Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

tebrik ederim nurben.hayırlı uğurlu olsun.iğne ilk kalp atışlarına kadar devam ediyor.sonra fitile dönülüyor.hatta bana fitil iyi gelmediği için kalp atışından sonra bir ay daha iğne kullanmıştım.

impression, cristoball, teşekkürler,
mutluluklar paylaşılınca daha anlamlı oluyor, tekrar sağolun...
Bu arada herkes hem fikir bu iğneler konusunda, o zaman yaptırıcaz, başka yol yok, popları delik deşik etmeye devam.... Hepinizi öpüyorum...

ay ya cok sevindim, ins bole mucizeler biz de yasariz tebrik ederim arkadaslarini:):):):)

cnmcim seni de tebrik ederim:):):):) oooh iice dinlen, sefan olsun

misafirim aysegul normal yoldan deneyecek, sizin ole bi sansiniz var mi? normal yolla deneyeceksen istemez belki senden ole bisey aydin bey

nurbeeeeeeeeeeeeen, ay ne guzel cok sevindim ya, tebrik ederim, allah tamamina erdirsin diyeyim:):):):) ooooooh super bi hafta baslamis yine:):):)

yukarda bildirileriniz die bisi yazio, yaninda da don gibi bisi var ahahahahahahahaaaaaa, ok galiba ama benim ilk tepkim, yaaaa bana neden don simgesi koymuslar oldu. kalp beklerken don'un gelmesi pek hos olmadi tabe

Son düzenleme:

sağol canım belizcim... sefa yapıyoruz aynen dediğin gibi.. bi güzel yattım uyumuşum bugün ooohh.. keyfim yerinde.. moralim iyi.. sen neler yapıyorsun görüşemez hatta itişemez olduk epeydir :79: nerelerdesin serenat yapiim sana bari gel diye..

yukarda bildirileriniz die bisi yazio, yaninda da don gibi bisi var ahahahahahahahaaaaaa, ok galiba ama benim ilk tepkim, yaaaa bana neden don simgesi koymuslar oldu. kalp beklerken don'un gelmesi pek hos olmadi tabe

hımm :92: bide müyten var baakk... :86:

bildirimde bejanin bana yazdigi ozel msjmis... ay yeni goruyorum, kusura bakma bejan... ins ben bu siteyi kullanmayi ogrenecegim

öğren tabi artık bak kalbin hala tek.. çift yapamadın daha nasıl yetişeceksin bana yahu hadi hızlaannn :82:

randevu henüz almadım ama yakın zamanda inşallah
Şu kurbanı bir geçirelim inşallah. Eşimin nöbetlerinden araya sıkışan minik zamanda da tatil yapıp kendimize gelelim.

tebrikler tebrikleeeerrr.
iğneler olayın dikeni yaptıktan sonra bastırıver üzerine. nasılsa geçecek bebişin orda durması için lazım diye düşün. Soğuk kompres iyi gelecektir.

Tebrik ederimmmmmmm....
Çok merakta bıraktınn bizii

meliss ben geldim.. gel hadi nasıl da bulup yakalayıveriyorsunuz siz ama ben böyle :78:

canım ben de bişey yok bu aralar bekliyorum şubatı :))
evet bu aralar herkes bi yoğun iş güç tabi bi de kimsenin bi tedavi olayı olmayınca biz biraz daha özel dedikodular yapabilmek için arada face de muhabbet ediyoruz ondan burası durgunlaştı

meliscim bende hep tersine gidiyor her şey çok komik valla doktor bile dedi bugün yani Aydın beyi aradım iki ameliyat arasındaymış çok konuşamadık.. bel ağrısı var ya bende ,lk günden beri meğer aksine dondurulmuşlarda görülmeyen bir durummuş tazelerde olabilirmiş yumurta toplama falan gibi işlemlerden dolayı ama bende bunda oldu :82: illa bir tuhaflık olacak ya cinslik var bi defa ya :86: jinekolojik değil dedi.. hiç olan varmı acaba bu şekilde merak etmiyor değilim ben yinede 5. gün embriyosu bu diye hemen tutunduğuna delalet diyorum çok mu hayalperestim sence :93: ondan belime vuruyor diyorum hiç aksini düşünmüyorum bu sefer.. bir acayip olumluyum bildiğin gibi değil.. :))

bak göz açıp kapayana kadar başka bi topie de yazmışsın

ayyy sende hepsini görecek kadar hızlısın heee :76: benden aşağı değilsin hani hız konusunda

hımm sizin şu face olayınız var sahi.. boşluyorsunuz burayı o yüzden.. kızıyorum size.. gelin hep beraber yapalım canım dedikoduyu bizi mahrum etmeyin :86: ayy şakası tabi hiç sevmem öyleşeyi elimden geldiğince uzak durmaya da çalışırım.. ama kadın milleti ya illa tatlı geliyor dimi

canım biliyomusun benim ve bel ağrım olmuştu ben de ilk başta toplama işleminden filan oldu zannettim sonra bi hafta geçti geçmedi ve arttı ve hamileydim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…