama işlemi sonrasından itibaren popodan iğne oluyormusunuz,17 tane iğne oldum ben,artık ağrıyorlar pek rahat oturamıyorum, bu iğneler ne kadar sürecek bir fikri olan varmı acaba?)
Kızlar merhabalar....
Evet Haklısınız 7 Kasım Pazar test yaptıracaktım ama dayanamadım 6 Kasım cumartesi akşam saat 7 de kan testi yaptırdım ve sonuş 646 yani pozitif, eşimle büyük bir heyecanla aldık sonuçları ve o mutlulukla dışarda yemek yedik, Newyork'ta 5 Minare filmine gittik, geç vakit eve döndük ve pazar günüde nete giremedim, öncelikle habar veremediğim için üzgünüm, ama inanın çok mutluyum...
Şimdi bu akşam aynı hastanede aynı saatte testimi tekrarlıycam bakalım neler olucak... Umarım herşey yolunda gider... ( Bu arada kızlar yumurta toplama işlemi sonrasından itibaren popodan iğne oluyormusunuz,17 tane iğne oldum ben,artık ağrıyorlar pek rahat oturamıyorum, bu iğneler ne kadar sürecek bir fikri olan varmı acaba?)
delipery bu bir mucize ne güzel bişey Allah'ım inşaallah bizim gruptaki arkdaslarda böylesi mucizelerle karsılasır..gözlerim doldu inanırmısın?lütfen arkadasına bizden slm söyle:)Allah bagıslasın evlatlarını saglıkla kavussunlar
canım arkdasın aydın beyle ilk randevu öncesi dogum kontrol hapına baslayaarak mı gelecekti yoksa ilk görüşme için hiç bişey yapmadan mı?
Kızlar merhabalar....
Ben geldimmmmmm…
Uzun aradan sonra nihayet yazmaya fırsat bulabildim..
3 Kasım Çarşamba günü kontrolden sonra çok yoğun geçti. Biliyorsunuz Perşembe sabahı Balıkesir’e eğitim semineri vermek için gidecektim. Ancak programımızda ufak bir değişiklik oldu ve sabah erken yola çıkacağımız için ekip arkadaşlarım ve asistanım Çarşamba akşamından bende kalmak istediklerini söylediler ve bir koşturmaca başladı.
Kontrolden sonra eşimi ofise bıraktım, öğle yemeği yedik ve alışveriş yaptım, sonra dönüp eşimi aldım ve evin yolunu zor bulduk. Ekip arkadaşlarım da gelince akşam yemeği, programın incelenmesi, prezentasyonun son kontrolleri derken geceyarısını bulduk ve birkaç saatlik uyku ile yola çıktık. Balıkesir programı da yoğun olunca internete girme fırsatı bulamadım maalesef.
Ancak kaldığımız otel termal olduğu için kükürtlü havuz, hamam ve masaj keyfi yaptığımı da itiraf edebilirim.
Cumartesi günü de 16.00da yola çıktım ve 21.30 gibi evime geri dönebildim.
Eşim de cumartesi sabah 08.00 de Adana’ya uçarak İskenderun’a geçecek ve akşam 21.45 uçağı ile tekrar geri dönecekti. Sis nedeniyle ancak 13.30da uçabildi ve akşam da işlerini bitirip tekrar Adana Havaalanına geldiğinde tüm seferlerin pazartesi sabahına kadar iptal edildiği gerçeği ile karşı karşıya kaldı.. Mahsur kaldı Adana’larda kocişim.
Şu an 22.30 otobüsü ile 12 saat sürecek olan maceralı bir karayolu yolculuğu yapıyor. Sanırım sabah 10.00-11.00 arası İstanbul’a gelmiş olacak.
Doğal olarak beni de uyku tutmadı. Size yazayım dedim.
Öncelikle 3 Kasımdaki Aydın Bey randevumla başlayayım.
Tam vaktinde orada olduk ve Sevil bizi hemen içeri aldı. Aydın Bey bizi çok iyi, toparlanmış ve mutlu gördüğü için çok sevindiğini söyledi. “Allahın böyle takdir ettğini, geriye hiç bakmadığımızı, ileriye baktığımızı ve çok heyecanlı olduğumuzu” söyledik.
Hemen muayeneye geçtik.
Rahmimin toparlandığını, yerine yerleşmiş olduğunu söyledi. Allaha şükür kist ve polip yok. Herhangi bir enfeksiyon izine de rastlamadı. Sevgili miyomum her zamanki yerinde selamladı bizi. Ama tedaviye başladığımızda da kendisini hiç kaaale bile almamıştık. Yine kaale almadık.
Rahim zarı ultrasonda düz bir çizgi şeklinde görünürmüş. Bu çizgiyi dört eşit parça olarak düşünürseniz, dörtte üçü düz çizgi şeklinde, dörtte biri kadar küçük bir bölümü de minik zik zaklar çiziyor. Bu nedenle bir regli dönemi daha geçirmem ve tekrar kontrole gitmem gerekiyor.
Bir sonraki reglim sonrasında tekrar kontrol edecek, bu kontrolde SİS denilen bir işlem yapacak. Biliyorsunuz doğum sonrasında herhangi bir parça kalmaması için kürtaj yapılıyor. İşte bu kürtaj işlemi zaman zaman rahimde yapışıklıklar meydana getirebiliyormuş. Genel olarak rahihmimin iyi durumda olduğunu, ancak SİS işlemi ile böyle bir yapışıklık olup olmadığını da görmemiz gerektiğini söyledi.
Bir çoğumuz rahim filmi çektirmiştir, Aydın Bey benim rahim filmimi de mayıs ayında çekmişti. İşte bu SİS işlemi muayene yapılan yerde azıcık ilaç verilerek yapılan küçücük bir işlem.
Ayrıca reglinin ikinci günü FSH ve E2 testi de yaptıracağız. Biliyorsunuz bunlar yumurta rezervini gösteren testler.
Şimdilik her şey yolunda ve herhangi bir problem yok canım arkadaşlarım.
Bir sonraki kırmızıları da gördükten sonra sürecimiz netleşmiş olacak.
Kızlar merhabalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?