Kızlar merhabalar....
Evet Haklısınız 7 Kasım Pazar test yaptıracaktım ama dayanamadım 6 Kasım cumartesi akşam saat 7 de kan testi yaptırdım ve sonuş 646 yani pozitif, eşimle büyük bir heyecanla aldık sonuçları ve o mutlulukla dışarda yemek yedik, Newyork'ta 5 Minare filmine gittik, geç vakit eve döndük ve pazar günüde nete giremedim, öncelikle habar veremediğim için üzgünüm, ama inanın çok mutluyum...
Şimdi bu akşam aynı hastanede aynı saatte testimi tekrarlıycam bakalım neler olucak... Umarım herşey yolunda gider... ( Bu arada kızlar yumurta toplama işlemi sonrasından itibaren popodan iğne oluyormusunuz,17 tane iğne oldum ben,artık ağrıyorlar pek rahat oturamıyorum, bu iğneler ne kadar sürecek bir fikri olan varmı acaba?)
Nurben merhaba; umarım pozitif sonucunu en yakın zamanda alır ve bizlerle paylaşırsın.
GESHANK dualarımız seninle inşallah olucak, lütfen moralini yüksek tut.
Bu arada kızlar bugün güzel bi haber aldım.5 yıldır bebekleri olmayan tanıdıklarımız vardı ve bende onlara tedavi için ASM yi tavsiye etmiştim.Bugün Aydın beyle randevuları vardı valizler hazırlanmış, uçak biletleri alınmıştı ancak onlar bir önceki gün bebeklerinin yola çoktığını öğrendiler, yani arkadaşım hamileymiş ve tesadüfen ortaya çıktı sonuç.
Hadi bakalım şimdi sizlerden güzel haberler bekliyoruz :)))
arkadaşlar dualarınız desteğiniz için herpinize tek tek teşekkür ederim..
transferim çok iyi geçti
her şey yolunda gitti
yatmıyorum , rahatım geziniyorum oturuyorum olacağı varsa zaten olur diyorum bu sefer oldukça rahatım moralim çok çok iyi.. kesinlikle sizlerin etkisi var bunda.. Allah razı olsun hepinizden..
Allaha kalmış artık gerisi bol bol dua ediyorum göbişimi okşuyor kalmaları için çift çekirdeklerime yalvarıyorum..... işte böyle...
Hoşbulduk canım;
Merakta bıraktığım için çok üzgünüm, ancak programım çok yoğundu.
Sis'in açılımını bilmiyorum malesef. Minik bir işlemmiş. Doğumdan sonra tabii ki anestezi altında küretaj oldu, zaten bu nedenle yapışıklık olup olmadığına bakmak için sis yapacağını söyledi. Regli sonrasında kontrole gittiğimde yapılacak.
Rica ederim niçin çok soru sorasın, sora sora öğreniyoruz di mi :)))
Sen randevu aldın mı canım? Bir an evvel kontrole gitmelisin. Bakalım Aydın Bey sana neler söyleyecek.
Bayram - tatil programınız var mı canım?
Kızlar merhabalar....
Evet Haklısınız 7 Kasım Pazar test yaptıracaktım ama dayanamadım 6 Kasım cumartesi akşam saat 7 de kan testi yaptırdım ve sonuş 646 yani pozitif, eşimle büyük bir heyecanla aldık sonuçları ve o mutlulukla dışarda yemek yedik, Newyork'ta 5 Minare filmine gittik, geç vakit eve döndük ve pazar günüde nete giremedim, öncelikle habar veremediğim için üzgünüm, ama inanın çok mutluyum...
Şimdi bu akşam aynı hastanede aynı saatte testimi tekrarlıycam bakalım neler olucak... Umarım herşey yolunda gider... ( Bu arada kızlar yumurta toplama işlemi sonrasından itibaren popodan iğne oluyormusunuz,17 tane iğne oldum ben,artık ağrıyorlar pek rahat oturamıyorum, bu iğneler ne kadar sürecek bir fikri olan varmı acaba?)
ay ya cok sevindim, ins bole mucizeler biz de yasariztebrik ederim arkadaslarini:):):):)
cnmcim seni de tebrik ederim:):):):) oooh iice dinlen, sefan olsun
misafirim aysegul normal yoldan deneyecek, sizin ole bi sansiniz var mi? normal yolla deneyeceksen istemez belki senden ole bisey aydin bey
nurbeeeeeeeeeeeeen, ay ne guzel cok sevindim ya, tebrik ederim, allah tamamina erdirsin diyeyim:):):):) ooooooh super bi hafta baslamis yine:):):)
yukarda bildirileriniz die bisi yazio, yaninda da don gibi bisi var ahahahahahahahaaaaaa, ok galiba ama benim ilk tepkim, yaaaa bana neden don simgesi koymuslar oldu. kalp beklerken don'un gelmesi pek hos olmadi tabe
bildirimde bejanin bana yazdigi ozel msjmis... ay yeni goruyorum, kusura bakma bejan... ins ben bu siteyi kullanmayi ogrenecegim
Hoşbulduk canım;
Merakta bıraktığım için çok üzgünüm, ancak programım çok yoğundu.
Sis'in açılımını bilmiyorum malesef. Minik bir işlemmiş. Doğumdan sonra tabii ki anestezi altında küretaj oldu, zaten bu nedenle yapışıklık olup olmadığına bakmak için sis yapacağını söyledi. Regli sonrasında kontrole gittiğimde yapılacak.
Rica ederim niçin çok soru sorasın, sora sora öğreniyoruz di mi :)))
Sen randevu aldın mı canım? Bir an evvel kontrole gitmelisin. Bakalım Aydın Bey sana neler söyleyecek.
Bayram - tatil programınız var mı canım?
Kızlar merhabalar....
Kızlar merhabalar....
meliss ben geldim.. gel hadi nasıl da bulup yakalayıveriyorsunuz siz ama ben böyle :78:
yakalarız bizzz:)))
ama naapalım siteyi sanki biraz şeffaf yapmışlar hemen yakalanıyo herkes
bak göz açıp kapayana kadar başka bi topie de yazmışsın
canım ben de bişey yok bu aralar bekliyorum şubatı :))
evet bu aralar herkes bi yoğun iş güç tabi bi de kimsenin bi tedavi olayı olmayınca biz biraz daha özel dedikodular yapabilmek için arada face de muhabbet ediyoruz ondan burası durgunlaştı
meliscim bende hep tersine gidiyor her şey çok komik valla doktor bile dedi bugün yani Aydın beyi aradım iki ameliyat arasındaymış çok konuşamadık.. bel ağrısı var ya bende ,lk günden beri meğer aksine dondurulmuşlarda görülmeyen bir durummuş tazelerde olabilirmiş yumurta toplama falan gibi işlemlerden dolayı ama bende bunda oldu :82: illa bir tuhaflık olacak ya cinslik var bi defa ya :86: jinekolojik değil dedi.. hiç olan varmı acaba bu şekilde merak etmiyor değilim ben yinede 5. gün embriyosu bu diye hemen tutunduğuna delalet diyorum çok mu hayalperestim sence :93: ondan belime vuruyor diyorum hiç aksini düşünmüyorum bu sefer.. bir acayip olumluyum bildiğin gibi değil.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?